2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bebisim aynen oyle yap kısıkta kaynat emzik biberon ucu o plastik yerler kenarlara değmesin erir dikkat et
Teşekkür ederim çiçeğim
Şimdi okuduğum kitapta denk geldim 55 derecede 15 dk yeterli oluyor demiş
O zaman bence bulaşık makinasında 15 dk 55-60 derece de yıkayak olmaz mı
Kızlar günaydın Kalp çarpıntısı , gögüs ağrısı yaşayan var mı? Ben iki gündür uykumdan uyanıyorum reflü atağı diye düşündüm hamilelikten önce de oluyodu bazen ama bilmiyorum
Çarpıntı oluyor canım bende de sık sık
Paketin üstünde de yazıyor canım nasıl kaynatılması gerektiği ben ona göre kaynatmıştım.
Tamam canım bakayım ne yazıyor
Kizlar smdi bisey sorucm aklima takildi bebism dogunca direk mama vericem su icirmeliyim demi mama süt gibi olmuyor
Niye direk mama veriyon kız

Kızlar bugün kontrolümüz vardı . 33+1 im . Nst de bir sorun yok şükür . Bebeğimde sağlıklı şükürler olsun .Ama amniyon sıvısında azalma varmış. Çok az değil ama takip edilmesi gerekiyor dedi . 6 gün sonra kontrole çağırdı tekrar . Aranızda var mı amniyon sıvısı düşük olan ne yaptılar bununla ilgili

Kızlar beşik yanına koruyucuları nereden aldınız ? Set olarak almadığım için ayrı yaptırmam gerek sanırım
Canım ben set olarak almıştım. Uygun fiyatlı olarak lcw de ve english home da vardı ama ölçüleri uymuyordu . diğer türlü de neredeyse uyku seti fiyatına geliyordu trendyolda falan

Canım sanki havuç suyu iyi geliyor diye kalmış aklımda bir dene istersen, yaşayan arkadaşlardan öyle kalmış aklımda

Cevaplamak istediğin yorumun altına sadece cevapla diyeceksin o kadar
Kız yok onu biliyom da böyle birden fazla mesajı alıntılayınca karıştırıyorum demek istedim

Ben buradaki kızlardan havuç suyu iyi geliyor diye duymuştum havucun kendisi olmuyormuş ama illa havuç suyu olması lazımmış hatta ben de haftada 1 tostçudan eve söyleyip içiyorum ilaç niyetine

Mascara canım sanırım sende vardı bu sorun. Havuç suyu ve bişey daha iiçiyordu sanırım

Normal dedi doktorum. Hamilelikte bir çok şey olur ve normaldir dedi

Benim doktorum hiç şakaka makak demiyor. İyiyse iyi diyor. Sorun varsa sorun var diyor. Sorun yok demiş bence takılma canım

Misafir mi vardı kuzu

Abooow

Aa pişik kremi aklıma gelmemişti. Gerekir mi diyorsun
Yok kuzm yoktu çok şükür eşimle bendik

havuç suyu içtim hergün ve. günde 4 litre su. sütlaçta iyi geliyormuş.az şekerli sütlaçta yapıp yedim.ama bunlar şekeri çok yükseltiyor işte. şekerin yoksa yap

Mascara canım sanırım sende vardı bu sorun. Havuç suyu ve bişey daha iiçiyordu sanırım
Ben buradaki kızlardan havuç suyu iyi geliyor diye duymuştum havucun kendisi olmuyormuş ama illa havuç suyu olması lazımmış hatta ben de haftada 1 tostçudan eve söyleyip içiyorum ilaç niyetine
Kızlar teşekkür ederim bende ilk zamanlardan böyle bir konu hatırlıyorum aklımda havuç diye kalmış hatta gelirken marketten birçok havuç aldım . Birde şekerim var bişey yiyip içmeye de korkuyorum . Doktora içtiğim suyla ilgisi olup olmadığını sordum .tabi ki mutlaka var sen günde 3 lt su içmeye devam et dedi . Bir sorun olur mu bidaha ki kontrole kadar dedim 6 gün var zaten . Nst de sıkıntı yok ,bişey olmaz allahın izniyle , sen bunu kafana takma şimdi dedi . Allah yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı olmaz

havuç suyu içtim hergün ve. günde 4 litre su. sütlaçta iyi geliyormuş.az şekerli sütlaçta yapıp yedim.ama bunlar şekeri çok yükseltiyor işte. şekerin yoksa yap
Canım teşekkür ederim . Maalesef şekerim sınırda yediklerine de dikkat et demişlerdi . Bebişim şuan 2450 grammış . Doktoru arayıp sorayım bari havuç suyunu . Suyu normalde günde en az 2-3 lt içiyordum . Birkaç gündür daha az içiyordum belkide ondan oldu . Suyu iyice artırayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…