Benim sat tam belli değildi, en başta hesap yapıp öyle demişti, ama belli olmaz tabiElimiz dolu gelelim eve inşallah
Neye göre diyor doktor
Seninki tam hangi güne denk geliyor
Canım herkes bana göre ayağını yorganına göre uzatmalı gönül neler almak istiyor ama bütçene göre alırsın bu kadar basit hayat bunlara üzülecek kadar uzun değil bilene. Ben imkanım yoksa park beşik alırdım zaten 750 park beşik var kaliteli de 1000 tl ye şifonyer çok trendyolda oldu bitti hatta şifonyer A101 e geliyor uygun fiyatlı ilerde paran olur en iyisini alırsınYa tabi orasi oyle ama izmir gbi bir yerde secenek cok aslinda okdr cok magaza var birazda arastrmam lazim son anda oldu arkadsn isi o yuzden bu kdr skintiya girdi
Erkeği kızı yok yaa değişiyor kişiden kişiye ablamın da 3 çocuk hepsi 40 ı geçince doğdu. benim oğlum 38+5 te kendi sancımla doğduAy yok erkekler tam gununu bekliyor valla benm oglum 41+4 te dogdu
Nasıl belli değildi kız unuttun muBenim sat tam belli değildi, en başta hesap yapıp öyle demişti, ama belli olmaz tabi
Canım özşanal a filan bak ya da mobilyacılar sitesine bak karabğlarda kısıkköy de oralarda vardır ben kısıkköy de yaptrıdm ogluma odasını çok güzel oldu üstelik sen nasıl istersen öyle yapıyorlar ben dolabın üstünü mesela çatı şeklinde yaptırdım gizli bölmeli oyuncaklarını filan koydumElden taksit yapan magaza gezdim.bikac tane modeller berbatti internetten zaten bulamadim esimde bunalimda is yok guc yok bende bunaldim babam bi yandan yeni ev alisamadik bi yandan evde otur otur bi yandan biktim bunaldim cok bu ara .
Çapını mapımı bilmem ama minnacık değil kızGümüş kapak alanlara sorum var:) bu gerçekten bu kadar minik miymiş yaabenimki bugün geldi çapı 4cm gibi, sizinkide mi böyle yoksa malzemeden mi çalmışlar
Valla aynen oyle ben ogluma hamileyken 6aylik 0 dan ev dizdik bir suru borca girmistik ogluma besik bile almadm allah bliyor gorumcemde sepet besik vardi onu almistm icine yatak almistm koruyucu fln o sekilde kullanmistm dolapta esimin bekarligndan vardi babasnin evinde onu kullanmistm rahatliyana kdr sonra gittm en guzelinden komple takim aldim ogluma ilk cock insan dha cok ozeniyor ama ozmn sartlar uygun degildi cok sukur simdi herseyimz var evimz arabamz borcum yok gttim en iyisini aldm oglumda alamamistm kizima kismet oldu ☺ ama hic dovunmedm onu bunu alamadm diyeCanım herkes bana göre ayağını yorganına göre uzatmalı gönül neler almak istiyor ama bütçene göre alırsın bu kadar basit hayat bunlara üzülecek kadar uzun değil bilene. Ben imkanım yoksa park beşik alırdım zaten 750 park beşik var kaliteli de 1000 tl ye şifonyer çok trendyolda oldu bitti hatta şifonyer A101 e geliyor uygun fiyatlı ilerde paran olur en iyisini alırsın
Benim düzenli olmuyordu yumurtlama o nedenle geç döllenme gibi tam tarih belli değilNasıl belli değildi kız unuttun mu
ölçese ya çok merak ettimÇapını mapımı bilmem ama minnacık değil kız
BennnKizlarr varmi aranzda 24 subattan once dogum yapacak olannn
Canım gümüş kapak almadım ama aventin göğüs kalkanını almıştım. bugün geldi ama geri iade edeceğim. Benim göğüslerim büyük zaten. Üstünde tas gibi kaldı sanırım ben kullanmayacağım bu tarz birşey. Gümüş kapaklara e bebekte bakmıştım aynı dediğin gibi ufaktı sadece uç kısmı için sanırım. Aventinki tatlı kasesi kadar resmenGümüş kapak alanlara sorum var:) bu gerçekten bu kadar minik miymiş yaabenimki bugün geldi çapı 4cm gibi, sizinkide mi böyle yoksa malzemeden mi çalmışlar
Herseyin vakti zamani var ya zamani dolunca gelen geliyorErkeği kızı yok yaa değişiyor kişiden kişiye ablamın da 3 çocuk hepsi 40 ı geçince doğdu. benim oğlum 38+5 te kendi sancımla doğdu
Birazdan ölçüp yazıyım kuzumBenim düzenli olmuyordu yumurtlama o nedenle geç döllenme gibi tam tarih belli değil
ölçese ya çok merak ettim
XL olanlardan almak lazımmış kuzum. Büyük yaniGümüş kapak alanlara sorum var:) bu gerçekten bu kadar minik miymiş yaabenimki bugün geldi çapı 4cm gibi, sizinkide mi böyle yoksa malzemeden mi çalmışlar
resmen kahkaha attım yaCanım gümüş kapak almadım ama aventin göğüs kalkanını almıştım. bugün geldi ama geri iade edeceğim. Benim göğüslerim büyük zaten. Üstünde tas gibi kaldı sanırım ben kullanmayacağım bu tarz birşey. Gümüş kapaklara e bebekte bakmıştım aynı dediğin gibi ufaktı sadece uç kısmı için sanırım. Aventinki tatlı kasesi kadar resmen
Ozsanal modelinde en begendigimi demin attim kimse.begenmedi burdaki kisikkoydende daha once mobilya yaptrdik tum ev elimizde kaldi 6 yilda tum mobilyalari degistirmek zorunda.kaldik ins sZiin ole olmaz.cnm biyer buldum ama haftaici bakcaZ orasida olmazsa bebek magazalari gezmeyi düşünüyorumCanım özşanal a filan bak ya da mobilyacılar sitesine bak karabğlarda kısıkköy de oralarda vardır ben kısıkköy de yaptrıdm ogluma odasını çok güzel oldu üstelik sen nasıl istersen öyle yapıyorlar ben dolabın üstünü mesela çatı şeklinde yaptırdım gizli bölmeli oyuncaklarını filan koydum
O zaman cok iyi rahat yıkarsın ben nasıl yapayım hiç bilemedim en kısa programda yıkayacam olmazsa ama bozulursa işi biter o zaman daCanım ben kontrol ettim bugün fermuarlıymış bizim aldığımız. Sadece dışını yıkayacağım o yüzden
Paşa gönülleri ne zaman isterse o zaman geliyorlar demek kiAy yok erkekler tam gununu bekliyor valla benm oglum 41+4 te dogdu
Bizim durum kalmadi zaten evddn dolayi kayinvalidem besigini kaynimda gardrobu alicam dedigi icin acele ediyorum 1 ayda getiriyorlar genelde olunca ya sipariş verincs ondan acele ediyorum cidden gardrobumda hic yer yok carsaflar filan var ayriyetten baza altında da full esya dolu koltuklarim sandiksiz hatta eve sigmayan esyalari koliledik balkonun bi kosesinde duruyorlar ustune yagmur almasin diye naylon örttük . Goze aldim tâbi napalim hem yeri guzel.hem.evi guzel olan yerler izmirde cok pahali ama goze almak farkli sıkılmak farkli canım sıkılıyor iste ne yapayim coronadan yasaklarda bitmiyo herkes gibi hava almak dolasmak istiyorum bebek olunca zaten evden çıkamiycZ bi süre simdiden surekli otur otur .. hareketsiz yasama döndüm 14 kilo aldim yiyip yiyip yatiyorum hareket etcek alan yok yuruyus bandim vardi o da suan balkonda duruyo evde yer yok koyck balkonda kullabilabilir ama havalar 4 5 dereve gidiyo ondan bide 5.kat korktum ustune cikinca bandin baya yukarda duruyosun asagi uccak gibi oluyo cook yuksek .. neyse yazdikca yinw surekli sikayet ediyomusum gibi olcak daha fazla uzatmiyim hepsi çözülür insallah3 yeğenim var hepsi erkek biri 40+larda diğeri 41+larda geldi hangi gündü tan hatırlamıyorum3. Yeğen tombik diye 38. Haftada suni ile doğumu başlattı doktor yoksa kacta gelirdi bilmiyorum hatta 4. Yeğende erkek o da yolda bakiyim ne zaman gelecek abisine benzerse suni ile doğmak zorunda kalabilir
Ama oraya taşınırken bunları göze almış olman lazım yani bunları düşünüp moral bozman gereksiz. Mesela mobilya konusunda da çok acele ediyorsun bu kadar ailen sıkışık hemen hepsi olmak zorunda mı ilk heyecan heves var anlıyorum ama en azından biraz zaman geçse.. şifonyerim yok dolabımda yer yok diyorsun bak benimde dolabımda yer yok tıklım tıklım ama bebeğe dolap gelene kadar bir şekilde kendi dolabımda yer ayarladım astım hatta yani. Nebileyim çözülecek şeyler bunlar. Yanlış anlama ama tüm hamileliğin stres altında kafana fuzuli şeyleri takarak geciyor bunu kendine yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?