Canım hayırlı olsun. 10 sene de tüp aşılama falan yaptırmadın mı peki. Kilo problemin falan var mıydıİlk gebelik 10 senedir bebeğim olmadı sebepsiz yere hemde.Birden kendiliğinden olunca 10 sene sonunda ne bulursam alır oldum mutluluktan
Haklısınız da yine de Berrak yaptığı çağrışımdan dolayı dalga geçilmeye çok müsait bir isim. Her isimle dalga geçilir istisnasız ama bu dalga geçiş gerçekten hassas değilim diyen insanı bile kırabilecek cinsten...O yüzden baştan duymanız daha iyi bence... Yoksa anlamı çok güzel. Aşağı yukarı aynı anlamı veren Duru da olabilir. Bir de Ahenk hoş geliyor kulağa...Söylediğiniz isimleri çağrıştırıyor gibi.Eden bulur ne diyeyim :)
Valla ben iyi yorumlara güvenerek, cahil cesaretiyle şundan aldım indirimden:benide eklermisiniz
slm benım ilk olucak allah nasıp ederse acemiyim yanı...süt sağma aldnzmı mı manuelmı elektrıklımı hangı marka aldnz...
ya o kadar normalki inan :) ben temmuz sonunda doğacak kızıma bir sürü şort tshirt falan almıştım herşeyi süslü kombinli şimdi tutmaya çalışıyorum kendimi allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİlk gebelik 10 senedir bebeğim olmadı sebepsiz yere hemde.Birden kendiliğinden olunca 10 sene sonunda ne bulursam alır oldum mutluluktan
Duruyu da beğenemediler. Başak a bile .aşşak diyebilrn bi kafa yapısı kendinden fikir çıkmadıysa her şeyler dalga geçecek bi yer bulur bence. Kaç tane berrak tanıyor olabilir bi insan da hepsi or.spu olabilir. Kişiliğe yönelik bi sözdü o söylenişin çağrıştırdığı değil. Şimdi de tarihi araştırın önemli birinin adını koyun diyor kendisi. Sanki ona sorduk.Haklısınız da yine de Berrak yaptığı çağrışımdan dolayı dalga geçilmeye çok müsait bir isim. Her isimle dalga geçilir istisnasız ama bu dalga geçiş gerçekten hassas değilim diyen insanı bile kırabilecek cinsten...O yüzden baştan duymanız daha iyi bence... Yoksa anlamı çok güzel. Aşağı yukarı aynı anlamı veren Duru da olabilir. Bir de Ahenk hoş geliyor kulağa...Söylediğiniz isimleri çağrıştırıyor gibi.
Selam canım yazan eden olmayınca kime yazıp tanımanıza vesile olucaz :) kaç gğndür takipteyim sayfanın ilerlediği yok. Değil mi ? O zaman biz yenileri hiçbir zaman almayacaksınız demek oluyor bu ya gruptakileri de byraya yönlendirin bizi tanımaya fırsatınız olsn ya da alın bizi. Böyle aktif olmazsa sayfa biz kime ne yazıcaz değil mi :)Kızlar beni yanlış anlamayın. Gruba ekler misin yazanların son mesajlarına bakıyorum. Tanıdıklarımı zaten ekliyorum ama 3-4 tane mesaj atıp yeni katılanları özür dilerim ama eklemiyorum. Çünkü grupta fotoğraf paylaşımı oluyor ve haliyle tanımadığımız kişilerin bizleri veya bebeklerimizle ilgili şeyleri görmesini ister istemez kabul edemiyoruz. Anlayışlı olursunuz diye umuyorum
Tabi gözümden kaçan varsa o başka
Ya da bi geçmişe bakın nerelere ne yazmışız ne yapmışız 2018 ağustos annelerinde de vardım ben mesela bi bakıverin tanımak isterseniz :)Kızlar beni yanlış anlamayın. Gruba ekler misin yazanların son mesajlarına bakıyorum. Tanıdıklarımı zaten ekliyorum ama 3-4 tane mesaj atıp yeni katılanları özür dilerim ama eklemiyorum. Çünkü grupta fotoğraf paylaşımı oluyor ve haliyle tanımadığımız kişilerin bizleri veya bebeklerimizle ilgili şeyleri görmesini ister istemez kabul edemiyoruz. Anlayışlı olursunuz diye umuyorum
Tabi gözümden kaçan varsa o başka
ay en sevmediğim tip sanki ona beğendirmek zorundasın, sen doğurunca öyle yaparsın diyorum ben fikir beyan edenlere kocam da dahilDuruyu da beğenemediler. Başak a bile .aşşak diyebilrn bi kafa yapısı kendinden fikir çıkmadıysa her şeyler dalga geçecek bi yer bulur bence. Kaç tane berrak tanıyor olabilir bi insan da hepsi or.spu olabilir. Kişiliğe yönelik bi sözdü o söylenişin çağrıştırdığı değil. Şimdi de tarihi araştırın önemli birinin adını koyun diyor kendisi. Sanki ona sorduk.
Sende haklısın vallaSelam canım yazan eden olmayınca kime yazıp tanımanıza vesile olucaz :) kaç gğndür takipteyim sayfanın ilerlediği yok. Değil mi ? O zaman biz yenileri hiçbir zaman almayacaksınız demek oluyor bu ya gruptakileri de byraya yönlendirin bizi tanımaya fırsatınız olsn ya da alın bizi. Böyle aktif olmazsa sayfa biz kime ne yazıcaz değil mi :)
Sen ekle demiş miydinYa da bi geçmişe bakın nerelere ne yazmışız ne yapmışız 2018 ağustos annelerinde de vardım ben mesela bi bakıverin tanımak isterseniz :)
Demiştim :)Sende haklısın vallaama grubun kehanetine kapıldık gelemiyoruz buraya
Sen ekle demiş miydin
SoryDemiştim :)
Hiç bi bebek babaya hareket etmiyor sanırımGünaydın kızlar. Bende bebişin hareketlerinden dolayı azmı hareket ediyor acaba diye düşüncelere dalıyorum. Yani ne kdr hareket etmeliki sizlerde nasıl oluyor. Ben sürekli bilgisayar başındayım biraz ondanda anlamıyor olabilirim ama belirgin hareketleri kaçırmam pek mümkün değil. Sağa sola yattığımda hareket ediyor o zaman oh diyorum
Birde hareket ettiğinde eşime gel gel koy elini diyorum o zmn hepten duruyor
Sorma adam koyuyor elini tık yok bekle bekleHiç bi bebek babaya hareket etmiyor sanırım
Yazık babalıkta zor hissedemiyorlarSorma adam koyuyor elini tık yok bekle bekle
Ay bide bu var evet. Hissediyor mu. Yok karnı açınca ışık düşüyor ondan mı bilmiyorum duruyor video açıncaGeçen haftalara gore en hareketli haftamizı yaşıyoruz bu hafta cok net hareketleri bende tam video cekeyim diyorum duruyor hemen
Aynen ya bi tane yakalayamadım henüzYazık babalıkta zor hissedemiyorlar
Ay bide bu var evet. Hissediyor mu. Yok karnı açınca ışık düşüyor ondan mı bilmiyorum duruyor video açınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?