2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba 31+1 günlük 41 cm 1727 gram bu değer iyimi sizce doktor iyi diyor ama bana az geliyor 29. Haftafa 1700 olan bebekler var ne yapmam lazım ne yemem lazım
Canım doktor iyi diyorsa hiç kafana takma, herkesin bünyesi genetiği farklı, bir de cihazla bakıyor sonuçta hiç bir şey tam net de değil. benim 32+3 te 1800 civarı çıkmıştı. doktor normal uyumlu dedi

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 31+1 günlük 41 cm 1727 gram bu değer iyimi sizce doktor iyi diyor ama bana az geliyor 29. Haftafa 1700 olan bebekler var ne yapmam lazım ne yemem lazım
Canım neden az olsun gayet iyi bence. 30+5te 1424 gr çıktı bebeğim baksana ne kadar fark var aramızda. Takılma kilosu gayet güzel.

Bizimkide yüzünü hiç göstermiyor canım, ya ayak var ya el var yüzünde. Ben puzzle gibi parçaları birleştirip hayal ediyorum eşim hiç anlamıyor bile bana soruyor kime benziyor diye, sana çok benziyor diyorum zamanında sağlıkla gelsinler canım inşallah

Bence maşallahı var kuzunun canım niye kilosunun çok olmasını istiyorsunuz ki doğumdan sonra dış beslenme ile gelişen kilosu önemli çok kilolu doğup yavaş gelişen bebekler de var çok zayıf doğum hızlı gelişen bebekler de.. Herkesin bir genetik yapısı var bebelerimizi kıyaslamaya gerek yok takılma bence

Ben de bugun gıttım 32. Hafta nst ye bağlanmadım snrm doktorda. Doktora degısebılıo ya da sikayet olmadıgı ıcın de bağlanmamıs olabılır
Bencede doktordan doktora değişiyor bu durum. Nasıl geçti kontrolün? Benimde dündü randevum

Bence gayet iyi kilosu gelişimi ama ben muz ve taze kaşar çok tüketiyorum canım. Birde doktor artık kuru bakliyat çok tüket dedi. Özellikle bulgur pilavı bebeğe çok yarıyormuş.

Bugün bende oyleyim yatakları bile.toplamafim daha yarim saat uyudum kendime geldim cok sukur
Onlar yanina gellemiyo mu kuzum gerçekten çok zor bende bunalıyorum bi anneme gidiyorum su dönemde zaten
Ay inanmıyorum yaa çocuk 1 yaşına gelince getirseydiniz deşeydin dogum yapcam ne zaman temizlencek hazırlanacak bu ne böyle deşeydin yaa

ilknurrr22 sağol canım
Emoshhh tek başınaydim canım korkudan doğurucaktim neredeyse neyse ki yardım ettiler
@KurkmantoluS evet 10 cm geçti sabah bizim ev yüksek yerde yokuş aşağı kaydim
Ah canim ya çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah zaten bir daha cikmam demişsin iyi yaparsın artık sonlara geldik güzel geçirelim
Sana katılıyorum canim önemli olan doktorun ne soyledigi bence. Bende iriyim ama bebis o kadar iri değil hic takmıyorum doğduğunda güzelce besler buyuturum inşallah diyorum hem normal doğum düşündüğüm için e açıkçası çok kilo alsın istemiyorum, sağlığı yerinde olsun yeter

Gerçekten çok sinir bozucu, resmen mağdur ettiler sizi ama sakin kalmaya çalış canım, sağlık olsun. Halledilmeyecek bir sey değil. Aslında böyle durumlarda hukuki olarak da bir seyler yapmak gerekiyor ki kendilerini düzeltsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…