Heryerini atacam işte. Cam biberonu kullanırım ilk zatenEmziği direk ataca demi suya. Biberonun da slikon kısmını. Direk biberonu atmayacam demi suya
Bende aldım da daha yerleştirecem
Azalt canım, bn gunluk 2 meyve seçip yarim yarim yiyorum.Meyve çok yiyorum ondan olmuş olabilir o zaman. Çok seviyorum ama günlük bi portakal bi muz bi ayva mandalina nar hepsini yiyorum yani nerdeyse. Azaltayım o zaman ben
Olsun canım biri yanında bulunsun bi hafta yeterli zaten
Bazen çok hareketli oluyolar gerçekten
Bende lansinoh mu alsam incia mi diye düşünüyorum ilkinde cok yara olmustu göğsüm 3 ay geçmedi
Masallah canım her sey yolundaymış sevindim
Rica ederim canım
Butun parçalarını çıkarıp kaynatcaksin kuzum biberonuda ucunuda her yerini
Oha cam kaynatılır mı ki. Kırılmaz mıHeryerini atacam işte. Cam biberonu kullanırım ilk zaten
Aynen öyle ve bazı hareketleri gerçekten acıtıyorBazen çok hareketli oluyolar gerçekten
Yok kız birşey olmaz ben gayet kaynattımOha cam kaynatılır mı ki. Kırılmaz mı
Seninki de lansinohtu demiYok kız birşey olmaz ben gayet kaynattım
32+0da alman gerekiyoKızlar çalışabilir raporumu 32+5 te alsam sıkıntı olur mu? ne kadar geç o kadar iyi dedim kendimce ama doktorum ve okulum sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum
EvetSeninki de lansinohtu demi
Yok kız kirilmaz allah aşkına bulaşık makinesinde kac dereced3 saatlerce yikaniyo camlarOha cam kaynatılır mı ki. Kırılmaz mı
Ozellikle tuvalete sıkışınca cok acitiyoAynen öyle ve bazı hareketleri gerçekten acıtıyor
Isini garantiye aliyo bak soruyo bideSeninki de lansinohtu demi
Bu açıklama çok mantıklı geldi yalnızYok kız kirilmaz allah aşkına bulaşık makinesinde kac dereced3 saatlerce yikaniyo camlar
Ah evet evetttOzellikle tuvalete sıkışınca cok acitiyo
Ah bu kürklüIsini garantiye aliyo bak soruyo bide
İnşallaaahMerhabalar ilk cocugunuzun kalbinde parlaklik var demis ya dr lar dogumda nasildi saglikli miydi?
Benim ayrintilida bebegimin kalbinde parlaklik cikti eko ya gidemedik pandemiden dolayi bide 3saat uzakta hastane.. down olabilir dedi dr ama baska bi belirtide gormedi ama icim icimi yiyor insallah sapasaglam dogururum cocugumu
Sadece suda mı kaynattın? Bugün bende eşyaları yıkadım çanta mı hazırlıyorum daEvetbiberonları tüm parçalara ayırdım emzikleri falanda attım ne varsa. Öyle bi 4 5 dk kaynadı sonra da kaynamış suyun içinde beklettim ve bittii.
Tamam çiçeğimEvetbiberonları tüm parçalara ayırdım emzikleri falanda attım ne varsa. Öyle bi 4 5 dk kaynadı sonra da kaynamış suyun içinde beklettim ve bittii.
Doğru yaa ben niye onu düşünmediysemYok kız kirilmaz allah aşkına bulaşık makinesinde kac dereced3 saatlerce yikaniyo camlar
Ozellikle tuvalete sıkışınca cok acitiyo
Isini garantiye aliyo bak soruyo bide
Neler koydun canımSadece suda mı kaynattın? Bugün bende eşyaları yıkadım çanta mı hazırlıyorum da
Canım bugün doktorumla görüştüm karnını sıcak tut parol alabilirsin demiş birde magnorm şase günde ikiye çıkardı devam ederse pazartesi gel bakalım demişDün gece bide uykudan uyandım ağrıya sanki bıçak saplanıyodu rahmime
Sadece suyla kaynattım sirke koyacaktım evde sirke bitmişSadece suda mı kaynattın? Bugün bende eşyaları yıkadım çanta mı hazırlıyorum da
Canım bende kaynatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, daha kullanmadan birşey olursa diye. Emzikleri bozulmaz mı mesela kaynar suda . Herhangi bir vukuat var mı sendeEvetbiberonları tüm parçalara ayırdım emzikleri falanda attım ne varsa. Öyle bi 4 5 dk kaynadı sonra da kaynamış suyun içinde beklettim ve bittii.
Ben de ondan alacağım yorumları da baya iyiydiincia nın göğüs kremini almayı düşünüyorum. daha önceden kullanıp memnun olan var mı acaba
ooh maşallah:) tek seferde de hepsini halletmişsinizBugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 32 haftalık ama 33+3 çıkıyor ultrasonda. 2200 kilo olmuş 44 cm olmuş boyu da maşallahbebek alışverişi yaptık, her şeyi aldık sanırım, yaklaşık 2500 tl tuttu. Plesantam aşağıdaydı ama yukarı çıkmış, normal doğum yapabilirmişim
Kızlar da cevap vermiş gördüm sonradan, hepsi kaynatılıyor canım bir şey olmuyor temiz temizEmziği direk ataca demi suya. Biberonun da slikon kısmını. Direk biberonu atmayacam demi suya
Bende aldım da daha yerleştirecem
Ben de 6 aya kadar olanları yıkadım, devamını zamanı gelince yıkarız inş. Güzel günlerde giysin minişin:)Tızlar bugün minnoşumun kiyafetlerini yıkadım. Biraz geç kalmıştım zaten sanırım. Hepsini yemek istiyorum ya bakmaları doyamıyorum ilk zamanlarda giyeceklerini yıkadım şimdilik. Birde hastane çantasına konulacakları tabi. Diğer büyük olanları ihtiyacım oldukça yıkamaya karar verdim. Temiz olanlardan ayrı tutacağım tabi hepsini. Allahım sağlıkla giydirmeyi de nasip eder inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?