2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biraz araştırdım da normal bir durummuş erken doğumla bir alakası yokmuş ben ilk gebeliğimde yaşamayınca endişelendim
Sütün gelmesi değil göğüs uçlarını ellemeniz sıkmanız doğumu tetiklediğini duymuştum. Süt gelebiliyor bu normal

Kızlar bebeğimin boyu 31+4 te 41 cm çıktı doktor 1 haafta geride zaten sizde minyonsunuz dedi sizin bebişlsrin nasıl boyu falan içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var

Bence gayet iyi bende 31+3 de gitmiştim 44 cm çıkmıştı
kızlar bebişlerin kiloları nasıl çıktı peki sonuçta hata payı var büyük farklar olmadığı sürece takılmayın derim

Kızlar kilo konusu konuşulmuş. benim de en son 29+5 te 1480 gr çıkmıştı. Benimkinin de sizlerin de kilosu gayet normal zaten bu haftadan sonra çok hızlanıcak kilo alımı. Benim sorunum ise bebeğimin fl boyu yani bacak kemiği bazen 1 hafta bazen 10 gün geri çıkıyor haftasına göre ya o kadar endişeliyim ki her günüm zehir oldu doktor bazı şeylerin habercisi de olabilir, sorun olmaz belki de diyip duruyor deliricem valla ne yapıcağımı şaşırdım . Sizlerin nasıl en son 29+5 te , 5.44 cm çıktı femur boyu 38 cm işte normal yazıyor internette ama usg makinasında niye geri çok moralim bozuk çok

Canım senin ve eşinin boyu nasıl minyon musunuz uzun boylu mu fl genelde genetik olur anne baba minyonsa geri çıkması fl gayet normal

Kızlar bebeğimin boyu 31+4 te 41 cm çıktı doktor 1 haafta geride zaten sizde minyonsunuz dedi sizin bebişlsrin nasıl boyu falan içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var
Canım anne baba minyonsa fl kısa çıkması çok nornal ilk kızımda fl 1 hafta geri çıkardı ama benim eşim minyon tamamen genetik

Canım senin ve eşinin boyu nasıl minyon musunuz uzun boylu mu fl genelde genetik olur anne baba minyonsa geri çıkması fl gayet normal
Canım minyon olsak hiç takmıcam ben 170 cm eşim 186 . ailede de uzunlar da var kısalar da. Ya zaten kısa boylu minyon olsun sorun o değil internette cücelikten falan bahsediyor valla ağlamaktan bir hal oldum. Bir iki hafta gerilik sorun değil diyor çoğu kişi ama doktor öyle demiyor. Perinatoloji bölümüne gitsem ne yapsam bilemedim. Günde 1 litre süt içilir mi ya içiyorum valla inşallah dengeler önümüzdeki haftalarda

Canım çok normal bence 1 hafta dediğin nedie ki ayrıntılı ultrason yapılmış değil mi canım

Canım çok normal bence 1 hafta dediğin nedie ki ayrıntılı ultrason yapılmış değil mi canım

Yaptırdım hiç bir sorun yoktu orda ama 25 haftadan sonra işte bazen bir bazen 2 hafta geri çıkıyor fl boyu bakalım elden de bi şey gelmiyor beklemekten dua etmekten başka sağol canım

Yaptırdım hiç bir sorun yoktu orda ama 25 haftadan sonra işte bazen bir bazen 2 hafta geri çıkıyor fl boyu bakalım elden de bi şey gelmiyor beklemekten dua etmekten başka sağol canım
Benim kızımın da hep geriydi var ya zehir ettim hamileliği kendime şuan gelişimi o kadar güzel ki maşallah hiç takma kafaya

Benim kızımın da hep geriydi var ya zehir ettim hamileliği kendime şuan gelişimi o kadar güzel ki maşallah hiç takma kafaya

Kaç cm doğdu canım kızın maşallah ona valla çok güzel giden hamileliğim bu fl olayından mahvoldu bir an önce 10 haftanın geçmesini sağlıkla kucağıma almayı diliyorum sadece

Kizlar benim minnoş bazı günler çok hareketli hatta gece defalarca uyandırabiliyor.zaten bir yerden sonra uyku kalmıyor ama bazen de ( bugün gibi) bütün gün sesi soluğu çıkmıyor. Çok hafif yer değiştirmesini poposunu yaslamasini hissediyorum o kadar. Bu saate kadar sakindi şimdi başladı tekmeleri. Sizde nasıl hareketler? Bazen huzursuz oluyorum çok sakinken.

Canim 2 haftaya kadar geri olmasina normal diyolar hatta senin 1 hafta cok cok normal hic uzme kendini de bebegini de
Yeri daraldikca hareketler kisitlaniyo sanirim canim ondandir mutlaka

Benim de öyle canım belirli saatlerde hiç oynama olmuyor bazı saatler çok hareketli oluyor doktor nornal demişti büyüdükçe hareket azalacak yer daralıyor demişti

Kizlar hangi mamayi almayi dusunuyosunuz almayi dusunenler
Canim ben sma almayı düşünüyorum sanirim bazılarında şeker varmis doğar doğmaz şekerle tanissin istemiyorum tamamen öneri üzerine bu markaya karar verdim herhangibir tecrübem yok.
Kaçıncı haftaya geldim hala benim bebis de bir düzene göre hareket etmiyor o yüzden takip etmiyorum hiç. Bazen çok hareket ediyor bazen öyle usul usul hissediyorum. Bence senin ki de normal canım sonuçta hiç hissetmiyor değilsin.

arkadaşımda da son haftalarda şüphelendiler ama birşey çıkmadı şükür sonuçta hepimizin fiziki yapısı farklı sağlıkla gelsin inşallah

benimki aşırı hareketli bazen acaba rahat mı değil diyorum ama doktor ne kadar hareketli o kadar iyi dedi gece bile hissediyorum hatta şikayet ediyordum sonra bir gün 6-7 saat dediğin gibi çok az hareket edince çok korktum şikayet etmemeye söz verdim ama tabi bazen daha az bazen çılgınlar gibi hareket ediyor her anı aynı değil

Hareket az olsa endise cok olsa endise aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…