Dını nııııı nıııııın yaklaşıyor yaklaşmakta olanİki gündür akşamları regl ağrısı gibi ağrı oluyır. Heyecanlanıyorum
Ben de çok korktum erirse falan diye şükür birşey olmadı emziklerin içine su giriyor sadece. Kullanım klavuzunda bunun olacağı yazıyordu suyu emziği sıkarak çıkardım kurumaya bıraktım. Böyle yapılması gerekiyormuş.Canım bende kaynatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, daha kullanmadan birşey olursa diye. Emzikleri bozulmaz mı mesela kaynar suda . Herhangi bir vukuat var mı sende
Göğüs pompasını hastaneye götürmemiz gerekiyor mu.hastanelerde oluyor sanırım onu mu kullandırırlar ki. Götürmek en mantıklısı sanırımEvetbiberonları tüm parçalara ayırdım emzikleri falanda attım ne varsa. Öyle bi 4 5 dk kaynadı sonra da kaynamış suyun içinde beklettim ve bittii.
Selamlar şubat annesi adayıİki gündür akşamları regl ağrısı gibi ağrı oluyır. Heyecanlanıyorum
ben götürmeyi düşünmüyorum ya. orda vardır dediğin gibi. belki hiç lazım olmaz.Göğüs pompasını hastaneye götürmemiz gerekiyor mu.hastanelerde oluyor sanırım onu mu kullandırırlar ki. Götürmek en mantıklısı sanırım
sende mi avent almıştın. o mikrodalga da dezenfekte edilebiliyormuş.Ben de çok korktum erirse falan diye şükür birşey olmadı emziklerin içine su giriyor sadece. Kullanım klavuzunda bunun olacağı yazıyordu suyu emziği sıkarak çıkardım kurumaya bıraktım. Böyle yapılması gerekiyormuş.
Gerek kalırsa oradan veriyorlar diye biliyorum canım ama son karar senin temiz kendime ait olsun dersen götür tabiGöğüs pompasını hastaneye götürmemiz gerekiyor mu.hastanelerde oluyor sanırım onu mu kullandırırlar ki. Götürmek en mantıklısı sanırım
Ben onu anam babam usül kaynattımsende mi avent almıştın. o mikrodalga da dezenfekte edilebiliyormuş.
bende ilk kaynatcam ama sonrasında acil durumlarda kullanabilirim.Ben onu anam babam usül kaynattımmikrodalga yok ki sanırım olsa da kaynatacaktım çünkü mikrodalga sağlıksız diyorlar ya kafam karışırdı kesin
6 hafta 2 gün kaldı 40 da gelirseDını nııııı nıııııın yaklaşıyor yaklaşmakta olan
Öyle mi diyisinSelamlar şubat annesi adayı
38-39 da glsin 40 a kadar bekletmesin6 hafta 2 gün kaldı 40 da gelirse
Öyle mi diyisin
Beşik niye o kadar pahalı ya.Kaynım diyor gardrobu ben alcam besigi kayinvalidem alcam dedi .. esim diyo bizdr para yok kardeşine de kıyamiyo elden taksitli bi yerdden al diyo ole yer yokki benm begendigim var 2500 tl gardrop fiyati besikde 2200 buyuyen besik . esimde diyo o kdr para pesin veremez . Kayimvalidemdende ses yok zaten hcbisiy almadi bebege bi cul bile almadi kimse hcbsu almadi annemden baska .
O zmn bende esime sen al o zaman o ole bu bole diyosun dedim sus biraz hadi gec su koltuga diyo bana ..
Gardrobum tika basa dolu kiyafetlerini koycagm bosluk yok evdede baska dolap yok butun elbiseleri hurclarda suan kolilerde malzemeler ..
Diger hersey annmde ve yerlestircegim bi dolabim sifonyerim yok bos ..
Yani moralim cok bozuk
Küvözde falan yatmasın da erken gelmesini tercih ederim evet38-39 da glsin 40 a kadar bekletmesin
Aynen mantıklıbende ilk kaynatcam ama sonrasında acil durumlarda kullanabilirim.
Oyy maşaallah kuzunaBugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 32 haftalık ama 33+3 çıkıyor ultrasonda. 2200 kilo olmuş 44 cm olmuş boyu da maşallahbebek alışverişi yaptık, her şeyi aldık sanırım, yaklaşık 2500 tl tuttu. Plesantam aşağıdaydı ama yukarı çıkmış, normal doğum yapabilirmişim
Bende 2 3 gündür kıyafetlerde uğraşıyorum canım geç kalmış sayılmayız bence normal gerçi bana kalsa 25. haftada yapardım durdurdunuz beniTızlar bugün minnoşumun kiyafetlerini yıkadım. Biraz geç kalmıştım zaten sanırım. Hepsini yemek istiyorum ya bakmaları doyamıyorum ilk zamanlarda giyeceklerini yıkadım şimdilik. Birde hastane çantasına konulacakları tabi. Diğer büyük olanları ihtiyacım oldukça yıkamaya karar verdim. Temiz olanlardan ayrı tutacağım tabi hepsini. Allahım sağlıkla giydirmeyi de nasip eder inşallah hepimize
Yaa bende erken gelebilir ama kuvezde kalmasına gerek kalmadan inşallahKüvözde falan yatmasın da erken gelmesini tercih ederim evetözledimmmmm
Ben bu gün aldım.31+6 da verebiliriz dedi doktor. Zaten on beş tatil eklenmiyormuş doğum iznine bir hafta ancak eklenecek. İkinci dönem yüz yüze başlarsa izne ayrılmayı düşünüyorum.Kızlar çalışabilir raporumu 32+5 te alsam sıkıntı olur mu? ne kadar geç o kadar iyi dedim kendimce ama doktorum ve okulum sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum
Benim de öyle:) doktor 24 şubatta doğabilir bekle sen diyor6 hafta 2 gün kaldı 40 da gelirse
Öyle mi diyisin
Yani öyle diyorum çok aradasınÖyle mi diyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?