2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ ol canım

Sancısız doğum bende sancı başlayıp da sezeryanla döndü sandim ondan biliyorsun diye düşünüyordum o daha iyi olmuş çok sancı çekip de sezeryan olanlar da var
Yok canım benimki zaten sezeryandi mecburen kafasi yukardaydi ama ilk cocuk oldugu icin doktor son ana kadar beklerim dönmezse ggününü tamamlaıp o zaman gün veririm demişti allahtan 40 Haftada durmadı bizim oglan

Bugün hastane çantasını hazırladım. Eksikler var tabi. 2 gece hastanede kalıcaz.
1 er tane 10 lu ve 5 i takım, 2 tane alt üst takım, 2 tane de tulum (biri nakışlı biri de kadife süslü) yedek çorap, 8 tane de ağız mendili, yaklaşık 25 tane bez, 2 paket islak mendil, 1 paket temizleme pamugu,
2 tane muslin kundak (90×100), 1 tane muslin-pike battaniye, hastaneden çıkarken kullanmak için kundak battaniye
Bebeğe 2 gece kalma için yeterli olur mu?

Hah aynen o ilk günlerin halsizliği var bugün.
şuan iyiyim kuzu bişeyler yedim iyi geldi

Yeterli canım fazla olsun eksik olmasın pisik kremi koy yanina nolur nolmaz ben hazırlamadım daha aklıma başka bisey gelmiyo

Yeterli canım fazla olsun eksik olmasın pisik kremi koy yanina nolur nolmaz ben hazırlamadım daha aklıma başka bisey gelmiyo
Koyucam cnm aldım gelmesini bekliyorum. Aynen fazla olsun eksik olmasın diyorum bende. 2 gece kalıcam ya göğüs pompası da koysam mi?
Hacettepede kesinlikle mama vermiyorlarmış bu arada.

Koyucam cnm aldım gelmesini bekliyorum. Aynen fazla olsun eksik olmasın diyorum bende. 2 gece kalıcam ya göğüs pompası da koysam mi?
Hacettepede kesinlikle mama vermiyorlarmış bu arada.
Hadı yaa ee sütun gelmezse nolcak napcaklarmis
Pompa hastanede bana vermişlerdi ama yinede gotur istersen suan pandemi dönemindeyiz ne kadar sağlıklı olur bilemedim bendeki manüel koyarim büyük ihtimal

Hadı yaa ee sütun gelmezse nolcak napcaklarmis
Pompa hastanede bana vermişlerdi ama yinede gotur istersen suan pandemi dönemindeyiz ne kadar sağlıklı olur bilemedim bendeki manüel koyarim büyük ihtimal
Aynen pandemi olmasa götürmezdim. En iyisi onu da ekleyeyim. Arkadaşım orda doğum yapti o dedi. En iyisi onu da hastaneye bir şekilde sorayim, 2 gün bebeğin aç kalması hiç normal değil.

Kızlar birwz hasta gibiyim sesim felan gitmis soyle bi boğaz pastili var eczaneye sormuştum kullanabilirsin dedi ama doktora sormamistim kullansam mi ki

Eklentiler

• 16108987614227873627891502532693.webp
    17 KB · Görüntüleme: 30
Aynen pandemi olmasa götürmezdim. En iyisi onu da ekleyeyim. Arkadaşım orda doğum yapti o dedi. En iyisi onu da hastaneye bir şekilde sorayim, 2 gün bebeğin aç kalması hiç normal değil.
Bence mecbur verirler vermek zorunda yani cok sacma ama bazıları surekli mama istiyo ilk dpgumumda yanımdakiler durmadan istediler hemsireden benim de göğüslerim tikanmisti sertleşip hemşire geldi bi güzel sağdı açtı allahtan bi kere bi siringa verdim sadece

Ay dur link atayım bende direkt foto atmışım Joie Litetrax 3 Travel Sistem Bebek Arabası
Sağol canım
Temel şeyler olunca geri kalan minnoş şeyler daha keyfli alınır tabi cinsiyet farklı olunca kıyafet işleri çok olur
Yok canım benimki zaten sezeryandi mecburen kafasi yukardaydi ama ilk cocuk oldugu icin doktor son ana kadar beklerim dönmezse ggününü tamamlaıp o zaman gün veririm demişti allahtan 40 Haftada durmadı bizim oglan
Aceleci gelmiş kuzun bakalım bu bebiş ne zaman gelmek isteyecek

Büyük ihtimalle tahriş olmuştur

Mama alayım mı o zaman?
Bir de doğum öncesi süt gelip gelmeyeceği belli olur mu?
Doğuma 1 hafta 10 gün kala incir kürü yapmaya başlarım faydası olur umarım.

Mama alayım mı o zaman?
Bir de doğum öncesi süt gelip gelmeyeceği belli olur mu?
Doğuma 1 hafta 10 gün kala incir kürü yapmaya başlarım faydası olur umarım.
Hiç belli olmaz canim bilemezsin ilkinde hiç sütüm akmamisti doğumdan önce bu sefer nerdeyse her gün sütüm akiyo sabah kalktıgımda banyo yaptigimda
Kucuk mamalar varmis galiba arkadasim demişti banada bazı mamaları bebekler sevmiyo alırsan kucuk boyutları var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…