İpimizi kopardıkYemin ediyorum asla yetisemiyorum hizinizadun kurulan grupta kapanmis bide uzerine burda masallah 30 sayfa yazi yazilmis.. insallah islerim hafifleyince yaklasik 2 hafta sonra araniza geri donecegim. Okuyamadim umarim herkes iyidir kizlar..
Bence de kullanışlı olurlar diye düşünüyorum bizim ailede büyüyen bebisler hep iç zıbın giydi dediğin gibi ben de gördüklerimi aklıma yatanları uygulamaya çalışıyorumGöbek bağları oldukları ıcın cok kullanıslı oluyırmus ama bazı kısıler hıc gıydırmemıs bıle , kuzenımın bebegınde cok kullandılar ben de onda görduklerımı uygulayacam
Yengem aynen bu şekilde yaptıBıraz buyuyunce 1 yaş felan kucuk cocuklar ıcın lcw de görmustum sırt cantaları var onlardan alırım zaten esyaları da azalıo , sorna da kendı takar dıye dusundum
Hadi bitir şu işleri gel artık gellYemin ediyorum asla yetisemiyorum hizinizadun kurulan grupta kapanmis bide uzerine burda masallah 30 sayfa yazi yazilmis.. insallah islerim hafifleyince yaklasik 2 hafta sonra araniza geri donecegim. Okuyamadim umarim herkes iyidir kizlar..
Hayatım uzun uzun yazıyorsun ortalıktan kayboluyorsun insanlar senin için çabalıyor birşeyler yazıyor cvp bile vermeden yeni konuya geçiyorsun.İçini rahatlatyorsun sadece sanırım..iyi geliyorsa ama sana çok sevinirim.Kaynım diyor gardrobu ben alcam besigi kayinvalidem alcam dedi .. esim diyo bizdr para yok kardeşine de kıyamiyo elden taksitli bi yerdden al diyo ole yer yokki benm begendigim var 2500 tl gardrop fiyati besikde 2200 buyuyen besik . esimde diyo o kdr para pesin veremez . Kayimvalidemdende ses yok zaten hcbisiy almadi bebege bi cul bile almadi kimse hcbsu almadi annemden baska .
O zmn bende esime sen al o zaman o ole bu bole diyosun dedim sus biraz hadi gec su koltuga diyo bana ..
Gardrobum tika basa dolu kiyafetlerini koycagm bosluk yok evdede baska dolap yok butun elbiseleri hurclarda suan kolilerde malzemeler ..
Diger hersey annmde ve yerlestircegim bi dolabim sifonyerim yok bos ..
Yani moralim cok bozuk
Valla misafir geldi sonra esim geldi yemek hazirla et sonra uzuntudsn ağladım geldiğimde sayfalar yazilmis oluyo ariyorum bulamiyorum yazilanlari hepsi bundan ibaretHayatım uzun uzun yazıyorsun ortalıktan kayboluyorsun insanlar senin için çabalıyor birşeyler yazıyor cvp bile vermeden yeni konuya geçiyorsun.İçini rahatlatyorsun sadece sanırım..iyi geliyorsa ama sana çok sevinirim.
Markasiz bende anlamadimyaBeşik niye o kadar pahalı ya.
benimki büyüyen beşik değil tamam ama en az 2 yaşına kadar yatar. 500 liraya aldım
markalı mı bakıyorsun acaba
Benim herşeyim hazır erken doğum riskim oldugu için herşeyi hazırladımbirde ben kıyafetleri yıkadım ütüledim ama biberon emzik tarzı şeyleri ne zaman kaynatıp hazırlamak lazım ?
Oyy maşallah maşallahBugün kontrole gittim. Bebeğim normalde 32 haftalık ama 33+3 çıkıyor ultrasonda. 2200 kilo olmuş 44 cm olmuş boyu da maşallahbebek alışverişi yaptık, her şeyi aldık sanırım, yaklaşık 2500 tl tuttu. Plesantam aşağıdaydı ama yukarı çıkmış, normal doğum yapabilirmişim
Ben kaynamış suya sirke döktüm beş on dk beklettim camlar falan çatlamasın diye ilk çeşmede ılık sudan geçirdim öyle kaynamış suyun içine attıöBende kac gundur bunu düşünüyorum nasil yapicami bilmiyorum kaynamış suda sadece bekletecek miyiz yoksa kaynayacak mi ocakta? Simdi onlari da yapayım ilerde oyle deterjanla yıkayıp sudan geçiririm diye düşündüm.
Şuan pamdemi oldugu için bence elinizde varsa götürün ne olur ne olmazGöğüs pompasını hastaneye götürmemiz gerekiyor mu.hastanelerde oluyor sanırım onu mu kullandırırlar ki. Götürmek en mantıklısı sanırım
Ocağı çıkartırım inşallah diye dua ediyorum erken doğum riskim varKizlarr varmi aranzda 24 subattan once dogum yapacak olannn
Bebefix sitesinden alıcam kiwi marka. Gidip gördüm mağazasından çok beğendim kaliteli ondan alıcamAnne bebek çantası hangisini ve nerden ne kadara aldınız bi çantanız kaldı hazırlıklar tamam
Anladım canım son zamanlar zaten dikkat etmemiz gerekCanım bugün doktorumla görüştüm karnını sıcak tut parol alabilirsin demiş birde magnorm şase günde ikiye çıkardı devam ederse pazartesi gel bakalım demiş
Ben seni alıntı yaparak gündüz ki bunalım sebeplerinin gereksiz olduğunu yazmıştım aralara kaynamaması lazım aslında ama neyse olmuş artıkValla misafir geldi sonra esim geldi yemek hazirla et sonra uzuntudsn ağladım geldiğimde sayfalar yazilmis oluyo ariyorum bulamiyorum yazilanlari hepsi bundan ibaret
Ayyy sam & co yu alıcam ben yaaaa onu da aldıktan sonra eşim beni boşayacak zatenEvde sırt cantası olması sırt cantası alırdım anne bebek cantasında sam & co markasını begenıyorum o da brz pahalı
Sepet besik var diger besikler yatak odama sigmaz yatak odam cok dar anca yetti sepet besik var ilk 6 ay ondan baska besik istemiyorum bi cekmeceli vsy lazm kiyafet koymaya gardrobumda doluCanım eğer almaya yanaşmazlarsa hiç üzme kendini. Senin yatak odana uygun bir beşik al şimdilik. Ben şifonyerden bile vazgeçtim şimdilik. Kendi dolabımda birkaç yer açtım aldığım beşiktede 2 çekmece var birçok eşyasını aldı. İnan bu kadar strese girmeye gerek yok. Zaten senin yanında yatacak uzun süre. Oda illaki olmasına gerek yok. İmkanı olan yapmıştır tabi. Bütçene göre bir şekilde çöz. Birbirinizi kırmaya gerek yok şu zamanlarda.
Simdi hepsine ayrintili bulmaya calisiyorum cnmBen seni alıntı yaparak gündüz ki bunalım sebeplerinin gereksiz olduğunu yazmıştım aralara kaynamaması lazım aslında ama neyse olmuş artık
Simdi hepsine ayrintili bulmaya calisiyorum cnmBen seni alıntı yaparak gündüz ki bunalım sebeplerinin gereksiz olduğunu yazmıştım aralara kaynamaması lazım aslında ama neyse olmuş artık
Yaaaa keske alsaydık 31 aralık a kadar ındırımdeydı ama bı elım gıtmedi nedensee dısarı cıkamam dıye herhaldeAyyy sam & co yu alıcam ben yaaaa onu da aldıktan sonra eşim beni boşayacak zatençok istiyorum çok
Tövbe de gıAyyy sam & co yu alıcam ben yaaaa onu da aldıktan sonra eşim beni boşayacak zatençok istiyorum çok
Elden taksit yapan magaza gezdim.bikac tane modeller berbatti internetten zaten bulamadim esimde bunalimda is yok guc yok bende bunaldim babam bi yandan yeni ev alisamadik bi yandan evde otur otur bi yandan biktim bunaldim cok bu ara .Ben yaşadım avent biberon ucu bozulmuştu süt sağma makinem de öyle lastikleri kötü oldu
Eşin niye öyle davranıyor ki sana. Kaynın da nerden alacaksa alsın bırak elden taksit yapan yerlerde de güzel şeyler oluyor bi gün çıkın birlikte alırsınız illa netten beğenip alıcam diye kasma kendini
Beşiğin yan korumaliklarini nasıl yikayacaz kuzum fermuarli çıkan birsey değil sandalye minderleri olurdu ya onlara benziyor makineye atsam bozar diye korkuyorumEvet canım benimde aynı. Nevresimler falan kaldı. beşiğini yerleştirmedim daha. Uyku setinin nevresimlerini, korumalıkların kumaşlarını yıkayacağım sonra yerleştireceğim inşallah
Bende erkek bebisler erken gelir diye duymuştumKız bebekler erken gelir gibi bir laf dönüyor denk geliyorum buna sıkça. Gerçeklik payı nedir tabiki Allah bilir tabiki 40+ larda doğuran arkadaşlarımız akrabalarımız var ama geneli merak ediyorum çoğunluk olarak kızlar gerçekten erken mi geliyor acaba?
Mahallem eski ev cok güzeldi eski ev kotuydude mahhalle bahceli filan komsuluk vardı heryer yesillik iyydi yürüyerek carsiya iniliyodu . Burda da ev cok guzel ama arka sokak hurdacilsr sitesi on sokak degisik tiplerin gece kondularin olsugu sokak saga gitsen otoban hicbiyer yok gidecek mahallede dolmus otobüs binip merkeze gitmek lazim alisamadik baska yerdende guzel.ev alsak 800 900 bin o kdr paramizzda yok ondan hic alisamadik daha birde babamin rahatsizliklari filan evdende çıkamadım gunlerdir cok bunaldim .. ondan boyle oldu kotu hssediyorum çok canm sıkılıyo hava almaya ihtiyacım var dogru hepso gecer babam bi iyileşse en onemlisi oCanım yürünmeyecek kadar nesi kötü mahallenin bir iki dolan dön havan değişir görmeden birşey diyemem de en fazla ne olabilirbabana üzülüyorsun karda gezmeye giden eltine imreniyorsun mahalle kötü yürüyemem diyorsun. Şurada yazdığın şeylerden tek önemli olanı baban. İnşallah sağlığına kavuşur diğer yazdıkların çözümsüz şeyler değil bunalıma girmene gerek yok. Herşey dört dörtlük olsun istiyorsun ama öyle bir dünya da yok gibi gibi
Beşiği atabilir miisn merak ettmMarkasiz bende anlamadimya
Canım ben senin yerinde olsam sepet varsa direkt montessori yatak alırım doğumdan sonra zaten 6 ay yanında olacak acil ihtiyaç değil , bu arada da gider düz bir dolap alırım izmir de yok mu mobilyacılar çarşısı gibi yerler pazarlık da yapılır.senin acil ihtiyacın dolap kayınvaliden ve kaynın yarı yarıya alsalar dolabıSepet besik var diger besikler yatak odama sigmaz yatak odam cok dar anca yetti sepet besik var ilk 6 ay ondan baska besik istemiyorum bi cekmeceli vsy lazm kiyafet koymaya gardrobumda dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?