2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili Anneler, acaba herkes normal doğum mu düşünüyor ? İçinizde hiç benim gibi korkup Sezeryana yakın olan yok mu ? Bir tek ben mi korkuyorum 2. Gebeliği olan anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Ya bu dopum işi çok farklı bi konu kimseyi etkilemek istemiyorum. Benim 38de suyum gelmişti. Sonrasında sancım tuttu. Akşam 8 sabah 7ye kadar sancısını çektim. Ve saat 5 gibi doktora ebeye beni sezeryana alın diye yalvardığjmı biliyorum.. Sonunda sezeryan oldum:) bence normalide sezeryanida çok zor doğumun ama hepsi unutuluyor. Ben doğum olduktan sonra asla bu acıyı bidaha yaşamam bana 2.çocuk deme demiştim eşime. Ama 2.yi ben istedim:) herşey geride kalıyor en zoru bile 10gün sonra unutulup gidiyor. Ben yapamıcamı bilseydim normal için asla uğraşmazfım ama benim acıya eşik değerim çok düşük. Neyime güvendim bilmiyorum :)

Benim suyum fazlaymış doktor 40ı asla beklemem sanada bebeğe de eziyet dedi. 38 De alcak beni. 32ye bi ulaşsam geri sayım başlıcak benim için:)))
38e kesin bekleyeceğiz sanırım benimde sonrası gelişime göre doktor alır herhalde sezeryan olursa walla ben saymıyorum o zaman daha hızlı geçiyor gibi geliyor

Benim de ilk gebeligim henuz doktora sormadim dogumla ilgili bisey ama benim de geçen sene bel fıtığı patlaması olmustu spinal olur mu cok dusunceliyim
Çok geçmiş olsun yaa Bizim gibi bel sorunu olanlarda ne gibi riskler var açıkcası bende bilmiyorum Doktorla konusmak lazım

Teşekkür ederim tecrübenizi aktardığınız için İşte bende tam bu durumdan korkuyorum Bu durum tamamen kişisel bir şey tabii ki ama onca sancıyı çekip ağlayarak beni sezeryana alın ile bitmesindem cok korkuyorum çünkü her ay adet sancısında bile ben dünyaları yakıyorum Çevremdeki bir çok arkadasım saatlerce acı çekip sezeryan ile bitirdiler normal dogum yapan kişiye inanılmaz saygım var, benim gözümde kahramanlar Sağlıkla gelsinler bebişler de agrı sızı cekeceğiz artık

Çok geçmiş olsun yaa Bizim gibi bel sorunu olanlarda ne gibi riskler var açıkcası bende bilmiyorum Doktorla konusmak lazım
Size de cok gecmis olsun aynen bi konusmak lazim spinal de igne omurilik sıvısı icine veriliyor falan deniyor benim 1 omurilik sivisi patladi zaten tabi tıbbi olarak nasildir bilemiycem de doktor daha iyi bilir

Benim 7 yıl sonra bebişim yola çıkınca dayanamayıp 2 tane 10 lü set aldım geri kalanı da altlı üstlü kafama göre yedek yaptım tulum aldım derken biraz coşmuş olabilirim doğum videosu izlemekten de bi ara fobi olmuştu ama dedim korkunun ecele faydası yok kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bazen düşünmüyor değilim şöyle prensesler gibi sezeryana mi gireyim hoş nasıl çıkarım sonrası nasıl olur bilemem ama

Ben ilk ogluma aldım 2.oglumdada onu kullanirim sonucta 1 kere giydi ve araları 17 ay aralari azsa ve unisexse alma gerek yok bence sonucta 1 veya 2 kez giyiyorlar

Doğum videolarını izlemenizi kesinlikle tavsiye etmem.her dogum kisiye has ve nasil dunyaya gelecegini inanın bebek belirliyor.ben ilk oglumda normal dogum cok istedim (platesler hareketler hurmalar meryemana otlari vs) ama oğlum kakasini yapip suyum mekonyumlu gelince acil sezeryana alindim.ve hic pisman olmadim cokta rahatti ve cabuk iyilestim.InsaALLAH bu yavrumdada oyle olur.
Akışına birakin bebeginiz göbüsteykende keyfini çıkarın sağlıkla...

Evet ya benim yengem de uzuuuun bi zaman kullandı yenidoğan takımlarını. Her bebek iri olacak diye de bişey yok belli olmuyor

Ay zaten doğum videoları karşıma çıkıp duruyor bide hiç karşılaştınızmı bilmiyorum hâlâ doğum devam ederken bebeği sevdikleri videoları atıyorlar internete doktorlar. O görüntüleri görünce deliye döndüm ya

Kızlar göğüs ucu kremi hangi marka önerirsiniz. Mustelamı lansinoh mı? Aranızda kullanıp memnun kalan varmı. Birde ne zmn başlamak lazım kullanmaya

Haklisin canım her doğum kendine özelmis zaten son izlediğim rahat dogum geçiren bi bayandan sonra dedim böyle rahatlatan bi video ile son vereyim daha izlemiyorum

Evet benim de keşfetime düsüp duruyor. Milletin kafa farklı ya hele doktorların bazıları sırf şov yapıyor gibi geliyor bi de sezeryan sırasında tam kafa çıkmışken az bekleten bi doktor var kanka diye seven bilimsel açıklamasını yapmış ama ilk izlediğimde izlerken daralmıştım hadi çıkar su çocuğu diye

Ay aynen benim gördüğüm de oydu sanırım aşırı daraldım sıkıldım. Çekip de internete atması hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…