Ya bu dopum işi çok farklı bi konu kimseyi etkilemek istemiyorum. Benim 38de suyum gelmişti. Sonrasında sancım tuttu. Akşam 8 sabah 7ye kadar sancısını çektim. Ve saat 5 gibi doktora ebeye beni sezeryana alın diye yalvardığjmı biliyorum.. Sonunda sezeryan oldum:) bence normalide sezeryanida çok zor doğumun ama hepsi unutuluyor. Ben doğum olduktan sonra asla bu acıyı bidaha yaşamam bana 2.çocuk deme demiştim eşime. Ama 2.yi ben istedim:) herşey geride kalıyor en zoru bile 10gün sonra unutulup gidiyor. Ben yapamıcamı bilseydim normal için asla uğraşmazfım ama benim acıya eşik değerim çok düşük. Neyime güvendim bilmiyorum :)Sevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
38e kesin bekleyeceğiz sanırım benimde sonrası gelişime göre doktor alır herhalde sezeryan olursa walla ben saymıyorum o zaman daha hızlı geçiyor gibi geliyorBenim suyum fazlaymış doktor 40ı asla beklemem sanada bebeğe de eziyet dedi. 38 De alcak beni. 32ye bi ulaşsam geri sayım başlıcak benim için:)))
Çok geçmiş olsun yaaBenim de ilk gebeligim henuz doktora sormadim dogumla ilgili bisey ama benim de geçen sene bel fıtığı patlaması olmustu spinal olur mu cok dusunceliyim
Suyu neden fazla canım şeker mi. Var sen deBenim suyum fazlaymış doktor 40ı asla beklemem sanada bebeğe de eziyet dedi. 38 De alcak beni. 32ye bi ulaşsam geri sayım başlıcak benim için:)))
Teşekkür ederim tecrübenizi aktardığınız içinYa bu dopum işi çok farklı bi konu kimseyi etkilemek istemiyorum. Benim 38de suyum gelmişti. Sonrasında sancım tuttu. Akşam 8 sabah 7ye kadar sancısını çektim. Ve saat 5 gibi doktora ebeye beni sezeryana alın diye yalvardığjmı biliyorum.. Sonunda sezeryan oldum:) bence normalide sezeryanida çok zor doğumun ama hepsi unutuluyor. Ben doğum olduktan sonra asla bu acıyı bidaha yaşamam bana 2.çocuk deme demiştim eşime. Ama 2.yi ben istedim:) herşey geride kalıyor en zoru bile 10gün sonra unutulup gidiyor. Ben yapamıcamı bilseydim normal için asla uğraşmazfım ama benim acıya eşik değerim çok düşük. Neyime güvendim bilmiyorum :)
Size de cok gecmis olsun aynen bi konusmak lazim spinal de igne omurilik sıvısı icine veriliyor falan deniyor benim 1 omurilik sivisi patladi zaten tabi tıbbi olarak nasildir bilemiycem de doktor daha iyi bilirÇok geçmiş olsun yaaBizim gibi bel sorunu olanlarda ne gibi riskler var açıkcası bende bilmiyorum Doktorla konusmak lazım
Ben ilk ogluma aldım 2.oglumdada onu kullanirim sonucta 1 kere giydi ve araları 17 ay2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
Doğum videolarını izlemenizi kesinlikle tavsiye etmem.her dogum kisiye has ve nasil dunyaya gelecegini inanın bebek belirliyor.ben ilk oglumda normal dogum cok istedim (platesler hareketler hurmalar meryemana otlari vs) ama oğlum kakasini yapip suyum mekonyumlu gelince acil sezeryana alindim.ve hic pisman olmadim cokta rahatti ve cabuk iyilestim.InsaALLAH bu yavrumdada oyle olur.Benim 7 yıl sonra bebişim yola çıkınca dayanamayıp 2 tane 10 lü set aldımgeri kalanı da altlı üstlü kafama göre yedek yaptım tulum aldım derken biraz coşmuş olabilirim doğum videosu izlemekten de bi ara fobi olmuştu ama dedim korkunun ecele faydası yok kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bazen düşünmüyor değilim şöyle prensesler gibi sezeryana mi gireyim hoş nasıl çıkarım sonrası nasıl olur bilemem ama
Malesef pembe nakışlı falanBen ilk ogluma aldım 2.oglumdada onu kullanirim sonucta 1 kere giydi ve araları 17 ayaralari azsa ve unisexse alma gerek yok bence sonucta 1 veya 2 kez giyiyorlar
Hmm ozaman 10lu değilde 5li de alabilirsin aslında sonucta hepsini giymiyorMalesef pembe nakışlı falan
Evet ya benim yengem de uzuuuun bi zaman kullandı yenidoğan takımlarını. Her bebek iri olacak diye de bişey yok belli olmuyorGüle güle giysinbenim de ilki ve 2. Cinsiyet ayni olsaydı senin gibi yapardım kızımın bütün elbiseleri duruyor çünkü 2.yi ara vermeden düşündüğümüz için ama nasip olmayacak ikinciye
Tercih meselesi canım.10lu takımların çoğunun 5li olarak da seti oluyor.ayni zibini bulamazsın modelde o da içte kalıyor çokta önemli değilyani eldiven zıbın şapka gibi şeyler takımların haricinde de tekli 2li satılan şeyler
Açıkçası bebeğin boyu kilosu da çok önemli.ben kızıma ilk aldıklarımi baya bi kullanabildim iri bı bebek olmadığı için
Evet ben hiç rastlamadım sorucam yarın canımİç zıbınınmı diyorsun canım. Evet ayrı satılıyor
Hadi ya ne giydirmişlerdi peki tek kat mı giydiriyorlar biz de ona göre çantayı hazırlayalım canımiçindeki o zıbınları 5 yıl önce kızımda bile kullanmadılar ben almayacağım bile
Patikli olduğu zaman azcık daralsa çocuk rahat hareket edemiyordur değilmi. Öyle yapayım ben de kuzumGenelde patikli oluyor yenidoğan elbiseler.bulabilirsen patiksiz tulum ya da pijama altları almayi tercih et canımdaha uzun süre gidiyor
Ay zaten doğum videoları karşıma çıkıp duruyor bide hiç karşılaştınızmı bilmiyorum hâlâ doğum devam ederken bebeği sevdikleri videoları atıyorlar internete doktorlar. O görüntüleri görünce deliye döndüm yaBenim 7 yıl sonra bebişim yola çıkınca dayanamayıp 2 tane 10 lü set aldımgeri kalanı da altlı üstlü kafama göre yedek yaptım tulum aldım derken biraz coşmuş olabilirim doğum videosu izlemekten de bi ara fobi olmuştu ama dedim korkunun ecele faydası yok kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bazen düşünmüyor değilim şöyle prensesler gibi sezeryana mi gireyim hoş nasıl çıkarım sonrası nasıl olur bilemem ama
Haklisin canım her doğum kendine özelmis zaten son izlediğim rahat dogum geçiren bi bayandan sonra dedim böyle rahatlatan bi video ile son vereyim daha izlemiyorumDoğum videolarını izlemenizi kesinlikle tavsiye etmem.her dogum kisiye has ve nasil dunyaya gelecegini inanın bebek belirliyor.ben ilk oglumda normal dogum cok istedim (platesler hareketler hurmalar meryemana otlari vs) ama oğlum kakasini yapip suyum mekonyumlu gelince acil sezeryana alindim.ve hic pisman olmadim cokta rahatti ve cabuk iyilestim.InsaALLAH bu yavrumdada oyle olur.
Akışına birakin bebeginiz göbüsteykende keyfini çıkarınsağlıkla...
Evet benim de keşfetime düsüp duruyor. Milletin kafa farklı ya hele doktorların bazıları sırf şov yapıyor gibi geliyorAy zaten doğum videoları karşıma çıkıp duruyor bide hiç karşılaştınızmı bilmiyorum hâlâ doğum devam ederken bebeği sevdikleri videoları atıyorlar internete doktorlar. O görüntüleri görünce deliye döndüm ya
Ay aynen benim gördüğüm de oydu sanırım aşırı daraldım sıkıldım. Çekip de internete atması heleEvet benim de keşfetime düsüp duruyor. Milletin kafa farklı ya hele doktorların bazıları sırf şov yapıyor gibi geliyorbi de sezeryan sırasında tam kafa çıkmışken az bekleten bi doktor var kanka diye seven bilimsel açıklamasını yapmış ama ilk izlediğimde izlerken daralmıştım hadi çıkar su çocuğu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?