2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özellikle tecrübeli anneler bebeğin göbek bagi daha düşmemişken alttan çıtçıtlı zibinlar giydiriliyor mu yoksa iç zıbın mi kullanmak gerek?? 1 tane var iç zıbın, eğer gerekli ise 2 tane daha alayım diyorum. O tarz alt üst takımlarım var ama onun içine de sanki bir şey giydirmek gerek gibi geldi bana.

Kızlar göğüs ucu kremi hangi marka önerirsiniz. Mustelamı lansinoh mı? Aranızda kullanıp memnun kalan varmı. Birde ne zmn başlamak lazım kullanmaya
Ben ilkinde lansinoh kullandım. Doğumdan on gün önce falan başlamıştım ama yinede baya yara olmuştu bende. Sürünce rahatlatıyordu. Mustela nasıl onu bilmiyorum.

Kızlar göğüs ucu kremi hangi marka önerirsiniz. Mustelamı lansinoh mı? Aranızda kullanıp memnun kalan varmı. Birde ne zmn başlamak lazım kullanmaya
ben lansinoh kullanmıştım şimdi de öyle yaparım o zaman çok araştırıp karar vermiştim

ben normal de kullanmıştım giydirilebiliyor

Lansinoh en iyisi galiba mutlaka doğumdan 2 3 hafta önce basla ben ilkinde dogum yaptığım gün başladım hiç bi faydası olmadi 3 ay göğüslerim yara icinde emzirdim

Giydirebilirsin canim zıbın cok dar olmadiktan sonra sıkıntı olmaz

Gümüş göğüs kalkanı alan var mı peki kızlar

Hadi ya ne giydirmişlerdi peki tek kat mı giydiriyorlar biz de ona göre çantayı hazırlayalım canım
Canım alttan çıtçıtlı atlet niyetine zibinlar var onlar genelde tercih ediliyor
Ben alttan çıtçıtlı olanlardan kullandım hep.herhangi bı sorun olmadi

Sağ alttakini kastediyorum zıbın diye soldakini hiç kullanmadım ben

Tulumda da sadece böyle alttan çıtçıtlı olanlar daha kullanışlı bana göre bezini değiştirince daha kolay oluyor

Soldaki iç zıbın citciti yok alttan hastanede rahat oluyo ama çokta fazla almanıza gerek yok 2 tane yeterli
Yaa ben ona bayılıyorum banyo yaptıktan sonra giydiriyorsun ya belinde bağda vardı benim aldiğimda

Bu çocuğa daha bisi almadım sen naptin asas alışveriş yaptın mi aşağı eglencedeki civile bi gidicem zibinlarida e bebekten alayim diyorum

Evet çok tatlı oluyolar sen ankarada mi oturuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…