2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sana da günaydın ayrıca çok geçmiş olsun bende kaç gündür ishal oluyorum bulantım oluyor sanırım iyice hassaslaştık

Geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindir. Geçen hafta aniden bende o şekilde uyandım sabahı sabah ettim. Eşim oğlum ve ben meğer sütlü tatlıdan zehirlenmişiz. Sabah hastaneye dar düştük. Beni 3 gün yatırdılar. Mide bulantısı ve ağrıdan dolayı erken doğumdan korktum. Çok şükür iyiyiz şimdi bebekte bende ve eşim oğlum. Bu dönemde yediklerimizde riskli. Allah yardımcımız olsun . Eğer şüpheli yediğin bişiy varsa hastaneye gitmeni tavsiye ederim

Serocum fotoğrafciyla özel çekim olmayacak bizim ama kendi imkanlarımızla çekicez. Sen sanki nakış işleme yaptırmadin mi sade takim almıştın.
Biz de kendi imkanlarımızla mı çeksek diyoruz. Hamile fotoğraflarını öyle yapacağız. Ama doğum için kararsızım. Fotoğrafçılardan fiyat almaya korkuyorum, kim bilir ne isterler diye.Bir yandan da o telaşla eşim çekemez diye de düşünüyorum. Ki normal zamanda bile o konudaki kabiliyeti biraz kıttır Olayın alttaki görsele dönüşmesinden korkuyorum

İstanbul'da doğum fotoğrafçısıyla anlaşanlar var mı aranızda? Ne civar bir fiyat istediler?
Günaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Yanılmıyorsam happymom uygulamasında hamilelikte burun kanamasının genişleyen damarlar nedeniyle normal olduğunu okumuştum ama ben yaşamadım. Yalnızca bazen geceleri burnum çok tıkanıyor kanayacak gibi hissediyorum hatta ama direniyor damarlar sanırım. Doktora danışmakta fayda var.

İyi yapmışsın canım ben de hala hazırlamadım kıyafetleri ne var ne kadar var bilmiyorum oğlumun bebeklik kıyafetleri de var biraz hala ayarlamadım
Eşimin okulda bölümden 3 arkadsının eşi de hamile hatta biri 13 ocakta doğum yaptı bnm gittiğim Dr da. 2 arkadsının 2.cocukları. Biz ve Bi diğer arkadsının ilk olacak. Eşim geçen gün şunu bunu aldık diyormuş. 2.coxuk olacak arkadsı da diyormuş bizim ondan var bndan almıcaz diedemem o ki senin de 2.coxuk olacak Olumca abinin çoğu eşyasını kullancan. Biz daha tecrübesiz anne babayız

Bizim hastane ziyaretçi almıyor.istanbuldayız buarada. 1 tane refakatçi okadar. Eve çıkışta da eve çağırmak istemem açıkcası fotoğrafçıyı. annem yanımda olursa fotoğraf çekmeyi yapamaz. Eşimi de almazlarsa bende evde eşime çekim yaptırırım oldugu kadar napalm.

Kusmak da çok kötü ben hiç yaşamadım bende çıltırtıcı bacak ağrısı yüzünden sabahı sabah ettim anca uyandım şimdi iki ay daha gecelerden korkucam

Günaydınn kızlar hayırlı pazarlar olsun inşallah
K KurkmantoluS geçmiş olsun canım şimdi nasıl hissediyorsun bugün bende döndüm durdum maleseff iyi Bi gece değildi
jelibon01 canımm ben direk süslü olanı vercem zaten alttan iç zıbın vs olacak bulaşırsa onlara bulaşmaz mı bnm Dr babalara evlatları verirken süslü püslü maşallah bebekler bilmem bende öyle yapıcam

Çok geçmiş olsun canımm.Birşey mi dokundu acaba..Yoksa varmıydı hep bulantın öncesinde?Bende gece dönmektne uyuyamıyorum bacaklarım ağrıyor

Hqhahqhq koptum ben bu fotoya benim esimde beceremez deli eder beni normal zamanda da çekene kadar. Bir arkadaşım var onu çağırmayı düşünüyorum fotodan çok eşim bebegi ilk gördüğünde o halinin videoya alınmasını istiyorum arkadaşımın çektikleri çok profesyonel olmasa da idare eder biraz ilgili bu konulara

Geçmiş olsun. İshal için gebelikte tehlikeli olabilir diyolar, doktorunuza bi danışın bence
Geçti canım. Sadece geceydi. Devam etseydi yazacaktım doktora
Kız ben onu içersem mide yanmasından giderim
Bişey mi
Bişey mi dokundu acaba kuzum ya da üşütmüş olabilir misin
Yatmadan önce duş almıştım belki üşütmüşümdür canım valla bilemedim
Günaydın canım cok geçmiş olsun Bende her sabah standart kahvaltıdan sonra ne yersem geri çıkıyor cok kotu mide bulantısı kasıklarıma kramp giriyor hayrlısıyla bi kucaklasaydk
Evet artık çıkarmak daha zor oluyor İnşallah canım inşallah
Canım sana da günaydın ayrıca çok geçmiş olsun bende kaç gündür ishal oluyorum bulantım oluyor sanırım iyice hassaslaştık
Galiba o son dörtlüğe geldik
Yok canım değişik bşy yemedim bende anlam veremedim valla. Ama şuan gayet iyiyiö şükür
Kusmak da çok kötü ben hiç yaşamadım bende çıltırtıcı bacak ağrısı yüzünden sabahı sabah ettim anca uyandım şimdi iki ay daha gecelerden korkucam
Ayyy hele o safra çıkarmak cidden ölüm gibi Bacak ağrısını yaşamayı hiç istemezdim Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür şuan
Çok geçmiş olsun canımm.Birşey mi dokundu acaba..Yoksa varmıydı hep bulantın öncesinde?Bende gece dönmektne uyuyamıyorum bacaklarım ağrıyor
Yani farklı bşy de yemedim ama bilmiyorum ki canım hep bulantılı biriyim ben zaten
Bacak ağrısı da sanırım daha kötü ya

Günaydın
I Interrex bn uyku tulumu olarak owli uyku gurusu aldım. Kundak olarakta kullanılıyor. Baya işlevli bir urun bebek büyüdükçe işlevi artıyor. Istersen bi bak.

Artık şikayetlerimiz çoğalır nerdeyse doğuracağız az kaldışiştik iyice .Karnımda gitgide sertleşiyor valla.Bebek büyüdükçe hareketleride yavaşlıyor ya yeri daralınca o da beni tedirgin ediyor

Geçmiş olsun canım ya

Çok geçmiş olsun canım. Bulantılar benimde geri geldi çıkaracak kadar değil ama birşey de yedirmiyor. Az kaldı günlerimiz şükür az daha sabır.

Hareket azalıyor ama daha belirgin oluyor öyle değil mi
Geçmiş olsun canım ya
Sağol canım benim
Çok geçmiş olsun canım. Bulantılar benimde geri geldi çıkaracak kadar değil ama birşey de yedirmiyor. Az kaldı günlerimiz şükür az daha sabır.
Sanırım bu hamileliğe dair hatırladığım en belirgin şey bulantılar olacak

Günaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Benimde ara ara burun kanamam oluyo bebek için oda nemlendirici almıştık onu çalıştırınca olmuyor kanamam
Ben normal bi takım vercem ilk sonra foto çekinceğimiz zaman giydircem en çok beğendiğim tulumu. Ben göğüs kalkanını açıkçası çok faydalı bulmuyorum ne bilim okadar ebe hemşire arkdasim doğum yaptı hiçbiri kullanmadı eşimin ısrarı üzerine e bebekte silikon indirime girmiş en sonunda onu al dedim göğüs pedi de benim göğüs ucum çok fazla büyük südyenden belli olur diye aldım
Günaydın mideni üşütmüşsün muz elma bide bol su iç canım ishalin kesilsin ishalin kesilmeden ağrın bulantın geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…