2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun sure kullanilmiyor diye bide ayrica oto koltugu almayi dusundugum icin ben uygun bise aldim canim civilden asyamo diye bi marka fiyat oldukca uygun ve gayet is gorur goruntusu de guzel
Onu gördüm geçen gün güle güle kullanın inşallah ❤ arabaya sabitlenebiliyor mu peki canım emniyet kemeriyle
Aynen pek bisey almadik son eksiklerde tamamlandi 34 35 hafta olsun çantayı hazırlarım artik
Bende yavaştan hazırlamaya başlayacağım hala eksiklerim var ama birazda ebebegin şubat indirimini bekledim aslında

Sen yine 2 hafta öndesin benden o haftalarda hadi daha normal sanci dunki hareketleride beni korkuttu bildiğin kafasını elimin icine almis gibiydim oyle bi çıkardı ittirdi ki kendini bi kerede yapmadı 1 saat boyunca
Selam veriyor belki sana
Puset ne aldınız kızlar hala karar veremedim
Canım civilden aldım arabayla birliktr olandan aldım ben.

Onu gördüm geçen gün güle güle kullanın inşallah ❤ arabaya sabitlenebiliyor mu peki canım emniyet kemeriyle
Amin hepimiz insallah yok canim hani ters koyup kemeri geciriyolarya oyle olur ancak denemedik hic ama o sekilde kullananlari duymustum oto koltugu ozelligi yok

Kiyafet olarak eksiğim kalmadı kendime iç camasirida aldim onları da hallettim bez felanda gelsin hazırlarım
Selam veriyor belki sana

O nasıl selam vermek bee tam seyin ustunde kafası valla doğacak sandim

oto koltuğu da aldık biz. puseti emniyet kemeriyle tak çıkar zor olacaktı pusetten alıp oto koltuğuna koyacağız. pusetle götüreceğiz gideceğimiz yere ben daha hiçbirşey yıkamadım bakalım ne zaman yapacağım erken gibi geliyor hep

Kiyafet olarak eksiğim kalmadı kendime iç camasirida aldim onları da hallettim bez felanda gelsin hazırlarım

Cocuuuum sezaryen olcan sen deseydin

Selam veriyor belki sana

Nasıl beğendin mı canım gerçi beğenip almışsın demi soru benimki de
Amin hepimiz insallah yok canim hani ters koyup kemeri geciriyolarya oyle olur ancak denemedik hic ama o sekilde kullananlari duymustum oto koltugu ozelligi yok
Aslında 6 aydan sonra oto koltuğu alacağım bende ama doğumdan sonra yolculuk yapacağız o yüzden sabitlenebilir olanlardan istiyorum ondan sordum canım teşekkür ederim ❤

Oh ne güzel herşey tamam desene bendeki bu rahatlık neyse supriz yapıp erken gelmek istemez inşallah

Bahsettigin nasıl birşey tam anlayamadım fotoğrafı var mi zahmet olmazsa

Netten aldım canım. Rengi biraz daha açıktı sadece bize gelen koyuyuydu. Ama kullanmadığım için yorum yapamıyorum

Cocuuuum sezaryen olcan sen deseydin
Ay normal felan olmaz inşallah kendiliginden gelmesin habersiz
Ilk çocuk rahatlığı evde çocuk olunca son zamanlar yapamam stresi aldi beni

Paylaşmıştım kuzum bak şunları büyüğü

Ay normal buzdolabı poşeti gibiymis bende herkes çıtçıtlı poşet deyince daha büyük daha farklı bişi sandım

6 li değişik ebatta bavul organizer var onlara koymayı düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…