Canım sana da günaydınKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
@Mavi95
M Melekogretmencnn
@mia__2015
@mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
incikartanesi
@paperclips
@Pembeumutlar
Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir. Geçen hafta aniden bende o şekilde uyandım sabahı sabah ettim. Eşim oğlum ve ben meğer sütlü tatlıdan zehirlenmişiz. Sabah hastaneye dar düştük. Beni 3 gün yatırdılar. Mide bulantısı ve ağrıdan dolayıKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
@Mavi95
M Melekogretmencnn
@mia__2015
@mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
incikartanesi
@paperclips
@Pembeumutlar
Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Biz de kendi imkanlarımızla mı çeksek diyoruz. Hamile fotoğraflarını öyle yapacağız. Ama doğum için kararsızım. Fotoğrafçılardan fiyat almaya korkuyorum, kim bilir ne isterler diye.Bir yandan da o telaşla eşim çekemez diye de düşünüyorum. Ki normal zamanda bile o konudaki kabiliyeti biraz kıttırSerocum fotoğrafciyla özel çekim olmayacak bizim ama kendi imkanlarımızla çekicez. Sen sanki nakış işleme yaptırmadin mi sade takim almıştın.
Yanılmıyorsam happymom uygulamasında hamilelikte burun kanamasının genişleyen damarlar nedeniyle normal olduğunu okumuştum ama ben yaşamadım. Yalnızca bazen geceleri burnum çok tıkanıyor kanayacak gibi hissediyorum hatta ama direniyor damarlar sanırım. Doktora danışmakta fayda var.Günaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Eşimin okulda bölümden 3 arkadsının eşi de hamile hatta biri 13 ocakta doğum yaptı bnm gittiğim Dr da. 2 arkadsının 2.cocukları. Biz ve Bi diğer arkadsının ilk olacak. Eşim geçen gün şunu bunu aldık diyormuş. 2.coxuk olacak arkadsı da diyormuş bizim ondan var bndan almıcaz dieİyi yapmışsın canım ben de hala hazırlamadım kıyafetleri ne var ne kadar var bilmiyorum oğlumun bebeklik kıyafetleri de var biraz hala ayarlamadım
Bizim hastane ziyaretçi almıyor.istanbuldayız buarada. 1 tane refakatçi okadar. Eve çıkışta da eve çağırmak istemem açıkcası fotoğrafçıyı. annem yanımda olursa fotoğraf çekmeyi yapamaz. Eşimi de almazlarsa bende evde eşime çekim yaptırırım oldugu kadar napalm.Biz de kendi imkanlarımızla mı çeksek diyoruz. Hamile fotoğraflarını öyle yapacağız. Ama doğum için kararsızım. Fotoğrafçılardan fiyat almaya korkuyorum, kim bilir ne isterler diye.Bir yandan da o telaşla eşim çekemez diye de düşünüyorum. Ki normal zamanda bile o konudaki kabiliyeti biraz kıttırOlayın alttaki görsele dönüşmesinden korkuyorum Eki Görüntüle 2762928
İstanbul'da doğum fotoğrafçısıyla anlaşanlar var mı aranızda? Ne civar bir fiyat istediler?
Yanılmıyorsam happymom uygulamasında hamilelikte burun kanamasının genişleyen damarlar nedeniyle normal olduğunu okumuştum ama ben yaşamadım. Yalnızca bazen geceleri burnum çok tıkanıyor kanayacak gibi hissediyorum hatta ama direniyor damarlar sanırım. Doktora danışmakta fayda var.
Kızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
@Mavi95
M Melekogretmencnn
@mia__2015
@mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
incikartanesi
@paperclips
@Pembeumutlar
Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Çok geçmiş olsun canımm.Birşey mi dokundu acaba..Yoksa varmıydı hep bulantın öncesinde?Bende gece dönmektne uyuyamıyorum bacaklarım ağrıyorKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
@Mavi95
M Melekogretmencnn
@mia__2015
@mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
incikartanesi
@paperclips
@Pembeumutlar
Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Hqhahqhq koptum ben bu fotoyaBiz de kendi imkanlarımızla mı çeksek diyoruz. Hamile fotoğraflarını öyle yapacağız. Ama doğum için kararsızım. Fotoğrafçılardan fiyat almaya korkuyorum, kim bilir ne isterler diye.Bir yandan da o telaşla eşim çekemez diye de düşünüyorum. Ki normal zamanda bile o konudaki kabiliyeti biraz kıttırOlayın alttaki görsele dönüşmesinden korkuyorum Eki Görüntüle 2762928
İstanbul'da doğum fotoğrafçısıyla anlaşanlar var mı aranızda? Ne civar bir fiyat istediler?
Yanılmıyorsam happymom uygulamasında hamilelikte burun kanamasının genişleyen damarlar nedeniyle normal olduğunu okumuştum ama ben yaşamadım. Yalnızca bazen geceleri burnum çok tıkanıyor kanayacak gibi hissediyorum hatta ama direniyor damarlar sanırım. Doktora danışmakta fayda var.
Geçti canım. Sadece geceydi. Devam etseydi yazacaktım doktoraGeçmiş olsun. İshal için gebelikte tehlikeli olabilir diyolar, doktorunuza bi danışın bence
Kız ben onu içersem mide yanmasından giderimCnm günaydın ilaç falan kar etmiyor anladgım kadarıyla. Sık dişini Dicem ama o mide bulantısı gerçekten kötü. Hele kusarken bebeğe bşy olur mu korkusu bile cok kötü. Geçen gün bi yerde okumustum. Mide bulantısına 1 limonun suyuna Bi tutam şeker mi neydi atılıp içiliyor muş yanlış hatırlamıyorsam eğer.
Yatmadan önce duş almıştım belki üşütmüşümdür canım valla bilemedimBişey mi
Bişey mi dokundu acaba kuzum ya da üşütmüş olabilir misin
Evet artık çıkarmak daha zor oluyorGünaydın canım cok geçmiş olsun Bende her sabah standart kahvaltıdan sonra ne yersem geri çıkıyor cok kotu mide bulantısı kasıklarıma kramp giriyor hayrlısıyla bi kucaklasaydk
Galiba o son dörtlüğe geldikCanım sana da günaydınayrıca çok geçmiş olsun bende kaç gündür ishal oluyorum bulantım oluyor sanırım iyice hassaslaştık
Yok canım değişik bşy yemedim bende anlam veremedim valla. Ama şuan gayet iyiyiö şükürGeçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir. Geçen hafta aniden bende o şekilde uyandım sabahı sabah ettim. Eşim oğlum ve ben meğer sütlü tatlıdan zehirlenmişiz. Sabah hastaneye dar düştük. Beni 3 gün yatırdılar. Mide bulantısı ve ağrıdan dolayıerken doğumdan korktum. Çok şükür iyiyiz şimdi bebekte bende ve eşim oğlum. Bu dönemde yediklerimizde riskli. Allah yardımcımız olsun . Eğer şüpheli yediğin bişiy varsa hastaneye gitmeni tavsiye ederim
Ayyy hele o safra çıkarmak cidden ölüm gibiKusmak da çok kötü ben hiç yaşamadım bende çıltırtıcı bacak ağrısı yüzünden sabahı sabah ettim anca uyandım şimdi iki ay daha gecelerden korkucam
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür şuanGünaydınn kızlar hayırlı pazarlar olsun inşallah
K KurkmantoluS geçmiş olsun canım şimdi nasıl hissediyorsun bugün bende döndüm durdum maleseff iyi Bi gece değildi
jelibon01 canımm ben direk süslü olanı vercem zaten alttan iç zıbın vs olacak bulaşırsa onlara bulaşmaz mı bnm Dr babalara evlatları verirken süslü püslü maşallah bebekler bilmem bende öyle yapıcam
Yani farklı bşy de yemedim ama bilmiyorum ki canımÇok geçmiş olsun canımm.Birşey mi dokundu acaba..Yoksa varmıydı hep bulantın öncesinde?Bende gece dönmektne uyuyamıyorum bacaklarım ağrıyor
Artık şikayetlerimiz çoğalır nerdeyse doğuracağız az kaldıGeçti canım. Sadece geceydi. Devam etseydi yazacaktım doktora
Kız ben onu içersem mide yanmasından giderim
Yatmadan önce duş almıştım belki üşütmüşümdür canım valla bilemedim
Evet artık çıkarmak daha zor oluyorİnşallah canım inşallah
Galiba o son dörtlüğe geldik
Yok canım değişik bşy yemedim bende anlam veremedim valla. Ama şuan gayet iyiyiö şükür
Ayyy hele o safra çıkarmak cidden ölüm gibiBacak ağrısını yaşamayı hiç istemezdim Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür şuan
Yani farklı bşy de yemedim ama bilmiyorum ki canımhep bulantılı biriyim ben zaten
Bacak ağrısı da sanırım daha kötü ya
Geçmiş olsun canım yaKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
@Mavi95
M Melekogretmencnn
@mia__2015
@mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
incikartanesi
@paperclips
@Pembeumutlar
Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Çok geçmiş olsun canım. Bulantılar benimde geri geldi çıkaracak kadar değil ama birşey de yedirmiyor. Az kaldı günlerimiz şükür az daha sabır.Kızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
@Mavi95
M Melekogretmencnn
@mia__2015
@mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
incikartanesi
@paperclips
@Pembeumutlar
Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Hareket azalıyor ama daha belirgin oluyor öyle değil miArtık şikayetlerimiz çoğalır nerdeyse doğuracağız az kaldışiştik iyice .Karnımda gitgide sertleşiyor valla.Bebek büyüdükçe hareketleride yavaşlıyor ya yeri daralınca o da beni tedirgin ediyor
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım ya
Sanırım bu hamileliğe dair hatırladığım en belirgin şey bulantılar olacakÇok geçmiş olsun canım. Bulantılar benimde geri geldi çıkaracak kadar değil ama birşey de yedirmiyor. Az kaldı günlerimiz şükür az daha sabır.
Ay evet sivriliyor bir taraf içim bi garip oluyoHareket azalıyor ama daha belirgin oluyor öyle değil mi
Sağol canım benim
Sanırım bu hamileliğe dair hatırladığım en belirgin şey bulantılar olacak
Benimde ara ara burun kanamam oluyo bebek için oda nemlendirici almıştık onu çalıştırınca olmuyor kanamamGünaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Ben normal bi takım vercem ilk sonra foto çekinceğimiz zaman giydircem en çok beğendiğim tulumu. Ben göğüs kalkanını açıkçası çok faydalı bulmuyorum ne bilim okadar ebe hemşire arkdasim doğum yaptı hiçbiri kullanmadı eşimin ısrarı üzerine e bebekte silikon indirime girmiş en sonunda onu al dedim göğüs pedi de benim göğüs ucum çok fazla büyük südyenden belli olur diye aldımGünaydın kızlar. Size Bi iki bşy sorcam. İlk olarak hastanede bebek yeni doğduğunda ebeye yada hemşireye hastane cıkısı vercez ya. Mesela ben Bi tane süslü götürcem diğerleri normal sıradan hastane cıkısı olcak. İlk olarak hemşireye süslü olanı mı verioz yoksa normal Bi hastane cıkısı seti mi verioz. Bide ben gögüs kalkanı ve göğüs pedi almadım daha. Hangi marka aldınız yada marka önemli mi. Gögüs kalkanı netten baktım silikon, gümüş, normal vs yazıo hangisinden alayım.
Günaydın mideni üşütmüşsün muz elma bide bol su iç canım ishalin kesilsin ishalin kesilmeden ağrın bulantın geçmezKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
Emoshhh
@hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
I Interrex
jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
La Laa
@Marsade
@Masalim01
@Mascara
@Mavi95
M Melekogretmencnn
@mia__2015
@mrvmrvmrv
M Muallimezzz
@neysol
incikartanesi
@paperclips
@Pembeumutlar
Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
@Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?