- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
İşte bu canım ya hayatı zindan etmeye ne gerek var gereksiz bunalıma girmeye. Hep benden daha kötü durumda olanları düşünüp şükür ederim. Param olur en iyisini gönlümce alırım olmazsa da idare ederim bu kadar basitValla aynen oyle ben ogluma hamileyken 6aylik 0 dan ev dizdik bir suru borca girmistik ogluma besik bile almadm allah bliyor gorumcemde sepet besik vardi onu almistm icine yatak almistm koruyucu fln o sekilde kullanmistm dolapta esimin bekarligndan vardi babasnin evinde onu kullanmistm rahatliyana kdr sonra gittm en guzelinden komple takim aldim ogluma ilk cock insan dha cok ozeniyor ama ozmn sartlar uygun degildi cok sukur simdi herseyimz var evimz arabamz borcum yok gttim en iyisini aldm oglumda alamamistm kizima kismet oldu ☺ ama hic dovunmedm onu bunu alamadm diye
Allah korusun canımBenim regl ağrım hala geçmedi. Bugün doğuruyormuşum bide
Canım ben komple mdf yaptırdım sen de malına dıkkat et bişey olmaz idarelik bişey de alsan en az 3-4 sene kullanırsın durum düzelince gönlünce oda yaparsınOzsanal modelinde en begendigimi demin attim kimse.begenmedi burdaki kisikkoydende daha once mobilya yaptrdik tum ev elimizde kaldi 6 yilda tum mobilyalari degistirmek zorunda.kaldik ins sZiin ole olmaz.cnm biyer buldum ama haftaici bakcaZ orasida olmazsa bebek magazalari gezmeyi düşünüyorum
Ben pahali demedimki esim diyorAy hadi onden gidersen doguma bizede anlat insallah bende 24nde sezeryana alinicam az kaldi
Evet canm ayvalik rakim olarak cok asagida kaldiginsa anca -5 leri gormemiz gerek ki kar yagsin yagan yerlerin soguguyla en fazla gece -2 yi buluyor
Canin insallah zamaninda gelsin bebisin dikkat et
Kiz bu pahalimi ya sen omrun boyunca hic mobilya gidip almadn yada Bizle dalga geciyorsunbgun benim aldigim 3 kapakli dolap sifonyer komidin yemin ediyorm 5.290 tl tuttu besigimiz var almadm ilerde direk baza alicam insallah genc odasi tarzi aldim bebeksi olup ilerde degistirmeyelim diye
O değil de ağrı gittikçe artıyor. Acaba psikolojik olarak mı bana öyle geliyorAllah korusun canım
Kiz dur abooBenim regl ağrım hala geçmedi. Bugün doğuruyormuşum bide
Aman dur daha erken doğurma sakin bugünBenim regl ağrım hala geçmedi. Bugün doğuruyormuşum bide
Kiz dur aboo
Ben 33+3 üm bırakın beni doğuracamAman dur daha erken doğurma sakin bugün
Yillarca kullanilan bsy istiyorum begendim 2500 e dolap bucadaymis kaynim alabilirim derse onu o attigimi istiyorum bi kere olsun yillarca olsun esim kiyamiyo iste kardesine ama ilkkez birileri de bize bsy alcak hep.biz yardim ediyoruz veriyoruz ediyoruz nolck bi kerede onlar yapsa hem onların ilkyegeni ilk torunu bakalim cocuk alabilirim derse onada cok yuklenmek istemiyoruz alcaz o modeli olmazsa bende sepet besik var babaannesi besik alcam dedi buyuyen besik babaannesine solerim buyuyen besigi biz 6 ay elimizdekini kullancaz kendimiz sonra aliriz sen oglunla birlesip gardrop aliverin diycem kaynima fiyat cok gelirseCanım ben komple mdf yaptırdım sen de malına dıkkat et bişey olmaz idarelik bişey de alsan en az 3-4 sene kullanırsın durum düzelince gönlünce oda yaparsın
işte bende ondan var zaten onun yanında bu minicikCanım gümüş kapak almadım ama aventin göğüs kalkanını almıştım. bugün geldi ama geri iade edeceğim. Benim göğüslerim büyük zaten. Üstünde tas gibi kaldı sanırım ben kullanmayacağım bu tarz birşey. Gümüş kapaklara e bebekte bakmıştım aynı dediğin gibi ufaktı sadece uç kısmı için sanırım. Aventinki tatlı kasesi kadar resmen
psikolojik olarak doğucaksın heeO değil de ağrı gittikçe artıyor. Acaba psikolojik olarak mı bana öyle geliyorBayağı adet olmuşuşm gibi şuan
ben daha almadım 6 parça ne yaBu aventin göğüs kalkanı nası kullanılıyor tam olarak? 6 parçadan oluşuyor ama hepsini ayrı ayrı mı takıyoruz
Canım makinayı çok doldurmadan, birde düşük derecede yıkarsan hiçbişey olmaz inşallahO zaman cok iyi rahat yıkarsın ben nasıl yapayım hiç bilemedim en kısa programda yıkayacam olmazsa ama bozulursa işi biter o zaman da
Paşa gönülleri ne zaman isterse o zaman geliyorlar demek ki
Ay içim bi hoş oldu yaaaBenim regl ağrım hala geçmedi. Bugün doğuruyormuşum bide
Bnde çözemedim onu ya delikli ve deliksiz kapak var onlar birlestiriliyo silikonlu o malzemeyle delikli olan göguslsr yara olursa hava alsin iyilessin diye deliksiz olan sut birikirss biberona aktarmak için cnmBu aventin göğüs kalkanı nası kullanılıyor tam olarak? 6 parçadan oluşuyor ama hepsini ayrı ayrı mı takıyoruz
Sadece onları koyayım birde basında oturayım en iyisi benCanım makinayı çok doldurmadan, birde düşük derecede yıkarsan hiçbişey olmaz inşallah
Belde ağrı karında sertleşme üst üste oluyor mu canım sertleşirken nefessiz bırakıyor muO değil de ağrı gittikçe artıyor. Acaba psikolojik olarak mı bana öyle geliyorBayağı adet olmuşuşm gibi şuan
Aman dur daha kucukBen 33+3 üm bırakın beni doğuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?