2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa benim de büyük korkularımdan şu herkesin beni izlemesi düşüncesi Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Odada olan herkes ebemiydi sizin sadece bi tane ebe olmuyormuydu doğumda özelde olduğu içinmi öyle oldu sizin acaba

Canim sancidan aklına dünya seni izlese gelmez kafana takma onu sen bir an önce doğurmak istiyorsun utanmak en son is
Bilmiyorum canim benim ebe 2 taneydi onlar dogumu başlattı kafası gozukunce hemen doktoru aradilar geldi gerisini doktor halletti .
Onlar sen ben gibi hergun birini dogurtuyorlar

Üniversite hastanelerinde staj gören ebeler de olabiliyor doguma giren öğrenmek için

benim hep bir hafta gerideydi 20 ye kadar hatta hep kusuyorum diye gelişmeyecek sandım ama şu an normal gidiyor şükür benim şeker normal çıktı etkisi nedir bilmiyorum
Ben de hep kustum ilk aylarda kilo verdim ama hep önden gidiyordu. Şekerden dolayı da bebek iri olabiliyormuş inşallah hayırlısıyla atlatırız süreci

Bel ağrısı için mi başka bir sebep nedeniyle mi takıyorsunuz? Bana da kullanmamı söyledi doktor bugün, hangisinden almalıyım bilemedim
Ben trendyoldan babyjem kini aldım. Bebeği çok aşagıda hissediyordum çıkacakmış gibi geliyordu onu takınca rahat ediyodum bel ağrısına iyi gelirmi bilmiyorum bel kısmı bol gibi boşluk kalıyor ben büyük beden aldım belki onunla ilgilidir. Benim aldıgımın aynısı civildede satılıyor dükkana gitme şansın varsa bedenine bakıp almanı tavsiye ederim

Kizlar dolap düzeni için ve hastane çantası icin bunlardan aldim ben...

Eklentiler

• Screenshot_20201212-231845_Trendyol-01.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20201212-231840_Trendyol-01.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20201212-231829_Trendyol.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 58
Çok teşekkür ederim, benim de karnım çok büyük, sanırım daha fazla aşağı sarkmasın diye önerdi doktor.babyjem e bakayım ben de:)

Merhaba kızlar, bebeği için öncelikle sadece puset alacak olan var mı, hani bebek arabasını doğduktan sonra alacaklar? Ben öyle düşünüyorum ama sonra aldığım puset in takılabıleceği bi bebek arabası mı seçmem lazım, travel i parça parça almış gbi mi olcam, veya baston bi arabaya da puset oturtulur mu, çok soru sordum ama

Baston tipi travel arabalar var bence alacaksan birlikte al onlar tak çıkar oluyor üstüne koyarsan düşebilir chicco lite way güzel internetten videoları var çok pratik oluyor. Ben ilk çocukta 360 derece dönen Kraft twist almıştım çocuk büyüyünce ayakları sığmadı hantal geldi

Anladım canım bi bakayım videosuna çok teşekkür ederim

Kızlar fermuarlı kundaklardan aldınız mı? Çok marka var kafam allak bullak oldu daha önceden kullanan var mı? Birde kaç adet almak gerekiyor 1 tane yetmez diye düşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…