2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

işte bende ondan var zaten onun yanında bu minicik

psikolojik olarak doğucaksın hee dinleniyor musun uzat ayaklarını kalkma biraz ayağa
Kız ben hep ayaklarımı uzatıyom ki zaten gün içinde 1 saat ayakta değilimdir belki
Buna musade edemeyiz
Buna kızım karar verir
Benimde sanki bugun göbeğim yumuşamış gibi bebeğin hareketlerinde cok az bugün korkmalımıyım acaba
Bence korkmamalısın tatlım
Ay içim bi hoş oldu yaaa
Niye kız

ben daha almadım 6 parça ne ya
Ben de anlamadım çevirip çevirip bakıyorum
Bnde çözemedim onu ya delikli ve deliksiz kapak var onlar birlestiriliyo silikonlu o malzemeyle delikli olan göguslsr yara olursa hava alsin iyilessin diye deliksiz olan sut birikirss biberona aktarmak için cnm
Üst üste takılacak o zaman

Ben inanmıyorum ona yaa annem beni 42 haftalik doğurmuş karnında en son kakamı yemisim kuvezde kalmışım

Bende okuyabldgm kadr okudmm canlar nasılsınz bende bugün biraz kaçamak yaptm dışardaydm yürüyüş yaptm Ve sonra kendime iç çamaşırı aldm sayılır Parça baktm bebegin Beşiğine dikmek için

Canım ben kontrol ettim bugün fermuarlıymış bizim aldığımız. Sadece dışını yıkayacağım o yüzden
Benimkide fermuarlı canım, ben yıkadım ütüledim ama sanki çekti biraz. İçinde sünger olan kısım toplandı sanki. Ben mi beceremedim acaba yerleştirmeyi

Canım neden acaba. Doktora bir sorsan mı numarası varsa
Numarası var ama ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum. Biraz takılmak istemiştim doğuruyorum galiba diye ama korkuttum sanırım topik ahalisini bebiş aşırı hareketli şuan belki ondan da kasıklarıma baskı yapıp ağrıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…