2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çalışabilir raporumu 32+5 te alsam sıkıntı olur mu? ne kadar geç o kadar iyi dedim kendimce ama doktorum ve okulum sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum

Ben de oğluma mobilya alırken 15 gün dediler 20 gün oldu getirmediler aradım dedim internette her yere yazıcam sizi sözünüzü tutmadığınızı dedim jet hızıyla getirdiler üstüne de abajur hediye ettiler

İçimden bir ses bu kız çok fena diyor gecen sanki bir konuda daha fikirlerini beyan etmiştin şok olmuştum

Kızlar çalışabilir raporumu 32+5 te alsam sıkıntı olur mu? ne kadar geç o kadar iyi dedim kendimce ama doktorum ve okulum sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum
Ben 30+1 de aldim canim raporda 30 hafta olarak yaziyo ve asiri pismanim 30+6 da almadigima haftasini yaziyolar + kismi onemli degil anladigim kadariyla ama yine de hastane doktor isleyis farki olabilir danismanda fayda var

Ben 30+1 de aldim canim raporda 30 hafta olarak yaziyo ve asiri pismanim 30+6 da almadigima haftasini yaziyolar + kismi onemli degil anladigim kadariyla ama yine de hastane doktor isleyis farki olabilir danismanda fayda var
defne92 32+6 da alabılırsınn bence de ama benm doktorum bugunden yazdı ben zTen raporluydum brz fızuli oldu bıgunden almam

İçimden bir ses bu kız çok fena diyor gecen sanki bir konuda daha fikirlerini beyan etmiştin şok olmuştum
Hahhakötü hissettim bak şimdi kendimi ama napayım insanları enayi yerine koyuyorlar instagram hesaplarında bir iki yorum tacizkar hareketler sayesinde mobilyalar geldi eşime kalsaydı aylarca alamazdık tamam kardeşim diyor kapatıyor telefonu.

Yok canim takılıyorum ben öyle bu devirde gozu açık olmak iyidir bende bazen oluyorum tabi öyle

Yani benim ikiz oldugu icin 30+1 onu belirtmemisim dedigim gibi yine de danis doktora canim 32+6 almak sana 1 hafta nerdeyse kazandirir ben pisman oldum erken aldigima

Yani benim ikiz oldugu icin 30+1 onu belirtmemisim dedigim gibi yine de danis doktora canim 32+6 almak sana 1 hafta nerdeyse kazandirir ben pisman oldum erken aldigima
Ama doğum raporunda haftamız yazdıgı için sonradan sıkıntı olabilir dedi burda arkdaşlar o yüzden ben de tam 32+0 da alıcam

defne92 32+6 da alabılırsınn bence de ama benm doktorum bugunden yazdı ben zTen raporluydum brz fızuli oldu bıgunden almam
Ben şuan 30um.Bana da 32 de vereyim dedi bende uzaktan çalışıom deyince ozamn 32.haftada 5 haftalık çalışabılır raporu vereyim 5 haftanı doğumdan sonra kullan dedi. Öyle yapcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…