2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çocuğun hareketlerini bugün çok aşağıda hissediyorum ya sanki vajina ma vuruyor mübarek

Benim de bazen öyle oluyor çok şiddetli değil ama tık tık yapıyor ben hala hdngifi nerde başı kıçı anlamadığım için neresi bilmiyorum bugün 31+0 salı kontrol var yine

Canım ben geçirdim. İlk başta bacak ağrısı oldu ama bi kaç gün. Sonra tat koku tamamen gitti. Parol içtim ilk günlerde sonra gerek duymadım hiç bşy içmedim. Bal zencefil limon sıcak su yapıp içtim. Tam anlamı ile bence 1 ay da iyileştim. Tat koku o zaman geldi
Sen hangisini içiyordun hep soruyorum ama unutuyorum ya
Napyonz Ballar hastane çıkışı neden 3 tane alon diyorsunz ki birde biberon birtane yetmiyor mu ki bi kaç tane alıyorsunz???
Canım kirlenir kusar kaka yapar. Almak lazım her ihtimale karşı
İnşallah sağlıkla doğsunlar sayılı günlerimiz kaldı hepimizin inşallah tam Zamanında vaktiyle gelsin kuzularımız
Aminn canım aminn
Kan ilacı neden iltihap yapsın ki canım. Acaba suyu mu az içiyorsjn
Bennn maalesef geçmedi bulantim ama bizde kalitsalmis teyzemin biri 9 ay kusmus
Hangi ilacı içiyorsun hala canım
Kuzu ilk başta sıradanı ver zaten herkes demiş. Kalkan silver linda aldım ben inşallah iyi ki aldım derğm gümüştü.
Bence her iki doğum çeşidinde de süslü olmayan ilk etapta giydirilmeli ben ilk süslü olanı giydirdim kan olmuştu keşke dedim sonra kanı silip ben giydirseydim
Kız bu senin ikinci berbklerin mi

Napyonz Ballar hastane çıkışı neden 3 tane alon diyorsunz ki birde biberon birtane yetmiyor mu ki bi kaç tane alıyorsunz???
Canım bebekler altını çok kirletebiliyormuş, ayrıca kan vs olabiliyormuş. O yüzden en az 3 tane dediler bana. Ben ne olur ne olmaz 4 tane hazırladım.zaten çok az yer kaplıyor. Fermuarlı poşetlere koydum. Giymezse temiz kalır, eve gelince hemen dolabına yerleştirilir diye düşündüm. Biberon 1tane götüreceğim.

Geçmiş olsun. İshal için gebelikte tehlikeli olabilir diyolar, doktorunuza bi danışın bence

Cnm günaydın ilaç falan kar etmiyor anladgım kadarıyla. Sık dişini Dicem ama o mide bulantısı gerçekten kötü. Hele kusarken bebeğe bşy olur mu korkusu bile cok kötü. Geçen gün bi yerde okumustum. Mide bulantısına 1 limonun suyuna Bi tutam şeker mi neydi atılıp içiliyor muş yanlış hatırlamıyorsam eğer.

Bişey mi Bişey mi dokundu acaba kuzum ya da üşütmüş olabilir misin

Cnm geçmiş olsun bende geçirdim eşimde. Eşim daha ağır atlattı sürekli ateşi cıkıyor Du. Ben İlk 7 günde cok bşy yaşamadım sadece tat koku gitti ama 8den sonra nefes darlığı oldu halsizlik oldu. 8.gün mesela ilk kez ateşim cıktı ama sadece 1 gün ateşim oldu geçti sonra ateş. 15 günü buldu iyileşmem.tabi tam iyileşme olmuyor ufak tefek yine etkisi devam ediyor. Ben parol Bi iki gün aldım sadece. Onun dışında d vitamini damla olarak aldım. Limonu çaya çorbaya herşeye kattık. Portakal mandalina greyfurt kivi hergün tükettik. Kemik suyuna çorba kesnlkle yapıp için.onu yapamazsan bile sıradan Bi çorba kesin için. Suyu hele bol tüketin boğazınız kuru kalmasın. Eşimde öksürük bende burun tıkanıklığı cok kötü oldu buhar makinası aldık gece anca onla uyuyorduk. Mesela kaç ay oldu eşim hala der bak koku alma hala daha tam deil bende die. Ha iştahsızlık olacaktır kesin ama Bi çorba dahi olsa tüketin yoksa gücsüz kalırsanız daha da kötü olur Allah korusun. Buarada iş yapıp bagıskklıgını güçsüzleştirme sakın iş yapma yorma kendini. Aklıma gelenler bunlar cnm tekrar geçmiş olsun.

Ha cnm sero da yazmıs gerçi ıhlamuru günde 1 balla limonla içtik. Zencefili de aynı günde 1 balla limonla içtik. Süt balla karıstırıp içtik baya fayda etti. Bide sen içme ama eşin içebilir kekik çayı eşim içti baya baya iyi geldi.

Bende sıradan Bi takım veririm sonra süslü olanı giydiririm arkadslar da böyle dediler. Evet ya çok tatlılar dün Bi kaç parça yıkadım küçüklerden.genelde çok küçük bşy almadım ben kardeşimden gelecek die. Onu da annem getirecek ama annem de anca doğumda gelecek. Bende Allah korusun erken doğum olur annem gelmeden falan die kendi aldıklarımdan küçükleri battaniye çorap ağız mendili kundak hastane çıkısı şapka eldiven yelek zıbın yıkadım bugün de ütüleyecğim inşallah.hazır bulunsun çantada dedim.

Günaydın canım cok geçmiş olsun Bende her sabah standart kahvaltıdan sonra ne yersem geri çıkıyor cok kotu mide bulantısı kasıklarıma kramp giriyor hayrlısıyla bi kucaklasaydk

İyi yapmışsın canım ben de hala hazırlamadım kıyafetleri ne var ne kadar var bilmiyorum oğlumun bebeklik kıyafetleri de var biraz hala ayarlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…