2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya gönderiyi benmi yazdım acaba dedim birebir aynı öyküye sahibiz:) oğlumla kızım arası 3 yaş olcak olması vs. Evde kendimi kum torbası gibi hissediyorum.. Karnım büyüdükçe yumruk tekme atcak yer bulmuş gibi seviniyor çocuk :) külkedisi olmak ne ki diyorum.. Daha beter halimiz bence :) o hunilerden banada lazım kızımız doğunca :) & &

Genelde beğenilmedi çevremde oyüzden eceye yönelmiştim. ama oğluş çok sevdi evde her oyuncağı (kamyonu dahi) Nilay diye çağırıyoruz :))
Cok guzel bi isim gozumun onune saclarini iki yandan baglamis kirmizi yanakli bir kiz cocugu geliyor nilay deyince

Benim de 22.haftada 500 gr demişti bakalım bu hafta gidicem ne dıycek, hayırlısı sağlıklı olsunlar da

Merhaba ben nisan annesi olucam insallah ama bu sayfayida takip ediormBen bunu aldim ve geldi kurduk bakmak icin inanilmaz guzel cikti 980 tl ye aldim trendyoldan 2 gunde geldi cok guzel duruyor ve dis kumasi sahane biz cok begendik
Selam canım dış kuması nasıl peki hışır hışır etmiyor değilmi?

Detaylı için nereye gittin kuzum medarda mı yaptılar başka yere mi gittin

Gerçekten harika bir his Allah herkese nasip etsin❤
medarda yaptılar canım adem beye gittim radyoloji uzmanıymış. Acele oldu ama bizimki biraz korona sebebiyle doktor da biz de paniktik sen nereye gittin nerde yaptırdın memnun kaldınmı kuzum

Ayni kaderi paylasan kaderdasim tek.olmadigima sevindim Rabbim yardimcimiz olsunn insallah canim haberleşelim mutlaka bundan

Casual için ağır taşıması zor diyorlar öylemii?

Benn ilk cocugum doğduğunda 1.katta anassorsuz bir dairede oturuyordum once alt kısmını indirip açıp sonra pusetle bebegimi indirip takiyodum arabaya 1 sene böyle kullandim ve zorlanmadı cok hafif degil tabiki ama agir olduğunu düşünmüyorum kisiselde olabilir :) sonra asansorlu bi yerden ev aldık cok rahat ettim.

medarda yaptılar canım adem beye gittim radyoloji uzmanıymış. Acele oldu ama bizimki biraz korona sebebiyle doktor da biz de paniktik sen nereye gittin nerde yaptırdın memnun kaldınmı kuzum
Ben perinatolog yapsın istediğim için önce alikahya kadın doğuma gittim devleti bi deniyim dedim acele kelimesi az gelir 4 dk sürdü ve biraz canımızı sıktı o 4 dakikada. Ertesi gün dolphinde gülseren hanımın özel kliniği varmış oraya gittik güzelce baktı inceledi herşeyi iyiymiş memnuniyet düzeyi orta eşim içeri giremedi ve renkli ultrason vermedi özel olmasına rağmen sonra mustafa bey verdi sağolsun renkli fotomuzu❤

Yaa özel olmasına rağmen vermemesi kötü olmuş canım bize hem cd hem fotoğrafımızı verdiler yaklaşık 25 dakika sürdü benim hızlı dediğim de olsun yine de fotoğrafınızı almana sevindim canım. Ya doktora gidince sorucam ama senin bilgin varmı acaba medar hastanesinde doğuma eşleri alıyorlarmı

Anladım canım bizimde asansörlü değil evimiz 4. Katta oturuyorum casual çok hoşumuxa gidiyor ama aile apartmanı olduğu için alt katta koyacak yerim var arabayı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bakalım canlı incelemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…