- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Bende yapıcam da fazla kaynatırım patlar diye korkuyorum ya sadece küçük su içmesi için biberon aldım eksik çokta bebek doğsun öyle tamamliyim diyom birde bilmediğim çok şey var biberon kaynatmak gibi sirke katıldığını bile ilk defa öğreniyorumSadece suyla kaynattım sirke koyacaktım evde sirke bitmiş
Ağrıların düzenli mi kuzum?Kızlar iyi geceler uyku tutmadı sol tarafta bebeğin başı var ve bugün akşamdan beri ciddi anlamda sancı gibi bir ağrı var sanki kafası çıkacak gibi doğum yapmış olanlar var mı ciddi bişey midir progestan alsam mi
Yandan yana dönerken dogrulurken yaşadığım bir durumAğrıların düzenli mi kuzum?
Amiin inşallahRabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah benim gunu gunune ilerliyordu hep bugun bukadar farki gorunce endiselendim insallah hep guzel haberler aliriz guzel haberler veririz birbirimize
Patlamaz kuzum ya zaten hastanede biberona gerek bile kalmayacak bakma koyuyoruz ama onu verdirmezler bebeğe ben de son çare olarak kullanırım zaten. Süt ememezse şırınga veya kaşıkla besliyorlar. Sirke olayını ben de araştırırken görmüştüm bilmiyordumBende yapıcam da fazla kaynatırım patlar diye korkuyorum ya sadece küçük su içmesi için biberon aldım eksik çokta bebek doğsun öyle tamamliyim diyom birde bilmediğim çok şey var biberon kaynatmak gibi sirke katıldığını bile ilk defa öğreniyorum
Sadece dönerken oluyorsa normal olabilir ben de çok zorlanıyorum dönüşlerdeYandan yana dönerken dogrulurken yaşadığım bir durum
Vee bennUyumayanlarda Bugün Bennn
BeeenUyumayanlarda Bugün Bennn
Canım erken doğum olabilir diye Ebru hanım mı dedi? Benim de salı kontrolüm var enfeksiyon yok ama akıntım çok, bir de bu gebelik ilkine benzemiyor ilkinde bu kadar hareket ve rahatsızlık hissi çekmezdim bunda bildiğin hareketiyle uykumdan uyanıyorum karnım şekilden şekile giriyo, ve de daha bi aşağıda hissediyorum bebeği bana da der mi ki erken doğum olabilir diye bir umutBendensin her ay idrar tahlili ve enfeksiyonbana da erken doğum riski dedi bende hafta sonu herşeyi hazırlamayi düşünüyorum
Canım ya ne güzel yazmışsın sağlıkla gelsin yavrularAh ben de bugün sesini duyunca nasıl tepki veririm acaba dedimSanırım sürekli ağlayacağım annem annem diye yaa Çok istiyorum kavuşmayı
Benim doktorum hiç şakaka makak demiyor. İyiyse iyi diyor. Sorun varsa sorun var diyor. Sorun yok demiş bence takılma canımKizlar sizlere danismak istedigim birşey var bugun doktor kontrolum vardi bebegin olcumlerinde şakak ve bacak kemigi boyu bir hafta geride cikti karin ve kilo olcumu haftasiyla uyumlu kalp ekosu normal suyu normal doktorda bir sorun oldugunu soylemedi 3 hafta sonra kontrole gel dedi kontrolden cikinca huzursuzlanmaya basladim neden geride bu olcumler diye suan bunu dert ediyorum sizlerin olcumleriniz nasil kuruntu mu yapiyorum .
Misafir mi vardı kuzuKurkmantoluSero Canom seni tebrik ediyorum bi gittim geldm karışmş ortalıkbende çay kahve derken yeni uzandm işte okuyana kadr bu zman oldu
Abooow7 ne ki benim 15315 e kadar normalmiş
Aa pişik kremi aklıma gelmemişti. Gerekir mi diyorsunValla bebek için 3 kıyafet koyucam 3 4 zıbın 10 tane bez 2 tane kundak 1 tane battaniye ne olur olmaz pişik kremi şuan aklımda bunlar var kendimede havlu 2 gecelik terlik birde emzirme südyeni koyucam aklıma gelen mantıklı bulduğum şuan için bunlar
Hayırlı sabahlar canım ❤Herkese hayırlı sabahlar
All is well
Atart
ayse vera
B BAM94
BerraAksa_K
Birdilimkek
cikolatakistim
C Crn07
defne92
Eezoooo
Emoshhh
hande_buse
H history1985
H Hndn tyln
ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
Marsade
Masalim01
Mascara
B Baharyagmuru35
M Melekogretmencnn
mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
neysol
incikartanesi
P paperclips
Uykusuz Koala
Ronya
rozikka
S Sogancucugu
T Tgcee_123
yasmintu
Zeyzey37
R reddress
sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
Haftamız aynı canım bendede var aynı ağrılar. Kalsiyum magnezyum hapı kullanıyorum. Bide her gün bi tane maden suyu içiyorum biraz rahatlatıyor.Yandan yana dönerken dogrulurken yaşadığım bir durum
Devletteki doktorum dedi canım çok yoğun enfeksiyon var tedavi edilmezse erken doğuma sebep olur dedi bunu Ebru hanıma kontrol icin gittiğimde anlattım dogru dedi takip edicez sıkıntı olduğunu hissettiğin an hemen gel randevu almadan dediCanım erken doğum olabilir diye Ebru hanım mı dedi? Benim de salı kontrolüm var enfeksiyon yok ama akıntım çok, bir de bu gebelik ilkine benzemiyor ilkinde bu kadar hareket ve rahatsızlık hissi çekmezdim bunda bildiğin hareketiyle uykumdan uyanıyorum karnım şekilden şekile giriyo, ve de daha bi aşağıda hissediyorum bebeği bana da der mi ki erken doğum olabilir diye bir umutçok da erken değil de en azından bi 38falan
Ay canım hayır olsunHayırlı sabahlar olsun kuzular
Eşim rüyasında beni ölü görmüş bebeğimiz de varmış sebepsizce ölmüşüm. teselli veriyormuş komşular falan. çok etkilenmiş önce güldüm ettim ama içime oturdu yaKızıma doyamadan ölüp gideceğim diye oturdum ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?