- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
Ondan canım bundan sonra sende daha sık gidersin.Yaa benim doktorum neden ayda bir dediki gerçi ben daha yeni 30lu haftalarıma geldim ondandır belki
İlk bebeğime planlıydı ama planlanandan erken gelmek istediAynen bende planlı sezeryan ama yine de sanki erken gelecekmiş gibi his var içimde.
Hosgeldin canım, bizimde mart sonu veya nisan başı gibi görünüyor doğum.gebelik şekeri ilk oglumda yaptirdim simdi yaptirmadim ben.sabahlari ac-tok kendim olcecegim.amin InsaALLAH hepimiz kolay ve zahmetsiz doğumlarla evlatlarimiza kavuşalımMerhabalar hanımlar bende Mart annesi olucam nasipse aranıza yeni katıldımne güzel böyle bi platformda haberleşmeniz herşeyi beraber takip etmişsiniz. Ben gebelik şekeriyle uğraşıyorum şu aralar biraz stresli geçiyor ne yicem ne kadar yicem diye. Bi an önce kızıma kavuşmak istiyorum bavulu çoktan hazırladım ufak tefek eksiklerimiz var aklıma geldikçe ekliyorum. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Seni kandırmışlarÇoğu arkadaş öyle demişti ben ağrı sızı dan çok Bebek için sabırsızlanıyorum meraktano yüzden zaman geçmiyor gerçi üç yıl bekledim iki ay daha bekleriz
Hakkında hayırlısı neyse o olsun ben ilkinde normal istemiştim ama korkuyodum da şimdide ilk sezeryan olduğu icin risklerinden dolayı korkuyorumBenim ilk tecrüben olacak ve bel fıtığı hastasıyım.Ben hep kafamda sezeryan olurum ya diye geciriyorum ama normal olacaksa da normal gidişata müdahale mi ediyorum acaba diye düşünüyorum.Ama normal doğumu yapacak kadar da cesaret bulamıyorum kendimde.Şimdiden doğum fobim başladı galiba
Kesinlikle kıyafetlerinide yıkamadım daha erken diye bekletiyorumAy bence de sona yaklaştıkça daha da zor geçiyor
Açıkçası ilk çocukta ne görüyorsak alıyoruzbende acele etmeyeyim diyorum ama şimdi bile dinlene dinlene iş yapıyorum zorlamak istemiyorum kendimi
benim de ilki kız bu erkek kızımda çok fazla aldığım için bunda tutuyorum kendimi zıbın tulumlar aldım yenidoğan ve 1-3 çoğunu ebebkten aldım görmeden ama çok güzel çıktılar battaniyeler havlu falan lcwden aldım
Bana o çok mantıksız geliyor. İlk bebeğim hiç almadım. Küçüçük parçalardan oluşuyor ve bilmem kaç para. Elle tutulur bi alt üst ve baddaniye var içinde. Bence onu almak yerine kendin takım yapsan daha mantıklı canım2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
Kızım da iki takım onlu set almıştım canım ama bunda almadım. Ayrı ayrı takım battaniye içlik falan aldım onları takım yaptım. Öyle içime sinen güzel bi önlü takımda bulamadım açıkçası. Aşırı pahalı geldi bide beğendiklerim bende almadım.2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
Bide erkek çocuğunun kaderi canım2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
Bana o çok mantıksız geliyor. İlk bebeğim hiç almadım. Küçüçük parçalardan oluşuyor ve bilmem kaç para. Elle tutulur bi alt üst ve baddaniye var içinde. Bence onu almak yerine kendin takım yapsan daha mantıklı canım
Kızım da iki takım onlu set almıştım canım ama bunda almadım. Ayrı ayrı takım battaniye içlik falan aldım onları takım yaptım. Öyle içime sinen güzel bi önlü takımda bulamadım açıkçası. Aşırı pahalı geldi bide beğendiklerim bende almadım.
Ya evet bakıp bakıp duruyorumBide erkek çocuğunun kaderi canımkızlar gibi öyle süslü ilgi çekici şeyler yok ki almak isteyende.
Uygun olması da şart değil ki canım. Hep aynı kıyafet giyilmiyor ki zatenSanırım ben de almayacagim bu seferaldıklarıma uygun battaniye bulabilirsem ne ala. Çünkü Allah nasip ederse çocuklarıma kaldırıcam ilk elbiselerini oğlumun battaniyesi eksik kalmasın
Almadım oğlumdan kalan bi 5li bide 10liu var bi tane 5li aldım oda fiyatı uygun diye gerci ikincide erkek benim ama daha güzel bisey almak varken hastane çıkışına o kadsr para vermek mantıksız geliyo bana2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
Ya tabiki öyle de takım olması babında canımUygun olması da şart değil ki canım. Hep aynı kıyafet giyilmiyor ki zaten
Ben almadım2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
Ben ilk cocugumu bekliyorum ama yine de cvp hakkımı kullanmak istiyorum2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyorama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda
Bana o çok mantıksız geliyor. İlk bebeğim hiç almadım. Küçüçük parçalardan oluşuyor ve bilmem kaç para. Elle tutulur bi alt üst ve baddaniye var içinde. Bence onu almak yerine kendin takım yapsan daha mantıklı canım
Ya almama gibi bi ihtimalimiz varmı bana da fiyatlar çok uçuk geliyor ama hastane çıkışının içindeki farklı zıbını filan ayrı satın alabildiğimizi bilmiyordum. Hiç de görmedim öyle bi ihtimal varsa ben de takımı kendim oluşturmak isterim açıkçasıKızım da iki takım onlu set almıştım canım ama bunda almadım. Ayrı ayrı takım battaniye içlik falan aldım onları takım yaptım. Öyle içime sinen güzel bi önlü takımda bulamadım açıkçası. Aşırı pahalı geldi bide beğendiklerim bende almadım.
Ben kendim takım olusturdum.Sade renkleri secerseniz alternatif bol.Hem içinize sinen bir şey çıkıyor ortaya.Zaten ilk aylarda çok çabuk büyüyorlar, onları cok giyemeyecekler.Dolayısıyla çok büyük paralar vermek mantıklı olmuyor.Onun yerine bebek arabası, bebek yatagı gibi önemli şeylere para harcayın.Onları daha uzun süre kullanacaksınız.Derim şahsen benYa almama gibi bi ihtimalimiz varmı bana da fiyatlar çok uçuk geliyor ama hastane çıkışının içindeki farklı zıbını filan ayrı satın alabildiğimizi bilmiyordum. Hiç de görmedim öyle bi ihtimal varsa ben de takımı kendim oluşturmak isterim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?