2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• DF46BB23-96FB-4A65-9EE9-6AB718BC10C8.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 72
  • FAB42D5F-4D7B-4B59-8EA1-A7401EFFCE71.webp
    34 KB · Görüntüleme: 60
Ben de avent aldım

Fermuarli posetten kastımız çıt çıtlı olanlar mı canım, gorsel atabilmen mümkün mü acaba
Bundan aldım canım. Bu şekilde hazırladım. Çorabı eldiveni bezi alt açması iç zıbını ve takımı hepsini aldı içine.birtek battaniyeyi almaz. Onuda kundak yapıp veririz hemşireye.

Eklentiler

• 20210117_154055.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 20210117_153935.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
Hastane için sordum kuzm hani bu pandemiden dolayı olsun vs. Çok tutmyorlar bebegi seni çok geldi 3 takım götrmek
3 Takım mutlaka olsun canım ben 2 götürmüştüm ilk günden ikiside kirlenmsti
Günaydın kızlar. Sabah burun kanaması yaşadım son dönemler yaşayan oldu mu hiç
Son dönemlerde olmadi ama ilk başlarda her sabah oluyodu canım lulidede olmuştu bi ara doktoruna sormuştu o olabiliyomus hamilelikte
Çocuğun hareketlerini bugün çok aşağıda hissediyorum ya sanki vajina ma vuruyor mübarek
Kafası yukarda miydi senin canım
Bence süslü olanı sonra kendin giydirirsin hayatım hemen kirleniyo cunku

Selam kızlar anca girebildim nasılsınız
Gece cok cok zor uyudum benim oğlan masallah kafasıyla aşağıya baskı yapip durdu hatta elimi koymuştum kafası elimin icine girdi minicikti oyle boyle hareket etmedi uykuya dalmıştım uyandırdı ama hep kafasi hareket halindeydi acaba tekrar mi dönmeye çalıştı
Son eksikleri de aldim bez ıslak mendil göğüs kremi olarak incia aldim kimler almıştı incia

Eklentiler

• 1CB4C4D2-C282-4F4C-83E2-442060684B58.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 18
  • C8C11C19-4D1E-4C0F-BAE1-9DFCB69AFE1B.webp
    34 KB · Görüntüleme: 24
Evet kuzu çıtçıtlı benim dediğim.

Atayım canım. Bu tarz şeylerin büyük boyu canım

Bundan aldım canım. Bu şekilde hazırladım. Çorabı eldiveni bezi alt açması iç zıbını ve takımı hepsini aldı içine.birtek battaniyeyi almaz. Onuda kundak yapıp veririz hemşireye.
Çok teşekkür ederim ben de bunlardan aldım da acaba baska bisey mi diye merak ettim, cok da düzenli olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…