Tatli telaslar basliyor yaniBen bu hafta kiyafet ütüleme yıkama yerlestirme yapicam haftasonu da hastane bavulunu hazırlarım...ne olur ne olmaz tedbirli olmak gerekiyor :) hem gitgide ağırlaşıyorum
Kizlar kapi susunu zayadesignn ten yaptırdım harika bi sayfa göz atın.
Üç hafta sonraya aldım bende randevumu bir ayı beklemedimSıkıntı olmamasi cok guzel insallah da olmaz da cok uzun sanki haftan epeyce ilerlemis canim
Kaçıncı haftanız acaba ?2 haftaya 1e dustum daha yeni canim. 10 gun icinde tek ucret gecerli
Ben de alıp almama konusunda kararsızım çoğu kişi kullanmanın zor olduğunu söylüyor. İşe yaradığından da emin değiliz sankiKızlar merhaba korse aldınız mı? Ben ilk doğumda kullanmıştım A101 veya bimden almıştım hatırlamıyorum. Sezeryan sonrası 5. Gün takmıştım ama sıktığı için ihmal ettim göbek kalmıştı. Bu doğumdan sonra dikkat edicem eski korseyi de bulamadım yeni ne alayım tavsiyeniz var mı
30 canimKaçıncı haftanız acaba ?
Senle aynıyız canım. Sık gitmemek daha iyi ya ben sevmiyorum zaten. Bebeğim nasıl olsa benimle hareketlerini hissediyorum o yüzden sıkıntı yok. Böyle de gider inşallah.Muayenelerim benim de henüz sıklaşmadı. Sıkıntı olmadığı sürece ayda bir gel dedi doktorum
nasıl bir kapı süsü seçtin ben daha karar veremedim kıxımda keçeydi şimdi iki iismli birşey düşünüyorum ama ahşapmı örgü mü nakış mı kararsızım halaBen bu hafta kiyafet ütüleme yıkama yerlestirme yapicam haftasonu da hastane bavulunu hazırlarım...ne olur ne olmaz tedbirli olmak gerekiyor :) hem gitgide ağırlaşıyorum
Kizlar kapi susunu zayadesignn ten yaptırdım harika bi sayfa göz atın.
ben almadım doktorum kullanmaya izin vermiyor kasları tembelleştiriyormuş ama benim zaten şu an bile estetik yaptırasım varKızlar merhaba korse aldınız mı? Ben ilk doğumda kullanmıştım A101 veya bimden almıştım hatırlamıyorum. Sezeryan sonrası 5. Gün takmıştım ama sıktığı için ihmal ettim göbek kalmıştı. Bu doğumdan sonra dikkat edicem eski korseyi de bulamadım yeni ne alayım tavsiyeniz var mı
Tatli telaslar basliyor yani
Özelden atıyorum cnm ❤nasıl bir kapı süsü seçtin ben daha karar veremedim kıxımda keçeydi şimdi iki iismli birşey düşünüyorum ama ahşapmı örgü mü nakış mı kararsızım hala
Ben de alıp almama konusunda kararsızım çoğu kişi kullanmanın zor olduğunu söylüyor. İşe yaradığından da emin değiliz sanki
Bu haftalar da doktoruma guvenıyorsam degıstırmezdım hastaneyle pazarlık yoluna gıderdımKizlar bizim özel.sigortamiz var... girdiğim.hastane 6.000 istiyor sanırım bizim sigorta 5000 e kadar karşılıyor... 1.000 lira ekstra vermek mi yoksa hastaneyi değiştirmek mi bilemedim siz olsaydınız napardiniz bana normal.dogum yaptıracak doktor lazım aman bu doktor olsun kafasında değilim he bide mümkünse erkek olmasın ben kadında bile utandım dayorumlarınızı bekliyorum
Bu haftalar da doktoruma guvenıyorsam degıstırmezdım hastaneyle pazarlık yoluna gıderdım
Canim guven duydugun daha uygun olan bir hastane varsa gorusebilirsin ama memnunsan 1000 lirayi gozden cikar bence ozel hastanede 1000 liraya dogum bedava suanKizlar bizim özel.sigortamiz var... girdiğim.hastane 6.000 istiyor sanırım bizim sigorta 5000 e kadar karşılıyor... 1.000 lira ekstra vermek mi yoksa hastaneyi değiştirmek mi bilemedim siz olsaydınız napardiniz bana normal.dogum yaptıracak doktor lazım aman bu doktor olsun kafasında değilim he bide mümkünse erkek olmasın ben kadında bile utandım dayorumlarınızı bekliyorum
Bu pandemi ortamında hastaneme ve doktoruma güveniyorsam ben olsam 1000 tl için değiştirmeZdim..Ben de kısmet olursa Medicalparkta doğum yapacagım :)Güvendiğim 2 doktor var alternatif var yani ama kararsızım.bakalim
Bos yere 1000 lira vermek istemiyorum b3begiminnbi eksiğini alirim diyorum ne bileyim surec ne gösterecek neye karar vereceğim ben bile.bilmiyorum .
3 seneonce medikalparktan elimi kolumu sallayarak ciktimbiz sağlığa hic ödeme.yapmiyoruz her şeyi karşılıyor özel.sigorta normal dogum 6000 cok geldi bana bide
Aynen öyle bencede gitmemek güzel aman sıkıntımız olmasında hiç inşallahSenle aynıyız canım. Sık gitmemek daha iyi ya ben sevmiyorum zaten. Bebeğim nasıl olsa benimle hareketlerini hissediyorum o yüzden sıkıntı yok. Böyle de gider inşallah.
Ben ilk doğumda takamadım ya zaten bi bunalma hali oluyor korse beni iyice darlıyorBen normal dogum yapan biri olarak.korse aldım ve taktim çünkü gobus bosalinca pörsuk bisey oluyo normal dogumda göbekve taktim iyiki takmışım kalmadı göbek pörsümedi dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?