2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum ben yeni atlattım bol portakal sık iç covidi tam anlamıyla o geçiriyor birde günde sadece 1 bardak ıhlamur iç normalde gebelere tavsiye edilmiyor ama ebem beni arayıp 1 taneyi geçmeyecek şekilde 3 4 gün iç dedi bende kullandım çok geçmiş olsun parol günde 1 taneden fazla içme bence tabi senin durumunu bilmiyorum ama inşallah çabuk atlatırsın çok geçmiş olsun

Napyonz Ballar hastane çıkışı neden 3 tane alon diyorsunz ki birde biberon birtane yetmiyor mu ki bi kaç tane alıyorsunz???
Benim biberon 1 tane oda küçük hastahane çıkışı 1 tane aldım ama 2 takım daha kendim koydum bebekler ilk altına yaptığında sırtına çıkabiliyormuş yanına mutlaka 2 3 tane takım almalısın bence

İyi geceler kızlar dün beste yattım sabah akarsu haliyle çook geç uyandım bakalım nasıl yatacagim bu arada kan ilacını sürüp şeklinde içiyorum mandalina sıkarak geçerli iç dedi doktorum ishal yapınca gün içinde mahvediyor beni çok sıkıntıli birde söyle birsey farkettim idrar yolu iltahabını tetikliyor sanki

Bizimde 11 mart olursa ki büyük ihtimal o tarih gibi duruyor oğlanınki 11 mayıs kızınki 12 haziran bununda 11 mart olacak

Peki kan sulandırıcı kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…