Alanlar soylesinPuset ne aldınız kızlar hala karar veremedim
En güzel sizinki zaten 2. bebe de masraf azAlanlar soylesinilkten kalanlar kullaniliyo bizde chicco vardi modelini bilmiyorum ama
Uzun sure kullanilmiyor diye bide ayrica oto koltugu almayi dusundugum icin ben uygun bise aldim canim civilden asyamo diye bi marka fiyat oldukca uygun ve gayet is gorur goruntusu de guzelPuset ne aldınız kızlar hala karar veremedim
Aynen pek bisey almadik son eksiklerde tamamlandi 34 35 hafta olsun çantayı hazırlarım artikEn güzel sizinki zaten 2. bebe de masraf az
Onu gördüm geçen gün güle güle kullanın inşallah ❤ arabaya sabitlenebiliyor mu peki canım emniyet kemeriyleUzun sure kullanilmiyor diye bide ayrica oto koltugu almayi dusundugum icin ben uygun bise aldim canim civilden asyamo diye bi marka fiyat oldukca uygun ve gayet is gorur goruntusu de guzel
Bende yavaştan hazırlamaya başlayacağım hala eksiklerim var ama birazda ebebegin şubat indirimini bekledim aslındaAynen pek bisey almadik son eksiklerde tamamlandi 34 35 hafta olsun çantayı hazırlarım artik
Selam veriyor belki sanaSen yine 2 hafta öndesin benden o haftalarda hadi daha normal sanci dunki hareketleride beni korkuttu bildiğin kafasını elimin icine almis gibiydim oyle bi çıkardı ittirdi ki kendinibi kerede yapmadı 1 saat boyunca
Canım civilden aldım arabayla birliktr olandan aldım ben.Puset ne aldınız kızlar hala karar veremedim
Amin hepimiz insallahOnu gördüm geçen gün güle güle kullanın inşallah ❤ arabaya sabitlenebiliyor mu peki canım emniyet kemeriyle
Kiyafet olarak eksiğim kalmadı kendime iç camasirida aldim onları da hallettim bez felanda gelsin hazırlarımOnu gördüm geçen gün güle güle kullanın inşallah ❤ arabaya sabitlenebiliyor mu peki canım emniyet kemeriyle
Bende yavaştan hazırlamaya başlayacağım hala eksiklerim var ama birazda ebebegin şubat indirimini bekledim aslında
O nasıl selam vermek beeSelam veriyor belki sana
Canım civilden aldım arabayla birliktr olandan aldım ben.
Cocuuuum sezaryen olcan sen deseydinKiyafet olarak eksiğim kalmadı kendime iç camasirida aldim onları da hallettim bez felanda gelsin hazırlarım
O nasıl selam vermek beetam seyin ustunde kafası valla doğacak sandim
Nasıl beğendin mı canım gerçi beğenip almışsın demi soru benimki deSelam veriyor belki sana
Canım civilden aldım arabayla birliktr olandan aldım ben.
Aslında 6 aydan sonra oto koltuğu alacağım bende ama doğumdan sonra yolculuk yapacağız o yüzden sabitlenebilir olanlardan istiyorum ondan sordum canım teşekkür ederim ❤Amin hepimiz insallahyok canim hani ters koyup kemeri geciriyolarya oyle olur ancak denemedik hic ama o sekilde kullananlari duymustum oto koltugu ozelligi yok
Oh ne güzel herşey tamam desene bendeki bu rahatlık neyse supriz yapıp erken gelmek istemez inşallahKiyafet olarak eksiğim kalmadı kendime iç camasirida aldim onları da hallettim bez felanda gelsin hazırlarım
O nasıl selam vermek beetam seyin ustunde kafası valla doğacak sandim
Bahsettigin nasıl birşey tam anlayamadım fotoğrafı var mi zahmet olmazsaoto koltuğu da aldık biz. puseti emniyet kemeriyle tak çıkar zor olacaktı pusetten alıp oto koltuğuna koyacağız. pusetle götüreceğiz gideceğimiz yereben daha hiçbirşey yıkamadım bakalım ne zaman yapacağım erken gibi geliyor hep
Netten aldım canım. Rengi biraz daha açıktı sadece bize gelen koyuyuydu. Ama kullanmadığım için yorum yapamıyorumNasıl beğendin mı canım gerçi beğenip almışsın demi soru benimki de
Aslında 6 aydan sonra oto koltuğu alacağım bende ama doğumdan sonra yolculuk yapacağız o yüzden sabitlenebilir olanlardan istiyorum ondan sordum canım teşekkür ederim ❤
Oh ne güzel herşey tamam desene bendeki bu rahatlık neyse supriz yapıp erken gelmek istemez inşallah
Senin puset sabitleniyor mu peki canımNetten aldım canım. Rengi biraz daha açıktı sadece bize gelen koyuyuydu. Ama kullanmadığım için yorum yapamıyorum
Dogumdan sonra uzun yok yapacaksaksaniz olmaz canim evetAslında 6 aydan sonra oto koltuğu alacağım bende ama doğumdan sonra yolculuk yapacağız o yüzden sabitlenebilir olanlardan istiyorum ondan sordum canım teşekkür ederim ❤
Ay normal felan olmaz inşallah kendiliginden gelmesin habersizCocuuuum sezaryen olcan sen deseydin
Ilk çocuk rahatlığıNasıl beğendin mı canım gerçi beğenip almışsın demi soru benimki de
Aslında 6 aydan sonra oto koltuğu alacağım bende ama doğumdan sonra yolculuk yapacağız o yüzden sabitlenebilir olanlardan istiyorum ondan sordum canım teşekkür ederim ❤
Oh ne güzel herşey tamam desene bendeki bu rahatlık neyse supriz yapıp erken gelmek istemez inşallah
Çok doğrusunu yapıyon canım hazır olsun orada dursun en güzeliAy normal felan olmaz inşallah kendiliginden gelmesin habersiz
Ilk çocuk rahatlığıevde çocuk olunca son zamanlar yapamam stresi aldi beni
Paylaşmıştım kuzum bak şunları büyüğü
Ben casual marka almayı düşünüyorum.Puset ne aldınız kızlar hala karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?