2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım eğer almaya yanaşmazlarsa hiç üzme kendini. Senin yatak odana uygun bir beşik al şimdilik. Ben şifonyerden bile vazgeçtim şimdilik. Kendi dolabımda birkaç yer açtım aldığım beşiktede 2 çekmece var birçok eşyasını aldı. İnan bu kadar strese girmeye gerek yok. Zaten senin yanında yatacak uzun süre. Oda illaki olmasına gerek yok. İmkanı olan yapmıştır tabi. Bütçene göre bir şekilde çöz. Birbirinizi kırmaya gerek yok şu zamanlarda.

Ben bu gün aldım.31+6 da verebiliriz dedi doktor. Zaten on beş tatil eklenmiyormuş doğum iznine bir hafta ancak eklenecek. İkinci dönem yüz yüze başlarsa izne ayrılmayı düşünüyorum.
ya benim geç olmuş oluyor o zaman sıkıntı çıkarabilir doktor emin değilim. Özel doktorun yazdığı geçerli olur mu ki. Devlette mi olması lazım canım bir bilgin var mı

Yaa bende erken gelebilir ama kuvezde kalmasına gerek kalmadan inşallah
Elimiz dolu gelelim eve inşallah
Benim de öyle:) doktor 24 şubatta doğabilir bekle sen diyor

@Mascara ilk yıkamada temizleyiciye gerek yok bence, tek su yeterli. sonradan süt yağı ya da mama bulaşıyor ya o zaman temizleyici ile kaynatırsın
Neye göre diyor doktor
Yani öyle diyorum çok aradasın Bende kendimden şüphe ediyorum şubatta gelir belki
Seninki tam hangi güne denk geliyor

Evet canım benimde aynı. Nevresimler falan kaldı. beşiğini yerleştirmedim daha. Uyku setinin nevresimlerini, korumalıkların kumaşlarını yıkayacağım sonra yerleştireceğim inşallah

Kız bebekler erken gelir gibi bir laf dönüyor denk geliyorum buna sıkça. Gerçeklik payı nedir tabiki Allah bilir tabiki 40+ larda doğuran arkadaşlarımız akrabalarımız var ama geneli merak ediyorum çoğunluk olarak kızlar gerçekten erken mi geliyor acaba?

ya benim geç olmuş oluyor o zaman sıkıntı çıkarabilir doktor emin değilim. Özel doktorun yazdığı geçerli olur mu ki. Devlette mi olması lazım canım bir bilgin var mı
Özel hastaneden aldım canım. Takibimi yapan doktordan. Sadece özel muayenehaneden alınan rapor kabul edilmiyor SGK ile anlaşması olmalı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Ben aldım ama inşallah memnun kalırım

Kız işte diyom ya öyleyken bile böyleyim seni anlıyorum diye voo
Hangi marka aldın
Ben aldım ama nasıl kullanılır bakmadım üşenıyorum hep, ama 36 da lansinoh başlicam,
Ben de bilmiyorum Silverette mi aldın
Kullananlar hep memnun ben karar veremedim ama

6 Marta geliyor, aslında ultrasonda bebek 10 gün kadar geri çıkıyor ya benim. Ona göre tahmini doğum tarihi yazıyor ultrasonda ama doktor o önemli değil sat önemli diyor.
Bi 2 hafta daha geçse başlarız heralde patır patır

9 ay 10 gün ben 9 ay 9 gün abim durmuş ben onlara pek inanmıyorum ve üstelik erken doğum riskim de varmış gayette durmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…