- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Katılıyorum sanaBence maşallahı var kuzunun canımniye kilosunun çok olmasını istiyorsunuz ki doğumdan sonra dış beslenme ile gelişen kilosu önemli çok kilolu doğup yavaş gelişen bebekler de var çok zayıf doğum hızlı gelişen bebekler de.. Herkesin bir genetik yapısı var bebelerimizi kıyaslamaya gerek yok takılma bence
Cok büyük geldi bana birde yatakodasi dolabı gb .3 kapaklı aldim kizima gayet memnunum yayıla yayıla.kullaniyorum.kiz çocuğunun kıyafeti daha cok.oluyor. çorabı hırkası yeleği kostüm.elbisesi vsEki Görüntüle 2761793
Bu çok kaliteliymis 2500 fiyati model nasl szceEki Görüntüle 2761793
Eki Görüntüle 2761795
Bulmuşsun başka mobilya çok sevindim. İnşallah hemen gelir canım. İyi günlerde kullanınHalelttik canim cok sukur baska yerden aldik sali veya carsamba gunu gelicek insallah
Ah keske izmirde olsam secenek cok ayvaliktaym ben
Olsun en azndan biseyler almissiniz bi dolabi yatagi var oda takimida sonra alirsniz cok iyi bliyorm benm teyzemlerde oyle ogretmen esi polis hep lojmanlarda gecti hayati dogru duzgun kurulu duzeni olmamisti ki yillar sonra yapabldiler
Aynen valla
Banada bebek battaniyesi hediye etmişlerdi ayol ev battaniye dolu kendileri ortunsun artik
Aklima gelmedi degil sozlesme var elimde ama gercekten ugrasmaya degmez birdha zaten bedava verseler almam bende
Aynen ya zaten o yuzden kiziyordum sen bana 20 gun demissin snra 40 oldu snra 10 gun dha nyseki hemen iptal ettm gido baska yerdén aldik insallahh sali yada carsamba gelicek
Dolap guzel canim icini gordun mu epey buyuk.duruyor kullanisli olabilirEki Görüntüle 2761793
Bu çok kaliteliymis 2500 fiyati model nasl szceEki Görüntüle 2761793
Eki Görüntüle 2761795
Yok buyuk degil eni 130 cm 3 kapakli bu daCok büyük geldi bana birde yatakodasi dolabı gb .3 kapaklı aldim kizima gayet memnunum yayıla yayıla.kullaniyorum.kiz çocuğunun kıyafeti daha cok.oluyor. çorabı hırkası yeleği kostüm.elbisesi vs
Icini görmedim bunuda katalogdan gordum ama.sanrm.bunu yaptırcamDolap guzel canim icini gordun mu epey buyuk.duruyor kullanisli olabilir
Kar yağdı ya buraya bugun surekli eve gir cik gir cik fazla bakamadim
En güzelini yapmışsınBen de oğluma mobilya alırken 15 gün dediler 20 gün oldu getirmediler aradım dedim internette her yere yazıcam sizi sözünüzü tutmadığınızı dedim jet hızıyla getirdiler üstüne de abajur hediye ettiler
Bizdede eşim iyidir bu konularda ben biraz çekimserimHahhakötü hissettim bak şimdi kendimi ama napayım insanları enayi yerine koyuyorlar instagram hesaplarında bir iki yorum tacizkar hareketler sayesinde mobilyalar geldi eşime kalsaydı aylarca alamazdık tamam kardeşim diyor kapatıyor telefonu.
Ödeme yapmis miydin canım iyi iptal etmişler bariHalelttik canim cok sukur baska yerden aldik sali veya carsamba gunu gelicek insallah
Ah keske izmirde olsam secenek cok ayvaliktaym ben
Olsun en azndan biseyler almissiniz bi dolabi yatagi var oda takimida sonra alirsniz cok iyi bliyorm benm teyzemlerde oyle ogretmen esi polis hep lojmanlarda gecti hayati dogru duzgun kurulu duzeni olmamisti ki yillar sonra yapabldiler
Aynen valla
Banada bebek battaniyesi hediye etmişlerdi ayol ev battaniye dolu kendileri ortunsun artik
Aklima gelmedi degil sozlesme var elimde ama gercekten ugrasmaya degmez birdha zaten bedava verseler almam bende
Aynen ya zaten o yuzden kiziyordum sen bana 20 gun demissin snra 40 oldu snra 10 gun dha nyseki hemen iptal ettm gido baska yerdén aldik insallahh sali yada carsamba gelicek
Bu biraz yatak odası havasında sanırımBu nasl szce modelEki Görüntüle 2761770
Ben de merak ettimKar yağdı ya buraya bugun surekli eve gir cik gir cik fazla bakamadim
Enerjim de cok dusuk biraz uyudum
Insallah canim tesekur ederimBulmuşsun başka mobilya çok sevindim. İnşallah hemen gelir canım. İyi günlerde kullanın
Önden pesinat vermistik pazartesi alicz onuda sozlesmeyi iptl edicez gidpÖdeme yapmis miydin canım iyi iptal etmişler bari
Genc odasi aslında buyuk duruyo 130.cm.eni de.kucukBu biraz yatak odası havasında sanırım
Daha yagiyodu hafif hafif yeni girdik içeri ama dondum hep bana attı karı içime felan girmiş eve girdim kar oldu her yerBen de merak ettimburda da kar yağdı doldurdu her yeri sabahtan çıktık biz de baya eğlendi benim kız şimdi erimeye başladı gerçi ama bu bize baya uzun süre yeter ankarada da çok yağmıştır oranın karı güzel olur
Iyi bari canım sevindimInsallah canim tesekur ederim
Önden pesinat vermistik pazartesi alicz onuda sozlesmeyi iptl edicez gidp
Bizim dün attiklarimiz bunlardan kat kat daha güzel canım sen bilirsinGenc odasi aslında buyuk duruyo 130.cm.eni de.kucuk
Bende karar veremiyorumki bulamadim.bi turlu nerden alicam napicamBizim dün attiklarimiz bunlardan kat kat daha güzel canım sen bilirsin
Bence dolap alma şimdilik bi beşik ve şifonyer al yeterli ve daha kullanışlı şifonyerBende karar veremiyorumki bulamadim.bi turlu nerden alicam napicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?