2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kapak kullanımında da öyle diyor, o yüzden bende tereddüt ettim :) Şu an sadece Lierac'ın çatlak kremini kullanıyorum.Son 2 hafta kala kapağı kullanamaya başlayacagım.İnşallah acısız emziririz
İnşallah inşallah. Çok korkuyorum göğüs yarasından ya

Dedim bi kaç zıbın vs alayim ben nisan annesiyim sonra diyorum acelen ne bu haftada sırtım ikiye ayrılıyor çok kotuyum

Bunlari aldım kızlar ne zaman kullanmaya başlayacaksınız

Eklentiler

• 8440D010-5EC9-4233-AB5C-A3AEA95014D9.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 71
Ben göğüs ucu yarasından çok korkuyorum lansinoh aldım herkes memnunmuş aventinden göğüs kalkanını aldım inşallah yarasız acısız olur hepimizin ki

Kızlar selaammm. Biz 20. Haftamizdayız magenzyum alımını unutuyorum bazen. ( suya atılan magnezyumdan) karnimda ağrılar oluyor alt kısımda üst kısımda hareketlerime bağlı ağrılar. Sizce magnezyum eksikliginden midir?

Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl ben bazen sakin olsa filan diyorum. Sonra da hareket hissetmeyince korkuyorum . İlk bebeğim gibi değil daha hareketli maşallah. Bazen karnımın içi çok acıyor ama sonra geçiyor

Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl ben bazen sakin olsa filan diyorum. Sonra da hareket hissetmeyince korkuyorum . İlk bebeğim gibi değil daha hareketli maşallah. Bazen karnımın içi çok acıyor ama sonra geçiyor
Benim de bazen çok hareketli. Özellikle gece yatınca aşırı bi hareketleniyor. Korkuyorum bazen Acaba diyorum bişey mi oluyor canımı acıyor?

Ondan kaynaklı olabilir ihmal etme ilaçlarını görebileceğin bi yere koy alarm kur. Ben de ilk zamanlar ilaçlarımı çok ihmal ettim ağrılarım çok arttı oturduğum yerden kalkamıyordum resmen kemiklerim batıyordu. Şimdi kendimi şartlandırdım saatlere böldüm ilaçlarımı, yiyeceğim meyveyi kuru yemişi hepsini her gün muhakkak alıyorum. Bide günlük bir maden suyu muhakkak içiyorum.

Size de cok gecmis olsun aynen bi konusmak lazim spinal de igne omurilik sıvısı icine veriliyor falan deniyor benim 1 omurilik sivisi patladi zaten tabi tıbbi olarak nasildir bilemiycem de doktor daha iyi bilir
Omurilik sıvıs ı nasıl patladı? Nasıl anladınız? İyileşenildiniz mi? Şu an nasılsınız

Maden suyunu çok severim günde 2 şişe bile içiyorum ama yoğun gastrit ve reflü problemim olduğu için cok sık içemiyorum. Evet simdi şartladım ben de hepsini almaya başladım. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Omurilik sıvıs ı nasıl patladı? Nasıl anladınız? İyileşenildiniz mi? Şu an nasılsınız
. Disklerin arasindaki sıvı kabugundan çıkmış vücuttaki en büyük sinirin geçtiği bacaga baski yapti. Sol bacagimda kismi güç kaybi oldu cok zor gunlerdi ayaga bile kalkamadim yatamadim bile tam ameliyat olacaktim bu sefer baska sorunlar çıktı ameliyat olamadim iyiki olmamisim. Eger ameliyat olsaydim platin takilacakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…