Bızım kurum 32 den sonra calıstırmıo evden calısanları , senın iyi olmus 5 hafta süper ben de napim fazladan ucretsız ızın alcam önemlı deılBen şuan 30um.Bana da 32 de vereyim dedi bende uzaktan çalışıom deyince ozamn 32.haftada 5 haftalık çalışabılır raporu vereyim 5 haftanı doğumdan sonra kullan dedi. Öyle yapcam artık.
Ya bazen bi olaylar dönüyor millet o kadar çok yönlü düşünüp karar veriyor ki sonra bi bakmışım en zararlı ben çıkmışımHep cazgırların istedigi program olur biz gibiler de he tamam demek zorunda kalir bilirim
Guzel bence canimBu nasl szce modelEki Görüntüle 2761770
Kesinlikle bu anlardan bahsediyorum insani uykusundan ediyor valla
Icinde askılık varmidirki ici yoktu mağaza ya sordum icinin resmi yook 1500 diyo bunaGuzel bence canim
Aynen oyle millet cakal idare de kimini ekstra kayiriyor ohhYa bazen bi olaylar dönüyor millet o kadar çok yönlü düşünüp karar veriyor ki sonra bi bakmışım en zararlı ben çıkmışım
İdrar tahlili yılbaşından hemen önce yapıldı. Gece uyurken uzanırken filan da acıyordu tuvalet zamanı da acıyor ama bebek aşağıda oldugu için ben hep tuvaletteyimIdrar tahlili verdin mi yakın zaman da? Ya da bebek.asagidami ki cogu kez wc zamanı mi batıyor belki.kilo.aldikca bebek yapabilir
Yani fiyat uygun degil yani icini gormeden karar verilecek bi fiyat degil sanki canim hem evin musaitse 4 kapakli da bulabilirsin ayni fiyata benim fikrim tabikiIcinde askılık varmidirki ici yoktu mağaza ya sordum icinin resmi yook 1500 diyo buna
Bncede bulamadim bi turlu gardrop ya napsak sasirdim 7 haftaya cocuk dogcak daha bz gardrop alamadik hcbsyi yok kiyafetleri annemde sinrlerim.bozulmaya basladiYani fiyat uygun degil yani icini gormeden karar verilecek bi fiyat degil sanki canim hem evin musaitse 4 kapakli da bulabilirsin ayni fiyata benim fikrim tabiki
Koctasta oluyo 4 kapakli 1700 filan ama.koctas mali cok dandik olurmu alinirmi bilemedimYani fiyat uygun degil yani icini gormeden karar verilecek bi fiyat degil sanki canim hem evin musaitse 4 kapakli da bulabilirsin ayni fiyata benim fikrim tabiki
Allahim benimki yine aşağıda degil ama çorba kaşığı kadar idrara kalkıyorumİdrar tahlili yılbaşından hemen önce yapıldı. Gece uyurken uzanırken filan da acıyordu tuvalet zamanı da acıyor ama bebek aşağıda oldugu için ben hep tuvaletteyim
Şifonyer al şimdilik aceleye getirme yatanı alırsın. Bende sifonyer alacağım ama hic umursamıyorum gerekirse.kizimin 1 çekmecesine oğluma ayırırım. Sen dogum.icin ilk.kullanacaklarini yıka koy istersenBncede bulamadim bi turlu gardrop ya napsak sasirdim 7 haftaya cocuk dogcak daha bz gardrop alamadik hcbsyi yok kiyafetleri annemde sinrlerim.bozulmaya basladi
Dün gece bide uykudan uyandım ağrıya sanki bıçak saplanıyodu rahmimeA
Benim de ikinci doğumum olacak kızımda böyle olmadım ondan tedirgin oldum
Yaa ne kadar güzel anlatmışsınAllahim benimki yine aşağıda degil ama çorba kaşığı kadar idrara kalkıyorum
Bncede bulamadim bi turlu gardrop ya napsak sasirdim 7 haftaya cocuk dogcak daha bz gardrop alamadik hcbsyi yok kiyafetleri annemde sinrlerim.bozulmaya basladi
Stres yapma canim alinir elbet ama sanki gorerek almak en dogrusu kiminin goruntu guzel ama ici kullanissiz oluyor. Koctas ya da varsa tekzen buralarin urunleri kotu olmuyo canim bi bakin istersen icine sinen bise olur belkiKoctasta oluyo 4 kapakli 1700 filan ama.koctas mali cok dandik olurmu alinirmi bilemedim
Ben bu hafta raporumu aldim sgk belgesinde artik kac günlük olduğu yazmıyordu. Sadece 32. Hafta diye belirtmiş ama son adet tarihine göre tahmini dogum.tarihi çıkmış benim 8 mart.Ama doğum raporunda haftamız yazdıgı için sonradan sıkıntı olabilir dedi burda arkdaşlar o yüzden ben de tam 32+0 da alıcam
Halelttik canim cok sukur baska yerden aldik sali veya carsamba gunu gelicek insallahŞuan yaşadığın sorunu anlat bence. Doğuma az kaldığını falan belirt zaten aklindadir bunlar da unutma kuzum inşallah gönlüne göre bulursun da hemen gelir
Ah keske izmirde olsam secenek cok ayvaliktaym benAman ödediğinizi geri alın, başka mobilya elbet bulursun. İzmirde misin? Birine yönlendireyim istersen dicektim.
Olsun en azndan biseyler almissiniz bi dolabi yatagi var oda takimida sonra alirsniz cok iyi bliyorm benm teyzemlerde oyle ogretmen esi polis hep lojmanlarda gecti hayati dogru duzgun kurulu duzeni olmamisti ki yillar sonra yapabldilerCanım biz cocuk odası yapmıcaktık. Beşik ve dolap alacaktık. Beşiği baya oldu park beşik anne yanı oyun parkı olandan aldık. Dolabı da valla ucuza kaçtık ama napalm tayinciyiz. 400tl ye gittigidiyor dan 4 kapaklı cekmeceli aldık. 20 günde kargoya verdiler 1 günde geldi. Akşam eşim monte etti tmm. Mağazalarda aşırı pahalı ve senın yasadgın sorunu cok yaşayan var. Bizim bile 10 gün demişlerdi 10 günü geçince satıcıyı aradık malzeme sıkıntısından dolayı 20 günü bulur dedi. . Bekledik artık yapcak bşy yok. Çocuk odası da yapmıcaz şimdilik bu gayet iyi geldi.
Aynen vallaHaa şöyle
Canım benim. Çok iyi anlıyorum. Ben anneme 1 saat mesafede olmama rağmen bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok isterdim yürüyerek gidebilmeyi
Dalga geçer gibi
Banada bebek battaniyesi hediye etmişlerdi ayol ev battaniye dolu kendileri ortunsun artikBen de oğluma mobilya alırken 15 gün dediler 20 gün oldu getirmediler aradım dedim internette her yere yazıcam sizi sözünüzü tutmadığınızı dedim jet hızıyla getirdiler üstüne de abajur hediye ettiler
Aklima gelmedi degil sozlesme var elimde ama gercekten ugrasmaya degmez birdha zaten bedava verseler almam bendeGerçekten çok sinir bozucu, resmen mağdur ettiler sizi ama sakin kalmaya çalış canım, sağlık olsun. Halledilmeyecek bir sey değil. Aslında böyle durumlarda hukuki olarak da bir seyler yapmak gerekiyor ki kendilerini düzeltsinler.
Aynen ya zaten o yuzden kiziyordum sen bana 20 gun demissin snra 40 oldu snra 10 gun dha nyseki hemen iptal ettm gido baska yerdén aldik insallahh sali yada carsamba gelicekBugün bende oyleyim yatakları bile.toplamafim daha yarim saat uyudum kendime geldim cok sukur
Onlar yanina gellemiyo mu kuzum gerçekten çok zor bende bunalıyorum bi anneme gidiyorum su dönemde zaten
Ay inanmıyorum yaa çocuk 1 yaşına gelince getirseydiniz deşeydin dogum yapcam ne zaman temizlencek hazırlanacak bu ne böyle deşeydin yaa
Koctasi çok begendim ama onlarda kalitesizmis cok sikayet varStres yapma canim alinir elbet ama sanki gorerek almak en dogrusu kiminin goruntu guzel ama ici kullanissiz oluyor. Koctas ya da varsa tekzen buralarin urunleri kotu olmuyo canim bi bakin istersen icine sinen bise olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?