Yok kiz daha gecenlerde gecen muhabbette sanki 24 hatirladim gibi de ondan yine de yasin genc bana gore cicek gibisin masallahEe 2 sene önce 24 yüm
Ay kiz hormonlar ne hale getirdi demi ruyayla amel olunmaz aglama annesiHayırlı sabahlar olsun kuzular
Eşim rüyasında beni ölü görmüş bebeğimiz de varmış sebepsizce ölmüşüm. teselli veriyormuş komşular falan. çok etkilenmiş önce güldüm ettim ama içime oturdu yaKızıma doyamadan ölüp gideceğim diye oturdum ağladım
zaman geçtikçe daha çok görürüz böyle rüyalar canım. bilinçaltı işte çalışıyor rüyada daAy canım hayır olsunbende bugün rüya gördüm doğum yapıyordum ilk kasik ağrısı ile başlıyor belime vuruyor WC ye gidip baktığımda kanama var o an suyum geliyor hastaneye gidiyorduk gerçek gibiydi gece o korkuyla bi uyandım kasılmışım
Ömrü uzadı derler kuzum. Güzel düşün. Yaşayını ölü görmek kötü bişey değil. Ama tabi insan etkileniyorHayırlı sabahlar olsun kuzular
Eşim rüyasında beni ölü görmüş bebeğimiz de varmış sebepsizce ölmüşüm. teselli veriyormuş komşular falan. çok etkilenmiş önce güldüm ettim ama içime oturdu yaKızıma doyamadan ölüp gideceğim diye oturdum ağladım
Gencim tabiiiGunaydin guzel anneler
Yok kiz daha gecenlerde gecen muhabbette sanki 24 hatirladim gibi de ondan yine de yasin genc bana gore cicek gibisin masallah
Ay kiz hormonlar ne hale getirdi demi ruyayla amel olunmaz aglama annesi
Hayırlı sabahlarHerkese hayırlı sabahlar
@All is well
@Atart
ayse vera
@BAM94
@BerraAksa_K
Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
ilknurrr22
@Interrex
@jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
Masalim01
@Mascara
@Mavi95
@Melekcanann
@mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
@Ozlem_426
@paperclips
Uykusuz Koala
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
@yasminkadi
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
Ben mocci aldım canım elektirikliden bi tirsttimmerhaba kızlar göğüs pompası alicam tek eksik o kaldı siz hangi markaları tercih ettiniz elektrikli mi iyi menuel mi bi o eksik
Hayırlı sabahlarrHerkese hayırlı sabahlar
@All is well
@Atart
ayse vera
@BAM94
@BerraAksa_K
Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
ilknurrr22
@Interrex
@jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
Masalim01
@Mascara
@Mavi95
@Melekcanann
@mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
@Ozlem_426
@paperclips
Uykusuz Koala
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
@yasminkadi
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
Benimbeşikte set olarak geldi canımKızlar beşik yanına koruyucuları nereden aldınız ? Set olarak almadığım için ayrı yaptırmam gerek sanırım
Hayırlı sabahlar olsun kuzular
Hayır olsun kızlar. Hamilelikte böyle rüyalar çok sık görülüyor uykularımız bölük pörçük zaten bilinçaltı da var tabi. Üzmeyin kendiniziAy canım hayır olsunbende bugün rüya gördüm doğum yapıyordum ilk kasik ağrısı ile başlıyor belime vuruyor WC ye gidip baktığımda kanama var o an suyum geliyor hastaneye gidiyorduk gerçek gibiydi gece o korkuyla bi uyandım kasılmışım
Genetik yapısı olabilir canım anne baba küçük kafalıysa.. Ayrıntılı usg ye girmiş miydin bir sorun olduğunu sanmıyorumAh hepbir heyecan hersey sorunsuz ilerlesin istiyorum hepimiz icin
Bacak boyu degilde şakak ölçümü biraz tedirgin etti gerci kendini dogru duzgun gostermiyor zaten hepbi eliyle koluyla yuzunu kapatiyor
Haklisiniz istee ahh daha onceden tatsiz deneyimlerim oldugu icin hepbir kuruntu tedirginlik yasiyorum rabbim hepimize sag saglim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah
Cok sagolun bende oyle dedim kendi kendime 3 hafta sonra gel demezdi dedim
Ah kizlar cok sagolun hepiniz cok tatlisiniz insallah bebekler sag salim vakti zamaninda gelir evlerimizi senlendirirler.
Resmen zorla uyandırıyo başkan biziHerkese hayırlı sabahlar
@All is well
@Atart
ayse vera
@BAM94
@BerraAksa_K
Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
ilknurrr22
@Interrex
@jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
Masalim01
@Mascara
@Mavi95
@Melekcanann
@mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
@Ozlem_426
@paperclips
Uykusuz Koala
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
@yasminkadi
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
Allah korusun canim erkeklerde doğumdan etkileniyo heralde benim eşimde görüyo benzer rüyalarHayırlı sabahlar olsun kuzular
Bundan sonra böyleResmen zorla uyandırıyo başkan bizi
Allah korusun canim erkeklerde doğumdan etkileniyo heralde benim eşimde görüyo benzer rüyalar
Dün birbirinizi yiyin sonra hayirli sabahlarHayırlı sabahlar
Sabaha kadar uyumadım zaten karnim kaşındı durdu ona uyandım resmenBundan sonra böyle
Hayırlı sabahlarHerkese hayırlı sabahlar
@All is well
@Atart
ayse vera
@BAM94
@BerraAksa_K
Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
ilknurrr22
@Interrex
@jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
Masalim01
@Mascara
@Mavi95
@Melekcanann
@mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
@Ozlem_426
@paperclips
Uykusuz Koala
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
@yasminkadi
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
Canım kaynatipta saatlerce kaynatmicaksiniz ki o zaman sıcak suyun icine at önce elinde yıka sicak suda beklesinBende yapıcam da fazla kaynatırım patlar diye korkuyorum ya sadece küçük su içmesi için biberon aldım eksik çokta bebek doğsun öyle tamamliyim diyom birde bilmediğim çok şey var biberon kaynatmak gibi sirke katıldığını bile ilk defa öğreniyorum
Kaşıntı da kötü ki haaSabaha kadar uyumadım zaten karnim kaşındı durdu ona uyandım resmen
Kaç dk kaynatmak lazımCanım kaynatipta saatlerce kaynatmicaksiniz ki o zaman sıcak suyun icine at önce elinde yıka sicak suda beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?