2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin guzel anneler
Ee 2 sene önce 24 yüm
Yok kiz daha gecenlerde gecen muhabbette sanki 24 hatirladim gibi de ondan yine de yasin genc bana gore cicek gibisin masallah
Ay kiz hormonlar ne hale getirdi demi ruyayla amel olunmaz aglama annesi

zaman geçtikçe daha çok görürüz böyle rüyalar canım. bilinçaltı işte çalışıyor rüyada da

Ömrü uzadı derler kuzum. Güzel düşün. Yaşayını ölü görmek kötü bişey değil. Ama tabi insan etkileniyor
Gunaydin guzel anneler

Yok kiz daha gecenlerde gecen muhabbette sanki 24 hatirladim gibi de ondan yine de yasin genc bana gore cicek gibisin masallah

Ay kiz hormonlar ne hale getirdi demi ruyayla amel olunmaz aglama annesi
Gencim tabiii

Hayır olsun kızlar. Hamilelikte böyle rüyalar çok sık görülüyor uykularımız bölük pörçük zaten bilinçaltı da var tabi. Üzmeyin kendinizi

Genetik yapısı olabilir canım anne baba küçük kafalıysa.. Ayrıntılı usg ye girmiş miydin bir sorun olduğunu sanmıyorum

Resmen zorla uyandırıyo başkan bizi
Allah korusun canim erkeklerde doğumdan etkileniyo heralde benim eşimde görüyo benzer rüyalar

Canım kaynatipta saatlerce kaynatmicaksiniz ki o zaman sıcak suyun icine at önce elinde yıka sicak suda beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…