- 30 Ekim 2017
- 314
- 460
- 103
- 29
Çok mantıklı canım önerilerini dikkate alacağım teşekkürlerBen kendim takım olusturdum.Sade renkleri secerseniz alternatif bol.Hem içinize sinen bir şey çıkıyor ortaya.Zaten ilk aylarda çok çabuk büyüyorlar, onları cok giyemeyecekler.Dolayısıyla çok büyük paralar vermek mantıklı olmuyor.Onun yerine bebek arabası, bebek yatagı gibi önemli şeylere para harcayın.Onları daha uzun süre kullanacaksınız.Derim şahsen ben
Var canım bak ben böyle aldım. 12,90 TL ye almıştım. Bebek mağazaların da oluyor. Hatta alt pijaması şapkası ve eldiveni olan takımlarda var bi tane de ondan alacağım ben yeterli içlik olarakYa almama gibi bi ihtimalimiz varmı bana da fiyatlar çok uçuk geliyor ama hastane çıkışının içindeki farklı zıbını filan ayrı satın alabildiğimizi bilmiyordum. Hiç de görmedim öyle bi ihtimal varsa ben de takımı kendim oluşturmak isterim açıkçası
Güle güle giysinBen almadımilki erkekti şimdiki de erkek. Onun yerine bi 5 parça hastane çıkışı bi tane de tulum aldım. Yine de yeni kıyafetle başlasın hayata diye analık işte. Çok bişiyde almadım çünkü gidip alınmıyor netten gelene de güven olmuyor malesef
Tercih meselesi canım.10lu takımların çoğunun 5li olarak da seti oluyor.ayni zibini bulamazsın modelde o da içte kalıyor çokta önemli değilYa almama gibi bi ihtimalimiz varmı bana da fiyatlar çok uçuk geliyor ama hastane çıkışının içindeki farklı zıbını filan ayrı satın alabildiğimizi bilmiyordum. Hiç de görmedim öyle bi ihtimal varsa ben de takımı kendim oluşturmak isterim açıkçası
Açıkçası bebeğin boyu kilosu da çok önemli.ben kızıma ilk aldıklarımi baya bi kullanabildim iri bı bebek olmadığı içinBen kendim takım olusturdum.Sade renkleri secerseniz alternatif bol.Hem içinize sinen bir şey çıkıyor ortaya.Zaten ilk aylarda çok çabuk büyüyorlar, onları cok giyemeyecekler.Dolayısıyla çok büyük paralar vermek mantıklı olmuyor.Onun yerine bebek arabası, bebek yatagı gibi önemli şeylere para harcayın.Onları daha uzun süre kullanacaksınız.Derim şahsen ben
Kizlar kullandiginiz vitaminlerde folik asit var mi
bende ferplex kullanıyorum kan için onda var diye biliyorumKizlar kullandiginiz vitaminlerde folik asit var mi
İç zıbınınmı diyorsun canım. Evet ayrı satılıyorYa almama gibi bi ihtimalimiz varmı bana da fiyatlar çok uçuk geliyor ama hastane çıkışının içindeki farklı zıbını filan ayrı satın alabildiğimizi bilmiyordum. Hiç de görmedim öyle bi ihtimal varsa ben de takımı kendim oluşturmak isterim açıkçası
Genelde patikli oluyor yenidoğan elbiseler.bulabilirsen patiksiz tulum ya da pijama altları almayi tercih et canımBen de yarın gidip hastane çıkışı alcam diye düşünüyodum madem tulum filan alayım bebişime
ben internet alışverişi insanı olduğum için alışkınım aman sağlık olsunda alacak çok vaktimiz olurKızımda bende çok bişeyler almıştım. Dışarı çok çıkıyorduk o zaman gördüğümü alıyordum ama şimdi dışarı çıkmıyorum. İnternet alış verişini de sevmiyorum ben. Görmeden dokunmadan almak istemiyorum. Artık doğduktan sonra inşallah ortalık düzelir de boyuna kilosuna göre alırız.
Ben de internetten almıştım çoğu şeyi daha kolayıma gelmişti.simdi de netten bakiyorumben internet alışverişi insanı olduğum için alışkınım aman sağlık olsunda alacak çok vaktimiz olur
ya hemde nasıl herşeyi kombin giymeden küçülen bir sürü şeyAçıkçası ilk çocukta ne görüyorsak alıyoruzama şimdi öyle değilim ve fazla almamaya odakladim kendimi.
Ebebekte baya indirim var ama çoğu şeyde yorum yapılmadığı için alip beğenmezsem iadeyle uğraşmak istemiyorum
Hosgeldin canimMerhabalar hanımlar bende Mart annesi olucam nasipse aranıza yeni katıldımne güzel böyle bi platformda haberleşmeniz herşeyi beraber takip etmişsiniz. Ben gebelik şekeriyle uğraşıyorum şu aralar biraz stresli geçiyor ne yicem ne kadar yicem diye. Bi an önce kızıma kavuşmak istiyorum bavulu çoktan hazırladım ufak tefek eksiklerimiz var aklıma geldikçe ekliyorum. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
walla ben almadım almayıda düşünmüyorum ben zaten tulum seviyorum daha çok çok gerksiz geliyor bana hastane çıkışı onun yerine tulumlu şapkalı setlerden aldım birkaç tane2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
içindeki o zıbınları 5 yıl önce kızımda bile kullanmadılar ben almayacağım bileYa almama gibi bi ihtimalimiz varmı bana da fiyatlar çok uçuk geliyor ama hastane çıkışının içindeki farklı zıbını filan ayrı satın alabildiğimizi bilmiyordum. Hiç de görmedim öyle bi ihtimal varsa ben de takımı kendim oluşturmak isterim açıkçası
Benim de ilk gebeligim henuz doktora sormadim dogumla ilgili bisey ama benim de geçen sene bel fıtığı patlaması olmustu spinal olur mu cok dusunceliyimBenim ilk tecrüben olacak ve bel fıtığı hastasıyım.Ben hep kafamda sezeryan olurum ya diye geciriyorum ama normal olacaksa da normal gidişata müdahale mi ediyorum acaba diye düşünüyorum.Ama normal doğumu yapacak kadar da cesaret bulamıyorum kendimde.Şimdiden doğum fobim başladı galiba
Ben iMom kullanıyorum ve içinde mevcutKizlar kullandiginiz vitaminlerde folik asit var mi
O zaman tekrar gözden geçireyimya hemde nasıl herşeyi kombin giymeden küçülen bir sürü şey
bende alırken iade ederim beğenmezsem dedim ama iade etmek bir yana dursun yeniden sipariş verdim
Hastane de giydirmemişlerdi ama ben evde baya kullandım canım. İlk zamanlar kafadan geçen zıbınları giydirmek zor oluyordu. Göbek bağı da varken bu zıbınlar daha kullanışlı gelmişti bana Bide banyodan sonra ağlaya ağlaya hemen hızlıca kollarını geçirip önünü kapatıyorsun.içindeki o zıbınları 5 yıl önce kızımda bile kullanmadılar ben almayacağım bile
İlk gebelik miBen 30 haftaya girdim yani 1 hafta önden gidiyor doktorun demesine göre biraz heyecan biraz korku bastı açıkçası ağrılar gözümü korkutuyordu ama gebe okulu eğitimine giriyorum ebe derslerde içimi baya rahatlattı açıkçası
Benimde 38de alıncak bebek. 10 haftam kaldı sadece:)Merhaba benimde 3 gün sonra 31 biticek.doktorum hedef 38i bitirmek dedi. Daha çok var
Bende kalan zamana odaklanmaya başladım artık bitti bitti diye kendimi teselli ediyorum:)))Benim hedefim hrrgün 1 litreyi bitirmek onu bile zar zor içiyorum. 2 liitre içmem içn ne çat ne ıhlamur hiçbişe içmemem lazım
Bende hala 7 aylık olamadım diyorum geçmiyor zaman
Benim suyum fazlaymış doktor 40ı asla beklemem sanada bebeğe de eziyet dedi. 38 De alcak beni. 32ye bi ulaşsam geri sayım başlıcak benim için:)))seninde mart sonu biz daha 30 olamadık ya banada hala çok varmış gibi geliyor
sezeryan olma ihtimalim yüksek benim belki 40 ı beklemz doktor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?