Canım doktor iyi diyorsa hiç kafana takma, herkesin bünyesi genetiği farklı, bir de cihazla bakıyor sonuçta hiç bir şey tam net de değil. benim 32+3 te 1800 civarı çıkmıştı. doktor normal uyumlu dediKızlar merhaba 31+1 günlük 41 cm 1727 gram bu değer iyimi sizce doktor iyi diyor ama bana az geliyor 29. Haftafa 1700 olan bebekler var ne yapmam lazım ne yemem lazım
Canım neden az olsun gayet iyi bence. 30+5te 1424 gr çıktı bebeğim baksana ne kadar fark var aramızda. Takılma kilosu gayet güzel.Kızlar merhaba 31+1 günlük 41 cm 1727 gram bu değer iyimi sizce doktor iyi diyor ama bana az geliyor 29. Haftafa 1700 olan bebekler var ne yapmam lazım ne yemem lazım
Maşallah canım sağlıkla devam etsin böyleİyiydi cok sukur2 kg olmus gelısımı iyi dedi artık 2 haftada bır gıdecekmısım :)
oyy maşallaaahİyiydi cok sukur2 kg olmus gelısımı iyi dedi artık 2 haftada bır gıdecekmısım :)
Amin cnm hepımızın tum bebeklerinMaşallah canım sağlıkla devam etsin böyle
Haftalar ılerledı ne kdr Anlayamasak da gelıyorlar artık:)))oyy maşallaaahbenimki de sık çağırıyor artık
Bizimkide yüzünü hiç göstermiyor canım, ya ayak var ya el var yüzünde. Ben puzzle gibi parçaları birleştirip hayal ediyorumEvet ama ben yüzünü göremedim hiç. En son 10 kasımda ayrıntılı da gördüm. Dr 2 gün önce gittiğimzde dedim. Renkli yok dedi. Bide bnm oğlanın yüzünü görmek mümkün deil. Zar zor yatarken Bi resim verdi okadar. Dr iyi ama hastane de ki araç gereçler iyi deil sanki. 10 haftada hayırlısıyla geçse hemn saglıcakla kuzuları alalım kucagımıza inşallah
Bence maşallahı var kuzunun canımKızlar merhaba 31+1 günlük 41 cm 1727 gram bu değer iyimi sizce doktor iyi diyor ama bana az geliyor 29. Haftafa 1700 olan bebekler var ne yapmam lazım ne yemem lazım
Bencede doktordan doktora değişiyor bu durum. Nasıl geçti kontrolün? Benimde dündü randevumBen de bugun gıttım 32. Hafta nst ye bağlanmadım snrm doktorda. Doktora degısebılıo ya da sikayet olmadıgı ıcın de bağlanmamıs olabılır
Benim 30+3 de 1500 cikti bnce normalKızlar merhaba 31+1 günlük 41 cm 1727 gram bu değer iyimi sizce doktor iyi diyor ama bana az geliyor 29. Haftafa 1700 olan bebekler var ne yapmam lazım ne yemem lazım
İyiydi her sey yolundaymış cok şükür:) haftaların gecmesini beklıyoruz artıkBencede doktordan doktora değişiyor bu durum. Nasıl geçti kontrolün? Benimde dündü randevum
Bence gayet iyi kilosu gelişimi ama ben muz ve taze kaşar çok tüketiyorum canım. Birde doktor artık kuru bakliyat çok tüket dedi. Özellikle bulgur pilavı bebeğe çok yarıyormuş.Kızlar merhaba 31+1 günlük 41 cm 1727 gram bu değer iyimi sizce doktor iyi diyor ama bana az geliyor 29. Haftafa 1700 olan bebekler var ne yapmam lazım ne yemem lazım
Bugün bende oyleyim yatakları bile.toplamafim daha yarim saat uyudum kendime geldim cok sukurBugün aşırı halsizlik var bende kızlar gece hiç rahat uyuyamadım eşim gittikten sonra yattım öğlene doğru uyandım sürekli uyumak istiyorum çok keyfsizim bugün hava da kapalı annemi kardeslerimi özledim neredeyse 4 aydır görmüyorum bi duygusallastim
Ay inanmıyorum yaa çocuk 1 yaşına gelince getirseydiniz deşeydin dogum yapcam ne zaman temizlencek hazırlanacak bu ne böyle deşeydin yaaKizlar cok snirlendm 1 saat once resmen cnnetlik oluyordumsnrden güluyorm mobilya alali 40 gun olmustu bugn gelicekti aradm ne zmn getrceksnz die demezlermi elimizde mobilya yok bi 10 15 gune gelcek siz benmle dalgami geciyorsunuz teslim tarihi bgn dediniz birde mobilya kayseriden geliyordu hani dedm kaplamasi olucakti mobilya kalmamia ellernde anca haber verdiler dedi allahm delirdm iptal ediyorm dedm yuzune kapattim smsi hazirlandim gidip mobilya bakicaz baska magazadan
Ah canim ya çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah zaten bir daha cikmam demişsin iyi yaparsın artık sonlara geldik güzel geçirelimilknurrr22 sağol canım
Emoshhh tek başınaydim canım korkudan doğurucaktim neredeyse neyse ki yardım ettiler
@KurkmantoluS evet 10 cm geçti sabah bizim ev yüksek yerde yokuş aşağı kaydim
Sana katılıyorum canim önemli olan doktorun ne soyledigi bence. Bende iriyim ama bebis o kadar iri değilBence maşallahı var kuzunun canımniye kilosunun çok olmasını istiyorsunuz ki doğumdan sonra dış beslenme ile gelişen kilosu önemli çok kilolu doğup yavaş gelişen bebekler de var çok zayıf doğum hızlı gelişen bebekler de.. Herkesin bir genetik yapısı var bebelerimizi kıyaslamaya gerek yok takılma bence
canım maşallah kaç hafta kaç günlükken bu kilosuİyiydi cok sukur2 kg olmus gelısımı iyi dedi artık 2 haftada bır gıdecekmısım :)
Ben 16 aldım canımBenim gibi 14 kilo alan varmi
Kizlar cok snirlendm 1 saat once resmen cnnetlik oluyordumsnrden güluyorm mobilya alali 40 gun olmustu bugn gelicekti aradm ne zmn getrceksnz die demezlermi elimizde mobilya yok bi 10 15 gune gelcek siz benmle dalgami geciyorsunuz teslim tarihi bgn dediniz birde mobilya kayseriden geliyordu hani dedm kaplamasi olucakti mobilya kalmamia ellernde anca haber verdiler dedi allahm delirdm iptal ediyorm dedm yuzune kapattim smsi hazirlandim gidip mobilya bakicaz baska magazadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?