2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Size Bi iki bşy sorcam. İlk olarak hastanede bebek yeni doğduğunda ebeye yada hemşireye hastane cıkısı vercez ya. Mesela ben Bi tane süslü götürcem diğerleri normal sıradan hastane cıkısı olcak. İlk olarak hemşireye süslü olanı mı verioz yoksa normal Bi hastane cıkısı seti mi verioz. Bide ben gögüs kalkanı ve göğüs pedi almadım daha. Hangi marka aldınız yada marka önemli mi. Gögüs kalkanı netten baktım silikon, gümüş, normal vs yazıo hangisinden alayım.

Bu kıyafet sıralaması benm de kafamı karıstırıo, normal dogum yaparsam gıymesını ıstedıgımı verecem, sezeryan olursam normak gıydırırım sonra kendıme gelınce süslü olanı gıydırırım yatak ta foto cekılmek ıcın dıye dusundum.. cunku o arada kıyeftı pislenebılir, gögüs pedi e bebek ındırımdeyken lansinoh almıstım , kalkan da silvernurse gümüş kapak aldım

Bence her iki doğum çeşidinde de süslü olmayan ilk etapta giydirilmeli ben ilk süslü olanı giydirdim kan olmuştu keşke dedim sonra kanı silip ben giydirseydim

İlkte çünkü bebeği yıkayan hastaneler de oluo sadece silen hastaneler de oluo. Normal Bi set vereyim diom. Aynen sezeryan olursam kendime gelene kadar bebek kaka falan yapar pislenir. Şubatta e bebekte indirim oluyormus bende ozamn Bi bakim olmazsa.baya şeyler uyguna düşüyormuş.

Bence normal olanı ver canım ilk kan vs olmasın

Bnm hastane bebegı cok güzel sılıo gıydırıo anne de dahıl olmak uzere ama arkdsın dedıgı gibi yuen de ılk etap da bır sey bulasabılır en ıyısı diğer kıyafetı vermek herhalde:)

Ah hiç sorma sağlı sollu saldırı altındayım
Ay cok güzel ikiz olması maşallahdaha birini doğurmadım eşim geçen gün diyor şakasına ardından bide ikiz olsa falan die. Dedim dur daha tekini doğurmadım bunu bile öldüm bittim die die getirdim bu güne kadar maşallah Allahım hepimizin de tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla

Bnm hastane bebegı cok güzel sılıo gıydırıo anne de dahıl olmak uzere ama arkdsın dedıgı gibi yuen de ılk etap da bır sey bulasabılır en ıyısı diğer kıyafetı vermek herhalde:)
Bence de mantıklı süslüyü sonra kendim giydirsem de olur yada yanımda refakatçi kim gelirse. Kirlenme ihtimali yüksek

O zaman sana hemen dua edeyim inşallah ikinci ikiz olur Amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…