- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Bakalım sabaha ne olurKız öyle deme Herzman aynı olmaz eğer artarsa Mutlkaa Git Lütfen
Benmki kesin isyan bayrakları açmıştı
Hiç böyle olmuşmuydu canmm kabızlık varsa çıkmşsan lavaboya ondandr belki kuzmm dikkat et bebeğin hareketleriniBenimde sanki bugun göbeğim yumuşamış gibi bebeğin hareketlerinde cok az bugün korkmalımıyım acaba
Teşekkür ederim :) Alllah Sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba 35 e kadar ayda 1 şşeklinde gitti ilk 2 hamileliğimde sonra nst için haftada 1 gidiyordum bu 3.gebelik suyum azaldığı için erken doğum riskin var 27.haftadan itibaren 10 günde bir gidiyorum çağırıyor kontrole ilk gün ücret 10.gun kontrol oluyor Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Yok yok bel ağrısı falan yok bebeğim. Belki de üşütmüşümdür farkında olmadanSerocum normal ya adet agrısı gibi bel ağrısı oluyor ben de ayakta çok kalırsam da karnım da ağrıyor. Ayaklarına patik filan giy
O dediklerim yoksa normal canımOnların hiç biri yokki kız. Sadece kasık ağrım var
Tamam tamam
Telaşlandırma bızıYok yok bel ağrısı falan yok bebeğim. Belki de üşütmüşümdür farkında olmadan
Kuzmm Benmde dikiş becerim Yok kuzmm Kaynanam dikecekNe guzel ya dikis yapabilmeyi cok isterdim
Yok canım acaba cok hareketliydi karnında bu kadar yumuşak değildi biraz hareketlerini takip edeyimHiç böyle olmuşmuydu canmm kabızlık varsa çıkmşsan lavaboya ondandr belki kuzmm dikkat et bebeğin hareketlerini
Canım sorma benim ki de öyle bugün. İyice de geriliyor sanki böyle ayaklarını dirediğini hissediyorum. Eşim kızdı az önce ben kıvrandıkça, noluyo sanki diye de anlatamıyorsun. O gerildikçe karnıma sancılar giriyor. Ama bu bile güzel geliyor bana tabi orası ayrıNumarası var ama ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum. Biraz takılmak istemiştim doğuruyorum galiba diye ama korkuttum sanırım topik ahalisinibebiş aşırı hareketli şuan belki ondan da kasıklarıma baskı yapıp ağrıyordur
Bende bi plan düşündm dr sorcm dedim yasak dicemmBakalım sabaha ne olur
Açamaz benim elimde olan bşy değil
SoryyTelaşlandırma bızı
Geçmiş olsun canımAy kızlar 1 haftadır hastayım ya üşütmüşüm soguk algınlıgı ama nasıl halsizim kolum bacagımın dermani yok geçmedi de.. ağırlaştıkça hastalıklarda zorlasıyomus valla kendime yetemiyorum. hiç istahım yok zorla meyve yiyorumparol bi de.
Mutlakka takip et cnımm ters bişey hissedersen git kuzummYok canım acaba cok hareketliydi karnında bu kadar yumuşak değildi biraz hareketlerini takip edeyim
Buralardayım bebem okumaya çalışıyorum ama yazmaya çalışamıyorum
Evet ya niye hareket etmiyor diye kaygı etmekten bin kat yiyiCanım sorma benim ki de öyle bugün. İyice de geriliyor sanki böyle ayaklarını dirediğini hissediyorum. Eşim kızdı az önce ben kıvrandıkça, noluyo sanki diye de anlatamıyorsun. O gerildikçe karnıma sancılar giriyor. Ama bu bile güzel geliyor bana tabi orası ayrı
Yasak değilse niye yasak diyon gııBende bi plan düşündm dr sorcm dedim yasak dicemmula günah olr mu :)))
BıkttmmmEvet ya niye hareket etmiyor diye kaygı etmekten bin kat yiyi
Yasak değilse niye yasak diyon gıı
TırnaklıyorsaBıkttmmmsaka bi yanada balum bişey dicem benim iki gündr bebem hareket ettiği yere elimi koyuyorum uzandgm zamn elimi daha neyse bişeye denk geliyor karnmn içi bi acıdı bu ne şimdi
Valla daha ne kadar dikkat edecem şaşırdım hayırlısıyla bi doğuraydıkAnladım canım son zamanlar zaten dikkat etmemiz gerek
Hastanede veriyolar hayatım ama sen bilirsin götürmek istiyosan götürGöğüs pompasını hastaneye götürmemiz gerekiyor mu.hastanelerde oluyor sanırım onu mu kullandırırlar ki. Götürmek en mantıklısı sanırım
Kardan adam yaptık bizde eğil kalk eğil kalk cok ağrı.olduGeçmiş olsun kuzum ya benim de kasıklarım ağrıdı bugün kar oynamaya çıkınca çok ayakta kaldım
Mavi senin çocuk odanda kucuk bu dolap oraya cok büyük degil mi dolaba niye kafayi taktın bi şifonyer al inan daha kullanışlı.kiz benim oğlumun odasını 1 yaşında aldık o zamana kadar sifonyerde yoktu sadece beşiğinin 4 çekmecesi vardi gayette yetiyodu yedin bitirdin kendini onerdigimiz cozumleri biraz dikkate alsanAtiyim cnm
Eki Görüntüle 2762006 bu besik 2200 musEki Görüntüle 2762007 bu da gardrop 2500 mus 170 cm genisligi tombis bebe diye bi magazadaymis instagramda gordum izmirde yeri magazaya gidip canli gormeyi dusunuyorum haftaiçi
Biliyorum fakat yeni ev taşıdım ortama alisamadim birde babam surekli rahatsiz ve ölümlerden dönüyo annem hergun telefonda agliyo hastanede saatlerce bekliyolar hergün birde üstüne yeni ev yeni ortam birde ustune sokaga cikma yasaklari cok kötüyüm o yuzden
Kizz dogurma durO değil de ağrı gittikçe artıyor. Acaba psikolojik olarak mı bana öyle geliyorBayağı adet olmuşuşm gibi şuan
Geçmiş olsun canım olsun meyve ye yemek yemesendeAy kızlar 1 haftadır hastayım ya üşütmüşüm soguk algınlıgı ama nasıl halsizim kolum bacagımın dermani yok geçmedi de.. ağırlaştıkça hastalıklarda zorlasıyomus valla kendime yetemiyorum. hiç istahım yok zorla meyve yiyorumparol bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?