Ben aldım ama nasıl kullanılır bakmadım üşenıyorum hep, ama 36 da lansinoh başlicam,Kızlar gümüş göğüs Kalkan’ı alan var mı aranızda ? Ben karar veremedim . Kullananlar memnun genel olarak ama acaba Doğumdan 1 ay önce lansinoh a da başlasam yine yara olmadan atlatabilir miyim süreci bilemedim . Karar verip bir an önce alıcam artık
Ben aldım ama inşallah memnun kalırımKızlar gümüş göğüs Kalkan’ı alan var mı aranızda ? Ben karar veremedim . Kullananlar memnun genel olarak ama acaba Doğumdan 1 ay önce lansinoh a da başlasam yine yara olmadan atlatabilir miyim süreci bilemedim . Karar verip bir an önce alıcam artık
Kız işte diyom ya öyleyken bile böyleyim seni anlıyorum diye vooValla öyle avutuyorum bende kendimi işte canım sağlık olsun da uzak olalım napalim diyorum buna da şükür ama hep yalnızım bende evde senin gibi
Kız 1 saat mesafede olsam daha ne isterimşükret haline istediğinde çıkar gidersin
Annem rahatsiz babam artik araba kullanamıyor birde rahatsız kardeşim var zor onların gelmeleri kuzum doğuma bile gelme dedim anneme ben gelirim dedim doğumdan 1 hafta sonra falan gidecem hemen
Bu model güzelmiş bence
Arkadaşım kullandı hiç yara olmadı göğüsleri ama belki de zaten olmayacaktı kremin etkisi oldu mu bilemiyorum diyor.incia nın göğüs kremini almayı düşünüyorum. daha önceden kullanıp memnun olan var mı acaba
bende emin olamadığımdan lansinoh almıcam şansımı incia dan yana kullanıcam. avent in göğüs kalkanını aldım birdeArkadaşım kullandı hiç yara olmadı göğüsleri ama belki de zaten olmayacaktı kremin etkisi oldu mu bilemiyorum diyor.
Erken mi oldu bilmiyorum ama ben 2 gün önce kaynattım hazır ettim gerekirse sonradan bi sudan geçiririm dedim.birde ben kıyafetleri yıkadım ütüledim ama biberon emzik tarzı şeyleri ne zaman kaynatıp hazırlamak lazım ?
Bende merak ediyorum bunu canımincia nın göğüs kremini almayı düşünüyorum. daha önceden kullanıp memnun olan var mı acaba
Tesekur ederim canim insallahHayırlı olsun canım çok sevindim inşallah zamanında gelir
İncianın ürünlerinden birçok kişi memnun göğüs kremi hariç bebeğim için diğer lazım ürünleri o markadan aldım. Göğüs kalkanı da almışsın zaten bence de incia alsan iş görür gibi ben de göğüs ucu için onu tercih edecektim fakat benim yara olacağı bariz belli o yüzden lansinoh aldım yoksa boşuna para vermezdim küçücük kremebende emin olamadığımdan lansinoh almıcam şansımı incia dan yana kullanıcam. avent in göğüs kalkanını aldım birde
incia nın göğüs kremini almayı düşünüyorum. daha önceden kullanıp memnun olan var mı acaba
Merhabalar ilk cocugunuzun kalbinde parlaklik var demis ya dr lar dogumda nasildi saglikli miydi?Ya evet su fazla olunca ben kendi doktorum hariç başka doktora da gittim. Kendi doktorum peritalog zaten. Organları açısından sorun görmediğini söylemişti. Şeker içinde yükleme önermediğini açlık tokluğun onun için yeterli olduğunu söyledi. Başka doktor da yükleme yaptır derim dedi. Kendi doktorumun kafasını tek karıştıran ikili testim. Çocuklarda anomali oluncada su fazla oluyormuş. Şimdilik beklemedeyim. Dopum sonrası çocukta herhangi problem olursa diye öyle Bi hastane seçmiştim en baştan. İlk çocuğumda da kalbinde parlaklık görülünce son anda doktor ve hastane değiştirmek zorunda kalınca bunda en baştan öyle Bi yerden başladım. Kötüyü düşünmek istemiyorum.. Umarım doktorun en iyi seçeneği gibidir.. İri çocuklarında bazen su fazla olabiliyormuş. Bebek 1 2 hafta önde öyle ümit ediyorum
Haberler şahane maşallah bebişe ve alışverişi de hayırlı olsun güzel günlerde kullanınBugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 32 haftalık ama 33+3 çıkıyor ultrasonda. 2200 kilo olmuş 44 cm olmuş boyu da maşallahbebek alışverişi yaptık, her şeyi aldık sanırım, yaklaşık 2500 tl tuttu. Plesantam aşağıdaydı ama yukarı çıkmış, normal doğum yapabilirmişim
Masallah kuzuyaBugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 32 haftalık ama 33+3 çıkıyor ultrasonda. 2200 kilo olmuş 44 cm olmuş boyu da maşallahbebek alışverişi yaptık, her şeyi aldık sanırım, yaklaşık 2500 tl tuttu. Plesantam aşağıdaydı ama yukarı çıkmış, normal doğum yapabilirmişim
Maşallah herşey olumlu olmuş çok sevindimBugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 32 haftalık ama 33+3 çıkıyor ultrasonda. 2200 kilo olmuş 44 cm olmuş boyu da maşallahbebek alışverişi yaptık, her şeyi aldık sanırım, yaklaşık 2500 tl tuttu. Plesantam aşağıdaydı ama yukarı çıkmış, normal doğum yapabilirmişim
Bende de hakiki zeytinyağı var. Onuda denemeyi düşünüyorum.Ben tahin yagi kullanmayi dusunuyorum dogal olsun diye kremler de illaki ozenli yapilmis zararsiz maddeler iceriyodur ama cok faydali oldugunu soyledi arkadasim krem kullanmak istemedi tahin yagi kullandi o da
İncia nın temiz içerikli olduğunu biliyordum. Şampuan falanda musteladan almış bulundum yoksa incia tercih ederdim.Ben incia losyon aldım ama gönül rahatlığıyla kullanılabilir içeriği temiz diye biliyorum
Bende kac gundur bunu düşünüyorum nasil yapicami bilmiyorum kaynamış suda sadece bekletecek miyiz yoksa kaynayacak mi ocakta? Simdi onlari da yapayım ilerde oyle deterjanla yıkayıp sudan geçiririm diye düşündüm.birde ben kıyafetleri yıkadım ütüledim ama biberon emzik tarzı şeyleri ne zaman kaynatıp hazırlamak lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?