2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun canım Allah hiç bir anne ile evladını ayırmasın. Ayrıca ömrünü uzatmış eşin

Aa ben seni ilk defa görüyorum ama arada yaz ki seni hatırlayalım sormak istediğini sor tabiki
Canım bana da bacak boyu hakkında bisey dediler mi dedi yok dedi baya bi baktı bi sorun mu var dedim yok tamam o kadar geride değil dedi kafama takılmıştı ama kızlar sağolsun icimi rahatlatti
Günaydın kızlar neyse ki ortalık sakinlemiş ama herkes uyuyo galiba
Ben.kahvalti hazırlamadan girmedim bu sefer sonra öğlene kaliyo

5 dakka kaynasin yeter kuzum suyla beraber koy kaynamaya başlayınca 2 3 dakka bile dursa yeter altını kapat sicak suyun içinde dursun sonra
Yani ilk soğuk suyla koyup kaynadıktan sonra 2-3 dk bekleyip altını kapatıp içinde bekletcem öyle mi

Kızlar genelde karın kaşıntısı için çatlamanın habercisi diyorlar göbekler iyice büyüyecek artık kremleri yağları unutmayın
Surekli sürüyorum kuzum yaa aksam 2 3 kere sürdüm karnimi agdayla almıştım çıkmaya başlamış acaba o mu o kadar kasindirdi

Hadi ya ay senin için heyecanlandım canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna benimki de 40a kadar bekler mi diye düşünüyorum ilki beklemişti çünkü ama ikinciler erken oluyo diyolar hayırlısı sen de dikkat et kuzu kendine en ufak bi rahatsızlıkta git Ebru hanıma

Kıllar çıkarken de kaşındırıyor canım . Ya bazen de çatlamalar genetik olabiliyormuş ne yaparsak yapalım
Ilkinde çatlamadı cok sukur bi tane bile yok inşallah olmaz bunda da ama genetik olsa cok catlardi annemin karnı felaket durumda

Ilkinde çatlamadı cok sukur bi tane bile yok inşallah olmaz bunda da ama genetik olsa cok catlardi annemin karnı felaket durumda
Ben lisedeyken Ünv sınavına hazırlanırken 2 ayda 8 kg almıştım . Sonra kilo verdim ama bana kaldı derin çatlaklar . Şimdi üzerine daha da eklenmesin diye çabalıyorum . Çok önemli değil gerçi ama olmasa da güzel olur

Benimde bak lisede olmuştu kalçamda oyle cok kilo alıp vermedim hiç bi zaman niye oldu bilmiyorum kesin catlar dedim sukur çatlamadı belki bacaklarımdan yada kalçamdan alsam catlardi ama ordan kilo almadim cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…