2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende uni baby biberon temizleyici falan aldım ama bende hiç bilmiyorum. Suyla mı kaynatsam. Sirkeli suyla mı kaynatsam. Aldığım şeyle mi yıkasam bilemedim. Tecrübeli anneler yardım etsin.

Geçmişi okuyamaydim kızlar beni etiketleyen, etiketlemeden bir Soran eden olduysa kusura bakmasın ancak online dersim bitti, kızım 3 saattir uyuyor hastalıktan sanırım bende hemen okumaya başlıcam geriden gelip

Bebe losyonu canım bende bu kez yağ almadım, şampuan mustela losyon incia aldım bitince memnun kalırsam şampuanı ile de devam ederim

Ay senin ki ilkti demibenimki sezeryan ya aklım orda
36da frlan kaynat hazırla o zaman kuzum bi kutunun içinde sakla sudan kullanmadan önce kaynamış su dökersin bi yeterli olur
Tmm o zaman biraz daha bekliiym zaten onlar kıyafet kadar acil şeyler değil

Ben tahin yagi kullanmayi dusunuyorum dogal olsun diye kremler de illaki ozenli yapilmis zararsiz maddeler iceriyodur ama cok faydali oldugunu soyledi arkadasim krem kullanmak istemedi tahin yagi kullandi o da
Canım eşimin akrabasının göğüs uçları parçalanmış o derece yara olmuş hiçbir krem fayda etmemiş sadece tahin yağı iyileştirmiş. Fakat göğüs ucu kremine doğum öncesi başlamadığı için pişman olmuş.

Geçmişi okuyamaydim kızlar beni etiketleyen, etiketlemeden bir Soran eden olduysa kusura bakmasın ancak online dersim bitti, kızım 3 saattir uyuyor hastalıktan sanırım bende hemen okumaya başlıcam geriden gelip
Gecmis olsun canim kuzuya
O zaman dogum oncesi krem dogumdan sonra tahin yagi daha mantikli demekki canim ogrendigim iyi oldu

Gecmis olsun canim kuzuya

O zaman dogum oncesi krem dogumdan sonra tahin yagi daha mantikli demekki canim ogrendigim iyi oldu
Herkesin yara olacak diye birşey yok tabi ama tedbir iyidir ne olur ne olmaz ben de doğum öncesi kreme başlayacağım gerekirse doğum sonrası hakiki zeytinyağı ve tahin yağı ile de desteklerim diyorum inşallah hiç yara olmayız

Bende makine var onda yapcam büyük ihtimalle ama ocakta kaynatabilirsiniz unutupta emziği felan eritmeyinde kaynamaya başlayınca 3 4 dakka kaynasin sonra o suyun içinde dursun yıkayıp kaynamaya koyun
Simdi oldu işte teşekkür ederim kuzum

Ay insallah ama dedigin gibi tedbir almakta fayda var

birde ben kıyafetleri yıkadım ütüledim ama biberon emzik tarzı şeyleri ne zaman kaynatıp hazırlamak lazım ?
Emziği direk ataca demi suya. Biberonun da slikon kısmını. Direk biberonu atmayacam demi suya
Şu kilitli poşetlerden alıp çantayı yavaş yavaş hazırlamayı düşünüyorum haftasonu.
Bende aldım da daha yerleştirecem

Aynen canım sağlıklı olsunlar yeter ki. Kardeşim gelecek kayinvalidem de burada kuzum çok rahat edemesem de yanında olur yine de
Olsun canım biri yanında bulunsun bi hafta yeterli zaten
Bu kız 2 gündür kaburgalarımı kırmaya çalışıyor ben anladım onun niyetini
Bazen çok hareketli oluyolar gerçekten
incia nın göğüs kremini almayı düşünüyorum. daha önceden kullanıp memnun olan var mı acaba
Bende lansinoh mu alsam incia mi diye düşünüyorum ilkinde cok yara olmustu göğsüm 3 ay geçmedi
Masallah canım her sey yolundaymış sevindim
Simdi oldu işte teşekkür ederim kuzum
Rica ederim canım
Emziği direk ataca demi suya. Biberonun da slikon kısmını. Direk biberonu atmayacam demi suya

Bende aldım da daha yerleştirecem
Butun parçalarını çıkarıp kaynatcaksin kuzum biberonuda ucunuda her yerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…