Çocuğun hareketlerini bugün çok aşağıda hissediyorum ya sanki vajina ma vuruyor mübarek
Bizim burada da (istanbul) kar var ama tipi şeklinde göz gözü görmüoİnşallah oraya da yağar kar duasına çıkın
Genelde ikizlerde oluo heralde bu kurcalanma işiAh ah onu hic sorma annemi kurcalayim diyolar sanirim benim de oyle
Senin minnosun yeri daha genisya o daha iyi kurcaliyodur sagi solu bizimkiler bulundugu yeri kurcaliyo alan darGenelde ikizlerde oluo heralde bu kurcalanma işiama Bnm oğlan da sizin ikizlerden geri kalmıyor teyzeleri maşallah
Canım ben geçirdim. İlk başta bacak ağrısı oldu ama bi kaç gün. Sonra tat koku tamamen gitti. Parol içtim ilk günlerde sonra gerek duymadım hiç bşy içmedim. Bal zencefil limon sıcak su yapıp içtim. Tam anlamı ile bence 1 ay da iyileştim. Tat koku o zaman geldiGrupta corona geçirenler vardı. Kaç günde iyileştiniz? Ben covidim galiba ya. Tat koku var ama Yarın 9. Gün olacak iyileşemedim. Bacak ağrım cok oluyo kaslarım gücsüzbide basınç hissi basta cok oldu gögsümden beynime resmen. ne ilaçlar ictiniz ben sadece parol aldım. Pazartesi sağlık ocagına gidip kan testi vereyim diyorum. Ha bugun geçti ha yarın derken düzelemedim bi ya. Hatta bi gün iyileşir gibi oldum ertesi gün pert uyandım. Eşimde hic belirti yok
Sen hangisini içiyordun hep soruyorum ama unutuyorum yaBennnn
Canım kirlenir kusar kaka yapar. Almak lazım her ihtimale karşıNapyonz Ballarhastane çıkışı neden 3 tane alon diyorsunz ki birde biberon birtane yetmiyor mu ki bi kaç tane alıyorsunz???
Aminn canım aminnİnşallah sağlıkla doğsunlar sayılı günlerimiz kaldı hepimizin inşallah tam Zamanında vaktiyle gelsin kuzularımız
Kan ilacı neden iltihap yapsın ki canım. Acaba suyu mu az içiyorsjnİyi geceler kızlar dün beste yattım sabah akarsu haliyle çook geç uyandım bakalım nasıl yatacagim bu arada kan ilacını sürüp şeklinde içiyorum mandalina sıkarak geçerli iç dedi doktorum ishal yapınca gün içinde mahvediyor beni çok sıkıntıli birde söyle birsey farkettim idrar yolu iltahabını tetikliyor sanki
Hangi ilacı içiyorsun hala canımBennnmaalesef geçmedi bulantim ama bizde kalitsalmis teyzemin biri 9 ay kusmus
Kuzu ilk başta sıradanı ver zaten herkes demiş. Kalkan silver linda aldım ben inşallah iyi ki aldım derğmGünaydın kızlar. Size Bi iki bşy sorcam. İlk olarak hastanede bebek yeni doğduğunda ebeye yada hemşireye hastane cıkısı vercez ya. Mesela ben Bi tane süslü götürcem diğerleri normal sıradan hastane cıkısı olcak. İlk olarak hemşireye süslü olanı mı verioz yoksa normal Bi hastane cıkısı seti mi verioz. Bide ben gögüs kalkanı ve göğüs pedi almadım daha. Hangi marka aldınız yada marka önemli mi. Gögüs kalkanı netten baktım silikon, gümüş, normal vs yazıo hangisinden alayım.
Kız bu senin ikinci berbklerin miBence her iki doğum çeşidinde de süslü olmayan ilk etapta giydirilmeli ben ilk süslü olanı giydirdim kan olmuştukeşke dedim sonra kanı silip ben giydirseydim
Haklısın cnmSenin minnosun yeri daha genisya o daha iyi kurcaliyodur sagi solu bizimkiler bulundugu yeri kurcaliyo alan dar
Canım bebekler altını çok kirletebiliyormuş, ayrıca kan vs olabiliyormuş. O yüzden en az 3 tane dediler bana. Ben ne olur ne olmaz 4 tane hazırladım.zaten çok az yer kaplıyor. Fermuarlı poşetlere koydum. Giymezse temiz kalır, eve gelince hemen dolabına yerleştirilir diye düşündüm. Biberon 1tane götüreceğim.Napyonz Ballarhastane çıkışı neden 3 tane alon diyorsunz ki birde biberon birtane yetmiyor mu ki bi kaç tane alıyorsunz???
Geçmiş olsun. İshal için gebelikte tehlikeli olabilir diyolar, doktorunuza bi danışın benceKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
All is well
Atart
ayse vera
B BAM94
BerraAksa_K
Birdilimkek
cikolatakistim
C Crn07
defne92
Eezoooo
Emoshhh
hande_buse
H history1985
H Hndn tyln
ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
Marsade
Masalim01
Mascara
B Baharyagmuru35
M Melekogretmencnn
mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
neysol
incikartanesi
P paperclips
Uykusuz Koala
Ronya
rozikka
S Sogancucugu
T Tgcee_123
yasmintu
Zeyzey37
R reddress
sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
Cnm günaydın ilaç falan kar etmiyor anladgım kadarıyla. Sık dişini Dicem ama o mide bulantısı gerçekten kötü. Hele kusarken bebeğe bşy olur mu korkusu bile cok kötü. Geçen gün bi yerde okumustum. Mide bulantısına 1 limonun suyuna Bi tutam şeker mi neydi atılıp içiliyor muş yanlış hatırlamıyorsam eğer.Kızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
All is well
Atart
ayse vera
B BAM94
BerraAksa_K
Birdilimkek
cikolatakistim
C Crn07
defne92
Eezoooo
Emoshhh
hande_buse
H history1985
H Hndn tyln
ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
Marsade
Masalim01
Mascara
B Baharyagmuru35
M Melekogretmencnn
mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
neysol
incikartanesi
P paperclips
Uykusuz Koala
Ronya
rozikka
S Sogancucugu
T Tgcee_123
yasmintu
Zeyzey37
R reddress
sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
Yok canım çok şükür tansiyonGünaydın cnm. Tansiyon falan var mı kuzum
Bişey mi dokundu acaba kuzum ya da üşütmüş olabilir misinKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
All is well
Atart
ayse vera
B BAM94
BerraAksa_K
Birdilimkek
cikolatakistim
C Crn07
defne92
Eezoooo
Emoshhh
hande_buse
H history1985
H Hndn tyln
ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
Marsade
Masalim01
Mascara
B Baharyagmuru35
M Melekogretmencnn
mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
neysol
incikartanesi
P paperclips
Uykusuz Koala
Ronya
rozikka
S Sogancucugu
T Tgcee_123
yasmintu
Zeyzey37
R reddress
sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
Emin değilim ama hastanede 1 gece tutuyorlar diye biliyorum canım.Hastane için sordum kuzm hani bu pandemiden dolayı olsun vs. Çok tutmyorlar bebegi seni çok geldi 3 takım götrmek
Cnm geçmiş olsun bende geçirdim eşimde. Eşim daha ağır atlattı sürekli ateşi cıkıyor Du. Ben İlk 7 günde cok bşy yaşamadım sadece tat koku gitti ama 8den sonra nefes darlığı oldu halsizlik oldu. 8.gün mesela ilk kez ateşim cıktı ama sadece 1 gün ateşim oldu geçti sonra ateş. 15 günü buldu iyileşmem.tabi tam iyileşme olmuyor ufak tefek yine etkisi devam ediyor. Ben parol Bi iki gün aldım sadece. Onun dışında d vitamini damla olarak aldım. Limonu çaya çorbaya herşeye kattık. Portakal mandalina greyfurt kivi hergün tükettik. Kemik suyuna çorba kesnlkle yapıp için.onu yapamazsan bile sıradan Bi çorba kesin için. Suyu hele bol tüketin boğazınız kuru kalmasın. Eşimde öksürük bende burun tıkanıklığı cok kötü oldu buhar makinası aldık gece anca onla uyuyorduk. Mesela kaç ay oldu eşim hala der bak koku alma hala daha tam deil bende die. Ha iştahsızlık olacaktır kesin ama Bi çorba dahi olsa tüketin yoksa gücsüz kalırsanız daha da kötü olur Allah korusun. Buarada iş yapıp bagıskklıgını güçsüzleştirme sakın iş yapma yorma kendini. Aklıma gelenler bunlar cnm tekrar geçmiş olsun.Grupta corona geçirenler vardı. Kaç günde iyileştiniz? Ben covidim galiba ya. Tat koku var ama Yarın 9. Gün olacak iyileşemedim. Bacak ağrım cok oluyo kaslarım gücsüzbide basınç hissi basta cok oldu gögsümden beynime resmen. ne ilaçlar ictiniz ben sadece parol aldım. Pazartesi sağlık ocagına gidip kan testi vereyim diyorum. Ha bugun geçti ha yarın derken düzelemedim bi ya. Hatta bi gün iyileşir gibi oldum ertesi gün pert uyandım. Eşimde hic belirti yok
Ha cnm sero da yazmıs gerçi ıhlamuru günde 1 balla limonla içtik. Zencefili de aynı günde 1 balla limonla içtik. Süt balla karıstırıp içtik baya fayda etti. Bide sen içme ama eşin içebilir kekik çayı eşim içti baya baya iyi geldi.Grupta corona geçirenler vardı. Kaç günde iyileştiniz? Ben covidim galiba ya. Tat koku var ama Yarın 9. Gün olacak iyileşemedim. Bacak ağrım cok oluyo kaslarım gücsüzbide basınç hissi basta cok oldu gögsümden beynime resmen. ne ilaçlar ictiniz ben sadece parol aldım. Pazartesi sağlık ocagına gidip kan testi vereyim diyorum. Ha bugun geçti ha yarın derken düzelemedim bi ya. Hatta bi gün iyileşir gibi oldum ertesi gün pert uyandım. Eşimde hic belirti yok
İyi bari Şükür cnm. Hani tansiyon dan falan olur mu dicektimYok canım çok şükür tansiyon
Bende sıradan Bi takım veririm sonra süslü olanı giydiririm arkadslar da böyle dediler. Evet ya çok tatlılar dün Bi kaç parça yıkadım küçüklerden.genelde çok küçük bşy almadım ben kardeşimden gelecek die. Onu da annem getirecek ama annem de anca doğumda gelecek. Bende Allah korusun erken doğum olur annem gelmeden falan die kendi aldıklarımdan küçükleri battaniye çorap ağız mendili kundak hastane çıkısı şapka eldiven yelek zıbın yıkadım bugün de ütüleyecğim inşallah.hazır bulunsun çantada dedim.M Melekogretmencnn canım ben ilk doğunca oğlumun seçtiği hastane çıkışını giydiricem sonra da fotoğraf çekimi için cicili bicili giydiririm yine. Zaten hastane çıkışları çok tatlı oluyor
Günaydın canım cok geçmiş olsun Bende her sabah standart kahvaltıdan sonra ne yersem geri çıkıyor cok kotu mide bulantısı kasıklarıma kramp giriyor hayrlısıyla bi kucaklasaydkKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
All is well
Atart
ayse vera
B BAM94
BerraAksa_K
Birdilimkek
cikolatakistim
C Crn07
defne92
Eezoooo
Emoshhh
hande_buse
H history1985
H Hndn tyln
ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
Marsade
Masalim01
Mascara
B Baharyagmuru35
M Melekogretmencnn
mia__2015
M mrvmrvmrv
M Muallimezzz
neysol
incikartanesi
P paperclips
Uykusuz Koala
Ronya
rozikka
S Sogancucugu
T Tgcee_123
yasmintu
Zeyzey37
R reddress
sufinindunyasi
M meraklisivas
Snmmrt
İyi yapmışsın canım ben de hala hazırlamadım kıyafetleri ne var ne kadar var bilmiyorum oğlumun bebeklik kıyafetleri de var biraz hala ayarlamadımBende sıradan Bi takım veririm sonra süslü olanı giydiririm arkadslar da böyle dediler. Evet ya çok tatlılar dün Bi kaç parça yıkadım küçüklerden.genelde çok küçük bşy almadım ben kardeşimden gelecek die. Onu da annem getirecek ama annem de anca doğumda gelecek. Bende Allah korusun erken doğum olur annem gelmeden falan die kendi aldıklarımdan küçükleri battaniye çorap ağız mendili kundak hastane çıkısı şapka eldiven yelek zıbın yıkadım bugün de ütüleyecğim inşallah.hazır bulunsun çantada dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?