- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Nasıl çıtçıt poşet cnm. Bende alayım.bi resim atar mısın sana zahmet olmazsaBen bugün poşetledim hazırladım çantayı. Cidden mantıklıymış çıtçıt poşetler
Evet kuzu çıtçıtlı benim dediğim.Ben de avent aldım
Fermuarli posetten kastımız çıt çıtlı olanlar mı canım, gorsel atabilmen mümkün mü acaba
Atayım canım. Bu tarz şeylerin büyük boyu canımNasıl çıtçıt poşet cnm. Bende alayım.bi resim atar mısın sana zahmet olmazsa
Bundan aldım canım. Bu şekilde hazırladım. Çorabı eldiveni bezi alt açması iç zıbını ve takımı hepsini aldı içine.birtek battaniyeyi almaz. Onuda kundak yapıp veririz hemşireye.Ben de avent aldım
Fermuarli posetten kastımız çıt çıtlı olanlar mı canım, gorsel atabilmen mümkün mü acaba
Tmm canım saol. Bende bi bakıp alayım iyi fikirmiş aslında.Evet kuzu çıtçıtlı benim dediğim.
Atayım canım. Bu tarz şeylerin büyük boyu canım
MerhabaVivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Vivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Arkadaşlar düzenleyici olarak böyle bir şey mi aldınız
Yazon almıstım cok kullanıslılarVivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Vivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende YouTube da hanife akın çankalda gördğmTmm canım saol. Bende bi bakıp alayım iyi fikirmiş aslında.
Evet canım bunun çizgilisi vardı, onu almıştım. Çok çok büyük değiller ama kullanışlı.Vivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
3 Takım mutlaka olsun canım ben 2 götürmüştüm ilk günden ikiside kirlenmstiHastane için sordum kuzm hani bu pandemiden dolayı olsun vs. Çok tutmyorlar bebegi seni çok geldi 3 takım götrmek
Son dönemlerde olmadi ama ilk başlarda her sabah oluyodu canım lulidede olmuştu bi ara doktoruna sormuştu o olabiliyomus hamilelikteGünaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Kafası yukarda miydi senin canımÇocuğun hareketlerini bugün çok aşağıda hissediyorum ya sanki vajina ma vuruyor mübarek
Bence süslü olanı sonra kendin giydirirsin hayatım hemen kirleniyo cunkuGünaydın kızlar. Size Bi iki bşy sorcam. İlk olarak hastanede bebek yeni doğduğunda ebeye yada hemşireye hastane cıkısı vercez ya. Mesela ben Bi tane süslü götürcem diğerleri normal sıradan hastane cıkısı olcak. İlk olarak hemşireye süslü olanı mı verioz yoksa normal Bi hastane cıkısı seti mi verioz. Bide ben gögüs kalkanı ve göğüs pedi almadım daha. Hangi marka aldınız yada marka önemli mi. Gögüs kalkanı netten baktım silikon, gümüş, normal vs yazıo hangisinden alayım.
Ben bugün poşetledim hazırladım çantayı. Cidden mantıklıymış çıtçıt poşetler
Ben bu set gibi 2 tane aldım. büyüklere kendiminkileri küçüklere bebeğinkileri koydumVivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Paylaşmıştım kuzum bak şunları büyüğüÇit çit poşet dediğiniz nasıl bişey
Sero nasil oldun bebisim yazamadım bugun hicPaylaşmıştım kuzum bak şunları büyüğü
Üstüm de çözemediğim bi ağırlık var. Az bişy yapmaya yelteniyom geri yatıyom. Hadi hayırlısıSero nasil oldun bebisim yazamadım bugun hic
Benimde dünden beri ara ara sanci oluyo biliyo musun adet ağrısı gibi giriyo 30 40 saniye suruyo geciyo bi sabah oldu bi şimdi akşamda olmustuÜstüm de çözemediğim bi ağırlık var. Az bişy yapmaya yelteniyom geri yatıyom. Hadi hayırlısı
Benimde dünden beri ara ara sanci oluyo biliyo musun adet ağrısı gibi giriyo 30 40 saniye suruyo geciyo bi sabah oldu bi şimdi akşamda olmustu
Sen yine 2 hafta öndesin benden o haftalarda hadi daha normal sanci dunki hareketleride beni korkuttu bildiğin kafasını elimin icine almis gibiydim oyle bi çıkardı ittirdi ki kendiniinsan tırsmıyor değil
Evet kuzu çıtçıtlı benim dediğim.
Atayım canım. Bu tarz şeylerin büyük boyu canım
Çok teşekkür ederim ben de bunlardan aldım da acaba baska bisey mi diye merak ettim, cok da düzenli olmuşBundan aldım canım. Bu şekilde hazırladım. Çorabı eldiveni bezi alt açması iç zıbını ve takımı hepsini aldı içine.birtek battaniyeyi almaz. Onuda kundak yapıp veririz hemşireye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?