- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Besikde almiycmki hcbsy alamadim bi ton kıyafeti var hepsi annemde yarisi bende hurcta ne besik var orrtada ne kıyafet ne dolap .Bence dolap alma şimdilik bi beşik ve şifonyer al yeterli ve daha kullanışlı şifonyer
Cok karisik oldu ilk 6 sy sepet besik kulancm sepet besigi yatak odasina koyabilmem.icin ic camasiri komidinlerini bebek odasina koyucam bebek odasinda suan iki tan tekli koltuk var onu bire düşüreceğim ve gardrop alcam bi tanede oyle dusunuyorum ama bi gardrop bulamadimyaBence dolap alma şimdilik bi beşik ve şifonyer al yeterli ve daha kullanışlı şifonyer
Kara doydunuz yaniDaha yagiyodu hafif hafif yeni girdik içeri ama dondum hep bana attı karı içime felan girmiş eve girdim kar oldu her yer
Bi hafta önce 1900 dü. Sadece göbeği biraz büyük dediği için ona takıldım bende.Kaç kilo çıktı ki bebiş
Valla öyle avutuyorum bende kendimi işte canım sağlık olsun da uzak olalım napalim diyorum buna da şükür ama hep yalnızım bende evde senin gibiEvde tek olunca insan sıkılıo. Bende 4 5 aydır gidemedim köye annemlere. . Anca görüntülü okadar. Taaa Allah kısmet ederse yaza gideriz heralde. Canım saglık olsun da görüntülü falan görürüz sıkma canını.
Kız 1 saat mesafede olsam daha ne isterimHaa şöyle
Canım benim. Çok iyi anlıyorum. Ben anneme 1 saat mesafede olmama rağmen bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok isterdim yürüyerek gidebilmeyi
Dalga geçer gibi
Annem rahatsiz babam artik araba kullanamıyor birde rahatsız kardeşim var zor onların gelmeleri kuzum doğuma bile gelme dedim anneme ben gelirim dedim doğumdan 1 hafta sonra falan gidecem hemenBugün bende oyleyim yatakları bile.toplamafim daha yarim saat uyudum kendime geldim cok sukur
Onlar yanina gellemiyo mu kuzum gerçekten çok zor bende bunalıyorum bi anneme gidiyorum su dönemde zaten
Ay inanmıyorum yaa çocuk 1 yaşına gelince getirseydiniz deşeydin dogum yapcam ne zaman temizlencek hazırlanacak bu ne böyle deşeydin yaa
Bu model güzelmiş benceBu nasl szce modelEki Görüntüle 2761770
Hiç halim yok hazirlicakKara doydunuz yaniNe güzel canım bayılıyorum kara biz de savaş yaptık üşümüşüz baya ev sıcacık geldi şimdi sıcak bi salep iyi gider
Anladım kuzum geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar napcaksinValla öyle avutuyorum bende kendimi işte canım sağlık olsun da uzak olalım napalim diyorum buna da şükür ama hep yalnızım bende evde senin gibi
Kız 1 saat mesafede olsam daha ne isterimşükret haline istediğinde çıkar gidersin
Annem rahatsiz babam artik araba kullanamıyor birde rahatsız kardeşim var zor onların gelmeleri kuzum doğuma bile gelme dedim anneme ben gelirim dedim doğumdan 1 hafta sonra falan gidecem hemen
Bu model güzelmiş bence
Canım maşallah kordonu boynuna nasıl dolanmış bıdık
Masallah kuzum kilosu da cok güzel deli gibi dönüyo desene
MaşALLAH canım daha 32 35 kadar döner herşey gönlünce olsun
Çocuğun keyfi yerinde dönsün dursun
Hepinize teşekkür ederim kızlar.Bütün sayfaları okuyamadım eve yeni döndüm.Atladıklarım olduysa kusura bakmasınlar.Bu arada ben şikayet bildirmedim .Normalde 32 den sonra nst bağlanırmış ama benim doktorum pimpirikli biraz ondan herhalde.Maşallah canımkilosu da gayet iyi nst ye neden bağladı, bu haftalarda nstye başlanıyor mu? Ben dün gittim randevuya, bana söylemedi öyle birşey, neden acaba
Meyve çok yiyorum ondan olmuş olabilir o zaman. Çok seviyorum ama günlük bi portakal bi muz bi ayva mandalina nar hepsini yiyorum yani nerdeyse. Azaltayım o zaman benBenim doktorum 24.haftada bebek göbekli diye diyete soktu beni. Kilo her zaman iyi jir sey degildir diyor doktor. Şimdi normale döndük. Karbonhidrat ve şekeri kes cnm ya da minimuma düşür. Meyveyi de günde 1 porsiyona düşür.
Bende meyveyle besleniyorum resmen sadece yemek yiyemiyorum akşamları hep meyve günde 1 muz 2 3 mandalina portakal elmaMeyve çok yiyorum ondan olmuş olabilir o zaman. Çok seviyorum ama günlük bi portakal bi muz bi ayva mandalina nar hepsini yiyorum yani nerdeyse. Azaltayım o zaman ben
Canım yürünmeyecek kadar nesi kötü mahallenin bir iki dolan dön havan değişir görmeden birşey diyemem de en fazla ne olabilirAsiri canm skliyorya annemle babam yine hastanede.saatlerdir ..
Evden çıkacaktım dolasmaya sevmedigim.biri gelicekms.smdide onu bekliyorum ..
Kar kar diye deliriyorum spil ve bozdaga yağmış kaynimla eltim hikaye paylasmis gitmisler sinir oldum bak simdi
Evde tikildim bunaldim çok disari çıkıp hava almaya ihtiyacım var ama evin yeri kotu mahalle kotu dolascak yer yok burda malesef ..
Yuruyus bandim balkonda duruyo iceri alamam sigmaz ve agir odadan gecmez balkondada yürünmez 5.kat donarim hava 7 derece otur dur ye ye otur hareketsizlikden bunaldim bunalima girdim simdide
Aynen canım sağlıklı olsunlar yeter ki. Kardeşim gelecek kayinvalidem de burada kuzum çok rahat edemesem de yanında olur yine deAnladım kuzum geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar napcaksin
Doğumda kim kalcak peki yaninda yardim etcek biri var mi
Oh ne guzel sefanz olsn kar keyfi yaptinz bizde burda donuyoruz ya karsimda kaz daglari gorunuyor valla kar dolu bize bir poyrazi geldi camasr toplamaya ciktim buz gbi oldumKara doydunuz yaniNe güzel canım bayılıyorum kara biz de savaş yaptık üşümüşüz baya ev sıcacık geldi şimdi sıcak bi salep iyi gider
Hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah zamanında gelirHalelttik canim cok sukur baska yerden aldik sali veya carsamba gunu gelicek insallah
İlk oğlumda ikeadan uygun fiyatlı bişey aldım 4 sene kullandım bu sene daha oda yaptım oğluma öyle bişey de düşünebilirsinBncede bulamadim bi turlu gardrop ya napsak sasirdim 7 haftaya cocuk dogcak daha bz gardrop alamadik hcbsyi yok kiyafetleri annemde sinrlerim.bozulmaya basladi
Benim ilk doğum zamanı yoktu gümüş kalkan, çok yara oldu aylarca çektim. bunda aldım şimdiden kullanıp çok memnun olan var ben iyi geleceğini düşünüyorumKızlar gümüş göğüs Kalkan’ı alan var mı aranızda ? Ben karar veremedim . Kullananlar memnun genel olarak ama acaba Doğumdan 1 ay önce lansinoh a da başlasam yine yara olmadan atlatabilir miyim süreci bilemedim . Karar verip bir an önce alıcam artık
hahahaa arası yok bu kızın ya hareket etmiyor ya da girişiyor demekBu kız 2 gündür kaburgalarımı kırmaya çalışıyor ben anladım onun niyetini
Ben artık huyunu öğrendim 2 3 gün sakin takılıyor güç topluyor arkasından kasırga kopuyor gece gündüz durmuyor bütün enerjisini boşaltıyor herhalde.hahahaa arası yok bu kızın ya hareket etmiyor ya da girişiyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?