Bnde çözemedim onu ya delikli ve deliksiz kapak var onlar birlestiriliyo silikonlu o malzemeyle delikli olan göguslsr yara olursa hava alsin iyilessin diye deliksiz olan sut birikirss biberona aktarmak için cnm
Kız bebekler erken gelir gibi bir laf dönüyor denk geliyorum buna sıkça. Gerçeklik payı nedir tabiki Allah bilir tabiki 40+ larda doğuran arkadaşlarımız akrabalarımız var ama geneli merak ediyorum çoğunluk olarak kızlar gerçekten erken mi geliyor acaba?
Bende okuyabldgm kadr okudmm canlar nasılsınz bende bugün biraz kaçamak yaptm dışardaydm yürüyüş yaptm Ve sonra kendime iç çamaşırı aldm sayılır Parça baktm bebegin Beşiğine dikmek için
Numarası var ama ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum. Biraz takılmak istemiştim doğuruyorum galiba diye ama korkuttum sanırım topik ahalisini bebiş aşırı hareketli şuan belki ondan da kasıklarıma baskı yapıp ağrıyordur
Bende okuyabldgm kadr okudmm canlar nasılsınz bende bugün biraz kaçamak yaptm dışardaydm yürüyüş yaptm Ve sonra kendime iç çamaşırı aldm sayılır Parça baktm bebegin Beşiğine dikmek için