2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kramp genelde magnezyum eksikliğinden oluyo doktorunla konuş dozunu arttirsin olmadi

Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl ben bazen sakin olsa filan diyorum. Sonra da hareket hissetmeyince korkuyorum . İlk bebeğim gibi değil daha hareketli maşallah. Bazen karnımın içi çok acıyor ama sonra geçiyor
benimde aynen öyle ilk de hiç böyle değildi resmen hiç durmuyor gece dahil sürekli hareketli doktor bizim için daha iyi dedi ilk defa dün sabaha karşı ve öğlene kadar çok az hareket etti ve aşırı korktum o yüzden bir daha şikayet etmeyeceğime söz verdim bugün resmen acısını çıkarıyor karnım sürekli oynuyor dans falan var sanırım birde benimki ters

Oh oh maşallah benimki arada öyle hareketleniyor ama genelde sakin çıkınca canımıza okuyacakmı ne diyorum

Oh oh maşallah benimki arada öyle hareketleniyor ama genelde sakin çıkınca canımıza okuyacakmı ne diyorum
ya benimde ilk gebeliğim böyle değildi bunda hissettiğimden beri hiç durmadı karşıdan bile sürekli hareket ettiği görülüyor bende diyorum içerde bile durmuyor dışarıda da böyle olursa yandık ama şükürler olsun tabi sürekli hissetmek çok güzel malum hamileyken korkmak için bahane arıyoruz

Ben normaldede giyerim diye önden düğmeli pijamalardan aldım zaten yoktu bide ucuza buldum trendyolmillanın.

Hangi marka aldın cnm bende alsam mı diyorum
Silverlinda aldım ben canım

Benim de bazen çok hareketli. Özellikle gece yatınca aşırı bi hareketleniyor. Korkuyorum bazen Acaba diyorum bişey mi oluyor canımı acıyor?
Sadece ben böyle hissediyorum sanıyordum hareket hissetmeyince telaş yaptığım da oldu ama bazen bir hareket ediyorki. Ters bişey yoktur inşallah diye dua ediyorum

bende aynı markadan aldım kalitesi çok iyi güzel günlerde giyelim inşallah

Kızlar diğer gruplara göre neden bu grup bu kadar az aktif???kimse yokmuş gibi

Evet çok hızlı kalkma anı harekettende oluyo yavaş yavaş kalk yatakta donerken bile 3 hamlede dönüyorum yoksa kramp giriyo malesef
Ahh evet gece yine ağrılarım vardı yaşlı kadınlar givi tutunarak döndüm hep sabah iyiyidim çok şükür yoksa doktora gidecektim. Bir de probiyotik kullanmaya başladım o da sanırım biraz gaz yapıyor onun da etkisi olabilir diye düşündüm

Gaz cok kotu yaa benim bi olduda sırtımin tek tarafına ağrı saplandı hareket edemedim yürüyemedim gözümden yaşlar geldi eşimde korktu noldu diye

Adet sancısı değilde karin ağrısı oldu bir hafta gece uyandırdı geçti , karın benimde tas gibi oluyor bir iki dk ama normal demişti doktorum bu sertleşme olayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…