- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Aborii çokmuş400 civarıydı, bir sürü baktım baktım sonra bundan vazgeçemedim
evet bende de oluyor. doktor da bu zamanlarda bekleriz olmasını normal demişti
avent soothie ve bibs aldım ben hangisini sevecekleri belli olmaz:) air olanı oğlumda kullanmıştım daha doğrusu zorla ağzına sokuyordum o çıkarıyorduhiç emmedi bunda değişik aldım o nedenle
Bende dip köşe temizledim çamaşır yemek yoruldum. Karnim taş gibi oldu akıntım da artti kendimizi yormaya gelmiyor hiçSelam kizlar anca girebldm kahvalti yap evi topla supur sil toz al fln ya is yapinca akinti oluyor sizde de oluyormu boyle bsy
Ellerine sağlık canım. İlaç kullanıyorum zaten ama bu sefer o da etki etmediMerhaba kizlar yeni fırsat buldum dün yorulmuşum kasiklarim belim cok.agridi.bugunde akıllanmadım kizim yaprak sarma seviyor sarma sardım 1 saat oturmakta yaramadı.
K KurkmantoluS geçmiş olsun canim bulantiya ne iyi gelir hamilelikte sinirli zaten ictiklerimiz zencefili duymuştum ama sen içemiyorsun.
Peki kuzmm çok teşekkür ederim bende bitane lansinoh aldm su için olandan yani cam olmayan bir tanede küçk avent alaym yeterBenim biberon 1 tane oda küçük hastahane çıkışı 1 tane aldım ama 2 takım daha kendim koydum bebekler ilk altına yaptığında sırtına çıkabiliyormuş yanına mutlaka 2 3 tane takım almalısın bence
Ben bibsi çok beğeniyorumSelam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs miÇok kararsız kaldım.
Peki balımm ayn zarar gelemzz De sebebni bilmyordum ondan sordmCanım ilk etapta kan vs bulaşmış olabiliyor çocuğun kıyafetine sonra kaka çıkabiliyor tedbir iyidir fazla koymaktan zarar gelmez
Çok geçmiş olsun kuzmm cok zor bi gece geçirmişsn Bebişlermz bize hep kendini hatrlatyor saolsnlar Bende gece sabaha kadr karnm agryor böyle sanıyor mu noluyasa hep buz gbi kuzmm hepp iki gündr mide haszmsılıgm varKızlar günaydın. Bu hece çok zordu benim için. Bulantı resmen uyandırdı benikusa kusa bi hal oldum. Sonra midem ağrımaya başladı ne yapacağımı şaşırdım. Dön oraya dön oraya bu sefer karnım ağrımaya başladı. İshal olmuşum. Ayy nasıl ne yaptım nasıl sabah oldu bilmiyorum
@All is well
@Atart
@ayse vera
B BAM94
BerraAksa_K
@Birdilimkek
@cikolatakistim
@Crn07
@defne92
@Eezgii85
@Emoshhh
hande_buse
@history1985
@Hndn tyln
@ilknurrr22
@Interrex
@jelibon01
@Kir papatyasi
@Kurabiyex
kuyrukluyildiz
@La Laa
@Marsade
@Masalim01
Mascara
@Mavi95
@Melekcanann
@mia__2015
@mrvmrvmrv
@Muallimezzz
@neysol
@Ozlem_426
@paperclips
@Pembeumutlar
@Ronya
@rozikka
@Sogancucugu
T Tgcee_123
@yasminkadi
Zeyzey37
@reddress
@sufinindunyasi
@meraklisivas
Snmmrt
Aynen artik yere egilip kalkmak ölum gibi geliyorBende dip köşe temizledim çamaşır yemek yoruldum. Karnim taş gibi oldu akıntım da artti kendimizi yormaya gelmiyor hiç
Anladm kuzmm banada bi bilgi oldu bilmyordum çnküCanım bebekler altını çok kirletebiliyormuş, ayrıca kan vs olabiliyormuş. O yüzden en az 3 tane dediler bana. Ben ne olur ne olmaz 4 tane hazırladım.zaten çok az yer kaplıyor. Fermuarlı poşetlere koydum. Giymezse temiz kalır, eve gelince hemen dolabına yerleştirilir diye düşündüm. Biberon 1tane götüreceğim.
Ya ben de şu wee marka damakli emzik varya ondan aldm oglumda avent kullandm ama bu kiz ya tutmazsaBen avent aldım canım
sorma sorma.
Bi doğuraydıkÇok geçmiş olsun kuzmm cok zor bi gece geçirmişsn Bebişlermz bize hep kendini hatrlatyor saolsnlar Bende gece sabaha kadr karnm agryor böyle sanıyor mu noluyasa hep buz gbi kuzmm hepp iki gündr mide haszmsılıgm var
Valla bende sonra mı aldam dedim. Sonra hadi gerekti nerden bulcam dedim. İlçede yaşıyorum. İndirim de aventin ikilisini 50 liraya slmıştımYa ben de şu wee marka damakli emzik varya ondan aldm oglumda avent kullandm ama bu kiz ya tutmazsaonce bi emzik tutsun sonra hemen avent alicm insllah
HahhaBi doğuraydık
Valla bende sonra mı aldam dedim. Sonra hadi gerekti nerden bulcam dedim. İlçede yaşıyorum. İndirim de aventin ikilisini 50 liraya slmıştım
Avent aldım canım ben. Hatta avent biberon temizleme fırçası almıştım, yanına 1tane de emzik koymuşlarSelam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs miÇok kararsız kaldım.
Ben bugün poşetledim hazırladım çantayı. Cidden mantıklıymış çıtçıt poşetlerselam herkese. benim çanta işi bu haftada kaldı çıkıp poşetlerden alamadım. e okul işlerimi tamamlamaya çalışıyorum
Fermuarlı poşetleri hastane çantası için aldım canım. Migrostan aldım, trendyoldada var aynısı. Büyük boyunu aldım, setler halinde hazırladım, birer tane bez ve alt açma örtüsü bile koydum içlerine, hazır olsun diye. Kendi çantam için de minik organizerlerden aldım üstü fileli olanlardan. Hurç çok iyi oluyor evet.Anladm kuzmm banada bi bilgi oldu bilmyordum çnkütrendyoldan mı aldn kuzmm fermarlı poşetleri bende şifonyer suanlık yapyor eşim onun içine düzenleyici hurç koyacam kuzmm
Çok sevdim bende, kullanmadıklarımız temiz kalacakBen bugün poşetledim hazırladım çantayı. Cidden mantıklıymış çıtçıt poşetler
Aynen öyleÇok sevdim bende, kullanmadıklarımız temiz kalacak
Ben de avent aldımSelam kızlar. Emzik meselesini soracaktım ya Avent air mi Bibs miÇok kararsız kaldım.
Fermuarli posetten kastımız çıt çıtlı olanlar mı canım, gorsel atabilmen mümkün mü acabaFermuarlı poşetleri hastane çantası için aldım canım. Migrostan aldım, trendyoldada var aynısı. Büyük boyunu aldım, setler halinde hazırladım, birer tane bez ve alt açma örtüsü bile koydum içlerine, hazır olsun diye. Kendi çantam için de minik organizerlerden aldım üstü fileli olanlardan. Hurç çok iyi oluyor evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?