2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok mantıklı canım önerilerini dikkate alacağım teşekkürler yarın için plan değişikliği yapayım o zaman

Var canım bak ben böyle aldım. 12,90 TL ye almıştım. Bebek mağazaların da oluyor. Hatta alt pijaması şapkası ve eldiveni olan takımlarda var bi tane de ondan alacağım ben yeterli içlik olarak

Eklentiler

• E1167DC3-BD4E-46E2-B55C-C6141D548E88.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 67
Güle güle giysin benim de ilki ve 2. Cinsiyet ayni olsaydı senin gibi yapardım kızımın bütün elbiseleri duruyor çünkü 2.yi ara vermeden düşündüğümüz için ama nasip olmayacak ikinciye
Tercih meselesi canım.10lu takımların çoğunun 5li olarak da seti oluyor.ayni zibini bulamazsın modelde o da içte kalıyor çokta önemli değil yani eldiven zıbın şapka gibi şeyler takımların haricinde de tekli 2li satılan şeyler
Açıkçası bebeğin boyu kilosu da çok önemli.ben kızıma ilk aldıklarımi baya bi kullanabildim iri bı bebek olmadığı için

İç zıbınınmı diyorsun canım. Evet ayrı satılıyor

ben internet alışverişi insanı olduğum için alışkınım aman sağlık olsunda alacak çok vaktimiz olur

ya hemde nasıl herşeyi kombin giymeden küçülen bir sürü şey
bende alırken iade ederim beğenmezsem dedim ama iade etmek bir yana dursun yeniden sipariş verdim

Hosgeldin canim

walla ben almadım almayıda düşünmüyorum ben zaten tulum seviyorum daha çok çok gerksiz geliyor bana hastane çıkışı onun yerine tulumlu şapkalı setlerden aldım birkaç tane

içindeki o zıbınları 5 yıl önce kızımda bile kullanmadılar ben almayacağım bile

Benim de ilk gebeligim henuz doktora sormadim dogumla ilgili bisey ama benim de geçen sene bel fıtığı patlaması olmustu spinal olur mu cok dusunceliyim

içindeki o zıbınları 5 yıl önce kızımda bile kullanmadılar ben almayacağım bile
Hastane de giydirmemişlerdi ama ben evde baya kullandım canım. İlk zamanlar kafadan geçen zıbınları giydirmek zor oluyordu. Göbek bağı da varken bu zıbınlar daha kullanışlı gelmişti bana Bide banyodan sonra ağlaya ağlaya hemen hızlıca kollarını geçirip önünü kapatıyorsun.

İlk gebelik mi

Benim hedefim hrrgün 1 litreyi bitirmek onu bile zar zor içiyorum. 2 liitre içmem içn ne çat ne ıhlamur hiçbişe içmemem lazım

Bende hala 7 aylık olamadım diyorum geçmiyor zaman
Bende kalan zamana odaklanmaya başladım artık bitti bitti diye kendimi teselli ediyorum:)))

seninde mart sonu biz daha 30 olamadık ya banada hala çok varmış gibi geliyor
sezeryan olma ihtimalim yüksek benim belki 40 ı beklemz doktor diye düşünüyorum
Benim suyum fazlaymış doktor 40ı asla beklemem sanada bebeğe de eziyet dedi. 38 De alcak beni. 32ye bi ulaşsam geri sayım başlıcak benim için:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…