2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece suyla kaynattım sirke koyacaktım evde sirke bitmiş
Bende yapıcam da fazla kaynatırım patlar diye korkuyorum ya sadece küçük su içmesi için biberon aldım eksik çokta bebek doğsun öyle tamamliyim diyom birde bilmediğim çok şey var biberon kaynatmak gibi sirke katıldığını bile ilk defa öğreniyorum

Ağrıların düzenli mi kuzum?

Rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah benim gunu gunune ilerliyordu hep bugun bukadar farki gorunce endiselendim insallah hep guzel haberler aliriz guzel haberler veririz birbirimize
Amiin inşallah O fark gerçekten önemsiz bir fark ben 1 haftalık gerilikleri hiç önemsemiyorum zaten doktorunuz da sorun görmemiş. Eğer bir sıkıntı sezseydi hem sizinle paylaşır hem de 3 hafta sonra çağırmazdı daha çabuk çağırırdı. Gönlünüzü ferah tutun normal bir durum bu
Patlamaz kuzum ya zaten hastanede biberona gerek bile kalmayacak bakma koyuyoruz ama onu verdirmezler bebeğe ben de son çare olarak kullanırım zaten. Süt ememezse şırınga veya kaşıkla besliyorlar. Sirke olayını ben de araştırırken görmüştüm bilmiyordum

Bendensin her ay idrar tahlili ve enfeksiyon bana da erken doğum riski dedi bende hafta sonu herşeyi hazırlamayi düşünüyorum
Canım erken doğum olabilir diye Ebru hanım mı dedi? Benim de salı kontrolüm var enfeksiyon yok ama akıntım çok, bir de bu gebelik ilkine benzemiyor ilkinde bu kadar hareket ve rahatsızlık hissi çekmezdim bunda bildiğin hareketiyle uykumdan uyanıyorum karnım şekilden şekile giriyo, ve de daha bi aşağıda hissediyorum bebeği bana da der mi ki erken doğum olabilir diye bir umut çok da erken değil de en azından bi 38falan

Benim doktorum hiç şakaka makak demiyor. İyiyse iyi diyor. Sorun varsa sorun var diyor. Sorun yok demiş bence takılma canım
KurkmantoluSero Canom seni tebrik ediyorum bi gittim geldm karışmş ortalık bende çay kahve derken yeni uzandm işte okuyana kadr bu zman oldu
Misafir mi vardı kuzu
7 ne ki benim 153 15 e kadar normalmiş
Abooow
Aa pişik kremi aklıma gelmemişti. Gerekir mi diyorsun

Devletteki doktorum dedi canım çok yoğun enfeksiyon var tedavi edilmezse erken doğuma sebep olur dedi bunu Ebru hanıma kontrol icin gittiğimde anlattım dogru dedi takip edicez sıkıntı olduğunu hissettiğin an hemen gel randevu almadan dedi benim tüp bebek olduğu icin ve cikolata kisti sezeryana yönlendirme yapıyor gibiler o yüzden 37-38 en geç

Hayırlı sabahlar olsun kuzular
Eşim rüyasında beni ölü görmüş bebeğimiz de varmış sebepsizce ölmüşüm. teselli veriyormuş komşular falan. çok etkilenmiş önce güldüm ettim ama içime oturdu ya Kızıma doyamadan ölüp gideceğim diye oturdum ağladım

Ay canım hayır olsun bende bugün rüya gördüm doğum yapıyordum ilk kasik ağrısı ile başlıyor belime vuruyor WC ye gidip baktığımda kanama var o an suyum geliyor hastaneye gidiyorduk gerçek gibiydi gece o korkuyla bi uyandım kasılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…