- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
Allah korusun canım Allah hiç bir anne ile evladını ayırmasın. Ayrıca ömrünü uzatmış eşinHayırlı sabahlar olsun kuzular
Eşim rüyasında beni ölü görmüş bebeğimiz de varmış sebepsizce ölmüşüm. teselli veriyormuş komşular falan. çok etkilenmiş önce güldüm ettim ama içime oturdu yaKızıma doyamadan ölüp gideceğim diye oturdum ağladım
5 dakka kaynasin yeter kuzum suyla beraber koy kaynamaya başlayınca 2 3 dakka bile dursa yeter altını kapat sicak suyun içinde dursun sonraKaç dk kaynatmak lazım
Kendi beşiğimine uygun bulamadım ama e bebek te kenar koruyucular vardı ebatlarını bılmıyorum ama yaptırmasam ordan alacaktımKızlar beşik yanına koruyucuları nereden aldınız ? Set olarak almadığım için ayrı yaptırmam gerek sanırım
Aa ben seni ilk defa görüyorum ama arada yaz ki seni hatırlayalım sormak istediğini sor tabikiKızlaaarrr beni gece gece duygudan duyguya sürüklediniz valla
Sayfaya girip bi baktım 40 küsür sayfa mesajı görünce şaşırdım
Özel mesajlaşmayı bırakıp burda devam edeceğinizi duyunca sevindim
Mesajları okuyup alışveriş fikirleri paylaşanları görünce heyecanlandım
Birden ortam gerilince ben de gerildim
Burda her yazılan şeyi okumaya çalışıyorum ama çoğuna yorum yapmıyorumyapacağım yorumun karşıdaki insana faydası olacağini düşünürsem yazıyorum. Çözümü ya da tavsiyesi olacak konuların konuşulması çok iyi oluyor
Mesela ben daha hiç bir alışveriş yapmadım 31. Haftadayimplesenta aşağıda idrar yolu enfeksiyonum var erken doğum olabilir dedi artık yavaştan araştırmaya başladım sizlerin fikirleri benim için çok önemli
o nedenle takipteyim
Canım bana da bacak boyu hakkında bisey dediler mi dedi yok dedi baya bi baktı bi sorun mu var dedim yok tamam o kadar geride değil dedi kafama takılmıştı ama kızlar sağolsun icimi rahatlattiKizlar sizlere danismak istedigim birşey var bugun doktor kontrolum vardi bebegin olcumlerinde şakak ve bacak kemigi boyu bir hafta geride cikti karin ve kilo olcumu haftasiyla uyumlu kalp ekosu normal suyu normal doktorda bir sorun oldugunu soylemedi 3 hafta sonra kontrole gel dedi kontrolden cikinca huzursuzlanmaya basladim neden geride bu olcumler diye suan bunu dert ediyorum sizlerin olcumleriniz nasil kuruntu mu yapiyorum .
Ben.kahvalti hazırlamadan girmedim bu sefer sonra öğlene kaliyoGünaydın kızlarneyse ki ortalık sakinlemiş ama herkes uyuyo galiba
Günaydın canım hayırlı sabahlarHerkese hayırlı sabahlar
@All is well
@Atart
@ayse vera
@BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
cikolatakistim
C Crn07
@defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
@hande_buse
H history1985
@Hndn tyln
ilknurrr22
@Interrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
@kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
@Mavi95
@Melekcanann
@mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
neysol
@Ozlem_426
@paperclips
@Pembeumutlar
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
@yasminkadi
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Yani ilk soğuk suyla koyup kaynadıktan sonra 2-3 dk bekleyip altını kapatıp içinde bekletcem öyle mi5 dakka kaynasin yeter kuzum suyla beraber koy kaynamaya başlayınca 2 3 dakka bile dursa yeter altını kapat sicak suyun içinde dursun sonra
Evet bebisim aynen oyle yap kısıkta kaynat emzik biberon ucu o plastik yerler kenarlara değmesin erir dikkat etYani ilk soğuk suyla koyup kaynadıktan sonra 2-3 dk bekleyip altını kapatıp içinde bekletcem öyle mi
Surekli sürüyorum kuzum yaa aksam 2 3 kere sürdüm karnimi agdayla almıştım çıkmaya başlamış acaba o mu o kadar kasindirdiKızlar genelde karın kaşıntısı için çatlamanın habercisi diyorlar göbekler iyice büyüyecek artık kremleri yağları unutmayın
Hadi ya ay senin için heyecanlandım canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavrunaDevletteki doktorum dedi canım çok yoğun enfeksiyon var tedavi edilmezse erken doğuma sebep olur dedi bunu Ebru hanıma kontrol icin gittiğimde anlattım dogru dedi takip edicez sıkıntı olduğunu hissettiğin an hemen gel randevu almadan dedibenim tüp bebek olduğu icin ve cikolata kisti sezeryana yönlendirme yapıyor gibiler o yüzden 37-38 en geç
Ben yataktan çıkmadan baktım bu sefer neyse kahvaltı işi de bitti bugün yatıştayımBen.kahvalti hazırlamadan girmedim bu sefer sonra öğlene kaliyo
Şimdi okuduğum kitapta denk geldim 55 derecede 15 dk yeterli oluyor demişYani ilk soğuk suyla koyup kaynadıktan sonra 2-3 dk bekleyip altını kapatıp içinde bekletcem öyle mi
Benim çok isim var camasir süpürme silme ama yatiyorum yataktaBen yataktan çıkmadan baktım bu sefer neyse kahvaltı işi de bitti bugün yatıştayım
Kız dün okumadın mı mesajları ölürdün gülmektenDün birbirinizi yiyin sonra hayirli sabahlar
Ikiniz hep aynı kişi yüzünden tartışıyorsunuz neyse sonu tatlıya bağlanmış sevindim
Kıllar çıkarken de kaşındırıyor canım . Ya bazen de çatlamalar genetik olabiliyormuş ne yaparsak yapalımSurekli sürüyorum kuzum yaa aksam 2 3 kere sürdüm karnimi agdayla almıştım çıkmaya başlamış acaba o mu o kadar kasindirdi
Hepsini okuyamadım canim baya bi konuşulmuş cunkuKız dün okumadın mı mesajları ölürdün gülmektenzaten kişisel hiçbir tartışmamız olmadı tek sebep başka kişiydi
Ilkinde çatlamadı cok sukur bi tane bile yok inşallah olmaz bunda da ama genetik olsa cok catlardi annemin karnı felaket durumdaKıllar çıkarken de kaşındırıyor canım . Ya bazen de çatlamalar genetik olabiliyormuş ne yaparsak yapalım
Aynen son zamanlar daha korkutuyorzaman geçtikçe daha çok görürüz böyle rüyalar canım. bilinçaltı işte çalışıyor rüyada da
Ben lisedeyken Ünv sınavına hazırlanırken 2 ayda 8 kg almıştım . Sonra kilo verdim ama bana kaldı derin çatlaklar . Şimdi üzerine daha da eklenmesin diye çabalıyorum . Çok önemli değil gerçi ama olmasa da güzel olurIlkinde çatlamadı cok sukur bi tane bile yok inşallah olmaz bunda da ama genetik olsa cok catlardi annemin karnı felaket durumda
Benimde bak lisede olmuştu kalçamda oyle cok kilo alıp vermedim hiç bi zaman niye oldu bilmiyorum kesin catlar dedim sukur çatlamadı belki bacaklarımdan yada kalçamdan alsam catlardi ama ordan kilo almadim cok sukurBen lisedeyken Ünv sınavına hazırlanırken 2 ayda 8 kg almıştım . Sonra kilo verdim ama bana kaldı derin çatlaklar . Şimdi üzerine daha da eklenmesin diye çabalıyorum . Çok önemli değil gerçi ama olmasa da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?