2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende kaynatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, daha kullanmadan birşey olursa diye. Emzikleri bozulmaz mı mesela kaynar suda . Herhangi bir vukuat var mı sende
Ben de çok korktum erirse falan diye şükür birşey olmadı emziklerin içine su giriyor sadece. Kullanım klavuzunda bunun olacağı yazıyordu suyu emziği sıkarak çıkardım kurumaya bıraktım. Böyle yapılması gerekiyormuş.

Evet biberonları tüm parçalara ayırdım emzikleri falanda attım ne varsa. Öyle bi 4 5 dk kaynadı sonra da kaynamış suyun içinde beklettim ve bittii.
Göğüs pompasını hastaneye götürmemiz gerekiyor mu.hastanelerde oluyor sanırım onu mu kullandırırlar ki. Götürmek en mantıklısı sanırım

sende mi avent almıştın. o mikrodalga da dezenfekte edilebiliyormuş.

Kaynım diyor gardrobu ben alcam besigi kayinvalidem alcam dedi .. esim diyo bizdr para yok kardeşine de kıyamiyo elden taksitli bi yerdden al diyo ole yer yokki benm begendigim var 2500 tl gardrop fiyati besikde 2200 buyuyen besik . esimde diyo o kdr para pesin veremez . Kayimvalidemdende ses yok zaten hcbisiy almadi bebege bi cul bile almadi kimse hcbsu almadi annemden baska .
O zmn bende esime sen al o zaman o ole bu bole diyosun dedim sus biraz hadi gec su koltuga diyo bana ..
Gardrobum tika basa dolu kiyafetlerini koycagm bosluk yok evdede baska dolap yok butun elbiseleri hurclarda suan kolilerde malzemeler ..
Diger hersey annmde ve yerlestircegim bi dolabim sifonyerim yok bos ..
Yani moralim cok bozuk

Beşik niye o kadar pahalı ya.
benimki büyüyen beşik değil tamam ama en az 2 yaşına kadar yatar. 500 liraya aldım
markalı mı bakıyorsun acaba

Oyy maşaallah kuzuna hepsini birden halletmeniz ne güzel olmuş ama ben sabredemezdim heralde bu zamana kadar
Bende 2 3 gündür kıyafetlerde uğraşıyorum canım geç kalmış sayılmayız bence normal gerçi bana kalsa 25. haftada yapardım durdurdunuz beni battaniye nevresim gibi şeyleri kaldı bitek benim onları da yaparım inşallah. Amin inşallah hepimiz bebislerimizi içlerine görürüz sağlıklı mutlu bir şekilde

Kızlar çalışabilir raporumu 32+5 te alsam sıkıntı olur mu? ne kadar geç o kadar iyi dedim kendimce ama doktorum ve okulum sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum
Ben bu gün aldım.31+6 da verebiliriz dedi doktor. Zaten on beş tatil eklenmiyormuş doğum iznine bir hafta ancak eklenecek. İkinci dönem yüz yüze başlarsa izne ayrılmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…