Günaydın yaşayanlar olmustu burun kanaması, gebelıkte bu dönemler de olabılıyormus benm de aktıf kanama deıl ama sıldıkce kanlı gelebılıoGünaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Bnm ılk bebek tecrubem yok ama ben almam kısısel fıkrimArkadaşlar bu tarz uyku tulumları kullanışlı mı?
Cnm senın bide ikiz 2si birlik olup yapıyorlardırAy hiç sorma çık yukarı diyorum ama nafile
Bu kıyafet sıralaması benm de kafamı karıstırıo, normal dogum yaparsam gıymesını ıstedıgımı verecem, sezeryan olursam normak gıydırırım sonra kendıme gelınce süslü olanı gıydırırım yatak ta foto cekılmek ıcın dıye dusundum.. cunku o arada kıyeftı pislenebılir, gögüs pedi e bebek ındırımdeyken lansinoh almıstım , kalkan da silvernurse gümüş kapak aldımGünaydın kızlar. Size Bi iki bşy sorcam. İlk olarak hastanede bebek yeni doğduğunda ebeye yada hemşireye hastane cıkısı vercez ya. Mesela ben Bi tane süslü götürcem diğerleri normal sıradan hastane cıkısı olcak. İlk olarak hemşireye süslü olanı mı verioz yoksa normal Bi hastane cıkısı seti mi verioz. Bide ben gögüs kalkanı ve göğüs pedi almadım daha. Hangi marka aldınız yada marka önemli mi. Gögüs kalkanı netten baktım silikon, gümüş, normal vs yazıo hangisinden alayım.
Ah hiç sorma sağlı sollu saldırı altındayımCnm senın bide ikiz 2si birlik olup yapıyorlardır
Bence her iki doğum çeşidinde de süslü olmayan ilk etapta giydirilmeli ben ilk süslü olanı giydirdim kan olmuştuBu kıyafet sıralaması benm de kafamı karıstırıo, normal dogum yaparsam gıymesını ıstedıgımı verecem, sezeryan olursam normak gıydırırım sonra kendıme gelınce süslü olanı gıydırırım yatak ta foto cekılmek ıcın dıye dusundum.. cunku o arada kıyeftı pislenebılir, gögüs pedi e bebek ındırımdeyken lansinoh almıstım , kalkan da silvernurse gümüş kapak aldım
Hiç kullanmadım canım bilmiyorumArkadaşlar bu tarz uyku tulumları kullanışlı mı?
İlkte çünkü bebeği yıkayan hastaneler de oluo sadece silen hastaneler de oluo. Normal Bi set vereyim diom. Aynen sezeryan olursam kendime gelene kadar bebek kaka falan yapar pislenir. Şubatta e bebekte indirim oluyormus bende ozamn Bi bakim olmazsa.baya şeyler uyguna düşüyormuş.Bu kıyafet sıralaması benm de kafamı karıstırıo, normal dogum yaparsam gıymesını ıstedıgımı verecem, sezeryan olursam normak gıydırırım sonra kendıme gelınce süslü olanı gıydırırım yatak ta foto cekılmek ıcın dıye dusundum.. cunku o arada kıyeftı pislenebılir, gögüs pedi e bebek ındırımdeyken lansinoh almıstım , kalkan da silvernurse gümüş kapak aldım
Bence normal olanı ver canım ilk kan vs olmasınGünaydın kızlar. Size Bi iki bşy sorcam. İlk olarak hastanede bebek yeni doğduğunda ebeye yada hemşireye hastane cıkısı vercez ya. Mesela ben Bi tane süslü götürcem diğerleri normal sıradan hastane cıkısı olcak. İlk olarak hemşireye süslü olanı mı verioz yoksa normal Bi hastane cıkısı seti mi verioz. Bide ben gögüs kalkanı ve göğüs pedi almadım daha. Hangi marka aldınız yada marka önemli mi. Gögüs kalkanı netten baktım silikon, gümüş, normal vs yazıo hangisinden alayım.
Bnm hastane bebegı cok güzel sılıo gıydırıo anne de dahıl olmak uzere ama arkdsın dedıgı gibi yuen de ılk etap da bır sey bulasabılır en ıyısı diğer kıyafetı vermek herhalde:)İlkte çünkü bebeği yıkayan hastaneler de oluo sadece silen hastaneler de oluo. Normal Bi set vereyim diom. Aynen sezeryan olursam kendime gelene kadar bebek kaka falan yapar pislenir. Şubatta e bebekte indirim oluyormus bende ozamn Bi bakim olmazsa.baya şeyler uyguna düşüyormuş.
Ay cok güzel ikiz olması maşallahAh hiç sorma sağlı sollu saldırı altındayım
Hafta sonu ya bence o yüzden. Gocalarımız evdeeee
Neren ağrıyor canım
Aynen bacaklarm ve asagi dogru baski kasik agrisi var ama bugun daha iyiydiBacak kaşık ağrısı falan mi ?
Bence de mantıklı süslüyü sonra kendim giydirsem de olur yada yanımda refakatçi kim gelirse. Kirlenme ihtimali yüksekBnm hastane bebegı cok güzel sılıo gıydırıo anne de dahıl olmak uzere ama arkdsın dedıgı gibi yuen de ılk etap da bır sey bulasabılır en ıyısı diğer kıyafetı vermek herhalde:)
O zaman sana hemen dua edeyim inşallah ikinci ikiz olurAy cok güzel ikiz olması maşallahdaha birini doğurmadım eşim geçen gün diyor şakasına ardından bide ikiz olsa falan die. Dedim dur daha tekini doğurmadım bunu bile öldüm bittim die die getirdim bu güne kadar maşallah Allahım hepimizin de tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
İnşallah oraya da yağar kar duasına çıkınOhh mis keyfini çıkarınBiz İzmirliler soğuğunu çekiyoruz ama karı göremiyoruz bir türlü
Gece üstüne battaniye örtünce hareket ederek kafasına kadar çekebiliyomuş bebekler. Ben de bilemedim nasıl yatırmak gerekBnm ılk bebek tecrubem yok ama ben almam kısısel fıkrim
Ah ah onu hic sorma annemi kurcalayim diyolar sanirim benim de oyleÇocuğun hareketlerini bugün çok aşağıda hissediyorum ya sanki vajina ma vuruyor mübarek
Amin inşallah canım hayırlısıO zaman sana hemen dua edeyim inşallah ikinci ikiz olurAmin canım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?