- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Silver linda ymşSilverline dı sanırım
Canım ben özel sektörde çalışıyorum. Bana tam gününde alman gerekiyor dediler. 32+0 ya da 31+6. Ödenecek rapor parasında sıkıntı oluyormuş bir gün bile geçse. Devlet memurlarında nasıl bilmiyorum tabi.Kızlar çalışabilir raporumu 32+5 te alsam sıkıntı olur mu? ne kadar geç o kadar iyi dedim kendimce ama doktorum ve okulum sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum
Ben de böyle şeylere inanmam ama yine de çoğunluğu merak ettim maşallah iyi durmuşsun9 ay 10 gün ben 9 ay 9 gün abim durmuş ben onlara pek inanmıyorum ve üstelik erken doğum riskim de varmış gayette durmuşum
Ben yaşadım avent biberon ucu bozulmuştu süt sağma makinem de öyle lastikleri kötü olduCanım bende kaynatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, daha kullanmadan birşey olursa diye. Emzikleri bozulmaz mı mesela kaynar suda . Herhangi bir vukuat var mı sende
Eşin niye öyle davranıyor ki sana. Kaynın da nerden alacaksa alsın bırak elden taksit yapan yerlerde de güzel şeyler oluyor bi gün çıkın birlikte alırsınız illa netten beğenip alıcam diye kasma kendiniKaynım diyor gardrobu ben alcam besigi kayinvalidem alcam dedi .. esim diyo bizdr para yok kardeşine de kıyamiyo elden taksitli bi yerdden al diyo ole yer yokki benm begendigim var 2500 tl gardrop fiyati besikde 2200 buyuyen besik . esimde diyo o kdr para pesin veremez . Kayimvalidemdende ses yok zaten hcbisiy almadi bebege bi cul bile almadi kimse hcbsu almadi annemden baska .
O zmn bende esime sen al o zaman o ole bu bole diyosun dedim sus biraz hadi gec su koltuga diyo bana ..
Gardrobum tika basa dolu kiyafetlerini koycagm bosluk yok evdede baska dolap yok butun elbiseleri hurclarda suan kolilerde malzemeler ..
Diger hersey annmde ve yerlestircegim bi dolabim sifonyerim yok bos ..
Yani moralim cok bozuk
Gününde gelsinler inşallah canım şurda ne kaldıBen de böyle şeylere inanmam ama yine de çoğunluğu merak ettim maşallah iyi durmuşsunya aslında 40lara kadar beklemek istemiyorum 38 gibi gelse ne güzel olur diyorum da bir yandan da tam gününü doldursun istiyorum çünkü bebek geriden gelişiyor ne kadar erken doğarsa o kadar zarar olacak
Ben çalışamaz raporu aldım tabi. Ama her durumda da bir rapor alınması gerektiğini söylemişlerdiKızlar çalışabilir raporumu 32+5 te alsam sıkıntı olur mu? ne kadar geç o kadar iyi dedim kendimce ama doktorum ve okulum sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum
Bilmemişliğin verdiği cahil cesaretim fazlaca var ama yine de ufaktan ufaktan korkuyorum tabi karnıma baktıkça bu bebe burdan nasıl çıkar diyorumKorküüüüyün mü
Çok sabırsızlanıyorum çookGününde gelsinler inşallah canım şurda ne kaldı
Bende bende merak ediyorum hiç poz da vermedi iyice merak ediyorum eskiler ne yaparmış bilmem cinsiyetini bile bilmedenÇok sabırsızlanıyorum çookinşallah canım benim
İllaki çıkacakBilmemişliğin verdiği cahil cesaretim fazlaca var ama yine de ufaktan ufaktan korkuyorum tabi karnıma baktıkça bu bebe burdan nasıl çıkar diyorum
Kuzenım de 40+2 de dogum yaptı cok uzun gelmıstı doktoru 38 de dogurursun demıstı9 ay 10 gün ben 9 ay 9 gün abim durmuş ben onlara pek inanmıyorum ve üstelik erken doğum riskim de varmış gayette durmuşum
Kıza eksik etek derler kızlar erken gelebirKız bebekler erken gelir gibi bir laf dönüyor denk geliyorum buna sıkça. Gerçeklik payı nedir tabiki Allah bilir tabiki 40+ larda doğuran arkadaşlarımız akrabalarımız var ama geneli merak ediyorum çoğunluk olarak kızlar gerçekten erken mi geliyor acaba?
Başka yere bakman gerekiyor benceBilmemişliğin verdiği cahil cesaretim fazlaca var ama yine de ufaktan ufaktan korkuyorum tabi karnıma baktıkça bu bebe burdan nasıl çıkar diyorum
Ayy bakalım bizim nasıl olacakkkKuzenım de 40+2 de dogum yaptı cok uzun gelmıstı doktoru 38 de dogurursun demıstı2 hafta beklemek cok uzunnnn gelmıstı
Orası görünmüyor ki göbektenBaşka yere bakman gerekiyor bence
HahahaKıza eksik etek derler kızlar erken gelebir
Gerçekten hayret ediyorum ben de ve şuan bazı çiftler doğuma kadar cinsiyeti duymak istemiyor bunu yapanlara da hayret ediyorumBende bende merak ediyorum hiç poz da vermedi iyice merak ediyorum eskiler ne yaparmış bilmem cinsiyetini bile bilmeden
Ben de düşünüp düşünüp en son bir şekilde çıkacak deyip konuyu kendi içimde kapatıyorum ama rutine bağladım hergün aynı şeyleri düşünüp yeniden amaan herkesten nasıl çıkıyorsa öyle çıkacak diye bitiriyorumİllaki çıkacakşuan zaten viana kapılarını zorlar gibi
Zorluyor sıpam
AhahahaBaşka yere bakman gerekiyor bence
Çok haraketli buu teyzesi doğunca hakkımdan gelecek galibaHahahabakalım ne zaman gelecek sıpalar merak içindeyim
Gerçekten hayret ediyorum ben de ve şuan bazı çiftler doğuma kadar cinsiyeti duymak istemiyor bunu yapanlara da hayret ediyorum
Ben de düşünüp düşünüp en son bir şekilde çıkacak deyip konuyu kendi içimde kapatıyorum ama rutine bağladım hergün aynı şeyleri düşünüp yeniden amaan herkesten nasıl çıkıyorsa öyle çıkacak diye bitiriyorumaman dursun annesi zorlamasın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?