2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar fermuarlı kundaklardan aldınız mı? Çok marka var kafam allak bullak oldu daha önceden kullanan var mı? Birde kaç adet almak gerekiyor 1 tane yetmez diye düşüyorum.
Ben almadım ilk beneğimde müslinle yarım kundan yaptım bunda da öyle düşünüyorum inşallah

Ay ne kadar igrenc ya halbuki berrak ve basak cok naif isimler o nasil benzetme ya

Tamam canim bekliyorum

Gunaydin cok sukur iyiyiz canim bugun biraz nefes darligi yasiyorum uzaninca nedendir bilmem kalkinca geciyor sen nasilsin bebis nasil
Çok şükür bizde iyiyiz haftalar ilerledikçe normal artık nefes darlığı cok düz uzanma basını biraz daha yüksek tut

İyi günler anneler.30. Haftadayım bugün bebeğim hiç hareket etmedi normalde de bi sabah bi akşam hareket ediyodu sadece bi göz atması gibi bir kez hareket etti.sizce normal mi ilk çocuğumda da böyle olmuştu sonra kötü olmuştum benzeştirdim

Bir sorun yoktur Allahin izniyle canim ama doktorunla iletisime gecme imkanin var mi ya da hastaneye gitme muayene olursun icin rahat eder

Kızlar burdan konuşalım. İfşalık şeylerde, resim vs o zaman mesaj grubuna yazalım. Grupta olmayıpta eklenmek isteyenler söylesin ekleyeyim. Ama sohbete burdan devam edelim
benide eklermisiniz

slm benım ilk olucak allah nasıp ederse acemiyim yanı...süt sağma aldnzmı mı manuelmı elektrıklımı hangı marka aldnz...

Yarın da takip et, hareket etmezse doktora gitmen iyi olur bence, 12 saat içimde en az 1-2 kez hareket etmesi gerek diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…