2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Göbek bağları oldukları ıcın cok kullanıslı oluyırmus ama bazı kısıler hıc gıydırmemıs bıle , kuzenımın bebegınde cok kullandılar ben de onda görduklerımı uygulayacam
Bence de kullanışlı olurlar diye düşünüyorum bizim ailede büyüyen bebisler hep iç zıbın giydi dediğin gibi ben de gördüklerimi aklıma yatanları uygulamaya çalışıyorum
Bıraz buyuyunce 1 yaş felan kucuk cocuklar ıcın lcw de görmustum sırt cantaları var onlardan alırım zaten esyaları da azalıo , sorna da kendı takar dıye dusundum
Yengem aynen bu şekilde yaptı

Yemin ediyorum asla yetisemiyorum hiziniza dun kurulan grupta kapanmis bide uzerine burda masallah 30 sayfa yazi yazilmis.. insallah islerim hafifleyince yaklasik 2 hafta sonra araniza geri donecegim. Okuyamadim umarim herkes iyidir kizlar..
Hadi bitir şu işleri gel artık gell

Hayatım uzun uzun yazıyorsun ortalıktan kayboluyorsun insanlar senin için çabalıyor birşeyler yazıyor cvp bile vermeden yeni konuya geçiyorsun.İçini rahatlatyorsun sadece sanırım..iyi geliyorsa ama sana çok sevinirim.

Valla misafir geldi sonra esim geldi yemek hazirla et sonra uzuntudsn ağladım geldiğimde sayfalar yazilmis oluyo ariyorum bulamiyorum yazilanlari hepsi bundan ibaret

birde ben kıyafetleri yıkadım ütüledim ama biberon emzik tarzı şeyleri ne zaman kaynatıp hazırlamak lazım ?
Benim herşeyim hazır erken doğum riskim oldugu için herşeyi hazırladım
Oyy maşallah maşallah kilosu falan çok iyi
Ben kaynamış suya sirke döktüm beş on dk beklettim camlar falan çatlamasın diye ilk çeşmede ılık sudan geçirdim öyle kaynamış suyun içine attıö
Göğüs pompasını hastaneye götürmemiz gerekiyor mu.hastanelerde oluyor sanırım onu mu kullandırırlar ki. Götürmek en mantıklısı sanırım
Şuan pamdemi oldugu için bence elinizde varsa götürün ne olur ne olmaz
Kizlarr varmi aranzda 24 subattan once dogum yapacak olannn
Ocağı çıkartırım inşallah diye dua ediyorum erken doğum riskim var
Anne bebek çantası hangisini ve nerden ne kadara aldınız bi çantanız kaldı hazırlıklar tamam
Bebefix sitesinden alıcam kiwi marka. Gidip gördüm mağazasından çok beğendim kaliteli ondan alıcam

Valla misafir geldi sonra esim geldi yemek hazirla et sonra uzuntudsn ağladım geldiğimde sayfalar yazilmis oluyo ariyorum bulamiyorum yazilanlari hepsi bundan ibaret
Ben seni alıntı yaparak gündüz ki bunalım sebeplerinin gereksiz olduğunu yazmıştım aralara kaynamaması lazım aslında ama neyse olmuş artık

Sepet besik var diger besikler yatak odama sigmaz yatak odam cok dar anca yetti sepet besik var ilk 6 ay ondan baska besik istemiyorum bi cekmeceli vsy lazm kiyafet koymaya gardrobumda dolu

Elden taksit yapan magaza gezdim.bikac tane modeller berbatti internetten zaten bulamadim esimde bunalimda is yok guc yok bende bunaldim babam bi yandan yeni ev alisamadik bi yandan evde otur otur bi yandan biktim bunaldim cok bu ara .

Evet canım benimde aynı. Nevresimler falan kaldı. beşiğini yerleştirmedim daha. Uyku setinin nevresimlerini, korumalıkların kumaşlarını yıkayacağım sonra yerleştireceğim inşallah
Beşiğin yan korumaliklarini nasıl yikayacaz kuzum fermuarli çıkan birsey değil sandalye minderleri olurdu ya onlara benziyor makineye atsam bozar diye korkuyorum
Bende erkek bebisler erken gelir diye duymuştum

Mahallem eski ev cok güzeldi eski ev kotuydude mahhalle bahceli filan komsuluk vardı heryer yesillik iyydi yürüyerek carsiya iniliyodu . Burda da ev cok guzel ama arka sokak hurdacilsr sitesi on sokak degisik tiplerin gece kondularin olsugu sokak saga gitsen otoban hicbiyer yok gidecek mahallede dolmus otobüs binip merkeze gitmek lazim alisamadik baska yerdende guzel.ev alsak 800 900 bin o kdr paramizzda yok ondan hic alisamadik daha birde babamin rahatsizliklari filan evdende çıkamadım gunlerdir cok bunaldim .. ondan boyle oldu kotu hssediyorum çok canm sıkılıyo hava almaya ihtiyacım var dogru hepso gecer babam bi iyileşse en onemlisi o

Sepet besik var diger besikler yatak odama sigmaz yatak odam cok dar anca yetti sepet besik var ilk 6 ay ondan baska besik istemiyorum bi cekmeceli vsy lazm kiyafet koymaya gardrobumda dolu
Canım ben senin yerinde olsam sepet varsa direkt montessori yatak alırım doğumdan sonra zaten 6 ay yanında olacak acil ihtiyaç değil , bu arada da gider düz bir dolap alırım izmir de yok mu mobilyacılar çarşısı gibi yerler pazarlık da yapılır.senin acil ihtiyacın dolap kayınvaliden ve kaynın yarı yarıya alsalar dolabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…