Cok naif bi isimSanırım Nilay olcak gibi
2.ci gebelik zormus gercekten heleki kucuk cocuk varken.3.cuyu bekleyenleri takdir ediyorum buradan
Ilk gebeligimi düşünüyorum da ne kadar rahattim.
Simdi herseyi ogluma.gore planlamak zorundayim dinlenmek mi o da ne
Ilk gebelik pamuk prenseslikmis
İkincisi kul kedisi kesinlikle
Oglumla kizim arası tam 3 yas olacak .
Yıpratıcı bir süreç oldu gebelik cocuk disari çıkıp enerjide atamıyor ki dinlensin uyusun.
Dogunca napariz bilemiyorum huni takip gezerim.herhalde
Onlar saglikli olsunda herseye katlanırım Allahin izniyle
Cok naif bi isim
Cok guzel bi isim gozumun onune saclarini iki yandan baglamis kirmizi yanakli bir kiz cocugu geliyor nilay deyinceGenelde beğenilmedi çevremde oyüzden eceye yönelmiştim. ama oğluş çok sevdi evde her oyuncağı (kamyonu dahi) Nilay diye çağırıyoruz :))
Benim de 22.haftada 500 gr demişti bakalım bu hafta gidicem ne dıycek, hayırlısı sağlıklı olsunlar daÜç hafta önce 450 gramdı. Benim de 1 hafta önden gidiyordu yememe de dikkat ettim bu üç haftada. daha önceki gebeliğimde de şeker vardı ama kilosu normaldi. Bugün doktor erkek bebekler daha iri olabiliyor dedi umarım sağlıcakla atlatırız bu dönemi
inşallah hepimizeOlabilirrabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin cnm
bence ece :)Kızlar ece mi nilay mı isim olarak sizce
Selam canım dış kuması nasıl peki hışır hışır etmiyor değilmi?Merhaba ben nisan annesi olucam insallah ama bu sayfayida takip ediormBen bunu aldim ve geldi kurduk bakmak icin inanilmaz guzel cikti 980 tl ye aldim trendyoldan 2 gunde geldi cok guzel duruyor ve dis kumasi sahane biz cok begendik
Yok yok etmio cok kaliteli tok bi kumas ben park yatakda kumasin ses cikarmasina ve en ufak seyde sallanmasina sinir oluorm bebek donerken filan bu cok kolay kuruluyo ve sarsinti olmuoSelam canım dış kuması nasıl peki hışır hışır etmiyor değilmi?
medarda yaptılar canım adem beye gittim radyoloji uzmanıymış. Acele oldu ama bizimki biraz korona sebebiyle doktor da biz de paniktik sen nereye gittin nerde yaptırdın memnun kaldınmı kuzumDetaylı için nereye gittin kuzum medarda mı yaptılar başka yere mi gittin
Gerçekten harika bir his Allah herkese nasip etsin❤
Casual için ağır taşıması zor diyorlar öylemii?Bizde casual cadillac var travel sistem 3 yıl.kullandik hala.kullaniuoruz ogluma.almistik simdi kizima nasip olacak inşallah cok kaliteli bir araba tavsiye ederim.ozellikle asansorlu bina ise
Casual cadillac aldık bizde tabi daha bebiş doğmadı ama bence çok kullanışlı öyle ağır falan da değilCasual için ağır taşıması zor diyorlar öylemii?
Ya gönderiyi benmi yazdım acaba dedim birebir aynı öyküye sahibiz:) oğlumla kızım arası 3 yaş olcak olması vs. Evde kendimi kum torbası gibi hissediyorum.. Karnım büyüdükçe yumruk tekme atcak yer bulmuş gibi seviniyor çocuk :) külkedisi olmak ne ki diyorum.. Daha beter halimiz bence :) o hunilerden banada lazım kızımız doğunca :) & &
Casual için ağır taşıması zor diyorlar öylemii?
Rabbim kız evlat verseydi ben ece koymak istiyordum. Oyum ece den yana
Ben perinatolog yapsın istediğim için önce alikahya kadın doğuma gittim devleti bi deniyim dedim acele kelimesi az gelir 4 dk sürdü ve biraz canımızı sıktı o 4 dakikada. Ertesi gün dolphinde gülseren hanımın özel kliniği varmış oraya gittik güzelce baktı inceledi herşeyi iyiymiş memnuniyet düzeyi orta eşim içeri giremedi ve renkli ultrason vermedi özel olmasına rağmenmedarda yaptılar canım adem beye gittim radyoloji uzmanıymış. Acele oldu ama bizimki biraz korona sebebiyle doktor da biz de paniktik sen nereye gittin nerde yaptırdın memnun kaldınmı kuzum
Yaa özel olmasına rağmen vermemesi kötü olmuş canım bize hem cd hem fotoğrafımızı verdiler yaklaşık 25 dakika sürdü benim hızlı dediğim deBen perinatolog yapsın istediğim için önce alikahya kadın doğuma gittim devleti bi deniyim dedim acele kelimesi az gelir 4 dk sürdü ve biraz canımızı sıktı o 4 dakikada. Ertesi gün dolphinde gülseren hanımın özel kliniği varmış oraya gittik güzelce baktı inceledi herşeyi iyiymiş memnuniyet düzeyi orta eşim içeri giremedi ve renkli ultrason vermedi özel olmasına rağmensonra mustafa bey verdi sağolsun renkli fotomuzu❤
Anladım canım bizimde asansörlü değil evimiz 4. Katta oturuyorum casual çok hoşumuxa gidiyorBenn ilk cocugum doğduğunda 1.katta anassorsuz bir dairede oturuyordum once alt kısmını indirip açıp sonra pusetle bebegimi indirip takiyodum arabaya 1 sene böyle kullandim ve zorlanmadı cok hafif degil tabiki ama agir olduğunu düşünmüyorum kisiselde olabilir :) sonra asansorlu bi yerden ev aldık cok rahat ettim.
Biz de onu düşünüyoruz heö görüntüsü hem kullanışı hakkında çok güzel yorumlar okudumCasual cadillac aldık bizde tabi daha bebiş doğmadı ama bence çok kullanışlı öyle ağır falan da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?