heyet raporu almayı düşünüyorum bende gebeliğimin 7+3 üncü günü hem tüp bebek hem gecen hafta kanamam oldu 5 gün rapor aldım.Heyet raporunu çok kolay aldım ben ikiz gebelik korona zaten bizim durum cidden heyet raporluk. Benim doktorum hemen yazdı sen hiç sordun mu? Sen sanırım sonrasına aktarırım diye araştırmadın.
Kçö alıyorsanız rapor almayın.rapor ücreti çok daha düşük yatıyor. siz kısmi mi çalışıyorsunuz? Tam zamanlı kçö ye ciktiysaniz hiç bozmayın bitince rapor alırsınız.heyet raporu almayı düşünüyorum bende gebeliğimin 7+3 üncü günü hem tüp bebek hem gecen hafta kanamam oldu 5 gün rapor aldım.
üni kendi doktoruma gidip heyet almak istiyorum ama iş yerim özel . aynı zamanda kısa çalışmadan yararlanıyor. bu süreç maaşımın ödenmemesi ya da rapor parasının yatmaması ile sonuçlarınır mı?
bilen tecrübeli arkadslar var mı
Bende de birebir aynısı var bir haftadir. Cuma kontrolüm var soracağım doktoruma..Slm kızlar nasip olursa inşallah bende mart annesi olucam son bir haftadır ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bide kendini içerde topluyo karnım taş gibi oluyo 1 dk falan sürüp geçiyo normal mi bunlar yaşayan varmı ???
Valla şaştım napıcağıma korkuyorum bazen erken doğum belirtisimi diye bacaklarıma bile vuruyor ağrı zaten iyiyce kendimi ağır hissediyorum benimki resmen adet sancısı gibi oluyo belim kasıklarım ağrıyo hatta bazen rahmime de bıçak saplanıyomuş gibi oluyoAdet sancısı değilde karin ağrısı oldu bir hafta gece uyandırdı geçti , karın benimde tas gibi oluyor bir iki dk ama normal demişti doktorum bu sertleşme olayına
Canım sarı örtü almadım bende duymuştum onu doğru mu bilmiyorum da sarı çember falan birşey koyuyorlarmış bi arkadaşım söylemişti hiç bilmiyordum mantıklı da gelmedi bana açıkçasıKızlar siz sarı örtü aldınız mi bebeği sarılık olmasın ya da hafif geçirsin diye alınıyormuş annem dedi ben bilmiyordum
Bu sabah adet sancısı gibi oldu bi süre sonra geçti normal heralde o toplanma bende de oluyor yani sanki içeriden itiliyor öyle kalıyor gibi geliyor 2 gün önce nst ye bağladılar hiç sancı çıkmadı normal sanırımSlm kızlar nasip olursa inşallah bende mart annesi olucam son bir haftadır ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bide kendini içerde topluyo karnım taş gibi oluyo 1 dk falan sürüp geçiyo normal mi bunlar yaşayan varmı ???
Benimde 1 hafta sonra kontrolüm bende sorucam bakalım ne diycekBende de birebir aynısı var bir haftadir. Cuma kontrolüm var soracağım doktoruma..
bankacılarda korona sebebiyle ile gebeleri evden çalıştırdılar . benim arkadasım bankada calşmak istese bile kabul etmediler. gel gör ki özel sektörde öyle bişey yok.Merhaba bende bankacıyımbayramdan sonra iş yerimle paylaştım idari izne ayrıldım gebelik sebebiyle iyi ki de ayrılmışım ben ayrıldıktan sonra maalesef şubemizde bir kaç kişi pozitifti. Bence bunları göz ardı edemezler sonuçta meslek olarak riskli gruptayiz bir günde çok fazla kişiyle yüz yüze geliyoruz.uzun bir süre çagiracaklarini düşünmüyorum.yani umarım öyle olur
biz kısa calışmadayız ama işe gidiyoruz her gün .Kçö alıyorsanız rapor almayın.rapor ücreti çok daha düşük yatıyor. siz kısmi mi çalışıyorsunuz? Tam zamanlı kçö ye ciktiysaniz hiç bozmayın bitince rapor alırsınız.
Duzenli olmuyosa normalmis canim o tur kasilmalar sertlesmelerSlm kızlar nasip olursa inşallah bende mart annesi olucam son bir haftadır ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyo bide kendini içerde topluyo karnım taş gibi oluyo 1 dk falan sürüp geçiyo normal mi bunlar yaşayan varmı ???
soruyu yanlış anlamışım onda da cevap vereyim .Kçö alıyorsanız rapor almayın.rapor ücreti çok daha düşük yatıyor. siz kısmi mi çalışıyorsunuz? Tam zamanlı kçö ye ciktiysaniz hiç bozmayın bitince rapor alırsınız.
Ben de 8. haftadan itibaren 1 aylık heyet raporu almıştım kanamam olmuştu, özel sektörde çalışıyorum.Ama maaşım yarısı kadar fln değildi normal maaşımdan 200-300 lira eksik almıştım sanırım.İnternette onun hesaplama yöntmi var muhasebeciler bilir.Raporun bitince ücretin ptt ye yatıyor gidip kimliğinle alıyorsun.heyet raporu almayı düşünüyorum bende gebeliğimin 7+3 üncü günü hem tüp bebek hem gecen hafta kanamam oldu 5 gün rapor aldım.
üni kendi doktoruma gidip heyet almak istiyorum ama iş yerim özel . aynı zamanda kısa çalışmadan yararlanıyor. bu süreç maaşımın ödenmemesi ya da rapor parasının yatmaması ile sonuçlarınır mı?
bilen tecrübeli arkadslar var mı
normal raporla aynı o zaman .Ben de 8. haftadan itibaren 1 aylık heyet raporu almıştım kanamam olmuştu, özel sektörde çalışıyorum.Ama maaşım yarısı kadar fln değildi normal maaşımdan 200-300 lira eksik almıştım sanırım.İnternette onun hesaplama yöntmi var muhasebeciler bilir.Raporun bitince ücretin ptt ye yatıyor gidip kimliğinle alıyorsun.
Bizde kısa çalışma yok normal şekilde yürüyor.Bu bahsettiğim heyet raporunu eylül 2020 de almıştım.normal raporla aynı o zaman .
süper 200-300 tl ye razıyım ya umrumda degil.
peki bu süreçte kısa çalışma varmıydı sizde?
Düzenli değil ama yinede rahatsız ediyoDuzenli olmuyosa normalmis canim o tur kasilmalar sertlesmeler
anladım canım . kçö de olunca rapor gün sayısı kadar gün kısa çalışmadan yatacak parası günden düşüyor.Bizde kısa çalışma yok normal şekilde yürüyor.Bu bahsettiğim heyet raporunu eylül 2020 de almıştım.
ay 120 kocamandır ben 80 *100 kestim dikmeden küçültsemmi diyorumKızlar bugün aldığım müslin örtü geldi gayet güzel. Boyutu 120*120 çok büyük gibi geldi bana. Çocuğu 5 kere sarar paket yaparım valla bunla
Bundn sonra alcaklarımı biraz daha küçük alırım. Yanında birde 4 tane ağız mendili geldi.
Sağol canım aslınfa müslin bez alıp ben dikmek istiyorum evde makinamda var bi kenarlarını geçicem olduda bittiay 120 kocamandır ben 80 *100 kestim dikmeden küçültsemmi diyorumgüle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?