- 27 Eylül 2018
- 5.494
- 11.181
- 248
Malesef. Devlette 4 dk Özelde bizim 1 saate yakın sürdü cd verdi fotoğraflarda vardı içinde ama organlarının fotosu. Renkli çektiği fotoyu cd ye atmayı unutmuş doktor arayıp sormuştum öyle demiştiYaa özel olmasına rağmen vermemesi kötü olmuş canım bize hem cd hem fotoğrafımızı verdiler yaklaşık 25 dakika sürdü benim hızlı dediğim deolsun yine de fotoğrafınızı almana sevindim canım. Ya doktora gidince sorucam ama senin bilgin varmı acaba medar hastanesinde doğuma eşleri alıyorlarmı
Yaa mustafa beyin de renkli fotoğraf veriyor olmasına ben de çok sevindimmmMalesef. Devlette 4 dk Özelde bizim 1 saate yakın sürdü cd verdi fotoğraflarda vardı içinde ama organlarının fotosu. Renkli çektiği fotoyu cd ye atmayı unutmuş doktor arayıp sormuştum öyle demiştisonra mustafa beye kontrolde siz renkli gösteriyor musunuz dedim ilerleyen haftalarda gösteriyorum dedi 2 dk geçmedi hadi bi renkli bakalım dedi baya gösterdi fotoğrafta verdi icimde kalmadı ilerleyen zamanlarda daha da güzel fotoğraflar çekeriz dedi Ben de soracağım unutmazsam onu tam bilgim yok ama bence normalde aliyor olsalar bile şu süreçte almazlar gibi geliyor
Merhaba bende kan uyuşmazlığı vardı.igneside yapıldi.size soyle izah edeyim anne negatif baba pozitifse uyusmazlik oluyor.geri kalan olasiliklarda olmuyor.2.ise ilk bebeginizse hicbir sorun teskil etmez kan uyusmazligi 2.ve daha sonraki dogumlari etkiler.3.ise bebek dogunca kan grubuna bakilir annenin kan grubu cikarsa igne yapilmasina gerek yoktur.fakat pozitif cikarsa dogumdan sonra 48 saat icinde ignenin yapilmasi gereklidirKizlar kan uyusmazligi anne rh negatif olursa mi oluyor
Tesekkur ederim bilgilendirdiniz. Ben pozitif oldugum icin demekki doktorum hic bahsetmedi sagolunMerhaba bende kan uyuşmazlığı vardı.igneside yapıldi.size soyle izah edeyim anne negatif baba pozitifse uyusmazlik oluyor.geri kalan olasiliklarda olmuyor.2.ise ilk bebeginizse hicbir sorun teskil etmez kan uyusmazligi 2.ve daha sonraki dogumlari etkiler.3.ise bebek dogunca kan grubuna bakilir annenin kan grubu cikarsa igne yapilmasina gerek yoktur.fakat pozitif cikarsa dogumdan sonra 48 saat icinde ignenin yapilmasi gereklidir
Evet canım veriyor sağolsun gayet de güzel renkli ultrasonuYaa mustafa beyin de renkli fotoğraf veriyor olmasına ben de çok sevindimmmtek elimdekiler olacak sanıyordumm ya bana da bu süreç endişe veriyor ama eşim de yanımda olsun çok istiyorum bazı doktorlar izin vermiyor diye duymuştum. Ama hastane hakkındada kimse demedi yanıma eşim de geldi filan diye. Hakkımızda hayırlısı olsun belki eşimin yokluğu o an çok da koymaz bana şuanki düşüncem bu yönde herşeyin başı sağlık
Çok güzel ya bana da verir inşallah bissürüEvet canım veriyor sağolsun gayet de güzel renkli ultrasonu❤ Ben de çok istiyordum yanımda eşim olsun diye fakat dediğin gibi normal zamanda bile medarda eşlerin doğuma girdiğini hiç duymadım. Hiç umudum yok ama yine de soracağım bunu. Bence doğum anı gözümüz kimseyi görmez Sağlıkla gelsin bebeklerimiz Bugün randevumu aldım 16sında gideceğim ben inşallah
Verir canım tabiki❤Çok güzel ya bana da verir inşallah bissürüevet canım dediğim gibi olur muhtemelen artık hayırlısı napalım aminn inşallah ben daha almadım randevumu bu hafta içine alayım ben de
Tamamdır canım çok teşekkür ederimYok yok etmio cok kaliteli tok bi kumas ben park yatakda kumasin ses cikarmasina ve en ufak seyde sallanmasina sinir oluorm bebek donerken filan bu cok kolay kuruluyo ve sarsinti olmuo
Ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydınızMerhaba kızlar uzun zamandır yazamadım bugün doktor kontrolün vardı 27 haftalık olduk doktor bebeğin suyunun çok az olduğunu böbreğin birinde leke gördüğünü söyledi moralim bozuldu salı günü hemen dopler istedi ben daha önce çektirmedim sizler nasılsınız böyle bir durumla karşılaşan var mi
YaptırmadımAyrıntılı ultrason yaptırmış mıydınız
Suyun azalmasına havuç ve armut suyu iyi geliyor diyorlar.Bi de bol su.inşallah bir sıkıntı yoktur.Yaptırmadım
Neden böbrek lekeli dedi yaaa ağladım odasından çıkıncaSuyun azalmasına havuç ve armut suyu iyi geliyor diyorlar.Bi de bol su.inşallah bir sıkıntı yoktur.
Başka bir sorun var mı acaba?böbrek haricinde.Siz dopler yaptırın başka bir doktor da görsün lütfen.hemen üzülmeyinNeden böbrek lekeli dedi yaaa ağladım odasından çıkınca
Uzulmeyin lutfen insallah bir sorun cikmayacak icinizi ferah tutun. Ayrintili bi doplee yaptirin iciniz rahat etsin. Havuc suyu ve bol su tuketmek gerekiyormus su azligi icin de. İnsallah sagliklica kucaginiza alacaksiniz bebeginizi uzmeyin kendiniziMerhaba kızlar uzun zamandır yazamadım bugün doktor kontrolün vardı 27 haftalık olduk doktor bebeğin suyunun çok az olduğunu böbreğin birinde leke gördüğünü söyledi moralim bozuldu salı günü hemen dopler istedi ben daha önce çektirmedim sizler nasılsınız böyle bir durumla karşılaşan var mi
InşallahUzulmeyin lutfen insallah bir sorun cikmayacak icinizi ferah tutun. Ayrintili bi doplee yaptirin iciniz rahat etsin. Havuc suyu ve bol su tuketmek gerekiyormus su azligi icin de. İnsallah sagliklica kucaginiza alacaksiniz bebeginizi uzmeyin kendinizi
Merhaba bende kan uyuşmazlığı vardı.igneside yapıldi.size soyle izah edeyim anne negatif baba pozitifse uyusmazlik oluyor.geri kalan olasiliklarda olmuyor.2.ise ilk bebeginizse hicbir sorun teskil etmez kan uyusmazligi 2.ve daha sonraki dogumlari etkiler.3.ise bebek dogunca kan grubuna bakilir annenin kan grubu cikarsa igne yapilmasina gerek yoktur.fakat pozitif cikarsa dogumdan sonra 48 saat icinde ignenin yapilmasi gereklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?