2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İşte bu canım ya hayatı zindan etmeye ne gerek var gereksiz bunalıma girmeye. Hep benden daha kötü durumda olanları düşünüp şükür ederim. Param olur en iyisini gönlümce alırım olmazsa da idare ederim bu kadar basit

Bu aventin göğüs kalkanı nası kullanılıyor tam olarak? 6 parçadan oluşuyor ama hepsini ayrı ayrı mı takıyoruz

Canım ben komple mdf yaptırdım sen de malına dıkkat et bişey olmaz idarelik bişey de alsan en az 3-4 sene kullanırsın durum düzelince gönlünce oda yaparsın

Ben pahali demedimki esim diyor kardesi alicak kiyamiyo ona kendindede para kalmadi ee alana aldirmamaya calisiyo kendide alamiyo alana karisma o zaman biz herkese herseyi yapıyoruz ilkkez birilsri bize bsyler alcak kabul etmdk istemiyo kıyamiyo ama hersey cidden pahali hem uzun yillar gider bu ondan 2500 yillarca kullanilcak bsy icin iyi bence

Canım ben komple mdf yaptırdım sen de malına dıkkat et bişey olmaz idarelik bişey de alsan en az 3-4 sene kullanırsın durum düzelince gönlünce oda yaparsın
Yillarca kullanilan bsy istiyorum begendim 2500 e dolap bucadaymis kaynim alabilirim derse onu o attigimi istiyorum bi kere olsun yillarca olsun esim kiyamiyo iste kardesine ama ilkkez birileri de bize bsy alcak hep.biz yardim ediyoruz veriyoruz ediyoruz nolck bi kerede onlar yapsa hem onların ilkyegeni ilk torunu bakalim cocuk alabilirim derse onada cok yuklenmek istemiyoruz alcaz o modeli olmazsa bende sepet besik var babaannesi besik alcam dedi buyuyen besik babaannesine solerim buyuyen besigi biz 6 ay elimizdekini kullancaz kendimiz sonra aliriz sen oglunla birlesip gardrop aliverin diycem kaynima fiyat cok gelirse

işte bende ondan var zaten onun yanında bu minicik
O değil de ağrı gittikçe artıyor. Acaba psikolojik olarak mı bana öyle geliyor Bayağı adet olmuşuşm gibi şuan
psikolojik olarak doğucaksın hee dinleniyor musun uzat ayaklarını kalkma biraz ayağa

Bu aventin göğüs kalkanı nası kullanılıyor tam olarak? 6 parçadan oluşuyor ama hepsini ayrı ayrı mı takıyoruz
Bnde çözemedim onu ya delikli ve deliksiz kapak var onlar birlestiriliyo silikonlu o malzemeyle delikli olan göguslsr yara olursa hava alsin iyilessin diye deliksiz olan sut birikirss biberona aktarmak için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…