2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence dolap alma şimdilik bi beşik ve şifonyer al yeterli ve daha kullanışlı şifonyer
Besikde almiycmki hcbsy alamadim bi ton kıyafeti var hepsi annemde yarisi bende hurcta ne besik var orrtada ne kıyafet ne dolap .
Annemde 6 aya kadar kullanilan besik var simdilik sepet besik kullancm odaya bide 2 tekli koltuk koyduk birini alcm teklinin olmazsa evde yer yoktu tekli sigmadi emzirirken yada bsy olursa odada alt degistrrken tekli kalsin dedik bi tekli bi sepet besik gerci swpet besigi odamiza alcaZ ama odada yatak odasinda yer yok komidinleri bebek odasina alip besige yatak odamda yer acmam lazim ilk 6 ay icin o yuzden sifonyer deglde gardrop istiyorum

Bence dolap alma şimdilik bi beşik ve şifonyer al yeterli ve daha kullanışlı şifonyer
Cok karisik oldu ilk 6 sy sepet besik kulancm sepet besigi yatak odasina koyabilmem.icin ic camasiri komidinlerini bebek odasina koyucam bebek odasinda suan iki tan tekli koltuk var onu bire düşüreceğim ve gardrop alcam bi tanede oyle dusunuyorum ama bi gardrop bulamadimya

Kızlar gümüş göğüs Kalkan’ı alan var mı aranızda ? Ben karar veremedim . Kullananlar memnun genel olarak ama acaba Doğumdan 1 ay önce lansinoh a da başlasam yine yara olmadan atlatabilir miyim süreci bilemedim . Karar verip bir an önce alıcam artık

Valla öyle avutuyorum bende kendimi işte canım sağlık olsun da uzak olalım napalim diyorum buna da şükür ama hep yalnızım bende evde senin gibi
Haa şöyle

Canım benim. Çok iyi anlıyorum. Ben anneme 1 saat mesafede olmama rağmen bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok isterdim yürüyerek gidebilmeyi

Dalga geçer gibi
Kız 1 saat mesafede olsam daha ne isterim şükret haline istediğinde çıkar gidersin
Annem rahatsiz babam artik araba kullanamıyor birde rahatsız kardeşim var zor onların gelmeleri kuzum doğuma bile gelme dedim anneme ben gelirim dedim doğumdan 1 hafta sonra falan gidecem hemen
Bu model güzelmiş bence

Anladım kuzum geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar napcaksin
Doğumda kim kalcak peki yaninda yardim etcek biri var mi

Canım maşallah kordonu boynuna nasıl dolanmış bıdık

Masallah kuzum kilosu da cok güzel deli gibi dönüyo desene

MaşALLAH canım daha 32 35 kadar döner herşey gönlünce olsun

Çocuğun keyfi yerinde dönsün dursun

Maşallah canım kilosu da gayet iyi nst ye neden bağladı, bu haftalarda nstye başlanıyor mu? Ben dün gittim randevuya, bana söylemedi öyle birşey, neden acaba
Hepinize teşekkür ederim kızlar.Bütün sayfaları okuyamadım eve yeni döndüm.Atladıklarım olduysa kusura bakmasınlar.Bu arada ben şikayet bildirmedim .Normalde 32 den sonra nst bağlanırmış ama benim doktorum pimpirikli biraz ondan herhalde.

Meyve çok yiyorum ondan olmuş olabilir o zaman. Çok seviyorum ama günlük bi portakal bi muz bi ayva mandalina nar hepsini yiyorum yani nerdeyse. Azaltayım o zaman ben

Meyve çok yiyorum ondan olmuş olabilir o zaman. Çok seviyorum ama günlük bi portakal bi muz bi ayva mandalina nar hepsini yiyorum yani nerdeyse. Azaltayım o zaman ben
Bende meyveyle besleniyorum resmen sadece yemek yiyemiyorum akşamları hep meyve günde 1 muz 2 3 mandalina portakal elma

Canım yürünmeyecek kadar nesi kötü mahallenin bir iki dolan dön havan değişir görmeden birşey diyemem de en fazla ne olabilir babana üzülüyorsun karda gezmeye giden eltine imreniyorsun mahalle kötü yürüyemem diyorsun. Şurada yazdığın şeylerden tek önemli olanı baban. İnşallah sağlığına kavuşur diğer yazdıkların çözümsüz şeyler değil bunalıma girmene gerek yok. Herşey dört dörtlük olsun istiyorsun ama öyle bir dünya da yok gibi gibi

Anladım kuzum geçmiş olsun sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar napcaksin
Doğumda kim kalcak peki yaninda yardim etcek biri var mi
Aynen canım sağlıklı olsunlar yeter ki. Kardeşim gelecek kayinvalidem de burada kuzum çok rahat edemesem de yanında olur yine de

Kara doydunuz yani Ne güzel canım bayılıyorum kara biz de savaş yaptık üşümüşüz baya ev sıcacık geldi şimdi sıcak bi salep iyi gider
Oh ne guzel sefanz olsn kar keyfi yaptinz bizde burda donuyoruz ya karsimda kaz daglari gorunuyor valla kar dolu bize bir poyrazi geldi camasr toplamaya ciktim buz gbi oldum kalorifere yapistm resmen cumartesi aksami veriyor ama hic sanmiyorm yagmaz 4 sene doldu kar gormeyeli

Bncede bulamadim bi turlu gardrop ya napsak sasirdim 7 haftaya cocuk dogcak daha bz gardrop alamadik hcbsyi yok kiyafetleri annemde sinrlerim.bozulmaya basladi
İlk oğlumda ikeadan uygun fiyatlı bişey aldım 4 sene kullandım bu sene daha oda yaptım oğluma öyle bişey de düşünebilirsin

Benim ilk doğum zamanı yoktu gümüş kalkan, çok yara oldu aylarca çektim. bunda aldım şimdiden kullanıp çok memnun olan var ben iyi geleceğini düşünüyorum
Bu kız 2 gündür kaburgalarımı kırmaya çalışıyor ben anladım onun niyetini
hahahaa arası yok bu kızın ya hareket etmiyor ya da girişiyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…