2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aborii çokmuş

Merhaba kizlar yeni fırsat buldum dün yorulmuşum kasiklarim belim cok.agridi.bugunde akıllanmadım kizim yaprak sarma seviyor sarma sardım 1 saat oturmakta yaramadı.
K KurkmantoluS geçmiş olsun canim bulantiya ne iyi gelir hamilelikte sinirli zaten ictiklerimiz zencefili duymuştum ama sen içemiyorsun.

Ellerine sağlık canım. İlaç kullanıyorum zaten ama bu sefer o da etki etmedi

Peki kuzmm çok teşekkür ederim bende bitane lansinoh aldm su için olandan yani cam olmayan bir tanede küçk avent alaym yeter

Çok geçmiş olsun kuzmm cok zor bi gece geçirmişsn Bebişlermz bize hep kendini hatrlatyor saolsnlar Bende gece sabaha kadr karnm agryor böyle sanıyor mu noluyasa hep buz gbi kuzmm hepp iki gündr mide haszmsılıgm var

Anladm kuzmm banada bi bilgi oldu bilmyordum çnkü trendyoldan mı aldn kuzmm fermarlı poşetleri bende şifonyer suanlık yapyor eşim onun içine düzenleyici hurç koyacam kuzmm

Çok geçmiş olsun kuzmm cok zor bi gece geçirmişsn Bebişlermz bize hep kendini hatrlatyor saolsnlar Bende gece sabaha kadr karnm agryor böyle sanıyor mu noluyasa hep buz gbi kuzmm hepp iki gündr mide haszmsılıgm var
Bi doğuraydık
Ya ben de şu wee marka damakli emzik varya ondan aldm oglumda avent kullandm ama bu kiz ya tutmazsa once bi emzik tutsun sonra hemen avent alicm insllah
Valla bende sonra mı aldam dedim. Sonra hadi gerekti nerden bulcam dedim. İlçede yaşıyorum. İndirim de aventin ikilisini 50 liraya slmıştım

selam herkese. benim çanta işi bu haftada kaldı çıkıp poşetlerden alamadım. e okul işlerimi tamamlamaya çalışıyorum
Ben bugün poşetledim hazırladım çantayı. Cidden mantıklıymış çıtçıt poşetler

Anladm kuzmm banada bi bilgi oldu bilmyordum çnkü trendyoldan mı aldn kuzmm fermarlı poşetleri bende şifonyer suanlık yapyor eşim onun içine düzenleyici hurç koyacam kuzmm
Fermuarlı poşetleri hastane çantası için aldım canım. Migrostan aldım, trendyoldada var aynısı. Büyük boyunu aldım, setler halinde hazırladım, birer tane bez ve alt açma örtüsü bile koydum içlerine, hazır olsun diye. Kendi çantam için de minik organizerlerden aldım üstü fileli olanlardan. Hurç çok iyi oluyor evet.

Selam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs mi Çok kararsız kaldım.
Ben de avent aldım
Fermuarli posetten kastımız çıt çıtlı olanlar mı canım, gorsel atabilmen mümkün mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…