bu tarz kullanışlı değil bence ilk aylar kundak gibi olanlar, daha sonrası için de fermurlı tulum olanlar çok iyi oluyorArkadaşlar bu tarz uyku tulumları kullanışlı mı?
Benim de geçen gece oldu, hatta yazmıştım baya baya kanadı korktum bende uykudan uyanınca. Arkadaşlar normal dedi hamilelikteGünaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Valla kusa kusa doğurcam sanırım
Ama daha güzel benceAy evet sivriliyor bir taraf içim bi garip oluyo
İshalim geçti kuzum. Bulantım geçmedi amaBenimde ara ara burun kanamam oluyo bebek için oda nemlendirici almıştık onu çalıştırınca olmuyor kanamam
Ben normal bi takım vercem ilk sonra foto çekinceğimiz zaman giydircem en çok beğendiğim tulumu. Ben göğüs kalkanını açıkçası çok faydalı bulmuyorum ne bilim okadar ebe hemşire arkdasim doğum yaptı hiçbiri kullanmadı eşimin ısrarı üzerine e bebekte silikon indirime girmiş en sonunda onu al dedim göğüs pedi de benim göğüs ucum çok fazla büyük südyenden belli olur diye aldım
Günaydın mideni üşütmüşsün muz elma bide bol su iç canım ishalin kesilsin ishalin kesilmeden ağrın bulantın geçmez
Yaa bu da çok güzelmiş. Bunu kaça yaptırdınK KurkmantoluS ayy şu bulantı bırakmadı bir seni yaaa, bitsin gitsin inş doğumdan sonra hiiiiç aklına bile gelmesin
Ben özel takım olarak bundan yaptırdım. Şapkasına tav oldumBenimki daha gelmedi isim de farklı zaten Hastanenin kendi fotoğrafçısı var mı konusacağım dışarıdan çağırmam da, o da uymazsa kendimiz çekeriz bir şeyler. İlk doğunca başka bir hastane çıkışı var onu vereceğim hatta hastane kendi takımını bile giydiriyor olabilir. Ben de başka bir gecelik giyeceğim. ikimiz de ertesi gün cicilerimizi giyeriz diye düşünüyorum
Gecmis olsun canim yedigin bisey mi dokundu acabaKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
@hande_buse
H history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
@Interrex
@jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
@kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
Masalim01
@Mascara
@Mavi95
@Melekcanann
mia__2015
@mrvmrvmrv
@Muallimezzz
@neysol
@Ozlem_426
@paperclips
@Pembeumutlar
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
T Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Bende hep oluyor canımSelam kizlar anca girebldm kahvalti yap evi topla supur sil toz al fln ya is yapinca akinti oluyor sizde de oluyormu boyle bsy
Bişeyin dokunduğunu sanmıyorum canım. Çünkü hep midem bulanıyor benim geceleri çok olmuyordu ama gece de başlayacak heraldeGecmis olsun canim yedigin bisey mi dokundu acaba
Of ins baslamaz baktn miden bulaniyor zencefil cayi yap cok iyi geliyor mideyi yatistiriyorBişeyin dokunduğunu sanmıyorum canım. Çünkü hep midem bulanıyor benim geceleri çok olmuyordu ama gece de başlayacak heralde
O da midemi yakıyor.Of ins baslamaz baktn miden bulaniyor zencefil cayi yap cok iyi geliyor mideyi yatistiriyor
Bende is yapinca ozellikle olmaya basladi ürktum birazBende hep oluyor canım
Sanırım normalmiş artıkBende is yapinca ozellikle olmaya basladi ürktum biraz
Vallaha benim ki öyle hareketli ki dün resmen göğsümün altındaydı eşim bile ağzından çıkacak bu heralde diyo en uç noktalarda geziyoArtık şikayetlerimiz çoğalır nerdeyse doğuracağız az kaldışiştik iyice .Karnımda gitgide sertleşiyor valla.Bebek büyüdükçe hareketleride yavaşlıyor ya yeri daralınca o da beni tedirgin ediyor
Evet iş yapınca ekstra artıyor akıntıSelam kizlar anca girebldm kahvalti yap evi topla supur sil toz al fln ya is yapinca akinti oluyor sizde de oluyormu boyle bsy
Gecmis olsun kiz bulanti cok zorKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
ayse vera
B BAM94
@BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
@hande_buse
H history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
@Interrex
@jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
@kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
Masalim01
@Mascara
@Mavi95
@Melekcanann
mia__2015
@mrvmrvmrv
@Muallimezzz
@neysol
@Ozlem_426
@paperclips
@Pembeumutlar
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
T Tgcee_123
yasmintu
@Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
@Snmmrt
Evet cok sukurHaklısın cnmBenim minnoş Bi sağı Bi solu kurcalıo ama bazen de birazcık acıtıo kurcalanayım derken. tospikim benim ya okadar güzel bşy ki
Avent aldim ben gece parlayanSelam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs miÇok kararsız kaldım.
Benimki göbek deliğinin bi tık altlarında takılıyor halaVallaha benim ki öyle hareketli ki dün resmen göğsümün altındaydı eşim bile ağzından çıkacak bu heralde diyo en uç noktalarda geziyo
Şubat indiriminde fiyatı düşer vaktin varsa indirimi bekle cnm. Şimdi fiyatı baya yüksek.E bebekte varmış gidince bi bakayım teşekkür ederim
400 civarıydı, bir sürü baktım baktım sonra bundan vazgeçemedimYaa bu da çok güzelmiş. Bunu kaça yaptırdın
İnşallah doğumdan sonra geçerdoktor geçer dedi hormonlar gidecek dedi inşallah
evet bende de oluyor. doktor da bu zamanlarda bekleriz olmasını normal demiştiSelam kizlar anca girebldm kahvalti yap evi topla supur sil toz al fln ya is yapinca akinti oluyor sizde de oluyormu boyle bsy
avent soothie ve bibs aldım ben hangisini sevecekleri belli olmaz:) air olanı oğlumda kullanmıştım daha doğrusu zorla ağzına sokuyordum o çıkarıyorduSelam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs miÇok kararsız kaldım.
Ben avent aldım canımSelam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs miÇok kararsız kaldım.
sorma sorma.Gecmis olsun kiz bulanti cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?