2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim :) Alllah Sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Serocum normal ya adet agrısı gibi bel ağrısı oluyor ben de ayakta çok kalırsam da karnım da ağrıyor. Ayaklarına patik filan giy
Yok yok bel ağrısı falan yok bebeğim. Belki de üşütmüşümdür farkında olmadan

Ay kızlar 1 haftadır hastayım ya üşütmüşüm soguk algınlıgı ama nasıl halsizim kolum bacagımın dermani yok geçmedi de.. ağırlaştıkça hastalıklarda zorlasıyomus valla kendime yetemiyorum. hiç istahım yok zorla meyve yiyorum parol bi de.

Canım sorma benim ki de öyle bugün. İyice de geriliyor sanki böyle ayaklarını dirediğini hissediyorum. Eşim kızdı az önce ben kıvrandıkça, noluyo sanki diye de anlatamıyorsun. O gerildikçe karnıma sancılar giriyor. Ama bu bile güzel geliyor bana tabi orası ayrı

Evet ya niye hareket etmiyor diye kaygı etmekten bin kat yiyi
Bende bi plan düşündm dr sorcm dedim yasak dicemm ula günah olr mu :)))
Yasak değilse niye yasak diyon gıı

Evet ya niye hareket etmiyor diye kaygı etmekten bin kat yiyi

Yasak değilse niye yasak diyon gıı
Bıkttmmm saka bi yanada balum bişey dicem benim iki gündr bebem hareket ettiği yere elimi koyuyorum uzandgm zamn elimi daha neyse bişeye denk geliyor karnmn içi bi acıdı bu ne şimdi

Göğüs pompasını hastaneye götürmemiz gerekiyor mu.hastanelerde oluyor sanırım onu mu kullandırırlar ki. Götürmek en mantıklısı sanırım
Hastanede veriyolar hayatım ama sen bilirsin götürmek istiyosan götür
Geçmiş olsun kuzum ya benim de kasıklarım ağrıdı bugün kar oynamaya çıkınca çok ayakta kaldım
Kardan adam yaptık bizde eğil kalk eğil kalk cok ağrı.oldu
Mavi senin çocuk odanda kucuk bu dolap oraya cok büyük degil mi dolaba niye kafayi taktın bi şifonyer al inan daha kullanışlı.kiz benim oğlumun odasını 1 yaşında aldık o zamana kadar sifonyerde yoktu sadece beşiğinin 4 çekmecesi vardi gayette yetiyodu yedin bitirdin kendini onerdigimiz cozumleri biraz dikkate alsan
O değil de ağrı gittikçe artıyor. Acaba psikolojik olarak mı bana öyle geliyor Bayağı adet olmuşuşm gibi şuan
Kizz dogurma dur korkutma bizi
Geçmiş olsun canım olsun meyve ye yemek yemesende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…