Kızlar fermuarlı kundaklardan aldınız mı? Çok marka var kafam allak bullak oldu daha önceden kullanan var mı? Birde kaç adet almak gerekiyor 1 tane yetmez diye düşüyorum.
Size gene iyi benzetme olmş.
Bana ben berrak istiyorum diyince o olmaz benm tanıdığım bütün berraklar or.spu oluyo diyen şahıs.... Başak dediğimde de o ne öle .aşşak gibi demişti. İkisi de sofradayken oldu.
İyi günler anneler.30. Haftadayım bugün bebeğim hiç hareket etmedi normalde de bi sabah bi akşam hareket ediyodu sadece bi göz atması gibi bir kez hareket etti.sizce normal mi ilk çocuğumda da böyle olmuştu sonra kötü olmuştum benzeştirdim
İyi günler anneler.30. Haftadayım bugün bebeğim hiç hareket etmedi normalde de bi sabah bi akşam hareket ediyodu sadece bi göz atması gibi bir kez hareket etti.sizce normal mi ilk çocuğumda da böyle olmuştu sonra kötü olmuştum benzeştirdim
Kızlar burdan konuşalım. İfşalık şeylerde, resim vs o zaman mesaj grubuna yazalım. Grupta olmayıpta eklenmek isteyenler söylesin ekleyeyim. Ama sohbete burdan devam edelim