2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aldım ama nasıl kullanılır bakmadım üşenıyorum hep, ama 36 da lansinoh başlicam,

Ben aldım ama inşallah memnun kalırım
Kız işte diyom ya öyleyken bile böyleyim seni anlıyorum diye voo

bende emin olamadığımdan lansinoh almıcam şansımı incia dan yana kullanıcam. avent in göğüs kalkanını aldım birde
İncianın ürünlerinden birçok kişi memnun göğüs kremi hariç bebeğim için diğer lazım ürünleri o markadan aldım. Göğüs kalkanı da almışsın zaten bence de incia alsan iş görür gibi ben de göğüs ucu için onu tercih edecektim fakat benim yara olacağı bariz belli o yüzden lansinoh aldım yoksa boşuna para vermezdim küçücük kreme

Merhabalar ilk cocugunuzun kalbinde parlaklik var demis ya dr lar dogumda nasildi saglikli miydi?
Benim ayrintilida bebegimin kalbinde parlaklik cikti eko ya gidemedik pandemiden dolayi bide 3saat uzakta hastane.. down olabilir dedi dr ama baska bi belirtide gormedi ama icim icimi yiyor insallah sapasaglam dogururum cocugumu

Bugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 32 haftalık ama 33+3 çıkıyor ultrasonda. 2200 kilo olmuş 44 cm olmuş boyu da maşallah bebek alışverişi yaptık, her şeyi aldık sanırım, yaklaşık 2500 tl tuttu. Plesantam aşağıdaydı ama yukarı çıkmış, normal doğum yapabilirmişim

Haberler şahane maşallah bebişe ve alışverişi de hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Masallah kuzuya

Maşallah herşey olumlu olmuş çok sevindim

Ben tahin yagi kullanmayi dusunuyorum dogal olsun diye kremler de illaki ozenli yapilmis zararsiz maddeler iceriyodur ama cok faydali oldugunu soyledi arkadasim krem kullanmak istemedi tahin yagi kullandi o da
Bende de hakiki zeytinyağı var. Onuda denemeyi düşünüyorum.

Ben incia losyon aldım ama gönül rahatlığıyla kullanılabilir içeriği temiz diye biliyorum
İncia nın temiz içerikli olduğunu biliyordum. Şampuan falanda musteladan almış bulundum yoksa incia tercih ederdim.
losyon derken bebe losyonu mu? Bebe yağı aldım ama tavsiye edilmiyor. Losyonda almayı düşünüyorum.

birde ben kıyafetleri yıkadım ütüledim ama biberon emzik tarzı şeyleri ne zaman kaynatıp hazırlamak lazım ?
Bende kac gundur bunu düşünüyorum nasil yapicami bilmiyorum kaynamış suda sadece bekletecek miyiz yoksa kaynayacak mi ocakta? Simdi onlari da yapayım ilerde oyle deterjanla yıkayıp sudan geçiririm diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…