Sen hepımızın dısarda gezdıgını felan mı dusunuyorsun hepımız evdeyz ve bunalıyoruz?Mahallem eski ev cok güzeldi eski ev kotuydude mahhalle bahceli filan komsuluk vardı heryer yesillik iyydi yürüyerek carsiya iniliyodu . Burda da ev cok guzel ama arka sokak hurdacilsr sitesi on sokak degisik tiplerin gece kondularin olsugu sokak saga gitsen otoban hicbiyer yok gidecek mahallede dolmus otobüs binip merkeze gitmek lazim alisamadik baska yerdende guzel.ev alsak 800 900 bin o kdr paramizzda yok ondan hic alisamadik daha birde babamin rahatsizliklari filan evdende çıkamadım gunlerdir cok bunaldim .. ondan boyle oldu kotu hssediyorum çok canm sıkılıyo hava almaya ihtiyacım var dogru hepso gecer babam bi iyileşse en onemlisi o
Yazık evden çıkamıyorum ailem de uzakta diye kendini aştıTövbe de gı
Modacruza bakıcam 2. Elleri var 300 e falan temizini bulursam sana da haber veririmYaaaa keske alsaydık 31 aralık a kadar ındırımdeydı ama bı elım gıtmedi nedensee dısarı cıkamam dıye herhalde
Atiyim cnmBeşiği atabilir miisn merak ettm
Biliyorum fakat yeni ev taşıdım ortama alisamadim birde babam surekli rahatsiz ve ölümlerden dönüyo annem hergun telefonda agliyo hastanede saatlerce bekliyolar hergün birde üstüne yeni ev yeni ortam birde ustune sokaga cikma yasaklari cok kötüyüm o yuzdenSen hepımızın dısarda gezdıgını felan mı dusunuyorsun hepımız evdeyz ve bunalıyoruz?
Tuh ya daha önce yazsaydık gaz a gelır alırdık kızzz 340 tlydı alt açmasız tek olanlar ki o da gayet iş görürdüModacruza bakıcam 2. Elleri var 300 e falan temizini bulursam sana da haber veririmişte böyle böyle yoldan çıkıyoruz
Ama bu sonra montessori oluyormuş. Bildiğimiz bebek odası yani. 4700 çok değil aslında canım bunlar içinAtiyim cnm
Eki Görüntüle 2762006 bu besik 2200 musEki Görüntüle 2762007 bu da gardrop 2500 mus 170 cm genisligi tombis bebe diye bi magazadaymis instagramda gordum izmirde yeri magazaya gidip canli gormeyi dusunuyorum haftaiçi
Biliyorum fakat yeni ev taşıdım ortama alisamadim birde babam surekli rahatsiz ve ölümlerden dönüyo annem hergun telefonda agliyo hastanede saatlerce bekliyolar hergün birde üstüne yeni ev yeni ortam birde ustune sokaga cikma yasaklari cok kötüyüm o yuzden
Ben alt açma şunu aldım dışarda kullanmaya daha kullanmadım tabii ama dikişi falan kaliteliTuh ya daha önce yazsaydık gaz a gelır alırdık kızzz 340 tlydı alt açmasız tek olanlar ki o da gayet iş görürdü
Böyle bıse hıc bakmamıstımm guzelmıs not ettımBen alt açma şunu aldım dışarda kullanmaya daha kullanmadım tabii ama dikişi falan kaliteli
Ben yokum canimDeneme 1-2umarım eksik kimse yoktur tek tek etiket yaptım valla
@All is well
@Atart
@ayse vera
@BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
@defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
@hande_buse
@history1985
H Hndn tyln
@ilknurrr22
@ınterrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
@kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
B Baharyagmuru35
@Melekcanan
@mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
@Ozlem_426
P paperclips
Uykusuz Koala
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
T Tgcee_123
@yasminkadi
@Zeyzey37
Ay hadi onden gidersen doguma bizede anlat insallah bende 24nde sezeryana alinicam az kaldiBen varım canim sezeryan olacağı için 15-19 Şubat arası alırız dedi.
Evet canm ayvalik rakim olarak cok asagida kaldiginsa anca -5 leri gormemiz gerek ki kar yagsin yagan yerlerin soguguyla en fazla gece -2 yi buluyorOo ciddi misin 4 sene kar hasretligi için çok uzun bi süreinşallah yağar yine canım
Canin insallah zamaninda gelsin bebisin dikkat etBenim herşeyim hazır erken doğum riskim oldugu için herşeyi hazırladım
Oyy maşallah maşallahkilosu falan çok iyi
Ben kaynamış suya sirke döktüm beş on dk beklettim camlar falan çatlamasın diye ilk çeşmede ılık sudan geçirdim öyle kaynamış suyun içine attıö
Şuan pamdemi oldugu için bence elinizde varsa götürün ne olur ne olmaz
Ocağı çıkartırım inşallah diye dua ediyorum erken doğum riskim var
Bebefix sitesinden alıcam kiwi marka. Gidip gördüm mağazasından çok beğendim kaliteli ondan alıcam
Kiz bu pahalimi ya sen omrun boyunca hic mobilya gidip almadn yada Bizle dalga geciyorsunAtiyim cnm
Eki Görüntüle 2762006 bu besik 2200 musEki Görüntüle 2762007 bu da gardrop 2500 mus 170 cm genisligi tombis bebe diye bi magazadaymis instagramda gordum izmirde yeri magazaya gidip canli gormeyi dusunuyorum haftaiçi
Biliyorum fakat yeni ev taşıdım ortama alisamadim birde babam surekli rahatsiz ve ölümlerden dönüyo annem hergun telefonda agliyo hastanede saatlerce bekliyolar hergün birde üstüne yeni ev yeni ortam birde ustune sokaga cikma yasaklari cok kötüyüm o yuzden
3 yeğenim var hepsi erkek biri 40+larda diğeri 41+larda geldi hangi gündü tan hatırlamıyorumBende erkek bebisler erken gelir diye duymuştum
Ama oraya taşınırken bunları göze almış olman lazım yani bunları düşünüp moral bozman gereksiz. Mesela mobilya konusunda da çok acele ediyorsun bu kadar ailen sıkışık hemen hepsi olmak zorunda mı ilk heyecan heves var anlıyorum ama en azından biraz zaman geçse.. şifonyerim yok dolabımda yer yok diyorsun bak benimde dolabımda yer yok tıklım tıklım ama bebeğe dolap gelene kadar bir şekilde kendi dolabımda yer ayarladım astım hatta yani. Nebileyim çözülecek şeyler bunlar. Yanlış anlama ama tüm hamileliğin stres altında kafana fuzuli şeyleri takarak geciyor bunu kendine yapma.Mahallem eski ev cok güzeldi eski ev kotuydude mahhalle bahceli filan komsuluk vardı heryer yesillik iyydi yürüyerek carsiya iniliyodu . Burda da ev cok guzel ama arka sokak hurdacilsr sitesi on sokak degisik tiplerin gece kondularin olsugu sokak saga gitsen otoban hicbiyer yok gidecek mahallede dolmus otobüs binip merkeze gitmek lazim alisamadik baska yerdende guzel.ev alsak 800 900 bin o kdr paramizzda yok ondan hic alisamadik daha birde babamin rahatsizliklari filan evdende çıkamadım gunlerdir cok bunaldim .. ondan boyle oldu kotu hssediyorum çok canm sıkılıyo hava almaya ihtiyacım var dogru hepso gecer babam bi iyileşse en onemlisi o
Ekliyorum tatlımBen yokum canim
Maşallah seninkiler iyi durmuş benimde bi tane erkek 35. hafta geldi şimdi onu düşününce ben panikliyorum hafiften benimki de erkenden gelir mı diye3 yeğenim var hepsi erkek biri 40+larda diğeri 41+larda geldi hangi gündü tan hatırlamıyorum3. Yeğen tombik diye 38. Haftada suni ile doğumu başlattı doktor yoksa kacta gelirdi bilmiyorum hatta 4. Yeğende erkek o da yolda bakiyim ne zaman gelecek abisine benzerse suni ile doğmak zorunda kalabilir
Canım parası olmayana pahalı gelebilir normal bence.Ay hadi onden gidersen doguma bizede anlat insallah bende 24nde sezeryana alinicam az kaldi
Evet canm ayvalik rakim olarak cok asagida kaldiginsa anca -5 leri gormemiz gerek ki kar yagsin yagan yerlerin soguguyla en fazla gece -2 yi buluyor
Canin insallah zamaninda gelsin bebisin dikkat et
Kiz bu pahalimi ya sen omrun boyunca hic mobilya gidip almadn yada Bizle dalga geciyorsunbgun benim aldigim 3 kapakli dolap sifonyer komidin yemin ediyorm 5.290 tl tuttu besigimiz var almadm ilerde direk baza alicam insallah genc odasi tarzi aldim bebeksi olup ilerde degistirmeyelim diye
Canım ben kontrol ettim bugün fermuarlıymış bizim aldığımız. Sadece dışını yıkayacağım o yüzdenBeşiğin yan korumaliklarini nasıl yikayacaz kuzum fermuarli çıkan birsey değil sandalye minderleri olurdu ya onlara benziyor makineye atsam bozar diye korkuyorum
Bende erkek bebisler erken gelir diye duymuştum
Ya tabi orasi oyle ama izmir gbi bir yerde secenek cok aslinda okdr cok magaza var birazda arastrmam lazim son anda oldu arkadsn isi o yuzden bu kdr skintiya girdiCanım parası olmayana pahalı gelebilir normal bence.
Valla her şey dört dörtlük olacak diye bir şey yok kuzum dediğin gibi insanoğlu en iyisini istiyor ama şartlara uyum sağlamak önemli. Her şeyin başı sağlık varsın yatağı kaliteli olmasın ama yavrularımız sağlıklı olsun. Ben park beşik ve şifonyer alırdım şahsen bu kadar sıkıntıda olsam çok uyguna park beşik vs var. Biraz fedakarlık yapmalı insanoğlu yoksa hayat çekilmez ya. Ayağını yorganına göre uzatmalı özellikle bu devirde.3 yeğenim var hepsi erkek biri 40+larda diğeri 41+larda geldi hangi gündü tan hatırlamıyorum3. Yeğen tombik diye 38. Haftada suni ile doğumu başlattı doktor yoksa kacta gelirdi bilmiyorum hatta 4. Yeğende erkek o da yolda bakiyim ne zaman gelecek abisine benzerse suni ile doğmak zorunda kalabilir
Ama oraya taşınırken bunları göze almış olman lazım yani bunları düşünüp moral bozman gereksiz. Mesela mobilya konusunda da çok acele ediyorsun bu kadar ailen sıkışık hemen hepsi olmak zorunda mı ilk heyecan heves var anlıyorum ama en azından biraz zaman geçse.. şifonyerim yok dolabımda yer yok diyorsun bak benimde dolabımda yer yok tıklım tıklım ama bebeğe dolap gelene kadar bir şekilde kendi dolabımda yer ayarladım astım hatta yani. Nebileyim çözülecek şeyler bunlar. Yanlış anlama ama tüm hamileliğin stres altında kafana fuzuli şeyleri takarak geciyor bunu kendine yapma.
Sagol canım bakayım bendeBenim herşeyim hazır erken doğum riskim oldugu için herşeyi hazırladım
Oyy maşallah maşallahkilosu falan çok iyi
Ben kaynamış suya sirke döktüm beş on dk beklettim camlar falan çatlamasın diye ilk çeşmede ılık sudan geçirdim öyle kaynamış suyun içine attıö
Şuan pamdemi oldugu için bence elinizde varsa götürün ne olur ne olmaz
Ocağı çıkartırım inşallah diye dua ediyorum erken doğum riskim var
Bebefix sitesinden alıcam kiwi marka. Gidip gördüm mağazasından çok beğendim kaliteli ondan alıcam
Ay yok erkekler tam gununu bekliyor valla benm oglum 41+4 te dogduBeşiğin yan korumaliklarini nasıl yikayacaz kuzum fermuarli çıkan birsey değil sandalye minderleri olurdu ya onlara benziyor makineye atsam bozar diye korkuyorum
Bende erkek bebisler erken gelir diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?