2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese Biz de sabah sabah kara doyduk döndük eve eğilip kalkarken karnımda nasıl tepişip duruyordu resmen o da oynadı bizimle

Arkadaşlar bu tarz uyku tulumları kullanışlı mı?
bu tarz kullanışlı değil bence ilk aylar kundak gibi olanlar, daha sonrası için de fermurlı tulum olanlar çok iyi oluyor

Günaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Benim de geçen gece oldu, hatta yazmıştım baya baya kanadı korktum bende uykudan uyanınca. Arkadaşlar normal dedi hamilelikte

K KurkmantoluS geçmiş olsun canım. bu kusmalar seni zorladı biraz ya sabır bakalım az kaldı.
Valla kusa kusa doğurcam sanırım
Ay evet sivriliyor bir taraf içim bi garip oluyo
Ama daha güzel bence
İshalim geçti kuzum. Bulantım geçmedi ama

K KurkmantoluS ayy şu bulantı bırakmadı bir seni yaaa, bitsin gitsin inş doğumdan sonra hiiiiç aklına bile gelmesin

Ben özel takım olarak bundan yaptırdım. Şapkasına tav oldum Benimki daha gelmedi isim de farklı zaten Hastanenin kendi fotoğrafçısı var mı konusacağım dışarıdan çağırmam da, o da uymazsa kendimiz çekeriz bir şeyler. İlk doğunca başka bir hastane çıkışı var onu vereceğim hatta hastane kendi takımını bile giydiriyor olabilir. Ben de başka bir gecelik giyeceğim. ikimiz de ertesi gün cicilerimizi giyeriz diye düşünüyorum

Eklentiler

• 46651F9B-DD7B-44DE-9B11-C51C86B25764.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 51
Yaa bu da çok güzelmiş. Bunu kaça yaptırdın
İnşallah doğumdan sonra geçer doktor geçer dedi hormonlar gidecek dedi inşallah

Gecmis olsun canim yedigin bisey mi dokundu acaba

Of ins baslamaz baktn miden bulaniyor zencefil cayi yap cok iyi geliyor mideyi yatistiriyor
O da midemi yakıyor.
ilaç içiyorum ben hala bulantı için zaten kuzu. Ama gece artık etkisi geçmiş oluyor ilacın. Sabah uyandığımda içtiğim için

Vallaha benim ki öyle hareketli ki dün resmen göğsümün altındaydı eşim bile ağzından çıkacak bu heralde diyo en uç noktalarda geziyo

Gecmis olsun kiz bulanti cok zor
Haklısın cnmBenim minnoş Bi sağı Bi solu kurcalıo ama bazen de birazcık acıtıo kurcalanayım derken. tospikim benim ya okadar güzel bşy ki
Evet cok sukur
Selam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs mi Çok kararsız kaldım.
Avent aldim ben gece parlayan

Yaa bu da çok güzelmiş. Bunu kaça yaptırdın
İnşallah doğumdan sonra geçer doktor geçer dedi hormonlar gidecek dedi inşallah
400 civarıydı, bir sürü baktım baktım sonra bundan vazgeçemedim

Selam kizlar anca girebldm kahvalti yap evi topla supur sil toz al fln ya is yapinca akinti oluyor sizde de oluyormu boyle bsy
evet bende de oluyor. doktor da bu zamanlarda bekleriz olmasını normal demişti

Selam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs mi Çok kararsız kaldım.
avent soothie ve bibs aldım ben hangisini sevecekleri belli olmaz:) air olanı oğlumda kullanmıştım daha doğrusu zorla ağzına sokuyordum o çıkarıyordu hiç emmedi bunda değişik aldım o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…