2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen hepımızın dısarda gezdıgını felan mı dusunuyorsun hepımız evdeyz ve bunalıyoruz?

Beşiği atabilir miisn merak ettm
Atiyim cnm
bu besik 2200 mus bu da gardrop 2500 mus 170 cm genisligi tombis bebe diye bi magazadaymis instagramda gordum izmirde yeri magazaya gidip canli gormeyi dusunuyorum haftaiçi
Sen hepımızın dısarda gezdıgını felan mı dusunuyorsun hepımız evdeyz ve bunalıyoruz?
Biliyorum fakat yeni ev taşıdım ortama alisamadim birde babam surekli rahatsiz ve ölümlerden dönüyo annem hergun telefonda agliyo hastanede saatlerce bekliyolar hergün birde üstüne yeni ev yeni ortam birde ustune sokaga cikma yasaklari cok kötüyüm o yuzden

Modacruza bakıcam 2. Elleri var 300 e falan temizini bulursam sana da haber veririm işte böyle böyle yoldan çıkıyoruz
Tuh ya daha önce yazsaydık gaz a gelır alırdık kızzz 340 tlydı alt açmasız tek olanlar ki o da gayet iş görürdü

Ama bu sonra montessori oluyormuş. Bildiğimiz bebek odası yani. 4700 çok değil aslında canım bunlar için

Tuh ya daha önce yazsaydık gaz a gelır alırdık kızzz 340 tlydı alt açmasız tek olanlar ki o da gayet iş görürdü
Ben alt açma şunu aldım dışarda kullanmaya daha kullanmadım tabii ama dikişi falan kaliteli

Eklentiler

• 8C12ADB2-DD8E-46FB-9684-280ED33CE199.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 39
Ben varım canim sezeryan olacağı için 15-19 Şubat arası alırız dedi.
Ay hadi onden gidersen doguma bizede anlat insallah bende 24nde sezeryana alinicam az kaldi
Oo ciddi misin 4 sene kar hasretligi için çok uzun bi süre inşallah yağar yine canım
Evet canm ayvalik rakim olarak cok asagida kaldiginsa anca -5 leri gormemiz gerek ki kar yagsin yagan yerlerin soguguyla en fazla gece -2 yi buluyor
Canin insallah zamaninda gelsin bebisin dikkat et
Kiz bu pahalimi ya sen omrun boyunca hic mobilya gidip almadn yada Bizle dalga geciyorsun bgun benim aldigim 3 kapakli dolap sifonyer komidin yemin ediyorm 5.290 tl tuttu besigimiz var almadm ilerde direk baza alicam insallah genc odasi tarzi aldim bebeksi olup ilerde degistirmeyelim diye

Bende erkek bebisler erken gelir diye duymuştum
3 yeğenim var hepsi erkek biri 40+larda diğeri 41+larda geldi hangi gündü tan hatırlamıyorum 3. Yeğen tombik diye 38. Haftada suni ile doğumu başlattı doktor yoksa kacta gelirdi bilmiyorum hatta 4. Yeğende erkek o da yolda bakiyim ne zaman gelecek abisine benzerse suni ile doğmak zorunda kalabilir
Ama oraya taşınırken bunları göze almış olman lazım yani bunları düşünüp moral bozman gereksiz. Mesela mobilya konusunda da çok acele ediyorsun bu kadar ailen sıkışık hemen hepsi olmak zorunda mı ilk heyecan heves var anlıyorum ama en azından biraz zaman geçse.. şifonyerim yok dolabımda yer yok diyorsun bak benimde dolabımda yer yok tıklım tıklım ama bebeğe dolap gelene kadar bir şekilde kendi dolabımda yer ayarladım astım hatta yani. Nebileyim çözülecek şeyler bunlar. Yanlış anlama ama tüm hamileliğin stres altında kafana fuzuli şeyleri takarak geciyor bunu kendine yapma.

Maşallah seninkiler iyi durmuş benimde bi tane erkek 35. hafta geldi şimdi onu düşününce ben panikliyorum hafiften benimki de erkenden gelir mı diye zamanında gelsinler inşallah ya şimdi de ne zaman gelecek diye telaş sardı bizi hiç bitmeyecek

Canım parası olmayana pahalı gelebilir normal bence.

Beşiğin yan korumaliklarini nasıl yikayacaz kuzum fermuarli çıkan birsey değil sandalye minderleri olurdu ya onlara benziyor makineye atsam bozar diye korkuyorum

Bende erkek bebisler erken gelir diye duymuştum
Canım ben kontrol ettim bugün fermuarlıymış bizim aldığımız. Sadece dışını yıkayacağım o yüzden

Valla her şey dört dörtlük olacak diye bir şey yok kuzum dediğin gibi insanoğlu en iyisini istiyor ama şartlara uyum sağlamak önemli. Her şeyin başı sağlık varsın yatağı kaliteli olmasın ama yavrularımız sağlıklı olsun. Ben park beşik ve şifonyer alırdım şahsen bu kadar sıkıntıda olsam çok uyguna park beşik vs var. Biraz fedakarlık yapmalı insanoğlu yoksa hayat çekilmez ya. Ayağını yorganına göre uzatmalı özellikle bu devirde.

Sagol canım bakayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…