Gerçekten temel şeylerin ilk çocuktan evde olması çok işe yarıyor. Ama ben buldum kendime bir şeyler kendimi süslü şeylere verdimCinsiyet de farklı olunca
Ayy hissettim resmenbir önerim yok çabuk geçer inş
+1 le katılıyorum gece uykularım komple bitti gün içinde de başımı kaldıramıyorum hiç birşey yapasım yokAl benden de o kadar gebeliğin başındaki gibiyim
Ağırlık biniyor ondan da olabilir benceBenm ayak tabanlarım cok agrıo yuruyus yapıyorum dıye mı acaba ya?
Yok canım benimki zaten sezeryandi mecburen kafasi yukardaydi ama ilk cocuk oldugu icin doktor son ana kadar beklerim dönmezse ggününü tamamlaıp o zaman gün veririm demişti allahtan 40 Haftada durmadı bizim oglanSancısız doğumbende sancı başlayıp da sezeryanla döndü sandim ondan biliyorsun diye düşünüyordum o daha iyi olmuş çok sancı çekip de sezeryan olanlar da var
Benimde bazı günler oyle altları çok agriyoBenm ayak tabanlarım cok agrıo yuruyus yapıyorum dıye mı acaba ya?
Hah aynen o ilk günlerin halsizliği var bugün.Of bende fenayım bugün hiç biseye halim yok öyle bisey yapmadan yatmak istiyorum sadecetıpkı gebelik basindaki halsizlik gibi oldu sanırım sonlara geliyoz diye. Senin miden nasil oldu sero yemek yemeyince daha da halsiz oluyor insan
Yeterli canım fazla olsun eksik olmasın pisik kremi koy yanina nolur nolmaz ben hazırlamadım daha aklıma başka bisey gelmiyoBugün hastane çantasını hazırladım. Eksikler var tabi. 2 gece hastanede kalıcaz.
1 er tane 10 lu ve 5 i takım, 2 tane alt üst takım, 2 tane de tulum (biri nakışlı biri de kadife süslü) yedek çorap, 8 tane de ağız mendili, yaklaşık 25 tane bez, 2 paket islak mendil, 1 paket temizleme pamugu,
2 tane muslin kundak (90×100), 1 tane muslin-pike battaniye, hastaneden çıkarken kullanmak için kundak battaniye
Bebeğe 2 gece kalma için yeterli olur mu?
Koyucam cnm aldım gelmesini bekliyorum. Aynen fazla olsun eksik olmasın diyorum bende. 2 gece kalıcam ya göğüs pompası da koysam mi?Yeterli canım fazla olsun eksik olmasın pisik kremi koy yanina nolur nolmaz ben hazırlamadım daha aklıma başka bisey gelmiyo
Hadı yaa ee sütun gelmezse nolcak napcaklarmisKoyucam cnm aldım gelmesini bekliyorum. Aynen fazla olsun eksik olmasın diyorum bende. 2 gece kalıcam ya göğüs pompası da koysam mi?
Hacettepede kesinlikle mama vermiyorlarmış bu arada.
Aynen pandemi olmasa götürmezdim. En iyisi onu da ekleyeyim. Arkadaşım orda doğum yapti o dedi. En iyisi onu da hastaneye bir şekilde sorayim, 2 gün bebeğin aç kalması hiç normal değil.Hadı yaa ee sütun gelmezse nolcak napcaklarmis
Pompa hastanede bana vermişlerdi ama yinede gotur istersen suan pandemi dönemindeyiz ne kadar sağlıklı olur bilemedim bendeki manüel koyarim büyük ihtimal
Bence mecbur verirler vermek zorunda yani cok sacma ama bazıları surekli mama istiyo ilk dpgumumda yanımdakiler durmadan istediler hemsireden benim de göğüslerim tikanmisti sertleşip hemşire geldi bi güzel sağdı açtı allahtan bi kere bi siringa verdim sadeceAynen pandemi olmasa götürmezdim. En iyisi onu da ekleyeyim. Arkadaşım orda doğum yapti o dedi. En iyisi onu da hastaneye bir şekilde sorayim, 2 gün bebeğin aç kalması hiç normal değil.
Sağol canımAy dur link atayım bende direkt foto atmışım Joie Litetrax 3 Travel Sistem Bebek Arabası
Temel şeyler olunca geri kalan minnoş şeyler daha keyfli alınır tabi cinsiyet farklı olunca kıyafet işleri çok olurGerçekten temel şeylerin ilk çocuktan evde olması çok işe yarıyor. Ama ben buldum kendime bir şeyler kendimi süslü şeylere verdimCinsiyet de farklı olunca
Ayy hissettim resmenbir önerim yok çabuk geçer inş
Aceleci gelmiş kuzunYok canım benimki zaten sezeryandi mecburen kafasi yukardaydi ama ilk cocuk oldugu icin doktor son ana kadar beklerim dönmezse ggününü tamamlaıp o zaman gün veririm demişti allahtan 40 Haftada durmadı bizim oglan
Büyük ihtimalle tahriş olmuşturYa İlk zamanlar afedersiniz çıkarınca boğazda bir şey kalmış hissi olur yutkunurken orada bir şey varmış gibi olur
Uzun zamandan sonra yine kahvaltı sonrası çıkardım şimdi kaç saattir orda bişi varmış gibi yok eminim ama zorladığm için mı tahriş oldu acaba , üstüne çok içtim su, yemek yedim geçmedi rahatsız etmiyor ama yutkunurken o hissi yaşamak istemiyorum geçer inşallah
Ben pastil kullandım eczacıya güvendim vallahaKızlar birwz hasta gibiyim sesim felan gitmis soyle bi boğaz pastili var eczaneye sormuştum kullanabilirsin dedi ama doktora sormamistim kullansam mi ki
Çok güzelmiş alabilirim bundan ya çok hoşuma gittiVivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Vivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Arkadaşlar düzenleyici olarak böyle bir şey mi aldınız
Mama alayım mı o zaman?Bence mecbur verirler vermek zorunda yani cok sacma ama bazıları surekli mama istiyo ilk dpgumumda yanımdakiler durmadan istediler hemsireden benim de göğüslerim tikanmisti sertleşip hemşire geldi bi güzel sağdı açtı allahtan bi kere bi siringa verdim sadece
Hiç belli olmaz canim bilemezsin ilkinde hiç sütüm akmamisti doğumdan önce bu sefer nerdeyse her gün sütüm akiyo sabah kalktıgımda banyo yaptigimdaMama alayım mı o zaman?
Bir dedoğum öncesi süt gelip gelmeyeceği belli olur mu?
Doğuma 1 hafta 10 gün kala incir kürü yapmaya başlarım faydası olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?