2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anne bebek çantası hangisini ve nerden ne kadara aldınız bi çantanız kaldı hazırlıklar tamam

Alanlara sormussun ama ben almadım sırt cantam var onu kullancam bana gereksız gelıo o seyler para tuzagı gıbı
Alanları üzdün sırt çantası olan biri için almamak mantıklı olabilir ama. Ben hep kol çantası kullanırım ve bebek eşyalarını ona koymam zor olur taşıma açısından da mecbur aldım. Şu anne bebek çantaları piyasada olmasaydı da sırf bebek eşyaları için ayrıca geniş bir çanta alacaktım

Evde sırt cantası olması sırt cantası alırdım anne bebek cantasında sam & co markasını begenıyorum o da brz pahalı

Oo ciddi misin 4 sene kar hasretligi için çok uzun bi süre inşallah yağar yine canım

Her sey masraf zaten son bı kaç eksıgı kaldı e bebek subat ındırımını beklıyorum artık
Ben de 0 adet iç zıbın seti var sanırım bir eksiğimiz o. Bulamadım 2 bebek mağazasına baktım yok diyorlar kendi eksiklerim var hâlâ. 1 takım pijama almıştım 1 takım daha alacağım ve emzirme atleti alacağım.

Olmadı ben de sipariş veririm. Hastane çıkışının içinde 1 tane var ama annem ilk zamanlar içine hep ondan giyecek yedek olması lazım diyor
Göbek bağları oldukları ıcın cok kullanıslı oluyırmus ama bazı kısıler hıc gıydırmemıs bıle , kuzenımın bebegınde cok kullandılar ben de onda görduklerımı uygulayacam

Yemin ediyorum asla yetisemiyorum hiziniza dun kurulan grupta kapanmis bide uzerine burda masallah 30 sayfa yazi yazilmis.. insallah islerim hafifleyince yaklasik 2 hafta sonra araniza geri donecegim. Okuyamadim umarim herkes iyidir kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…