Canım eğer almaya yanaşmazlarsa hiç üzme kendini. Senin yatak odana uygun bir beşik al şimdilik. Ben şifonyerden bile vazgeçtim şimdilik. Kendi dolabımda birkaç yer açtım aldığım beşiktede 2 çekmece var birçok eşyasını aldı. İnan bu kadar strese girmeye gerek yok. Zaten senin yanında yatacak uzun süre. Oda illaki olmasına gerek yok. İmkanı olan yapmıştır tabi. Bütçene göre bir şekilde çöz. Birbirinizi kırmaya gerek yok şu zamanlarda.Kaynım diyor gardrobu ben alcam besigi kayinvalidem alcam dedi .. esim diyo bizdr para yok kardeşine de kıyamiyo elden taksitli bi yerdden al diyo ole yer yokki benm begendigim var 2500 tl gardrop fiyati besikde 2200 buyuyen besik . esimde diyo o kdr para pesin veremez . Kayimvalidemdende ses yok zaten hcbisiy almadi bebege bi cul bile almadi kimse hcbsu almadi annemden baska .
O zmn bende esime sen al o zaman o ole bu bole diyosun dedim sus biraz hadi gec su koltuga diyo bana ..
Gardrobum tika basa dolu kiyafetlerini koycagm bosluk yok evdede baska dolap yok butun elbiseleri hurclarda suan kolilerde malzemeler ..
Diger hersey annmde ve yerlestircegim bi dolabim sifonyerim yok bos ..
Yani moralim cok bozuk
38+5 te doğmuştu oğlum aynen böyle son an beklemek zorunda kalmamıştım doğuvermişti38-39 da glsin 40 a kadar bekletmesin
ya benim geç olmuş oluyor o zaman sıkıntı çıkarabilir doktor emin değilim. Özel doktorun yazdığı geçerli olur mu ki. Devlette mi olması lazım canım bir bilgin var mıBen bu gün aldım.31+6 da verebiliriz dedi doktor. Zaten on beş tatil eklenmiyormuş doğum iznine bir hafta ancak eklenecek. İkinci dönem yüz yüze başlarsa izne ayrılmayı düşünüyorum.
Elimiz dolu gelelim eve inşallahYaa bende erken gelebilir ama kuvezde kalmasına gerek kalmadan inşallah
Neye göre diyor doktorBenim de öyle:) doktor 24 şubatta doğabilir bekle sen diyor
@Mascara ilk yıkamada temizleyiciye gerek yok bence, tek su yeterli. sonradan süt yağı ya da mama bulaşıyor ya o zaman temizleyici ile kaynatırsın
Seninki tam hangi güne denk geliyorYani öyle diyorum çok aradasınBende kendimden şüphe ediyorum şubatta gelir belki
Evet canım benimde aynı. Nevresimler falan kaldı. beşiğini yerleştirmedim daha. Uyku setinin nevresimlerini, korumalıkların kumaşlarını yıkayacağım sonra yerleştireceğim inşallahOyy maşaallah kuzunahepsini birden halletmeniz ne güzel olmuş ama ben sabredemezdim heralde bu zamana kadar
Bende 2 3 gündür kıyafetlerde uğraşıyorum canım geç kalmış sayılmayız bence normal gerçi bana kalsa 25. haftada yapardım durdurdunuz benibattaniye nevresim gibi şeyleri kaldı bitek benim onları da yaparım inşallah. Amin inşallah hepimiz bebislerimizi içlerine görürüz sağlıklı mutlu bir şekilde
Ben özel hastaneden aldımya benim geç olmuş oluyor o zaman sıkıntı çıkarabilir doktor emin değilim. Özel doktorun yazdığı geçerli olur mu ki. Devlette mi olması lazım canım bir bilgin var mı
Nööö en erken 1 mart. Tabi sezaryen leri bilememKizlarr varmi aranzda 24 subattan once dogum yapacak olannn
6 Marta geliyor, aslında ultrasonda bebek 10 gün kadar geri çıkıyor ya benim. Ona göre tahmini doğum tarihi yazıyor ultrasonda ama doktor o önemli değil sat önemli diyor.Seninki tam hangi güne denk geliyor
Özel hastaneden aldım canım. Takibimi yapan doktordan. Sadece özel muayenehaneden alınan rapor kabul edilmiyor SGK ile anlaşması olmalı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama.ya benim geç olmuş oluyor o zaman sıkıntı çıkarabilir doktor emin değilim. Özel doktorun yazdığı geçerli olur mu ki. Devlette mi olması lazım canım bir bilgin var mı
Hangi marka aldınBen aldım ama inşallah memnun kalırım
Kız işte diyom ya öyleyken bile böyleyim seni anlıyorum diye voo
Ben de bilmiyorum Silverette mi aldınBen aldım ama nasıl kullanılır bakmadım üşenıyorum hep, ama 36 da lansinoh başlicam,
Kullananlar hep memnun ben karar veremedim amaBenim ilk doğum zamanı yoktu gümüş kalkan, çok yara oldu aylarca çektim. bunda aldım şimdiden kullanıp çok memnun olan var ben iyi geleceğini düşünüyorum
hahahaa arası yok bu kızın ya hareket etmiyor ya da girişiyor demek
Bi 2 hafta daha geçse başlarız heralde patır patır6 Marta geliyor, aslında ultrasonda bebek 10 gün kadar geri çıkıyor ya benim. Ona göre tahmini doğum tarihi yazıyor ultrasonda ama doktor o önemli değil sat önemli diyor.
Silverline dı sanırımHangi marka aldın
Ben de bilmiyorum Silverette mi aldın
Kullananlar hep memnun ben karar veremedim ama
Silver nurse aldımHangi marka aldın
Ben de bilmiyorum Silverette mi aldın
Kullananlar hep memnun ben karar veremedim ama
Deme öyle içim şey oluyorBi 2 hafta daha geçse başlarız heralde patır patır
9 ay 10 gün ben 9 ay 9 gün abim durmuş ben onlara pek inanmıyorum ve üstelik erken doğum riskim de varmış gayette durmuşumKız bebekler erken gelir gibi bir laf dönüyor denk geliyorum buna sıkça. Gerçeklik payı nedir tabiki Allah bilir tabiki 40+ larda doğuran arkadaşlarımız akrabalarımız var ama geneli merak ediyorum çoğunluk olarak kızlar gerçekten erken mi geliyor acaba?
Ben varım canim sezeryan olacağı için 15-19 Şubat arası alırız dedi.Kizlarr varmi aranzda 24 subattan once dogum yapacak olannn
Korküüüüyün müDeme öyle içim şey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?