2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin puset sabitleniyor mu peki canım
Yok kuzu
Ay normal felan olmaz inşallah kendiliginden gelmesin habersiz

Ilk çocuk rahatlığı evde çocuk olunca son zamanlar yapamam stresi aldi beni
Ahahh Allah korusun mu diyim ne diyim
Ay normal buzdolabı poşeti gibiymis bende herkes çıtçıtlı poşet deyince daha büyük daha farklı bişi sandım

6 li değişik ebatta bavul organizer var onlara koymayı düşünüyorum bende
O da olur. Zaten maksat düzenli olması ve hastane dönüşü kullanılmayanların temiz kalması

Ya İlk zamanlar afedersiniz çıkarınca boğazda bir şey kalmış hissi olur yutkunurken orada bir şey varmış gibi olur

Uzun zamandan sonra yine kahvaltı sonrası çıkardım şimdi kaç saattir orda bişi varmış gibi yok eminim ama zorladığm için mı tahriş oldu acaba , üstüne çok içtim su, yemek yedim geçmedi rahatsız etmiyor ama yutkunurken o hissi yaşamak istemiyorum geçer inşallah

Bende de oluyor o bazen canım geçmesini beklemekten başka çare yok

Ben çıkaramıyorum hiç bi şekilde o his hep var boş bulanti sanki her an cikarcakmisim gibi hamileliğin başından beri ayni

Ben çıkaramıyorum hiç bi şekilde o his hep var boş bulanti sanki her an cikarcakmisim gibi hamileliğin başından beri ayni

Yok canım bu bulanacakmis gibi değil de zoraki kusma sonrası oraya Bir şey takılmış hissi hatta hıc geçmeyince orada da bir şey yoksa globus oluyormuş yani sürekli tekrarlıyor

H history1985 ya şuana kadar hamileligimin yarıdan fazlası çıkarmakla geçti bu his de geçiyordu şimdi sanki uzun sürdü off çok gıcık durum sanki ekmek hamuru kalmış orda

Iç camasirlarimi felanda yıkayım yeni aldığım sonra hazırlarım 2 haftaya dün bide Bugün sanci oldu korkuttu beni
Yalancı sancı dedikleri mı oluyo bu aralar yoksa normal sancı mı sen anlarsın ama bende olsa anlayabilir miyim acaba
Bende de hep oluyor ne yapsam geçmiyor birşey var da çıkmıyor gibi insanı delir den bi his bi süre sonra kendiliğinden geciyo tahriş olmuştur

Benimki iste oraya kadar gelmiş çıkmak icin bekliyo ama cikmiyo yutkunuyorim gecmiyo

Sanırım tahriş bahsettiğin şey. Malesef zamanla geçiyor o

Yoo bende anlayamam normal doğurmadım cunku
Yalanci büyük ihtimal düzenli değil arda da suyum geldi gittim sancim cikti ama ben hiç hissetmiyodum

Üstüm de çözemediğim bi ağırlık var. Az bişy yapmaya yelteniyom geri yatıyom. Hadi hayırlısı
Of bende fenayım bugün hiç biseye halim yok öyle bisey yapmadan yatmak istiyorum sadece tıpkı gebelik basindaki halsizlik gibi oldu sanırım sonlara geliyoz diye. Senin miden nasil oldu sero yemek yemeyince daha da halsiz oluyor insan

Yoo bende anlayamam normal doğurmadım cunku
Yalanci büyük ihtimal düzenli değil arda da suyum geldi gittim sancim cikti ama ben hiç hissetmiyodum
Sancısız doğum bende sancı başlayıp da sezeryanla döndü sandim ondan biliyorsun diye düşünüyordum o daha iyi olmuş çok sancı çekip de sezeryan olanlar da var

Al benden de o kadar gebeliğin başındaki gibiyim

En güzel sizinki zaten 2. bebe de masraf az
Gerçekten temel şeylerin ilk çocuktan evde olması çok işe yarıyor. Ama ben buldum kendime bir şeyler kendimi süslü şeylere verdim Cinsiyet de farklı olunca
Ayy hissettim resmen bir önerim yok çabuk geçer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…