2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Katılıyorum sana son haftalar ciğerleri gelişsin sağlıklı.dogsunlar yeterli anne sütü daha cabuk topallıyor minnoslari.

Kızlar manisada olan varmıydı aramızda kar yağdı.mi spil dağına acaba? Kizimda kar.gormek.istiyor. izmire soğuğu vurdu her zamanki gb

Bulmuşsun başka mobilya çok sevindim. İnşallah hemen gelir canım. İyi günlerde kullanın

En güzelini yapmışsın
Bizdede eşim iyidir bu konularda ben biraz çekimserim

Ödeme yapmis miydin canım iyi iptal etmişler bari

Kar yağdı ya buraya bugun surekli eve gir cik gir cik fazla bakamadim
Enerjim de cok dusuk biraz uyudum
Ben de merak ettim burda da kar yağdı doldurdu her yeri sabahtan çıktık biz de baya eğlendi benim kız şimdi erimeye başladı gerçi ama bu bize baya uzun süre yeter ankarada da çok yağmıştır oranın karı güzel olur

Daha yagiyodu hafif hafif yeni girdik içeri ama dondum hep bana attı karı içime felan girmiş eve girdim kar oldu her yer

Asiri canm skliyorya annemle babam yine hastanede.saatlerdir ..
Evden çıkacaktım dolasmaya sevmedigim.biri gelicekms.smdide onu bekliyorum ..
Kar kar diye deliriyorum spil ve bozdaga yağmış kaynimla eltim hikaye paylasmis gitmisler sinir oldum bak simdi
Evde tikildim bunaldim çok disari çıkıp hava almaya ihtiyacım var ama evin yeri kotu mahalle kotu dolascak yer yok burda malesef ..
Yuruyus bandim balkonda duruyo iceri alamam sigmaz ve agir odadan gecmez balkondada yürünmez 5.kat donarim hava 7 derece otur dur ye ye otur hareketsizlikden bunaldim bunalima girdim simdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…