2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende planlı sezeryan ama yine de sanki erken gelecekmiş gibi his var içimde.
İlk bebeğime planlıydı ama planlanandan erken gelmek istedi . Cumartesi doğuma alacaktı doktor cuma günü sabah suyum geldi apar topar gittik.
Hazırla dursun bir kenarda

Merhabalar hanımlar bende Mart annesi olucam nasipse aranıza yeni katıldım ne güzel böyle bi platformda haberleşmeniz herşeyi beraber takip etmişsiniz. Ben gebelik şekeriyle uğraşıyorum şu aralar biraz stresli geçiyor ne yicem ne kadar yicem diye. Bi an önce kızıma kavuşmak istiyorum bavulu çoktan hazırladım ufak tefek eksiklerimiz var aklıma geldikçe ekliyorum. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Hosgeldin canım, bizimde mart sonu veya nisan başı gibi görünüyor doğum.gebelik şekeri ilk oglumda yaptirdim simdi yaptirmadim ben.sabahlari ac-tok kendim olcecegim.amin InsaALLAH hepimiz kolay ve zahmetsiz doğumlarla evlatlarimiza kavuşalım

Çoğu arkadaş öyle demişti ben ağrı sızı dan çok Bebek için sabırsızlanıyorum meraktan o yüzden zaman geçmiyor gerçi üç yıl bekledim iki ay daha bekleriz
Seni kandırmışlar mecbur bekleniyo canım ama bana bu hamileligim basından beri cok yavaş gecti gibi geldi
Hakkında hayırlısı neyse o olsun ben ilkinde normal istemiştim ama korkuyodum da şimdide ilk sezeryan olduğu icin risklerinden dolayı korkuyorum
Ay bence de sona yaklaştıkça daha da zor geçiyor
Kesinlikle kıyafetlerinide yıkamadım daha erken diye bekletiyorum

Açıkçası ilk çocukta ne görüyorsak alıyoruz ama şimdi öyle değilim ve fazla almamaya odakladim kendimi.
Ebebekte baya indirim var ama çoğu şeyde yorum yapılmadığı için alip beğenmezsem iadeyle uğraşmak istemiyorum

2. Ya da 3. Çocuğunu bekleyen anneler 10lu hastane çıkışı almayı düşünüyor musunuz? Kızıma almıştım, oğluma almazsam haksızlık olacakmis gibime geliyor ama bı yandan da onun yerine başka takımlar almak daha mantıklı geliyor. Fiyatlar da baya uçmuş durumda

Bana o çok mantıksız geliyor. İlk bebeğim hiç almadım. Küçüçük parçalardan oluşuyor ve bilmem kaç para. Elle tutulur bi alt üst ve baddaniye var içinde. Bence onu almak yerine kendin takım yapsan daha mantıklı canım

Kızım da iki takım onlu set almıştım canım ama bunda almadım. Ayrı ayrı takım battaniye içlik falan aldım onları takım yaptım. Öyle içime sinen güzel bi önlü takımda bulamadım açıkçası. Aşırı pahalı geldi bide beğendiklerim bende almadım.

Bide erkek çocuğunun kaderi canımkızlar gibi öyle süslü ilgi çekici şeyler yok ki almak isteyende.

Sanırım ben de almayacagim bu sefer aldıklarıma uygun battaniye bulabilirsem ne ala. Çünkü Allah nasip ederse çocuklarıma kaldırıcam ilk elbiselerini oğlumun battaniyesi eksik kalmasın

Sanırım ben de almayacagim bu sefer aldıklarıma uygun battaniye bulabilirsem ne ala. Çünkü Allah nasip ederse çocuklarıma kaldırıcam ilk elbiselerini oğlumun battaniyesi eksik kalmasın
Uygun olması da şart değil ki canım. Hep aynı kıyafet giyilmiyor ki zaten

Almadım oğlumdan kalan bi 5li bide 10liu var bi tane 5li aldım oda fiyatı uygun diye gerci ikincide erkek benim ama daha güzel bisey almak varken hastane çıkışına o kadsr para vermek mantıksız geliyo bana

Ben almadım ilki erkekti şimdiki de erkek. Onun yerine bi 5 parça hastane çıkışı bi tane de tulum aldım. Yine de yeni kıyafetle başlasın hayata diye analık işte. Çok bişiyde almadım çünkü gidip alınmıyor netten gelene de güven olmuyor malesef

Eklentiler

• IMG_20201215_184823.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 65
Ben ilk cocugumu bekliyorum ama yine de cvp hakkımı kullanmak istiyorum Ben en basından beri 10'lu hastane çıkıslarını gereksiz ve pahalı buldum.Alt-üst ya tulum,içe zıbın,şapka,eldiven yeterli.Indırımde bu dedikleriö gayet uyguna geliyor.Ben sahsen 10'lu almadım.Üstelik hediye de geldi. Battaniye olsun, zıbın olsun hediye geldiği için 10'lu a da gerek kalmıyor.Tecrübeli anneler daha iyi bilir tabii ki ama bence çok büyük paralar vermeye gerek yok

Ya almama gibi bi ihtimalimiz varmı bana da fiyatlar çok uçuk geliyor ama hastane çıkışının içindeki farklı zıbını filan ayrı satın alabildiğimizi bilmiyordum. Hiç de görmedim öyle bi ihtimal varsa ben de takımı kendim oluşturmak isterim açıkçası

Ben kendim takım olusturdum.Sade renkleri secerseniz alternatif bol.Hem içinize sinen bir şey çıkıyor ortaya.Zaten ilk aylarda çok çabuk büyüyorlar, onları cok giyemeyecekler.Dolayısıyla çok büyük paralar vermek mantıklı olmuyor.Onun yerine bebek arabası, bebek yatagı gibi önemli şeylere para harcayın.Onları daha uzun süre kullanacaksınız.Derim şahsen ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…