2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göğüs ucu kremi hangi marka önerirsiniz. Mustelamı lansinoh mı? Aranızda kullanıp memnun kalan varmı. Birde ne zmn başlamak lazım kullanmaya
Bunu bende merak ediyorum alıcam araştırıyorum

Kızlar ben hastane için gecelik alayım dedim önden düğmeli rahat bisey pijama konusunda kararsız kaldım bi tane de pjima mi alsam hangisi daha kullanışlı olur bilemedim

Merhaba canım. Hangi hastaneye gidiyorsun. Şehir hastanesine mi devam ediyorsun.
Merhaba canim en son ayrintiliyi cebeci tip ve şehir hastanesinde yaptırdım. Geçende kan testi için zübeyde ye gittim bu perşembe devaya gidicem şehir hastanesine de devam heryere gidiyorum :) Ama.sehir hastanesinde ok çok memnunum

Ben de gümüş kapak aldım, bakalım işe yarayacak mı Peki gümüş kapağın yanına ekstra göğüs kremi aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz ?
Alacaktım canım ama kullanmayın kapağın yanında krem yazıyordu

Oo sen bütün hastanelere gidiyorsun. Benimde yeğenim yeni hamile oda şehir hastanesine gitti ilk ikinci de aynı doktora sıra bulamadı. Nasıl sıra alınıyor?

Oo sen bütün hastanelere gidiyorsun. Benimde yeğenim yeni hamile oda şehir hastanesine gitti ilk ikinci de aynı doktora sıra bulamadı. Nasıl sıra alınıyor?
Şehir hastanesinden çok onceden randevu almali ben.mesela ulaş vali ve necatiden başkasına gitmiyorum mesela şimdi.gittin hemen öğün başka.randevu talebi olustursun
Bende pentiden bu takımı almayı düşünüyorum. Sanırım hepimiz aynı tarz alacağız
Muhteşem bunlar ama.ben köyü alcam.kanamam.olmustu dışarı çıkar felna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…