2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çalışabilir raporumu 32+5 te alsam sıkıntı olur mu? ne kadar geç o kadar iyi dedim kendimce ama doktorum ve okulum sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum
Canım ben özel sektörde çalışıyorum. Bana tam gününde alman gerekiyor dediler. 32+0 ya da 31+6. Ödenecek rapor parasında sıkıntı oluyormuş bir gün bile geçse. Devlet memurlarında nasıl bilmiyorum tabi.

9 ay 10 gün ben 9 ay 9 gün abim durmuş ben onlara pek inanmıyorum ve üstelik erken doğum riskim de varmış gayette durmuşum
Ben de böyle şeylere inanmam ama yine de çoğunluğu merak ettim maşallah iyi durmuşsun ya aslında 40lara kadar beklemek istemiyorum 38 gibi gelse ne güzel olur diyorum da bir yandan da tam gününü doldursun istiyorum çünkü bebek geriden gelişiyor ne kadar erken doğarsa o kadar zarar olacak

Canım bende kaynatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, daha kullanmadan birşey olursa diye. Emzikleri bozulmaz mı mesela kaynar suda . Herhangi bir vukuat var mı sende
Ben yaşadım avent biberon ucu bozulmuştu süt sağma makinem de öyle lastikleri kötü oldu
Eşin niye öyle davranıyor ki sana. Kaynın da nerden alacaksa alsın bırak elden taksit yapan yerlerde de güzel şeyler oluyor bi gün çıkın birlikte alırsınız illa netten beğenip alıcam diye kasma kendini

Gününde gelsinler inşallah canım şurda ne kaldı

9 ay 10 gün ben 9 ay 9 gün abim durmuş ben onlara pek inanmıyorum ve üstelik erken doğum riskim de varmış gayette durmuşum
Kuzenım de 40+2 de dogum yaptı cok uzun gelmıstı doktoru 38 de dogurursun demıstı 2 hafta beklemek cok uzunnnn gelmıstı

Kıza eksik etek derler kızlar erken gelebir

Kıza eksik etek derler kızlar erken gelebir
Hahaha bakalım ne zaman gelecek sıpalar merak içindeyim
Bende bende merak ediyorum hiç poz da vermedi iyice merak ediyorum eskiler ne yaparmış bilmem cinsiyetini bile bilmeden
Gerçekten hayret ediyorum ben de ve şuan bazı çiftler doğuma kadar cinsiyeti duymak istemiyor bunu yapanlara da hayret ediyorum
İllaki çıkacak şuan zaten viana kapılarını zorlar gibi
Zorluyor sıpam
Ben de düşünüp düşünüp en son bir şekilde çıkacak deyip konuyu kendi içimde kapatıyorum ama rutine bağladım hergün aynı şeyleri düşünüp yeniden amaan herkesten nasıl çıkıyorsa öyle çıkacak diye bitiriyorum aman dursun annesi zorlamasın daha

Çok haraketli buu teyzesi doğunca hakkımdan gelecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…