2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıllar çıkarken de kaşındırıyor canım . Ya bazen de çatlamalar genetik olabiliyormuş ne yaparsak yapalım
Genetik mi bilemem ama benim annemde çatlaklar var ama o baya kilo almış iki hamilelikte de 20 kilo almış, benim ilk gebeligimde hic çatlak olmadı bella b tummy hokey butter kullanmıştım tamamen bitkisel pahalıydı biraz, şimdi o üretilmiyormuş yine bitkisel özlü badger belly butter kullanıyorum şu anda hiç çatlak yok inşallah da olmaz tabi

Kızlar günaydın Kalp çarpıntısı , gögüs ağrısı yaşayan var mı? Ben iki gündür uykumdan uyanıyorum reflü atağı diye düşündüm hamilelikten önce de oluyodu bazen ama bilmiyorum

Kıllar çıkarken de kaşındırıyor canım . Ya bazen de çatlamalar genetik olabiliyormuş ne yaparsak yapalım
Kesinlikle katılıyorum çatlak tamamen genetik ve vücüt yapısıyla alakalı.16-17 kilo aldım ikinci gebeliğim ilkinde de hiç bişey sürmedim çatlamadım bundada sürmüyorum yine yok çok şükür çatlak daha da olmaz inşallah. BaZen bebekler büyüme atağı geçiriyor ben öyle hissediyorum ara ara aşırı bi kaşıntı bende de oluyor çünkü,

Esin ömrünü uzatmış canim oyle derler, sende hayırlara yor inşallah. Bende dun gruptaki olanlardan nasıl etkilendiysem mune hepimizin banliyordi rüyamda ortada grup falan kalmıyordu

Kızlar günaydın Kalp çarpıntısı , gögüs ağrısı yaşayan var mı? Ben iki gündür uykumdan uyanıyorum reflü atağı diye düşündüm hamilelikten önce de oluyodu bazen ama bilmiyorum
Cnm benim gün içinde oluyor kalp çarpıntısı. Hiç halim kalmıyor tüm vücut kendini bırakıyor resmen, yığılıp kalıyorum. Göğüs ağrısı yok ama.

Bugün ben yatıştayım bana bakma sen işlerini yap
Oh ne güzel
Benim nefes darlığı oluyo birden yatarken boyle karnim sertlesiyo o an nefes alamiyorum

Troitlerine baktr bence benm.ilk gebeligimde oyle oluyordu gebelige bagli bazen yukselebliyor sukur bunda hic olmadm

Cnm benim gün içinde oluyor kalp çarpıntısı. Hiç halim kalmıyor tüm vücut kendini bırakıyor resmen, yığılıp kalıyorum. Göğüs ağrısı yok ama.
Sordun mu peki doktora, ben hep normal diye okudum ama insan yine de çekiniyor

Oh ne güzel

Benim nefes darlığı oluyo birden yatarken boyle karnim sertlesiyo o an nefes alamiyorum

Bebişler büyüdüğü için oluyodur muhtemelen ama bende iki gece üstüste uykumdan uyandırcak kadar olunca korktum biraz sorcam bakalım doktora yine de

Evet baskı oluyo oda çarpıntı nefes darlığı yapiyo malesef

Kizlar smdi bisey sorucm aklima takildi bebism dogunca direk mama vericem su icirmeliyim demi mama süt gibi olmuyor

Troitlerine baktr bence benm.ilk gebeligimde oyle oluyordu gebelige bagli bazen yukselebliyor sukur bunda hic olmadm
A o hiç gelmedi aklıma valla bakalım ne dicek doktor, aman ciddi bir şey olmasın da yoksa ağrı sızı olması normal içimizde can büyüyor sonuçta. Bende baya ağır reflü var hamilelikten önce de olmuştu böyle bir kaç kere kaç kere eyvah kalp krizi mi geçiriyorum diye acile gitmişliğim var allah korusun tabi de acilde de reflü atağı ile kalp krizini karıştırabiliyolar emin olmadan salmıyolar hatta semptomlar benziyo diye. Ayy neyse içimiz kararmasın iyiyim iyi şükür diyelim geçicek

Kalp çarpıntısı nefes darlığı bende de oluyor canım kansızlığa bağlıymış

Ekstra kan ilacı falan mı veriyor doktor, ben bir tek demir ilacı içiyorum ımom ile beraber,ben sorayım da bakalım ne dicek benim doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…