Bende uni baby biberon temizleyici falan aldım ama bende hiç bilmiyorum. Suyla mı kaynatsam. Sirkeli suyla mı kaynatsam. Aldığım şeyle mi yıkasam bilemedim. Tecrübeli anneler yardım etsin.Bende kac gundur bunu düşünüyorum nasil yapicami bilmiyorum kaynamış suda sadece bekletecek miyiz yoksa kaynayacak mi ocakta? Simdi onlari da yapayım ilerde oyle deterjanla yıkayıp sudan geçiririm diye düşündüm.
Doğuma yakın yaparsın canım hatta bi iki gün oncebirde ben kıyafetleri yıkadım ütüledim ama biberon emzik tarzı şeyleri ne zaman kaynatıp hazırlamak lazım ?
Kız nerden bilecez bi iki gün öncesiniDoğuma yakın yaparsın canım hatta bi iki gün once
Iste asil soru nasil yapicaz kaynicak mi ocaktaDoğuma yakın yaparsın canım hatta bi iki gün once
Ay senin ki ilkti demiKız nerden bilecez bi iki gün öncesini
Bende makine var onda yapcam büyük ihtimalle ama ocakta kaynatabilirsiniz unutupta emziği felan eritmeyindeIste asil soru nasil yapicaz kaynicak mi ocakta
İncia nın temiz içerikli olduğunu biliyordum. Şampuan falanda musteladan almış bulundum yoksa incia tercih ederdim.
losyon derken bebe losyonu mu? Bebe yağı aldım ama tavsiye edilmiyor. Losyonda almayı düşünüyorum.
Tmm o zaman biraz daha bekliiym zaten onlar kıyafet kadar acil şeyler değilAy senin ki ilkti demibenimki sezeryan ya aklım orda
36da frlan kaynat hazırla o zaman kuzum bi kutunun içinde sakla sudan kullanmadan önce kaynamış su dökersin bi yeterli olur
Losyonun linkini yada resmini atar mısın rica etsemBebe losyonu canım bende bu kez yağ almadım, şampuan mustela losyon incia aldım bitince memnun kalırsam şampuanı ile de devam ederim
Canım eşimin akrabasının göğüs uçları parçalanmış o derece yara olmuş hiçbir krem fayda etmemiş sadece tahin yağı iyileştirmiş. Fakat göğüs ucu kremine doğum öncesi başlamadığı için pişman olmuş.Ben tahin yagi kullanmayi dusunuyorum dogal olsun diye kremler de illaki ozenli yapilmis zararsiz maddeler iceriyodur ama cok faydali oldugunu soyledi arkadasim krem kullanmak istemedi tahin yagi kullandi o da
Aynen canim zaten hastanede kullanilmiyo bile emin olTmm o zaman biraz daha bekliiym zaten onlar kıyafet kadar acil şeyler değil
Gecmis olsun canim kuzuyaGeçmişi okuyamaydim kızlar beni etiketleyen, etiketlemeden bir Soran eden olduysa kusura bakmasın ancak online dersim bitti, kızım 3 saattir uyuyor hastalıktan sanırım bende hemen okumaya başlıcam geriden gelip
O zaman dogum oncesi krem dogumdan sonra tahin yagi daha mantikli demekki canim ogrendigim iyi olduCanım eşimin akrabasının göğüs uçları parçalanmış o derece yara olmuş hiçbir krem fayda etmemiş sadece tahin yağı iyileştirmiş. Fakat göğüs ucu kremine doğum öncesi başlamadığı için pişman olmuş.
Herkesin yara olacak diye birşey yok tabi ama tedbir iyidir ne olur ne olmaz ben de doğum öncesi kreme başlayacağım gerekirse doğum sonrası hakiki zeytinyağı ve tahin yağı ile de desteklerim diyorum inşallah hiç yara olmayızGecmis olsun canim kuzuya
O zaman dogum oncesi krem dogumdan sonra tahin yagi daha mantikli demekki canim ogrendigim iyi oldu
Simdi oldu işte teşekkür ederim kuzumBende makine var onda yapcam büyük ihtimalle ama ocakta kaynatabilirsiniz unutupta emziği felan eritmeyindekaynamaya başlayınca 3 4 dakka kaynasin sonra o suyun içinde dursun yıkayıp kaynamaya koyun
Ay insallahHerkesin yara olacak diye birşey yok tabi ama tedbir iyidir ne olur ne olmaz ben de doğum öncesi kreme başlayacağım gerekirse doğum sonrası hakiki zeytinyağı ve tahin yağı ile de desteklerim diyorum inşallah hiç yara olmayız
Emziği direk ataca demi suya. Biberonun da slikon kısmını. Direk biberonu atmayacam demi suyabirde ben kıyafetleri yıkadım ütüledim ama biberon emzik tarzı şeyleri ne zaman kaynatıp hazırlamak lazım ?
Bende aldım da daha yerleştirecemŞu kilitli poşetlerden alıp çantayı yavaş yavaş hazırlamayı düşünüyorum haftasonu.
Olsun canım biri yanında bulunsun bi hafta yeterli zatenAynen canım sağlıklı olsunlar yeter ki. Kardeşim gelecek kayinvalidem de burada kuzum çok rahat edemesem de yanında olur yine de
Bazen çok hareketli oluyolar gerçektenBu kız 2 gündür kaburgalarımı kırmaya çalışıyor ben anladım onun niyetini
Bende lansinoh mu alsam incia mi diye düşünüyorum ilkinde cok yara olmustu göğsüm 3 ay geçmediincia nın göğüs kremini almayı düşünüyorum. daha önceden kullanıp memnun olan var mı acaba
Masallah canım her sey yolundaymış sevindimBugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 32 haftalık ama 33+3 çıkıyor ultrasonda. 2200 kilo olmuş 44 cm olmuş boyu da maşallahbebek alışverişi yaptık, her şeyi aldık sanırım, yaklaşık 2500 tl tuttu. Plesantam aşağıdaydı ama yukarı çıkmış, normal doğum yapabilirmişim
Rica ederim canımSimdi oldu işte teşekkür ederim kuzum
Butun parçalarını çıkarıp kaynatcaksin kuzum biberonuda ucunuda her yeriniEmziği direk ataca demi suya. Biberonun da slikon kısmını. Direk biberonu atmayacam demi suya
Bende aldım da daha yerleştirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?