walla doktordan memnunsan bence birşey değil benim özel sigorta karşılamıyor gebelikte başaldığı için keşke karşılasa 1000 tl ya razıyımKizlar bizim özel.sigortamiz var... girdiğim.hastane 6.000 istiyor sanırım bizim sigorta 5000 e kadar karşılıyor... 1.000 lira ekstra vermek mi yoksa hastaneyi değiştirmek mi bilemedim siz olsaydınız napardiniz bana normal.dogum yaptıracak doktor lazım aman bu doktor olsun kafasında değilim he bide mümkünse erkek olmasın ben kadında bile utandım dayorumlarınızı bekliyorum
Güven çok önemli canım özel hastanede 1000 tl doğumda bedava. Ben güvendiğim hastane ile devam ederdim şahsen. Kar etmek isterken güven duymadığım birilerine gitmek istemezdim şahsenGüvendiğim 2 doktor var alternatif var yani ama kararsızım.bakalim
Bos yere 1000 lira vermek istemiyorum b3begiminnbi eksiğini alirim diyorum ne bileyim surec ne gösterecek neye karar vereceğim ben bile.bilmiyorum .
3 seneonce medikalparktan elimi kolumu sallayarak ciktimbiz sağlığa hic ödeme.yapmiyoruz her şeyi karşılıyor özel.sigorta normal dogum 6000 cok geldi bana bide
Ne olur ne olmaz diye almayı düşünüyorum. Oğlumda sütüm hemen gelmişti ama belli olmaz yine de. Mama bulmak da sıkıntı stok yok çoğu yerde olanlar da inanılmaz pahalı.Kizlar hangi mamayi almayi dusunuyosunuz almayi dusunenler
Bence gayet iyi bende 31+3 de gitmiştim 44 cm çıkmıştıKızlar bebeğimin boyu 31+4 te 41 cm çıktı doktor 1 haafta geride zaten sizde minyonsunuz dedi sizin bebişlsrin nasıl boyu falan içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var
Abartmış.bende tam 31+4 te gittim cuma günü.42.2 çıktı.tam haftasında dedi doktor. Bi de benim eşim 2 metre ben 1.75. ona ragmen.Kızlar bebeğimin boyu 31+4 te 41 cm çıktı doktor 1 haafta geride zaten sizde minyonsunuz dedi sizin bebişlsrin nasıl boyu falan içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var
Ya hep haftasında normal diyordu boyunu öyle söyleyince ister istemez içime kurt düştüBence gayet iyi bende 31+3 de gitmiştim 44 cm çıkmıştı
İçimi rahatlattınız sağolun eve geldiğimden beri araştırma yapıyorum ama hep bu civarlar gösteriyorAbartmış.bende tam 31+4 te gittim cuma günü.42.2 çıktı.tam haftasında dedi doktor. Bi de benim eşim 2 metre ben 1.75. ona ragmen.
2 haftaya kadar gerilik normal karsilaniyormus canim ama senin bebisin boyu gayet normalKızlar bebeğimin boyu 31+4 te 41 cm çıktı doktor 1 haafta geride zaten sizde minyonsunuz dedi sizin bebişlsrin nasıl boyu falan içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var
Bi turlu karar veremedim evolvia sanki cok oneriliyor ama tecrube olmayinca bilemiyorumNe olur ne olmaz diye almayı düşünüyorum. Oğlumda sütüm hemen gelmişti ama belli olmaz yine de. Mama bulmak da sıkıntı stok yok çoğu yerde olanlar da inanılmaz pahalı.
Evolvia sma similac kaliteli mamalar Aptamil bizde kabız yaptı onu önermiyorum2 haftaya kadar gerilik normal karsilaniyormus canim ama senin bebisin boyu gayet normal
Bi turlu karar veremedim evolvia sanki cok oneriliyor ama tecrube olmayinca bilemiyorum
Tamam canim sagolEvolvia sma similac kaliteli mamalar Aptamil bizde kabız yaptı onu önermiyorum
kızımda aptamil kullanmıştım gerekirse yine onu alırım diye düşünüyorumKizlar hangi mamayi almayi dusunuyosunuz almayi dusunenler
Bunu da not aldim bir koseye sagol canimkızımda aptamil kullanmıştım gerekirse yine onu alırım diye düşünüyorum
Duymustum senin haftalarda sut geldigini canim ama sıkmamak gerekmis sankikızlar benim gögsümün birinden su süt karışımı birşey sızıyor gibi hissettim iki gün önce şimdi aklıma takıldıkça deniyorum her seferinde akıyor bir iki damla ama daha çok erken diye düşünüyorum benzer durum yaşayan varmı bu gebeliğim ilkinden çok farklı olduğu için fikir yürütemiyorum :S
Ağzın kurudukça bir iki yudum içersin ben öyle yapmıştımKızlar şeker testi için giderken birşey yememek gerekiyor onu biliyorum ama peki su da mı içmiyoruz.Su içsem sıkıntı olur mu?
Hangi korseden kullandın kopçalı 3 kademe olanlardan almayı düşünüyorum benBen normal dogum yapan biri olarak.korse aldım ve taktim çünkü gobus bosalinca pörsuk bisey oluyo normal dogumda göbekve taktim iyiki takmışım kalmadı göbek pörsümedi dee
Göğüslerinizi kesinlikle sıkmayın doğumu tetikliyor diye biliyorumkızlar benim gögsümün birinden su süt karışımı birşey sızıyor gibi hissettim iki gün önce şimdi aklıma takıldıkça deniyorum her seferinde akıyor bir iki damla ama daha çok erken diye düşünüyorum benzer durum yaşayan varmı bu gebeliğim ilkinden çok farklı olduğu için fikir yürütemiyorum :S
biraz araştırdım da normal bir durummuş erken doğumla bir alakası yokmuş ben ilk gebeliğimde yaşamayınca endişelendimHangi korseden kullandın kopçalı 3 kademe olanlardan almayı düşünüyorum ben
Göğüslerinizi kesinlikle sıkmayın doğumu tetikliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?