ben ilk bebeğimde kullanmadım bundada kullanmayı düşünmüyorumKızlar fermuarlı kundaklardan aldınız mı? Çok marka var kafam allak bullak oldu daha önceden kullanan var mı? Birde kaç adet almak gerekiyor 1 tane yetmez diye düşüyorum.
Ayrıntılı ultrason bu sebeple çok önemli canım orada tüm bulgular inceleniyor inşallah sıkıntı yokturYaptırmadım
Kızlar fermuarlı kundaklardan aldınız mı? Çok marka var kafam allak bullak oldu daha önceden kullanan var mı? Birde kaç adet almak gerekiyor 1 tane yetmez diye düşüyorum.
Güle güle kullan cnm. Kumaşı fln nasıl geldiğinde bzede tavsiye edersin nerden aldığınıAlınan eksiklerde bugün
Güle güle kullan cnm. Kumaşı fln nasıl geldiğinde bzede tavsiye edersin nerden aldığını
Nasil canim boyutlari ozlellikle hastane cantasi icin olanlar mesela 2 bebege yeter mi hastane icin genisligi
Cok ciciler gule gule kullansin minik kuzuKızlar en son aldıklarım..ama ben bebek arabası seçemiyorum
Tamam canimCamim.kargo geldi oglum uyuduğunda foto çekip bilgilendireceğim
Teşekkür ederim canım inşallahhCok ciciler gule gule kullansin minik kuzu
Tamam canim
Aldikca alasin geliyor demiTeşekkür ederim canım inşallahhEksikler bitmiyor ne çok ayrıntı varmış
Cok ciciler gule gule kullansin minik kuzu
Tamam canim
Cok tesekkur ederim canim ilgin icin dikkate alicam dedikleriniCanim hastane için bavul organizer i is görür toparlamak için resimdeninden daha küçük ama.
Tek bebek herseyini toparlar.
Dolap ici düzenleme kutuları içinse ikea kutu setlerini almak daha mantıklı bence.
Simdilik fotoğraf çekemedim çekersem atarim sana
Hemde nasıl:)) deli gibi alıyorum heyecandanAldikca alasin geliyor demi
Size gene iyi benzetme olmş.Ya hepiniz içimi çok rahatlattınız. Bu gebelik takip programlarınada nilayı çok uzun zaman evvel eklemiştim. Her programı açtığımda nilay ismini görünce baya baya benim kızım nilaymış gibi geliyo. Tek takıldığım niloya benzetmeleriydi:) bütün gün isim baktım ama vazgeçemedim nilaydan
Beni de ekler misinizKızlar burdan konuşalım. İfşalık şeylerde, resim vs o zaman mesaj grubuna yazalım. Grupta olmayıpta eklenmek isteyenler söylesin ekleyeyim. Ama sohbete burdan devam edelim
Ben mamma jaguar aldım kasım indirimlerinden :)Arkadaşlar bebek arabası için hangi marka modeli aldınız acaba fikir alışverişi yapabilir miyiz
Nilay güzel :)Kızlar ece mi nilay mı isim olarak sizce
Çevrende şeker aleti olan biri varsa 1 gün 3 çğün açlık tokluk 1 saat 2 saat bakabilirsin bence. Bende şeker aleti var çubuğu da annemden alıp ara ara bakıyorumKızlar selam..
Şeker yüklemesi önermedi ya benim doktor acaba açlık tokluk kanımı mı ölçtürsem
Aynen ben de 1 set aldım şu çantalardan yetecek mi acaba 10 lu hast. Çıkışına 1 tanesiKizlar dolap düzeni için ve hastane çantası icin bunlardan aldim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?