- 30 Ocak 2015
- 19.980
- 29.411
- 798
- 30
Iç camasirlarimi felanda yıkayım yeni aldığım sonra hazırlarım 2 haftaya dün bide Bugün sanci oldu korkuttu beniÇok doğrusunu yapıyon canım hazır olsun orada dursun en güzeli
Yok kuzuSenin puset sabitleniyor mu peki canım
Ahahh Allah korusun mu diyim ne diyimAy normal felan olmaz inşallah kendiliginden gelmesin habersiz
Ilk çocuk rahatlığıevde çocuk olunca son zamanlar yapamam stresi aldi beni
O da olur. Zaten maksat düzenli olması ve hastane dönüşü kullanılmayanların temiz kalmasıAy normal buzdolabı poşeti gibiymis bende herkes çıtçıtlı poşet deyince daha büyük daha farklı bişi sandım
6 li değişik ebatta bavul organizer var onlara koymayı düşünüyorum bende
Bende de oluyor o bazen canım geçmesini beklemekten başka çare yokYa İlk zamanlar afedersiniz çıkarınca boğazda bir şey kalmış hissi olur yutkunurken orada bir şey varmış gibi olur
Uzun zamandan sonra yine kahvaltı sonrası çıkardım şimdi kaç saattir orda bişi varmış gibi yok eminim ama zorladığm için mı tahriş oldu acaba , üstüne çok içtim su, yemek yedim geçmedi rahatsız etmiyor ama yutkunurken o hissi yaşamak istemiyorum geçer inşallah
Ben çıkaramıyorum hiç bi şekilde o his hep var boş bulanti sanki her an cikarcakmisim gibi hamileliğin başından beri ayniYa İlk zamanlar afedersiniz çıkarınca boğazda bir şey kalmış hissi olur yutkunurken orada bir şey varmış gibi olur
Uzun zamandan sonra yine kahvaltı sonrası çıkardım şimdi kaç saattir orda bişi varmış gibi yok eminim ama zorladığm için mı tahriş oldu acaba , üstüne çok içtim su, yemek yedim geçmedi rahatsız etmiyor ama yutkunurken o hissi yaşamak istemiyorum geçer inşallah
Bende bilemedim bak ne desekYok kuzu
Ahahh Allah korusun mu diyim ne diyim
O da olur. Zaten maksat düzenli olması ve hastane dönüşü kullanılmayanların temiz kalması
Ben çıkaramıyorum hiç bi şekilde o his hep var boş bulanti sanki her an cikarcakmisim gibi hamileliğin başından beri ayni
Yalancı sancı dedikleri mı oluyo bu aralar yoksa normal sancı mı sen anlarsın ama bende olsa anlayabilir miyim acabaIç camasirlarimi felanda yıkayım yeni aldığım sonra hazırlarım 2 haftaya dün bide Bugün sanci oldu korkuttu beni
Bende de hep oluyor ne yapsam geçmiyor birşey var da çıkmıyor gibi insanı delir den bi his bi süre sonra kendiliğinden geciyo tahriş olmuşturYa İlk zamanlar afedersiniz çıkarınca boğazda bir şey kalmış hissi olur yutkunurken orada bir şey varmış gibi olur
Benimki iste oraya kadar gelmiş çıkmak icin bekliyo ama cikmiyoYok canım bu bulanacakmis gibi değil de zoraki kusma sonrası oraya Bir şey takılmış hissi hatta hıc geçmeyince orada da bir şey yoksa globus oluyormuş yani sürekli tekrarlıyor
H history1985 ya şuana kadar hamileligimin yarıdan fazlası çıkarmakla geçti bu his de geçiyordu şimdi sanki uzun sürdü off çok gıcık durum sanki ekmek hamuru kalmış orda
Sanırım tahriş bahsettiğin şey. Malesef zamanla geçiyor oYok canım bu bulanacakmis gibi değil de zoraki kusma sonrası oraya Bir şey takılmış hissi hatta hıc geçmeyince orada da bir şey yoksa globus oluyormuş yani sürekli tekrarlıyor
H history1985 ya şuana kadar hamileligimin yarıdan fazlası çıkarmakla geçti bu his de geçiyordu şimdi sanki uzun sürdü off çok gıcık durum sanki ekmek hamuru kalmış orda
Yoo bende anlayamam normal doğurmadım cunkuYalancı sancı dedikleri mı oluyo bu aralar yoksa normal sancı mı sen anlarsın ama bende olsa anlayabilir miyim acaba
Bende de hep oluyor ne yapsam geçmiyor birşey var da çıkmıyor gibi insanı delir den bi his bi süre sonra kendiliğinden geciyo tahriş olmuştur
Of bende fenayım bugün hiç biseye halim yok öyle bisey yapmadan yatmak istiyorum sadeceÜstüm de çözemediğim bi ağırlık var. Az bişy yapmaya yelteniyom geri yatıyom. Hadi hayırlısı
Sancısız doğumYoo bende anlayamam normal doğurmadım cunku
Yalanci büyük ihtimal düzenli değil arda da suyum geldi gittim sancim cikti ama ben hiç hissetmiyodum
Hemen bakayim buna teşekkür ederim@Kurabiyex canim biz ebebekten bunu aldık gayet hoş geldi Umarim kullaninca da aynısını düşünürüm
Ay dur link atayım bende direkt foto atmışım Joie Litetrax 3 Travel Sistem Bebek ArabasıHemen bakayim buna teşekkür ederim
Al benden de o kadar gebeliğin başındaki gibiyimOf bende fenayım bugün hiç biseye halim yok öyle bisey yapmadan yatmak istiyorum sadecetıpkı gebelik basindaki halsizlik gibi oldu sanırım sonlara geliyoz diye. Senin miden nasil oldu sero yemek yemeyince daha da halsiz oluyor insan
Gerçekten temel şeylerin ilk çocuktan evde olması çok işe yarıyor. Ama ben buldum kendime bir şeyler kendimi süslü şeylere verdimEn güzel sizinki zaten 2. bebe de masraf az
Ayy hissettim resmenYa İlk zamanlar afedersiniz çıkarınca boğazda bir şey kalmış hissi olur yutkunurken orada bir şey varmış gibi olur
Hani insanlar doguma gitmeden önce cam silip temizlik yapıyordu ben bulaşıkları zor yerleştirdim bugünAl benden de o kadar gebeliğin başındaki gibiyim
Ben bi kaç zamandır öyleyim aslında kahvaltı yapıp geri uyuyorum bazen elim kolum kalkmıyorHani insanlar doguma gitmeden önce cam silip temizlik yapıyordu ben bulaşıkları zor yerleştirdim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?