2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meyve çok yiyorum ondan olmuş olabilir o zaman. Çok seviyorum ama günlük bi portakal bi muz bi ayva mandalina nar hepsini yiyorum yani nerdeyse. Azaltayım o zaman ben
Azalt canım, bn gunluk 2 meyve seçip yarim yarim yiyorum.

Heryerini atacam işte. Cam biberonu kullanırım ilk zaten
Oha cam kaynatılır mı ki. Kırılmaz mı

İnşallaaah

Evet biberonları tüm parçalara ayırdım emzikleri falanda attım ne varsa. Öyle bi 4 5 dk kaynadı sonra da kaynamış suyun içinde beklettim ve bittii.
Sadece suda mı kaynattın? Bugün bende eşyaları yıkadım çanta mı hazırlıyorum da

Evet biberonları tüm parçalara ayırdım emzikleri falanda attım ne varsa. Öyle bi 4 5 dk kaynadı sonra da kaynamış suyun içinde beklettim ve bittii.
Tamam çiçeğim
Yok kız kirilmaz allah aşkına bulaşık makinesinde kac dereced3 saatlerce yikaniyo camlar

Ozellikle tuvalete sıkışınca cok acitiyo

Isini garantiye aliyo bak soruyo bide
Doğru yaa ben niye onu düşünmediysem
Sadece suda mı kaynattın? Bugün bende eşyaları yıkadım çanta mı hazırlıyorum da
Neler koydun canım

Tızlar bugün minnoşumun kiyafetlerini yıkadım. Biraz geç kalmıştım zaten sanırım . Hepsini yemek istiyorum ya bakmaları doyamıyorum ilk zamanlarda giyeceklerini yıkadım şimdilik. Birde hastane çantasına konulacakları tabi. Diğer büyük olanları ihtiyacım oldukça yıkamaya karar verdim. Temiz olanlardan ayrı tutacağım tabi hepsini. Allahım sağlıkla giydirmeyi de nasip eder inşallah hepimize

Canım bende kaynatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, daha kullanmadan birşey olursa diye. Emzikleri bozulmaz mı mesela kaynar suda . Herhangi bir vukuat var mı sende

incia nın göğüs kremini almayı düşünüyorum. daha önceden kullanıp memnun olan var mı acaba
Ben de ondan alacağım yorumları da baya iyiydi

ooh maşallah:) tek seferde de hepsini halletmişsiniz

Emziği direk ataca demi suya. Biberonun da slikon kısmını. Direk biberonu atmayacam demi suya

Bende aldım da daha yerleştirecem
Kızlar da cevap vermiş gördüm sonradan, hepsi kaynatılıyor canım bir şey olmuyor temiz temiz

Ben de 6 aya kadar olanları yıkadım, devamını zamanı gelince yıkarız inş. Güzel günlerde giysin minişin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…